Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business är en av landets topprankade handelshögskolor som erbjuder grundutbildning, kombinerad och examen, inklusive MBA, MBA för chefer; Magisterexamen i Supply Chain Management, redovisning, beskattning och digital marknadsföring (online); och examensbevis.

En examen från Silbermans Business School i New Jersey kommer att förbereda dig för att bli ledande inom företag och ledning - någon som kommer att ge etiska perspektiv till någon professionell miljö. Fråga bara de som har kommit framför dig och bli framstående chefer i näringslivet. Dina yrkesutbildningar ger dig förstahandsupplevelse med näringslivet, vilket ger dig bevisade metoder i finansiell och strategisk analys, generell affärsplanering och implementering.

Du kan tjäna en företagsekonom från Silbermans Business School genom att delta i ett av våra tre campus eller genom att anmäla dig till vår Online Master i Digital Marketing Degree-programmet.

I New Jersey

 • Florham Campus i Madison, NJ
 • Metropolitan Campus i Teaneck, NJ

I Kanada

 • Vancouver Campus i Vancouver, Kanada

FDU: s Vancouver Campus, som ligger i centrala Vancouver, Kanada, erbjuder bachelorprogram i företagsekonomi och informationsteknik.


Uppdragsbeskrivning

Uppdraget från Silbermans högskola vid Fairleigh Dickinson University är att vara ett centrum för lärande som är inriktat på utbildningen av morgondagens ledare, för att förbereda våra elever att lyckas i en global miljö och fördjupa förståelsen för verksamheten.


Syn

Silbermans Business School kommer att erkännas globalt, av intressenter och kamrater, för sin excellens i undervisning, intellektuella bidrag och program som utökar kunskap för att främja företagsledningens praxis. Vi kommer att bli ett riktmärkeprogram för kompetens inom företagsundervisning i undervisning och stipendium, och för att våra studenter ska kunna fungera effektivt i en utmanande och dynamisk mångkulturell arbetsmiljö.


Delade värderingar

I överensstämmelse med uppdraget från Fairleigh Dickinson University, hjälper Silberman College studenterna att nå bortom sig själva och mot ett engagerat liv på den dynamiska globala marknaden.

 • Vi är engagerade i mycket effektiv undervisning och engagerande elever som partner i lärande.
 • Vi åtar oss personliga och professionella integritet och höga krav på etiskt beteende.
 • Vi är engagerade i att inställa ordentligt ledarskapsansvar, inklusive sociala, ekonomiska och miljömässiga.
 • Vi är resultatinriktade och engagerade i våra elevernas individuella och organisatoriska framgång.
 • Vi värdesätter mångfald, öppenhet och ömsesidig respekt och tror att de är kritiska för framgången för våra program.
 • Vi stöder och uppmuntrar våra studenter, fakulteter och personal att engagera sig i medborgerliga insatser, samhällsuppdrag och större globala överenskommelser.
 • Vi värdesätter kontinuerlig förbättring och våra studenter är livslånga och engagerade elever.
 • Vi är fortsatt lyhörda för de förändrade behoven hos en global, multikulturell affärsmiljö.
 • Vi anser våra alumner som viktiga partner och värdesätter involveringen av flera intressenter i vår inlärningsmiljö.
 • Vi är en dedikerad grupp av lärare och värderar rollen som stipendium för att förbättra undervisningsrollen.
 • Vi tror att företagsutbildning integrerar uppdrag, ekonomiskt, socialt och miljöansvar.
 • Vi värdesätter en uppskattning av andra kulturer och synpunkter.
 • Vi tror att aktivt och samarbetande lärande är viktiga verktyg för att göra lärandeprocessen mer relevant, intressant och användbar.


Silberman - En av de högsta 5% av företagskolorna i världen med AACSB-ackreditering

Silbermans högskola är ackrediterad av AACSB International - världens främsta ackrediteringsmyndighet för högskolor. Mindre än 5% av handelshögskolorna över hela världen beviljas AACSB-ackreditering.

Silberman är en ledande leverantör av högkvalitativ innovativ företagsledarutbildning genom fakultets tillämpade forskning och yrkesverksamhet, och nu med utökad räckvidd till studenter över hela världen genom sina online-affärsutbildningar.


Utmärkt Business School Ranking

Vi är stolta att säga att Silberman är en högstadiumskola som oberoende av dessa ansedda källor:

 • Princeton Review rankar Silberman College som en av de bästa handelshögskolorna i landet.
 • US News
 • Eduniversal priser Silberman College som en "Excellent Business School"
 • Start-klasspriser Silberman som andra enda till Rutgers Business School i New Jersey.
 • Silbermans Rothman Institute of Innovation and Entrepreneurship hedrade med Excellence i Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award av Deshpande Foundation
 • Tax Talent, Inc. betygsätter Silberman en av de 10 bästa mästarna i redovisning MAcc Program by
 • Redovisning Betygsskala Silberman ett av de 10 bästa bäst forskarutbildningsprogram i New Jersey


Ledande globalt företagens hållbarhet och socialt ansvar genom FN-partnerskap

Sedan 2009 har Silberman varit en avancerad signatorisk deltagare i FN: s principer för ansvarig förvaltningsutbildning (PRME) - ett globalt nätverk av handelshögskolor som har för avsikt att leda omvandlingen av företagsekonomisk utbildning, forskning och tänkande ledarskap genom utveckling av läroplaner som innehålla hållbarhet och socialt ansvar. Varje år rapporterar vi om våra framsteg.


Online masterprogram

Silbermans Online Master i Digital Marketing öppnar nu möjligheter för studenter nationellt och globalt för att få en examen från Fairleigh Dickinson University.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vår marknadsföring examen är utformad för att förbereda dig för en karriär inom försäljning, detaljhandel, reklam, produkthantering, direktmarknadsföring och forskning. C ... [+]

Marknadsföring majors utsätts för tvärvetenskapliga kurser som utvecklar ett brett spektrum av affärsförmåga. Marknadsplanen är utformad för att förbereda studenter för karriär inom försäljning, detaljhandel, reklam, produkthantering, direktmarknadsföring och forskning. Denna förberedelse uppnås genom kursutbud i grundläggande marknadsföringskoncept och kompletteras med karriärspecifika kurser. Inlärningsprocessen förbättras med projekt, fallstudier och praktikplatser.

Krav för BS i marknadsföring

Alla studenter som är inskrivna i kandidatexamen ska fylla i universitets- och affärsplanen utöver de stora krav som anges nedan.

Marknadsföring större krav... [-]
Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Rothmans institut för innovation och entreprenörskap på Silberman College, vinnare av Excellence i Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award, kombinerar klassarbete ... [+]

Entreprenörer är i hög efterfrågan, eftersom de är viktiga för vårt samhälle när det gäller att bygga de ekonomiska motorer som hjälper vår ekonomi att växa. De främjar teknisk och social förändring, och deras innovation och kreativitet skapar vår framtid.

Silbermans Rothman Institute of Innovation and Entrepreneurship, ett nationellt betraktat entreprenörskapscentrum, hedrade nyligen med Excellence i Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award av Deshpande Foundation.

Grundutbildningsprogrammet på Rothman Institute kombinerar klassarbete och uppsökningsprogram som ger dig möjlighet att lära och öva entreprenörskap i en verklig miljö. Det ger en grundlig och praktisk förståelse för de frågor som är inblandade i både att starta ett företag och att främja innovation i en företagsamhet.... [-]

Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major i företagsekonomi för att få en bred förståelse för administrationsprinciper och, om du vill, välja ett koncentrationsområde för att uppfylla dina karriärmål. ... [+]

Utrusta dig själv med Silbermans framåtriktade företagsekonomiska huvudområde för att vara en eftertraktad kandidat. Du kan välja att slutföra affärsverksamheten med eller utan ett koncentrationsområde. Business Administration Major ger dig möjlighet att fokusera på ett koncentrationsområde genom att ta avancerade företagskurser som hjälper dig att definiera dina färdigheter.

Alla studenter som är inskrivna i kandidatexamen ska fylla i universitets- och affärsplanen förutom de högskolepoäng som anges nedan för din högskoleexamen.

BS i företagsekonomi utan koncentration

Högskoleexamen för företagsekonomi Major

Studerande som driver en företagsekonomi huvud utan en koncentration måste slutföra 21 högskolepoäng av företagets stora kurser enligt följande:... [-]

Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vårt grundutbildningsprogram har rankats som ett topp 10 bästa grundutbildningsprogram i New Jersey genom Accounting Degree Review, och flera av våra fakulteter har anset ... [+]

BS i redovisningskrav omfattar sju obligatoriska kurser för majoritet, uppfyllande av universitets- och Business Core Curriculum och minst 121 totala poäng.

Freshman år, tar du inledande kurser i affärer, management informationssystem och matematik tillsammans med kärnplanen och kurser inom humaniora och samhällsvetenskap.

Ditt andra år tar du introduktionskurs och kurser inom olika discipliner. Tung koncentration i redovisningen stora kurser börjar i ditt tredje år.

Varför studera bokföring vid FDU?

Visste du...

FDU: s bokföringsstudenter har betygsatt # 1, 3 och 5 på den Certified Public Accountant Exam i New Jersey.De flesta bokföringschefer får jobbsökningar ett år innan de examinerar.New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA) beviljar stipendier till FDU-studenter.Tre FDU-fakulteter har blivit hedrade med NJSCPA Outstanding Educator Awards.Certifierade offentliga redovisningsföretag begränsar rekrytering endast till högskolor som FDU som kvalificerar eleverna för den Certified Public Accountant examen.Studerande i 4 1 Kombinerade Examensprogram kan genomgå en BS och MS-examen om fem år.Obligatoriska kurserACCT3241 Intermediate Financial Accounting IACCT3242 Intermediate Financial Accounting IIACCT3243 Kostnadsredovisning: Mätning och kontrollACCT3390 RedovisningsinformationssystemACCT4261 Avancerad redovisningACCT4263 RevisionskonceptACCT4267 Grundläggande av federal beskattning... [-]
Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Om ditt mål är att säkra en ledning i Management, ger den här huvudingen ett globalt företagsledningsperspektiv med tonvikt på etik och hållbar affärspraxis, och den utru ... [+]

Huvudet i ledningen är utformad för studenter som vill utveckla de interpersonella och ledarskap som de kan använda från och med sitt första yrkesjobb, samt utveckla ett långsiktigt perspektiv och värdesystem som kommer att tjäna dem hela sin karriär.

Kurshanteringsavdelningar för managementavdelningen betonar:

Ett tillvägagångssätt för klassrumsinstruktion som engagerar studenten i inlärningsprocessenKoncentration på kunskaper och färdigheter som är praktiska och användbaraEtt globalt perspektiv som betonar etik och långsiktiga hållbara affärsmetoderAnvändningen av lagbaserad undervisning och lärande

Det är vårt mål att vår ledning majors kommer att:... [-]

Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Som finansiell huvudämne vid FDU får du en gedigen förståelse för ekonomisk analys, ekonomisk förvaltning och finansiella system. Du kan välja att bedriva en koncentratio ... [+]

Finansmarknaden vid Fairleigh Dickinson ger dig förståelse för ekonomisk analys, ekonomisk förvaltning och finansiella system. Detta program erbjuds genom Fairleigh Dickinson's Silberman College of Business på både Florham Campus och Metropolitan Campus platser. Högskolan håller prestigefylld ackreditering av AACSB International - Association of Advance Collegiate Schools of Business - som erkänner kvaliteten på sin fakultet, akademiska program och resurser. Mindre än en tredjedel av alla amerikanska handelshögskolor håller AACSB-erkännande, tilläggsvärde till din doktorsexamen från Fairleigh Dickinson University.

Krav för kandidatexamen i ekonomi

Alla studenter som är inskrivna i kandidatexamen i ekonomi måste slutföra universitets- och affärsplanen. De två finansiella kurser i kärnan är FIN3250 Principer för finansiell analys och FIN3310 Intermediate Financial Analysis. Ytterligare stora krav anges nedan.... [-]

Amerikas förenta stater Madison Teaneck
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerikas förenta stater
Webbplats
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Amerikas förenta stater