Läs den officiella beskrivningen

Greenville College grundades 1892 av den fria metodistkyrkan med avsikt att ge en distinkt, Kristus-centrerad högskoleutbildning för män och kvinnor. Skolans första president, Wilson T. Hogue använde mottot "utbildning för tecken" för att beskriva skolans syfte. Dess uppdrag 120 år senare - ge studenter för liv karaktär och service - ekon detta ändamål.

Vårt uppdrag:

Greenville College ger eleverna för livet av tecken och service via en transformerande Kristus-centrerad utbildning i humaniora, naturvetenskap och yrkesstudier.

Vår vision:

Greenville College tror att Gud skapade alla våra elever att unikt forma världen! Därför har vi

Erbjuder en transformerande Kristus centrerad pedagogisk erfarenhet som ger, berikar och uthärdar Fokusera på utvecklingen av hela människan, så att varje elev trivs andligt, intellektuellt, känslomässigt, relations och fysiskt Inspirera våra studenter att omfamna Guds Call Ge vårt arbete som tillbedjan och välkomnar närvaron av den uppståndne Kristus för att fylla oss, utrusta oss, och skicka oss

Kärnvärderingar:

En Christ Centrerad Utbildning

Green Colleges rötter i den kristna college rörelse artonhundratalet Amerika som var angelägen om att ge en utbildning centrerad i konsekvenserna av liv, död och uppståndelse Kristus. Detta innebär att bakgrund av Guds verk i Kristus - genom handlingar skapande, inlösen och restaurering - ramar utbildningsprocessen både i och utanför klassrummet. Det tyder också på att utbildning är aldrig för sin egen skull, men ses som en del av den större böjning av skapelseordningen tillbaka till Gud och Guds syften i och genom Jesus Kristus.

En öppen och välkomnande gemenskapen

Greenville College erkänner och välkomnar varje person som en viktig del av den större gruppen - en grupp som älskar, respekterar och stödjer sina medlemmar. Medan samhället förespråkar vissa normer för sina medlemmar, värderar det också varje individs identitet och strävar efter öppenhet när det gäller var och en bakgrund och erfarenheter. Odla en miljö som välkomnar åsiktsmångfalden och tradition, Greenville College främjar öppenhet och autentiska handlingar gästfrihet bland sina studenter, lärare och personal.

Holistic Undervisning

Greenville College syftar till att underlätta omvandlingen av studenter genom undervisning. Genom att följa skrifternas uppmaning att älska Herren med hela vårt hjärta, sinne, själ och styrka, lärare ta detta mandat i klassrummet när de undervisar från hjärtat att ingjuta en Kristus-liknande karaktär i sina elever. De strävar efter att ge auktoritativ och modern kunskap i ämnet av sinnet samt inspirera passion i sina elever för en vald yrke.

global medvetenhet

Greenville College utmanar studenter och lärare att visa medvetenhet, känslighet och lyhördhet för skillnader mellan kulturer, sociala praktiker och religioner. Detta innebär också att vi ivrigt erkänna det inbördes förhållandet mellan Guds folk. Dessutom betonar Greenville College till samhället behovet av att nå ut till andra kulturer och nationer för att ta itu med världens problem.

Kreativa och kritiskt tänkande

Med utgångspunkt i grunden för de fria konsterna, Greenville College modeller och främjar ett kreativt och kritiskt förhållningssätt till idéer och utmaningar. Genom en akademiskt strikt läroplan, lärare uppmuntra originella och fantasifulla tänkande samtidigt värdera disciplinerat och väl underbyggd analys.

Karaktär och service

Greenville College utmanar eleverna att känna sig, erkänna deras identitet genom självinsikt och utveckling av de särskilda talanger de fått av Gud. Vi strävar efter att ingjuta studenter med kompetens introspektion som tillåter dem att ständigt utvärdera deras karaktär och utveckla en djup medvetenhet om hur de kan se utanför sig själva och möta behoven hos andra. Studenter bäst förverkliga sin potential genom livslång praktik att tjäna andra.

Students Life En av de mest minnesvärda aspekterna av din college erfarenhet kommer att leva på vår vackra 50-acre campus. Green campus ligger i hjärtat av Greenville, Illinois, en vacker stad med 7000 personer ligger 45 miles / 72 kilometer utanför St. Louis och är lättillgängligt från I-70, I-55, I-64, och I-57 . Vårt unika läge ger ovärderliga möjligheter för uppsökande, roligt, hands-on-lärande, och medborgerligt engagemang.

Vår Residence Life-programmet bygger på delad tro på Kristus, respekt, tillit, vänskap och lagarbete. Alla de bekväma studenthemmet är bemannad av en Residence Hall Team, som inkluderar en samordnare för Residence Education (CRE) och Student Resident Prästerna (RCS). Du kommer att vara omgiven av kloka, medkännande människor som är här för att ge riktning, vägledning och stöd. En mängd olika sociala och pedagogiska program är planerade inom varje hall, från golv partier och "Roomies Night Out" till bror-syster verksamhet och bibelstudier golv. Du kan delta i vårt mentorprogram, berikas av våra trosbaserade program, och undersöka dina långsiktiga mål i vår karriär placering program.

Grundutbildning, Graduate och online-program Greenville College ger en kvalitet liberal arts utbildning för över 1600 studenter. Vi erbjuder över 50 grund majors samt vuxna och forskarutbildning tillgängliga online eller på partnerskap platser. Våra framstående akademiska program, omtänksam lärare och äkta kristen gemenskap förändrar livet för studenter från hela världen.

Bli involverad! Vi erbjuder mer än 50 studentorganisationer, inklusive service och sociala klubbar, musikgrupper, elevråd, beskickningar klubbar, prestanda grupper och student publikationer. Greenville har även en egen studentägda radiostationen, WGRN 89,5 FM.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Greenville University

Den stora datorns och informationssystemen hjälper till att förbereda studenterna att fungera som informationspersonal i en värld som ständigt förvandlas av teknik. Denna ... [+]

Den stora datorns och informationssystemen hjälper till att förbereda studenterna att fungera som informationspersonal i en värld som ständigt förvandlas av teknik. Denna förberedelse innefattar odling av analytiska och kritiska tänkande färdigheter samt förmågan att arbeta och kommunicera med andra om komplexa projekt. Eleverna kommer att lära sig att integrera insikter i Guds skapelse från datavetenskap och informationssystem med sin kristna förståelse av världen och att presentera sig som moraliska och ansvariga kristna yrkesverksamma och tjänande ledare.

Dator- och informationssystemets huvudpersoner betonar de teoretiska grundarna för informationssystem som gör det möjligt för dem som livslånga elever att hålla sig i takt med snabbväxande teknik under sin karriär. Studenterna lär sig också de tekniska färdigheter som behövs för att börja som informationspersonal efter examen. Studerande som lyckats slutföra datorsystem och informationssystem stora kan förvänta sig yrkesutbildningar på grundnivå eller tillträde till grundskolan efter examen.... [-]

Amerikas förenta stater Greenville
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Greenville University

Digital Media Major förbereder eleverna till att bli innehållsskapare i en värld som ständigt formas av teknik. Förberedelser omfattar odling av analytiska och kritiska t ... [+]

Digital Media Major förbereder eleverna att bli innehållsskapare i en värld som ständigt formas av teknik. Denna förberedelse omfattar odling av analytiska och kritiska tänkande färdigheter samt förmåga att arbeta och kommunicera med andra om komplexa tvärvetenskapliga projekt som integrerar digital musik, digital konst, webbaserad teknik och datorprogrammering.

Eleverna kommer att lära sig att integrera sin kristna världsutsikt som en förlängning av den kreativa processen som avslöjas i digitalt innehåll och presenterar sig som moraliska och ansvariga kristna yrkesverksamma. De digitala medierna understryker en bred, teoretisk förståelse av leveransverktygen, som gör det möjligt för dem som livslånga elever att hålla sig i takt med snabbväxande teknik under sin karriär. Eleverna lär sig också de tekniska färdigheter som behövs för att börja som innehållsskapare efter examen. Studerande som framgångsrikt fullbordar den digitala mediekanalen kan förvänta sig yrkesutbildningar på grundnivå eller tillträde till grundskolan vid examen.... [-]

Amerikas förenta stater Greenville
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Greenville University

Engineering Dual Degree Partnership resulterar i 2 grader: en kandidatexamen i fysik eller kemi från GC och en civilingenjör i teknik från en partnerskola. Våra tekniska ... [+]

Teknik 3-2 Dual Degree Program

Enligt US Department of Labor Statistics förväntas ingenjörskonstruktion vara en av de fem största arbetsplatserna under det närmaste decenniet. Om du har blivit förberedd av högskoleutbildningen skriftligt, kommunikation, matematik och vetenskap, bör du vara redo att gå in på högskolanivå kurser. Du måste studera mycket, men allt som är värt att göra kräver lite ansträngning. Återbetalningen sker i karriärnöjdhet. Ingenjörsutbildningen ligger i de övre 15% av de 250 typerna av arbetsinsatser.

Dual Degree med University of Illinois i Urbana-Champaign

Ingenjörskolan vid UIUC rangerar överallt 6 i USA, enligt US News and World Report. Programmet Dual Degree (3-2) resulterar i en kandidatexamen i fysik, kemi eller biologi från Greenville College och en kandidatexamen i teknik från UIUC.... [-]

Amerikas förenta stater Greenville
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Greenville University

Fysik som disciplin är central för alla naturvetenskap. Dess tillämpningar är tydliga i alla tekniska framsteg i vårt nuvarande samhälle. ... [+]

Fysik som disciplin är central för alla naturvetenskap. Dess tillämpningar är tydliga i alla tekniska framsteg i vårt nuvarande samhälle.

Studenter kommer att hitta vår fysik stor utmärkt förberedelse för grundskola eller för certifiering i undervisning på gymnasiet och sekundärnivå.

Fysik är en naturvetenskap som strävar efter att exakt förklara materia och energi på en mycket grundläggande nivå. Matematik är det primära språket som används i fältet för att kommunicera begrepp som kvalitativt och kvantitativt beskriver naturfenomen, som inte bara är ansvariga för fysiska men även kemiska och biologiska processer.

Fysik är strikt en experimentell vetenskap, vilket innebär att idéer kommer uteslutande från experiment och observation. Fysik Majors vid GC kommer att hedra fysikens gränser, men också uppmuntras att gå ut och uppskatta och erkänna Guds handarbete.... [-]

Amerikas förenta stater Greenville
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Greenville University

Music Business Major är en tvärvetenskaplig kursplan mellan musik och företag som fokuserar på att förbereda studenter att arbeta som chefer, chefer och administratörer i ... [+]

Music Business Major är en tvärvetenskaplig kursplan mellan musik och företag som fokuserar på att förbereda studenter att arbeta som chefer, chefer och administratörer inom alla områden inom musikbranschen. Programmet ger studenterna koncentrerad studie och professionell expertis inom konstnär och mötesledning, produktion, publicering, distribution, detaljhandel, bokning och turné.

Coursework fokuserar på juridiska aspekter av skivbolag och musikförlagsverksamhet inklusive finansiella avtal, produktions- och managementkontrakt, licensiering, immateriella rättigheter och branschetik. Studien av grundläggande musikteori och deltagande i ensembler lär studenten hur man kvalitativt utvärderar en konstnärs musik och bildar ordförrådet som behövs för att kommunicera med yrkesverksamma inom detta område. Studenter utvecklar kritiska och analytiska tänkande färdigheter genom "hands-on" erfarenheter och karriärinriktade projekt som praktik och praktik i Blackroom Records. Studenterna deltar i Music and Entertainment Industry Student Association (MEISA) , en branschfokuserad organisation som gör det möjligt för studenter att interagera med musikföretagare genom forum, seminarier och paneler som hanterar aktuella problem med musikindustrin.... [-]

Amerikas förenta stater Greenville
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball