Läs den officiella beskrivningen

Goodwin College är ett innovativt lärande gemenskap som ger hårt arbetande studenter att bli eftertraktade medarbetare.

Vi skräddarsyr våra program för att tillgodose behoven hos arbetsgivare och vi forma dem att passa livet för studenter. Klasserna är bekvämt erbjuds året - dagar, kvällar, helger, och på nätet. Grader kan flexibelt lager över certifikat, associera och kandidatprogram i ett flertal efterfrågade områden.

Ännu bättre, omger vi våra studenter med personligt stöd och professionell vägledning de behöver - inte bara för att tjäna grader, men att förändra liv för sig själva, deras familjer och deras samhällen.

Goodwin College är en ideell institution för högre utbildning och är ackrediterad av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) genom sin kommission för institutioner för högre utbildning. Goodwin College grundades 1999, med målet att tjäna en heterogen studentkår befolkning med karriärinriktade utbildningsprogram som leder till starka sysselsättningsresultat.

Mission

Den uppdrag Goodwin College är att utbilda en heterogen studentkår befolkning i en dynamisk miljö som anpassar utbildning, handel och samhälle. Våra innovativa utbildningsprogram förbereda eleverna för yrkeslivet och samtidigt främja livslångt lärande och samhällsansvar. Som en vårdande college gemenskap vi utmanar studenter, lärare, personal och administration till fullo förverkliga sina högsta akademiska, professionella och personliga potential.

Syften:

 • För att skapa en dynamisk utbildningsmiljö som förbereder sig för och förskott studenter i yrkeslivet och samtidigt utveckla en uppskattning för humaniora, konst och vetenskap.
 • Att utbilda studenter i en miljö som hyllar olika kulturer, åldrar, erfarenheter och åsikter.
 • Att förfina metoder som stöder och behålla studerande.
 • Att anpassa våra program till de förändrade behoven i vår elevkåren, arbetskraften och samhället.
 • Att berika våra lokala och globala samhällen genom att bilda och upprätthålla samarbetsrelationer som skapar pedagogiska, ekonomiska och kulturella fördelar.
 • För att hjälpa våra studenter att identifiera och säkra yrkesmöjligheter.
 • Att ge studenterna ramar för att göra etiska beslut och uppföra sig med professionell integritet.

institutionella Outcomes

Vid Goodwin College, tror vi att varje elev som studenter bör ha vissa förmågor oavsett deras akademiska program. Vi kallar dessa kärnkompetens institutionella resultat.

Efter examen, Goodwin Studenter kommer:

 • Visa kunskaper inom det valda ämnesområdet.
 • Besitter effektiv kommunikation och analytisk förmåga.
 • Skaffa önskan och färdigheter som krävs för att delta i ett livslångt lärande.
 • Visa samhällsansvar.

Kärnvärden (som antogs 2012)

Goodwin College Kärnvärden är dess djupt rotade övertygelser som representerar akademins högsta prioriteringar och grundläggande drivkrafter. De definierar vår passion för vad vi gör och hur vi väljer att resonans med och tilltala studenter, anställda och större Goodwin samhället.

Vilka vi är

Vi anser att alla ska ha tillgång till en högkvalitativ utbildning. Vi tror att du ska ha en chans att lyckas, oavsett var du har varit eller var du planerar att gå. Kanske du inte hittar framgång på en annan högskola, eller om du bara inte tror att du hade tid, pengar eller stöd för att se college igenom. Goodwin är här för att vända på det för dig. Starta din framtid idag på Goodwin.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Goodwin College

Skaffa dig märkt och lära sig de färdigheter som bransch arbetsgivare söker - med din fil kand-examen i Manufacturing Management. Du får lära dig att hantera människor, p ... [+]

Skaffa dig märkt och lära sig de färdigheter som bransch arbetsgivare söker - med din Bachelor of Science i Manufacturing Management. Du får lära dig att hantera människor, processer och utrustning i en tillverkningsmiljö.

Inför den branschen som vi känner den har förändrats för alltid. Lära sig de färdigheter du behöver för att lyckas i dagens tillverkning, inklusive: övervakning av tillverkningsprocesser, hantering av mänskliga och mekaniska resurser inom budget och tidsplan begränsningar och garantier magert tillverkningsprocesser, vilket resulterar i högkvalitativa produkter.

Med en kandidatexamen i Manufacturing Management, kommer du att få de kunskaper och färdigheter som inkluderar en förståelse för: verksamhetsstyrning, övervakning av tillverkningen, lean manufacturing, grön tillverkning, tillverkningslogistik, arbetarskydd, produktionsplanering och kontroll, kvalitetsstyrning, gruppdynamik, inköp och kundservice.... [-]

Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Goodwin College

Du kan göra en positiv skillnad i barnens liv. Från födsel till åtta år behöver barn en stark grund för stöd och kunskap för att uppnå livslång framgång. Genom att bli en ... [+]

Utformning av morgonens anledningar

Du kan göra en positiv skillnad i barnens liv. Från födsel till åtta år behöver barn en stark grund för stöd och kunskap för att uppnå livslång framgång. Genom att bli en tidig barndomsutbildare kan du spela en avgörande roll i barnutveckling och tidigt lärande.

Föräldrar, familjer och samhällen behöver engagerade, vårdande - och förberedda - vårdgivare som är investerade i barns tillväxt. Tidigare barndomspedagoger fokuserar på att vårda barns sociala, fysiska, emotionella och kognitiva färdigheter samt utveckla sina förmågor i språk och läskunnighet.

Hands-on Learning

Studenterna kommer att ha omfattande möjligheter till praktisk lärande och kommer att få erfarenhet i en mängd olika tidiga barndomsinställningar, inklusive vår state-of-the-art Reggio Emilia-inspirerade Riverside Magnet School.... [-]

Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goodwin College

Vår kandidatexamen i företagsekonomi ger dig de affärs kompetens som arbetsgivarna söker i sin arbetsstyrka. Vår utbildningen integrerar analys av teori, fallstudier och ... [+]

Tänk verksamhet är "bara" företag? Tänk igen. Med den ständigt föränderliga framsteg i dagens värld, är verksamheten inte densamma som den var 20, 15, eller till och med fem år sedan. Dina chanser för en framgångsrik karriär öka avsevärt när du får ditt företag examen vid en högskola som är inriktad på framtiden. Vi lära eleverna hur man blir framgångsrik i nystartade företag, små företag och ideella organisationer - källor vig innovation i dagens värld. Dessa fritt tänkande, är snabbrörliga organisationer förändrar verksamheten och driver innovation genom kreativa tillämpning av affärsmässiga principer.

Vår kandidatexamen i företagsekonomi ger dig de affärs kompetens som arbetsgivarna söker i sin arbetsstyrka. Vår utbildningen integrerar analys av teori, fallstudier och forskning så att du möjligheten att tillämpa dessa praktiska situationer inom området. Du får också lära affärsjuridik och etik, human resource management, management, kundrelationer i en mångkulturell värld, och riktad marknadsföring och sociala medier.... [-]

Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goodwin College

Vår kandidatexamen i Management och ledarskap kommer att lära dig vad du behöver veta för att avancera inom din nuvarande organisation eller att få din fot i dörren till ... [+]

Jag tycker verkligen accelererade management och ledarskap klasser på Goodwin. Jag kan avsluta snabbare än på andra skolor och få min examen i en kortare tid.

- Cher Baten, management och ledarskap Student

Alla känner igen bra chefer och ledare när de ser dem. Chansen är de inte födda på det sättet; de lärt sig och utvecklas över tiden. Vår kandidatexamen i Management och ledarskap kommer att lära dig vad du behöver veta för att avancera inom din nuvarande organisation eller att få din fot i dörren till det företag du har alltid velat jobba i.

Vår Management and Leadership Program

Med ledning och ledarskapsträning, lär du dig att hantera innovation, förändring, och talangutveckling. Du kommer också att bli erfaren i vetenskapen om social kompetens - effektiv kommunikation är hörnstenen i alla framgångsrika relationer. Lära sig de färdigheter som arbetsgivarna söker, inklusive:... [-]

Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goodwin College

Utforska och uppskattar den naturliga världen på Goodwin College. I vår kandidatexamen program i miljöstudier kommer du att utveckla de grundläggande färdigheter som kräv ... [+]

Bli en förespråkare för miljöskydd

Utforska och uppskattar den naturliga världen på Goodwin College. I vår kandidatexamen program i miljöstudier kommer du att utveckla de grundläggande färdigheter som krävs för att bli en effektiv förespråkare och delta i miljöskydd.

Connecticut River är ditt klassrum

Goodwin College ligger på 900 tunnland floden egendom. Vår inställning campus möjliggör för studerande att tillbringa tid i området, bedriva verklig forskning och lära de tekniska aspekterna av området i första hand. Vår miljöstudier Programmet ger teknisk utbildning för efterfrågade yrken med fokus på de vetenskapliga aspekterna av miljöhänsyn.

Anpassa din examen ... [-]
Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goodwin College

Tycker folk att nå ut till dig för att få hjälp? Gör dina vänner komma till du diskutera sina problem? Det är förmodligen för att du är en omtänksam och medkännande perso ... [+]

Human Services: En karriär med menande

Tycker folk att nå ut till dig för att få hjälp? Gör dina vänner komma till du diskutera sina problem? Det är förmodligen för att du är en omtänksam och medkännande person som är villig att lyssna och hjälpa den typ av person som kommer att trivas i Human Services fält. Din medkänsla, engagemang och omsorg behövs i dagens snabbt växande Human Services fält.

Bygga en karriär förändrar liv

Som Human Services professionell, kommer du att använda utbildning i rådgivning, ärendehantering, intervjuer, intag, bedömning, psykologi, sociologi, mänsklig utveckling, och andra områden för att hjälpa de människor du tjänar till att övervinna livets utmaningar. Du kommer också att få specialiserad utbildning inom områden som är specifika för dina karriärmål såsom drog- och alkoholmissbruk, krisförebyggande och ingripande, ungdomsutveckling, handikappvetenskap, och gerontologi (betjänar människor som är äldre), bland många andra. Människor står inför en mängd utmaningar och hinder i deras liv, och de behöver hjälp av skickliga Human Services proffs som du.... [-]

Amerikas förenta stater East Hartford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Goodwin College Welcomes International Students