Ferrum College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alumni och nuvarande Panthers Exemplify Vårt engagemang för studenternas framgång

Vi är engagerade i akademisk kompetens och vi tror att våra studenter förtjänar att uppnå framgångsrika resultat innan de ens examen. Våra nuvarande studenter deltar i möjligheter som stärker deras CV och ger dem verkliga erfarenheter nu. Våra Ferrum College är ett bevis på att en Ferrum-utbildning ger den framgång som våra studenter önskar!

Ferrum College Mission

Vårt uppdrag är att utbilda studenter i disciplinerna för högre utbildning och att hjälpa dem att vara omtänksam och uppmärksam, vara artificiell och yrkesmässig kompetent och att vara omtänksam och oroande för medborgarna i deras samhälle, nation och världen.

Ferrum College Experience

På Ferrum College vi unika möjligheter och en utmärkt pedagogisk erfarenhet som förvandlar våra elevernas liv inom ett välkomnande, stödjande samhälle. Vi vill att våra elever, från alla håll i livet, ska ha befogenhet att upptäcka sin potential, uppnå sina mål och göra en skillnad i sina samhällen. Ferrum-upplevelsen är rik på möjligheter till praktik, praktiskt lärande, internationell och inrikes resor, forskarprogram, personlig utveckling och service till samhället.

Campus livet

Ferrum College har ett brett sortiment av extracurricular aktiviteter och bekvämligheter som består av en rad studentklubbar och organisationer samt nitton NCAA Division III atletisk sport för män och kvinnor, plus kvinnors brott, ett ryttars program och cheerleading. Vårt Ferrum Outdoors-program tillåter dig att uppleva äventyr i närliggande bergs- och statsparker och på sjöar och floder. Den 30 000 kvadratfot Hank Norton Center är hem för de flesta av våra utomhus-atletiska program. Vårt YMCA på campus välkomnar både högskolan och samhället, med YMCA-medlemskap tillgängligt för alla studenter.

Ackreditering

Ferrum College är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) för att tilldela examensbevis. Kontakta SACSCOC vid 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackreditering av Ferrum College .

Ferrum College är ackrediterad av University Senate i United Methodist Church och är medlem i National Association of Schools and Colleges i United Methodist Church.

Nondiscrimination Statement

Ferrum College diskriminerar inte på grund av ras, religion, färg, nationellt ursprung, ålder, veteranstatus, kön eller handikapp vid tillträde till, tillgång till, behandling i eller anställning i sina program och aktiviteter. Ferrum College bekräftar varje persons värdighet och värdighet oavsett sexuell läggning eller könsidentitet och tolererar inte trakasserier eller diskriminering mot någon individ.

erkännanden

"Bästa regionala högskolor" i söder
- US News

"Bäst Bang för Buck" - Sydost
- Washington Månadsvis, 2015, 2016, 2017

"Utbildningsstat: Topphögskolor

"Militärvänlig"
- Guide till militärvänliga skolor, 2014, 2015, 2016, 2017

"Mest Diverse Högskolor i Virginia"
- Niche.com, 2017

Fakultet

"2016-17 Top Health Promotion Professional"
- Wellness Council of America, Dr. Lynise Anderson

"2017 Science Policy Fellow"
- Entomological Society of America, Dr. Tim Durham

"Eugene P. Odum Award för Excellence in Ecology Education"
- Ecological Society of America, 2016, Dr. Carolyn Thomas och Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Platser

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium