Faith Bible College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för Faith Bible College International är att förbereda professionella, pingstliga tjänarledare som gör en värld av skillnad när de fullgör Herrens Jesus Kristus stora uppdrag. (Matteus 28:19, 20)

FBCI är en enda fokusinstitution för högre utbildning som instruerar män och kvinnor i teologiska studier samtidigt som de förbereder dem för att vara pastorer, evangelister, missionärer, lärare, dyrkanledare och mer. När vi följer vårt uppdrag förkämpar vi våra elever att upptäcka, utveckla och uppfylla sitt syfte i den kristna tjänsten. Genom inspirerade lektioner, smorda kapell, individuell mentorskap och praktiska tjänsteupplevelser kommer eleverna att mogna i sina gåvor. Dessutom strävar vi efter att erbjuda studenterna en väg till välsignelse av tjänsten utan skuldbördan.

INSTITUTIONELLA MÅL

Vårt uppdrag och kultur förstärks av följande kärnvärden:

FBCI är en inriktad, lärandecentrerad institution i biblisk högre utbildning som förbereder professionella kristna ministrar för att kommunicera och fullborda den stora uppdraget.

FBCI är ett samhälle som kommer att tjäna hela studenten och ta itu med pedagogiska, bibliska, andliga och sociala behov i en mångkulturell miljö.

FBCI-lärare och personal förkämpar våra studenter för att upptäcka, utveckla och uppfylla sitt syfte i den kristna tjänsten genom inspirerade lektioner, smorda kapell, individuell mentorskap och praktisk praxis.

FBCI strävar efter att erbjuda studenterna en väg till tjänstens välsignelse utan skuldbördan.

FBCI är en Kristus-centrerad miljö som är engagerad i institutionell integritet.

FBCI kommer att omfamna tillväxt i studentpopulationer och program genom pågående strategisk planering och utvärdering.

FBCI kommer att erbjuda Kristus-hedrande professionell service i all verksamhet på högskolan.

Platser

Charleston

Address
Main Road,29
04422 Charleston, maine, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium