Globe Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi vet att din pedagogisk erfarenhet är viktigt för dig. Så vi vill att du ska känna några av våra särdrag, fördelar och fördelarna med en utbildning som tillhandahålls av Globe Institute of Technology:

Relevanta Företagande, Hälsovård och teknikprogram för att matcha dina behov och potential

Våra certifikat program och utbildningsprogram i New York bygger på en bred kunskapsbas fromthe företagsledning och informationsteknik fälten. Det är dynamiska, ackrediterade programs kommer att fascinera och inspirera dig.

Ekonomiskt stöd

Alla borde få den utbildning de önskar och behöver. Tillsammans Globe Institute of Technology vill se dig att uppnå dina planer för framtiden. Vi kan erbjuda ekonomiskt stöd till studenter som qualify.Our ekonomiskt stöd team kommer att arbeta med dig för att bestämma dina bästa alternativen för en bättre upplevelse.

Värdefulla karriär advisement tjänster

Alla borde få den utbildning de önskar och behöver. Tillsammans Globe Institute of Technology vill se dig att uppnå dina planer för framtiden. Vi kan erbjuda ekonomiskt stöd till studenter som qualify.Our ekonomiskt stöd team kommer att arbeta med dig för att bestämma dina bästa alternativen för en bättre upplevelse.

Globe Institute of Technology är ett ackrediterat, specialiserad högskola som erbjuder studentexamen, bundsförvant, och certifikatprogram i företag och informationsteknologi.

Uppdraget för Globe Institute of Technology är att ge en utbildning för studenter från olika bakgrunder, inklusive de som har traditionellt underrepresenterade inom högre utbildning och att förbereda studenterna med marknads redo färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inträde, utveckling och avancemang.

Globe Institute of Technology strävar efter att uppfylla sitt uppdrag genom att främja en elevcentrerad inlärningsmiljö betonar ömsesidig respekt och tolerans, med stöd av en särskild lärare och personal och ledande teknik.

Stödjande Mål

För att ge en elevcentrerad inlärningsmiljö, som tar upp de unika behoven hos individer av olika bakgrunder, förmågor, och åldrar och återspeglar mångfalden av skolans läge Att ingjuta en stark känsla av gemenskap och en uppskattning och respekt för kulturell mångfald, pluralism, mångfald och utbildning som utgör grunden för framgång i samhället och karriär För att öka elevernas intellektuella, sociala och personlig utveckling genom att tillhandahålla en dynamisk allmän utbildningsprogram Att erbjuda kurser och en rad supporttjänster för att hantera de unika behoven hos studenter som inte akademiskt förberedda för college-nivå arbete Att tillhandahålla heltäckande studentservice syftar till att ge möjligheter till personlig berikning, förbättra elevernas ledaregenskaper och främja tolerans och förståelse för den värld vi lever För att upprätthålla en öppen antagning politik och prisvärd undervisning och minimera de sociala och ekonomiska hinder för utbildningsmöjligheter Att utveckla kopplingar underserved gemenskaper och ge tillgång till program och tjänster genom att utveckla flexibla schemaläggning och leveranssystem För att främja en atmosfär av akademisk frihet som främjar intellektuell undersökning och mångfald av tankar och diskussion Att ge möjligheter till karriär rörlighet och personlig berikning genom att erbjuda enskilda kurser för kredit och icke-kredit fortbildning kurser Om du vill använda utvärderingsmetoder som upprätthåller och förbättra normerna för elevers prestationer, undervisning, programkvalitet, resurser och tjänster som stöder den professionella utvecklingen och utveckling av personal Om du vill använda strategisk planering och utfall bedömning att säkerställa akademins finansiella integritet och att tillhandahålla lämplig prioritering och resursfördelning

Platser

New York

Globe Institute Of Technology

Address
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 212-349-4330

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium