Läs den officiella beskrivningen

Keuka College grundades år 1890 och ligger på stranden av Keuka Lake i staten New York Finger Lakes region. Keuka College är en privat, grundutbildning och forskarutbildning, bostads- högskola som erbjuder kandidat-och magisterprogram på campus och genom sina Accelerated Studier för vuxna Program och internationella program i Kina och Vietnam.

Oavsett graden eller plats, Keuka Högskoleexamen skryta betydande, verkliga erfarenheter som imponerar arbetsgivare och forskarskolor.

Och det beror på upplevelsebaserat lärande har länge varit en hörnsten i Keuka College erfarenhet. Ett antal högt respekterade, nationella källor har lovordat Keuka College erfarenhet, inklusive de tryckta medierna (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), utbildningsstiftelser (Carnegie-stiftelsen för främjande av undervisning), och även Vita huset (presidentens högskoleförordningen Samhällstjänst Honor Roll).

I hjärtat av Keuka College åtagande att upplevelsebaserat lärande är fältperiod, ett obligatoriskt praktikprogram för våra hem campus studenter. Varje år, de samla 140 timmar av praktisk erfarenhet, att i praktiken vad de lärt sig i klassrummet. Eleverna kan välja att fullfölja internationella Fält Perioder med akademins partneruniversitet eller på egen hand.

Keuka College erbjuder 34 kandidatexamen program på sitt hem campus, många med specialiserade koncentrationer; 27 minderåriga; och egendesignade majors. Keuka College erbjuder också sju magisterprogram och pre-professionella program inom tandvården, juridik, medicin, veterinärmedicin, optometri, apotek, och sjukgymnastik.

Samhällstjänst har varit en väsentlig del av Keuka College erfarenhet sedan det grundades och idag, alla de 40-plus klubbar på hemma campus är skyldiga att genomföra minst ett samhällstjänstprojekt varje termin. Keuka College erbjuder 17 intercollegiate sport och en mängd intramural sport på sin hemma campus.

Genom sina Accelerated Studier för vuxna Program (ASAP), akademins erbjuder kandidatexamen färdigställande program i organisationsutveckling, straffrättsliga system, socialt arbete och omvårdnad, samt magisterexamen i förvaltningen, straffrättsliga administration och omvårdnad på platser i närheten av New York state. Kollegiet sträcker sig även utbildningsmöjligheter via Internet genom sitt Wertman Office of distansutbildning.

Keuka College är också en stor pedagogisk aktör i Stillahavsområdet, med 2680 kinesiska studenter bedriver Keuka College examina vid fyra partneruniversitet, ett av de största inskrivningar i alla amerikanska college verksamma i landet. Ytterligare 505 vietnamesiska studenter gör på samma sätt vid två universitet i Vietnam. Mer än 110 internationella studenter studerar på hemma campus.

Våra värderingar

• Integritet. På Keuka College, beter sig etiskt och med integritet är att vara ärlig, hålla löften, och respekt för egendom och andras intressen. Vår personliga och yrkesmässiga integritet styr agerande våra college gemenskap stöder karaktärsutveckling, wellness och andlighet av våra studenter, och gör oss till en mer civila samhället. Keuka College utvecklar integritet och etiskt beteende i sina elever genom läroplanen och konsekvent modellering av ärlig och rättfram beteende av lärare, personal, administration och alumner.

• Academic Excellence. På Keuka College, är akademisk excellens av central betydelse för skolans pedagogiska uppdrag och höga förväntningar ställs på elever och lärare lika. Vi värdesätter intellektuell prestation och stipendium, anställa innovativa och engagerande undervisningsmetoder för att utveckla hela människan, och betona odling av kritiskt tänkande och kärlek till lärande. Akademisk excellens är inte bara en funktion av de intellektuella förmågor av akademins studenter, utan är i hög grad beroende av kvaliteten och stringensen i undervisning / inlärningsprocessen.

• Student-centrering. På Keuka College, erbjuder vi en holistisk lärande främja den intellektuella och personlig utveckling av varje elev. Studenter, lärare, personal och alumner är engagerade på ett sätt som ansluter inlärningsprocessen till världen utanför högskolan. Genom akademiska program, samarbetspartnerskap och erfarenhets erfarenheter av lärande, Keuka College eleverna bredda sina kunskaper och perspektiv karriärer, personligt ansvar, wellness och medborgerligt engagemang.

• Mångfald. På Keuka College, vi erkänner, respekt och fira våra olikheter. Vår gemenskap består av många identiteter, som var och en ger en uppskattad perspektiv. Vi främjar en inkluderande miljö där vi arbetar medvetet mot förståelse, respekt och uppskattar mångfald. På så sätt kan vi gå bortom tolerans mot förståelse och ömsesidig respekt.

• Global Perspective. På Keuka College, som har ett globalt perspektiv innebär att vara öppen när du arbetar med människor i varierande geografiskt ursprung och kulturarv - lära av dem, och de av oss. För att förbereda studenterna för världen av 21-talet, ger vi dem möjlighet att lära och interagera med andra kulturer, folk och perspektiv. Student exponering förekommer i många olika sätt - i klassrummet genom våra inhemska och internationella akademiska program och kursplaner, och utanför klassrummet genom flera möjligheter att interagera med människor från olika bakgrunder och erfarenheter.

• Stewardship. På Keuka College, är vi beslutna att bevara och bygga vårt arv för kommande generationer och för att främja en känsla av ansvar och engagemang för kollegiet. Aktiv förvaltning är ett etiskt och institutionella ansvar som förkroppsligar noggrann, ansvarsfull användning och förvaltning av våra resurser, inklusive vårt folk, finansiella innehav, naturresurser och kapitaltillgångar. Kollegiet och dess beståndsdelar har en moralisk och ekonomisk nödvändighet att använda våra många och varierande resurser på ett sätt som är effektiva, effektiva och hållbara.

• Medborgarskap. På Keuka College, tror vi medborgarskap innehåller aspekter av ledarskap, service och socialt ansvar. Alla medlemmar av Keuka College samhället strävar efter att vara goda ledare och exemplariska medborgare. Effektiva ledare och medborgare uppvisar gemensamma drag av vishet, beslutsamhet, vision, emotionell intelligens, empati och socialt ansvar. Vi modellerar aktivt dessa egenskaper och mentor deras utveckling, vilket visar och uppmuntra exemplariskt medborgarskap - lokalt, nationellt och globalt.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Keuka College

De som väljer denna grad program kommer att förbereda, genom studier och praktisk erfarenhet för karriärer inom biologi, biokemi, kiropraktik, ekologi, utbildning, medici ... [+]

Beläget på sötvatten i Keuka Lake, omgiven av en lantlig miljö, och bara en kort bit från närliggande Rochester erbjuder Keuka College en idealisk miljö för huvudämnesstuderande i biologi.

De som väljer denna grad program kommer att förbereda, genom studier och praktisk erfarenhet för karriärer inom biologi, biokemi, kiropraktik, ekologi, utbildning, medicinsk teknik, medicin, mikrobiologi, farmakologi, sjukgymnastik, fysiologi, växtforskning, folkhälsa, zoologi, eller forskning.

Vad kommer jag lära mig som biologistudent?

Liksom alla Keuka College studenter, är du skyldig att slutföra en 140-timmars fältperiod. Från centrala Penn Yan till North Dakota, har eleverna avslutade fältstudier på platser i världen som ger dem den verkliga livserfarenhet som ger dem en kant in på arbetsmarknaden eller forskarskolan. Från veterinär kontor och skolor till sjukhus och humana samhällen, är studenter erbjuds flera alternativ genom fältperiod.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Programmet ger dig möjlighet att fokusera på den fysiska eller biologiska vetenskapen om miljön genom utbildning i grunderna i matematik, fysik, kemi, biologi och geovete ... [+]

Omgiven av en mängd blad och satte på sötvatten i Keuka Lake, gör Keuka College en idealisk miljö för miljövetenskap som huvudämne att observera och interagera med miljön omkring dem.

Vad ska jag göra som en miljövetenskap student?

Programmet ger dig möjlighet att fokusera på den fysiska eller biologiska vetenskapen om miljön genom utbildning i grunderna i matematik, fysik, kemi, biologi och geovetenskap. Det finns också många möjligheter för studenter att utforska, bedriva forskning, eller engagera sig med närliggande samhällsgrupper såsom Keuka Lake Association och Cornell samverka förlängning, som erbjuder eleverna en chans att interagera inom det valda området utanför campus. På campus, Centrum för Aquatic Research ger dig möjlighet att genomföra en oberoende undersökning om kvaliteten på den omgivande sjövatten.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Keuka College ledning Programmet ger studenterna en möjlighet att förbereda sig för att ta på sig nyckelroller i ett brett spektrum av affärsprojekt. ... [+]

Keuka College ledning Programmet ger studenterna en möjlighet att förbereda sig för att ta på sig nyckelroller i ett brett spektrum av affärsprojekt.

Höjdpunkter:

Finns som en större eller mindre Erbjuder studenter sex olika koncentrationer att välja mellan Garanterad praktik varje år av studier Smidig övergång till en av våra affärs forskarutbildning Många 4 + 1 MBA partnerskap

Keuka College affärshanteringsprogram ger en unik erfarenhet av lärande genom att blanda en banbrytande läroplan med en historisk engagemang för samhällstjänst.

Keuka College utexaminerade har de kunskaper, färdigheter och erfarenhet för att klara sig i dagens globala affärsmiljö tillsammans med en stark önskan att göra en skillnad i andras liv.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Keuka College konst och design stora är inriktad mot studenter som är intresserade av design, visuella uttryck, och digital kommunikation. Samtidigt främja kreativ utve ... [+]

Keuka College konst och design stora är inriktad mot studenter som är intresserade av design, visuella uttryck, och digital kommunikation. Och, enligt Wall Street Journal, kan en fin-arts grad vara ett bättre val än många tror.

Samtidigt främja kreativ utveckling och personligt uttryck, ger stora kunskaper och erfarenheter som är viktiga för framgång inom design och visuell kommunikation. I själva verket kommer programmets förbättrade betoning på digitala medier och grafisk design öppnar banbrytande möjligheter för studenter när de övergår till arbetskraften eller fördjupning.

Med utnyttjande av akademins historiska engagemang för upplevelsebaserat lärande och lärare som tar med relevanta, verkliga erfarenheter i klassrummet, ger Keuka College programmet "praktiska, karriär centrerad rådgivning och erfarenheter" att en ny nationell rapport om utbildning i konsten rekommenderar. Dessa inkluderar en första året introduktion till principer och praxis för att bygga en professionell portfölj; en fristående, övre nivå Seminariet fokuserade på "Art i världen," och en serie av koncentrationer inom huvud som ger en mängd olika karriärvägar.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Studenter som väljer marknadsföring program kommer att få erfarenhet av en rad olika områden som förbereder dem för karriärer inom PR, marknadsundersökningar, detaljhande ... [+]

Finns som dur, moll, eller managementutbildning koncentration Få verkliga marknadsföring genom garanterade, årliga praktikplatser och verksamhetsrelaterade fritidsaktiviteter

Studenter som väljer marknadsföring program kommer att få erfarenhet av en rad olika områden som förbereder dem för karriärer inom PR, marknadsundersökningar, detaljhandel marknadsföring, professionella säljare, eller allmän marketing management. Förutom klasser som utforskar flera marknadsföring relaterade banor, är studenter krävs för att slutföra en 140-timmars praktik varje år.

Dessa Fält Perioder, en hörnsten i Keuka College erfarenhet ger praktisk erfarenhet som ger Keuka College studenter kanten vid inträdet på arbetsmarknaden eller går vidare till forskarskolan. När doktorander, kommer de att ha den verkliga kompetens att navigera utmaningar i försäljning och mellanmänskliga relationer.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Huvudämnesstuderande i organisationskommunikation kommer att vara nedsänkt i kultur, historia och visuella element i det engelska språket. Keuka College erbjuder också e ... [+]

Huvudämnesstuderande i organisationskommunikation kommer att vara nedsänkt i kultur, historia och visuella element i det engelska språket.

Tillsatsen av en fast bakgrund i näringslivet ger studenterna kanten de behöver när du skriver en arbetsmarknad där kommunikation är nyckeln.

Kurser i att tala inför publik, media skrift, PR, personalförvaltning, och desktop publishing är bara ett urval av mångsidigheten som kommer med denna grad, förbereda eleverna för en rad karriärmöjligheter inom områden såsom PR, journalistik och sociala arbete. Dessutom har eleverna gått vidare till att bli lobbyister, forskningsanalytiker och audiovisuella tekniker. Eleverna skolad i historia och bakgrund av litteratur och engelska, medan ges en grund i marknadsföring och management. I linje med Keuka Colleges praktisk inlärning uppdrag är studenter ges möjlighet att leda och design klass presentationer i en unik, interaktiv upplevelse.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Genom teori och praktisk erfarenhet, psykologprogrammet vid Keuka College förbereder dig för en mängd olika karriärmöjligheter som inkluderar familjen service, psykiatri, ... [+]

Genom teori och praktisk erfarenhet, psykologprogrammet vid Keuka College förbereder dig för en mängd olika karriärmöjligheter som inkluderar familjen service, psykiatri, psykologi, skydd av barn, eller skola vägledning kurator. Som student får du möjlighet att välja din egen studier genom att välja en av fyra koncentrationer i barn- och familjestudier, utvecklingsstörning, rättspsykologi, eller mental hälsa.

Du ges också möjlighet att öva psykologi i en verklighetstrogen miljö som en nybörjare, tack vare en 140-timmars fältperiod praktik som måste fyllas i varje läsår. Du kommer att kunna interagera i en miljö som talar till ditt område av studien, inklusive polismyndigheter, vårdinrättningar, skolor, och mer.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Sociologi Programmet betonar både traditionella humaniora och karriär utbildning genom en allmän sociologi stor, en sociologi stor med en koncentration i kriminologi och ... [+]

Sociologi Programmet betonar både traditionella humaniora och karriär utbildning genom en allmän sociologi stor, en sociologi stor med en koncentration i kriminologi och sociologi minderårig. Programmet ger dig en förståelse för sociala relationer genom stabilitet och förändring, liksom konflikter och samarbete mellan personer, grupper, organisationer och samhällen.

Den stora syftar till att skapa självständiga tänkare med en tydlig förståelse av verkliga situationer och förmåga att tillämpa kunskap att minska och lösa sociala problem. Fältperiod placeringar är en viktig del av sociologi programmet. Karriärmöjligheter finns i praktiskt taget alla kallelse som innebär att arbeta med människor, inklusive unga tjänster, social planering och beslutsfattande, personaladministration, offentliga och arbetsmarknadsrelationer, skyddstillsyn, brottsbekämpning, gemenskap action och social forskning.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keuka College

Programmet i statsvetenskap och historia undersöker arvet från den västerländska civilisationen eftersom det gäller modern regering, samspelet mellan västerländska och ic ... [+]

Programmet i statsvetenskap och historia undersöker arvet från den västerländska civilisationen eftersom det gäller modern regering, samspelet mellan västerländska och icke-västerländska värderingar och politik i en snabbt föränderlig och beroende av varandra global miljö. En examen i statsvetenskap och historia kommer att förbereda dig för forskarutbildningen eller Law School, liksom sysselsättningen i områden med samhällsvetenskaplig inriktning - såsom politisk och historisk forskning, PR, ränte grupp och politisk partiverksamhet - eller andra relaterade anställning möjligheter.

Du ges också analysverktyg och omfattande kunskaper inom fyra delområden av de stora: Europa och världen, det amerikanska samhället och regeringen, utrikespolitik och internationella relationer, och den allmänna ordningen och administreringssätt För år, Keuka College studenter, föräldrar och vänner av kollegiet har haft reser för Field Period till platser som Italien, Israel, Frankrike, Tyskland, Tjeckien, Costa Rica och på andra håll med lärare från statsvetenskap och historia program. Att ha en Ph.D. historiker eller statsvetare leda en grupp läroprocess öppnar dörrar till betydelsen av kultur, arkitektur, politiska händelser, och historien själv.... [-]

Amerikas förenta stater Keuka Park
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day