Keystone College Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att balansera kraven på en karriär och familj kan vara utmanande. På Keystone College vi tror att dina utbildningsmål kan åstadkommas genom en blandning av det virtuella klassrummet och det traditionella klassrummet, genom att ta klasser genom någon av våra dag, kväll eller helg format under den traditionella 15-veckors termin.

Online-lärande, ibland kallad e-learning, är en form av distansundervisning. Online-kurser levereras via Internet och kan nås från vilken dator som helst med en webbläsare. Varje gång, var som helst, kan du logga in på ditt virtuella klassrum för att slutföra en uppgift, chatta med en klasskamrat, eller be din professor en fråga.

Online-kurser kan vara

Asynkron - levereras till din bekvämlighet som helst eller plats Synkron - du är online vid en viss tidpunkt

Vad man kan förvänta

Online-kurser är idealiska för dig om ditt arbetsschema eller familje åtaganden inte tillåter dig att delta i lektioner på campus.

Du kan delta i klasser från bekvämligheten av ditt hem Du förväntas möta deadlines för uppdrag som kan omfatta essäer, frågesporter, tentor, forskning och grupparbeten. Du förväntas delta i on-line diskussioner och aktiviteter. Du bör ha självdisciplin och motivation att vara ett online-lärande.

Platser

La Plume

Address
Keystone College
La Plume, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: