Greenville University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Greenville College grundades 1892 av den fria metodistkyrkan med avsikt att ge en distinkt, Kristus-centrerad högskoleutbildning för män och kvinnor. Skolans första president, Wilson T. Hogue använde mottot "utbildning för tecken" för att beskriva skolans syfte. Dess uppdrag 120 år senare - ge studenter för liv karaktär och service - ekon detta ändamål.

Vårt uppdrag:

Greenville College ger eleverna för livet av tecken och service via en transformerande Kristus-centrerad utbildning i humaniora, naturvetenskap och yrkesstudier.

Vår vision:

Greenville College tror att Gud skapade alla våra elever att unikt forma världen! Därför har vi

Erbjuder en transformerande Kristus centrerad pedagogisk erfarenhet som ger, berikar och uthärdar Fokusera på utvecklingen av hela människan, så att varje elev trivs andligt, intellektuellt, känslomässigt, relations och fysiskt Inspirera våra studenter att omfamna Guds Call Ge vårt arbete som tillbedjan och välkomnar närvaron av den uppståndne Kristus för att fylla oss, utrusta oss, och skicka oss

Kärnvärderingar:

En Christ Centrerad Utbildning

Green Colleges rötter i den kristna college rörelse artonhundratalet Amerika som var angelägen om att ge en utbildning centrerad i konsekvenserna av liv, död och uppståndelse Kristus. Detta innebär att bakgrund av Guds verk i Kristus - genom handlingar skapande, inlösen och restaurering - ramar utbildningsprocessen både i och utanför klassrummet. Det tyder också på att utbildning är aldrig för sin egen skull, men ses som en del av den större böjning av skapelseordningen tillbaka till Gud och Guds syften i och genom Jesus Kristus.

En öppen och välkomnande gemenskapen

Greenville College erkänner och välkomnar varje person som en viktig del av den större gruppen - en grupp som älskar, respekterar och stödjer sina medlemmar. Medan samhället förespråkar vissa normer för sina medlemmar, värderar det också varje individs identitet och strävar efter öppenhet när det gäller var och en bakgrund och erfarenheter. Odla en miljö som välkomnar åsiktsmångfalden och tradition, Greenville College främjar öppenhet och autentiska handlingar gästfrihet bland sina studenter, lärare och personal.

Holistic Undervisning

Greenville College syftar till att underlätta omvandlingen av studenter genom undervisning. Genom att följa skrifternas uppmaning att älska Herren med hela vårt hjärta, sinne, själ och styrka, lärare ta detta mandat i klassrummet när de undervisar från hjärtat att ingjuta en Kristus-liknande karaktär i sina elever. De strävar efter att ge auktoritativ och modern kunskap i ämnet av sinnet samt inspirera passion i sina elever för en vald yrke.

global medvetenhet

Greenville College utmanar studenter och lärare att visa medvetenhet, känslighet och lyhördhet för skillnader mellan kulturer, sociala praktiker och religioner. Detta innebär också att vi ivrigt erkänna det inbördes förhållandet mellan Guds folk. Dessutom betonar Greenville College till samhället behovet av att nå ut till andra kulturer och nationer för att ta itu med världens problem.

Kreativa och kritiskt tänkande

Med utgångspunkt i grunden för de fria konsterna, Greenville College modeller och främjar ett kreativt och kritiskt förhållningssätt till idéer och utmaningar. Genom en akademiskt strikt läroplan, lärare uppmuntra originella och fantasifulla tänkande samtidigt värdera disciplinerat och väl underbyggd analys.

Karaktär och service

Greenville College utmanar eleverna att känna sig, erkänna deras identitet genom självinsikt och utveckling av de särskilda talanger de fått av Gud. Vi strävar efter att ingjuta studenter med kompetens introspektion som tillåter dem att ständigt utvärdera deras karaktär och utveckla en djup medvetenhet om hur de kan se utanför sig själva och möta behoven hos andra. Studenter bäst förverkliga sin potential genom livslång praktik att tjäna andra.

Students Life En av de mest minnesvärda aspekterna av din college erfarenhet kommer att leva på vår vackra 50-acre campus. Green campus ligger i hjärtat av Greenville, Illinois, en vacker stad med 7000 personer ligger 45 miles / 72 kilometer utanför St. Louis och är lättillgängligt från I-70, I-55, I-64, och I-57 . Vårt unika läge ger ovärderliga möjligheter för uppsökande, roligt, hands-on-lärande, och medborgerligt engagemang.

Vår Residence Life-programmet bygger på delad tro på Kristus, respekt, tillit, vänskap och lagarbete. Alla de bekväma studenthemmet är bemannad av en Residence Hall Team, som inkluderar en samordnare för Residence Education (CRE) och Student Resident Prästerna (RCS). Du kommer att vara omgiven av kloka, medkännande människor som är här för att ge riktning, vägledning och stöd. En mängd olika sociala och pedagogiska program är planerade inom varje hall, från golv partier och "Roomies Night Out" till bror-syster verksamhet och bibelstudier golv. Du kan delta i vårt mentorprogram, berikas av våra trosbaserade program, och undersöka dina långsiktiga mål i vår karriär placering program.

Grundutbildning, Graduate och online-program Greenville College ger en kvalitet liberal arts utbildning för över 1600 studenter. Vi erbjuder över 50 grund majors samt vuxna och forskarutbildning tillgängliga online eller på partnerskap platser. Våra framstående akademiska program, omtänksam lärare och äkta kristen gemenskap förändrar livet för studenter från hela världen.

Bli involverad! Vi erbjuder mer än 50 studentorganisationer, inklusive service och sociala klubbar, musikgrupper, elevråd, beskickningar klubbar, prestanda grupper och student publikationer. Greenville har även en egen studentägda radiostationen, WGRN 89,5 FM.

Platser

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 618-664-2800

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium