Läs den officiella beskrivningen

Glen State College, ofta kallad Lighthouse on the Hill, är West Virginia enda centralt belägna offentliga college.

Grundades 1872 för att ge undervisning och praktik för vanliga skollärare i vetenskapen om utbildningen har Glen State College överträffat sitt ursprungliga uppdrag, och för närvarande förbereder eleverna för karriärer i undervisningen, affär, markresurser, musik, humaniora, naturvetenskap, straffrätt och mänskliga tjänster.

Med en inskrivning av cirka 1.800 studenter, högskolan har en genomsnittlig klasstorlek på 15. Akademins registrering består av studenter från 24 stater och 3 länder och stolt innehåller många första generationens och minoritetselever.

Vår mission

Glen State College ger en tradition av utbildning av hög kvalitet genom innovation inom design, leverans och utvärdering av program och tjänster, utveckling av arbetskraften, och omfattande studentservice; en gemenskap av aktiva elever ägnar sig åt livslångt lärande, effektiv undervisning, tillämpad stipendium, skapande verksamhet och service; ledarskap som främjar kvalitet inom lärande, undervisning, kulturella vitalitet och ekonomisk utveckling i en global gemenskap.

Filosofi & Kärnvärden

Glenville State College grundades 1872 i syfte att tillhandahålla utbildningsmöjligheter kvalitet till medborgarna i West Virginia. Ursprungligen grundades som en lärare college, fortfarande Glenville State College ledande inom framställning av lärare. Tillsammans med dess betoning på förberedelserna lärare, har högskolan svarat på behoven hos West Virginia och har utvecklat ytterligare program i en mängd olika områden. Kollegiet har åtagit sig att sex kärnvärden: elevcentrerad, gemenskap, integritet, tradition, ledarskap och familj.

Elevcentrerad

Studenten kommer först på Glenville staten, och våra organisatoriska processer och beslut styrs av vad som är bäst för eleven. Vi strävar efter att undanröja hinder och förbättra lärandet, och varje lärare och anställd och administratören personligen engagerad i att serva elever i effektiva och flexibla sätt oavsett vem, när eller var.

Gemenskapen

Vi är en gemenskap av elever som värdesätter våra sammanhängande relationer med varandra. Vi söker delaktighet genom att lyssna och samverkan. Vi är kollektivt stöd vid alla tidpunkter genom öppen kommunikation och vi arbetar tillsammans som ett team på campus, var vårt arbete tar oss, och i de samhällen där vi bor eller tjänar.

Integrity

Vi är alltid sanningsenlig, etiska och ansvarig för att göra vad vi säger att vi ska göra. Vi visar öppet förtroende, respekt för vår mångfald och rättvisa i allt vi gör. Vi är lyhörda, konsekvent och åtagit sig att ständiga förbättringar på alla områden.

Tradition

Vi är stolta över vår rika tradition av att tillhandahålla högkvalitativa utbildningsmöjligheter och värdet av utbildning för att skapa terminer. Vi håller våra traditioner vid liv som ett sätt att fira våra tidigare prestationer och som en grund för att svara på nya möjligheter och utmaningar i en ständigt föränderlig värld.

ledarskap

Vi är medvetna om ett högtidligt ansvar att leda. Vi förbereder för vårt samhälle ledare som är tankeväckande, produktiv, engagerade och lyhörda medborgare. Vi främjar kontinuerligt innovation, som berikar inlärningsmiljöer, och vi visar kvalitet genom våra utbildningsprogram och tjänster.

Familj

Vi är en stark familj som återspeglas i vår omsorg, fostran och märkt vänlighet, som skiljer oss från andra. Vi upprätthåller en kultur som respekterar varandra och vår mångfald, samtidigt som stödjande individuellt och som ett team. Vi kommunicerar aktivt och engagera vår utökade familj, vare sig de är föräldrar, alumni eller andra vänner i vår institution.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Glenville State College

Den studentexamen examen i Natural Resource Management ger studenterna med de kunskaper, analytiska och praktiska färdigheter och beslutsfattande kompetens för att skydda ... [+]

Studentexamen i Natural Resource Management

Institutionen för markresurser stoltserar med sin hands-on förhållningssätt till lärande. Studenterna ges upplevelser som duplicerar verkliga applikationer så nära som möjligt. Inrymt i delstaten gott Center i Waco Center, har institutionen state-of-the-art faciliteter och cirka 300 tunnland mark i anslutning till byggnaden för utomhus projekt. Ett växthus och sågverk ligger på fastigheten för studerande använda tillsammans med byggnader för avverkningsutrustning lagring. En datasal finns för lämpliga klasser. Labbet innehåller datorer, plottrar, en scanner, och programvara som replikerar de som används inom förvaltning, näringsliv och industri kontor. Ett brett utbud av handverktyg, stora maskiner och instrument som är lämpliga för fältlabb finns att förbättra undervisning och lärande. Global Positioning System (GPS) och geografiska informationssystem (GIS) teknik används i flera klasser.... [-]

Amerikas förenta stater Charleston
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Glenville State College

Institutionen för Criminal rättvisa erbjuder kurser i Crime Scene Management, polis och rutiner, teknik för utredningar, ungdomsbrottslighet System och mer. ... [+]

Studentexamen i Criminal Justice

Institutionen för Criminal rättvisa erbjuder kurser i Crime Scene Management, polis och rutiner, teknik för utredningar, ungdomsbrottslighet System och mer.

Vi värd läger där gymnasieelever lär sig att intervjua vittnen och misstänkta, utreda en brottsplats, ta fingeravtryck, och samla in bevis. Våra studenter får finslipa sina färdigheter i Criminal Justice House, lokalt kallad Crime Scene House.

[-]
Amerikas förenta stater Charleston
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska