Florida College of Integrative Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om FCIM

Oavsett om du är intresserad av integrativ medicin som en karriär eller en förlängning av befintlig medicinsk praktik, erbjuder Florida College of Integrative Medicine (FCIM) ett unikt program som integrerar läror och tekniker för Oriental Medicine med grunden för västerländska medicinska vetenskaper. FCIM är unik genom att denna kunskapsintegrering demonstreras konsekvent under hela vår läroplan, vilket bättre förbereder våra kandidater för att möta de förändrade kraven i Amerikas snabbt utvecklande vård landskap.

Som en institution som är inriktad på effektiv integration av orientaliska medicinsk läror och västerländska medicinska vetenskaper, strävar FCIM efter att ge våra framgångsrika kandidater - vart och ett håller både en kandidatexamen i hälsovetenskap och en magisterexamen i orientalisk medicin - en unik kanten att möta de förändrade kraven på Amerikas utvecklingssystem för hälsovård.

Historia

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) är en av de äldsta Akupunkturskolorna i Amerika. Grundades 1990, var FCIM den första skolan i Florida ackrediterad av ackrediteringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicin (ACAOM) och licensierad av Florida Commission for Independent Education.

Sedan 1990 har FCIM utvecklat ett utmärkt rykte som en av Amerikas främsta institutioner för orientalisk medicin, särskilt i delstaten Florida och i sydöstra USA. 1997 började FCIM införa internationella studenter och har redan producerat framgångsrika akademiker från länder som Australien, England, Ryssland, Korea, Vietnam, Filippinerna, Turkiet, Iran, Indien, Kina och Taiwan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Det orientaliska medicinprogrammets uppdrag

Vår uppdragsförklaring

FCIM: s uppgift är att tillhandahålla en omfattande utbildning i traditionella kinesiska medicinprinciper, begrepp och praxis som är utformad för att träna den enskilda studenten för att bli en kvalificerad och licensierad vårdpersonal som tillhandahåller akupunkturdiagnostik och behandling, växtbaserade läkemedel samt kompletterande terapier och diagnostiska tekniker för främjande, underhåll och återställande av hälsa och förebyggande av sjukdomar.

Uppdrag och filosofi för orientalisk medicinprogram

Det orientaliska medicinprogrammets uppdrag är att erbjuda en omfattande utbildning i de grundläggande teorierna och övningarna i Oriental Medicine samtidigt som man säkerställer att studenterna är kunniga i relevanta västerländska medicinska vetenskapskoncept och -teknik.

Integreringen av västerländska medicinska vetenskaper inom Oriental Medical Medical Program förbättrar kvaliteten på orientalisk medicinsk behandling från våra studenter och akademiker. Den rigorösa läroplanen är både bred och djupgående och är avsedd att bidra till den studerandes professionella och personliga tillväxt genom att hjälpa dem att utveckla en ansvarsfull självständig bedömning och leverera effektiv patientvård.

Vår uppdragsförklaring är hörnstenen i alla våra instruktionsaktiviteter och -program och manifesteras otvivelaktigt i våra publikationer, antagningsprocesser, klassrumsupplevelser, kliniska förfaranden, fakultetsval och fortbildningsprogram. Baserat på en världsutsikt som omfattar vikten av att upprätthålla harmoni och balans i varje individs kropp, sätter vi fram för att främja professionella primärvårdspraktiker som är skickliga vid akupunkturdiagnostik och orientalisk medicinsk behandling, samt kompletterande terapier och diagnostiska tekniker, allt för Främjande, underhåll och återställande av hälsa och förebyggande av sjukdomar.116953_116878_image.png

Platser

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium