Erskine College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utbildning som passar

Som en av de äldsta och mest prestigefyllda kyrkorelaterade konsthögskolan i söder, prisar Erskine akademisk rigor och kristen äkthet. Våra kandidater leder företag, påverkar yrkesområden och gör sitt märke på vår kultur på många andra sätt.

129324_1.jpg

Var och en av Erskines 19-gradsprogram kan skräddarsys genom att arbeta med fakulteten för att skapa en studie som passar dina personliga och karriärintressen. Semesterstudier utomlands är också tillgängliga i Skottland, England, Frankrike eller Mexiko. Erskine tar också akademiskt stöd ut ur det traditionella handledningslaboratoriet och lägger det inom dina klasser och bland dina kamrater genom ett innovativt program som använder peer-samarbete och studiegrupper för att förstärka kursinnehåll och modellera bra studievanor.

Varför Erskine?

En historia av lärande

Sedan den grundades av den associerade reformerade presbyterianskyrkan (ARP) kyrkan 1839, har Erskine College begått principen att fakta och värderingar-lärande och tro - är oskiljaktiga. Med denna grund är Erskine engagerad i att utveckla hela personen som en livslång lärare, uppmuntra elever att tänka kritiskt om sina akademiska studier, med sinnen och hjärtan öppna för sanningen.

Studentfokus

Var och en av Erskines 19-gradsprogram kan skräddarsys genom att arbeta med fakulteten för att skapa en studie som passar dina personliga och karriärintressen. Alla dina klasser lärs av dina professorer, inte genom att undervisa assistenter. Och du får gott om ansikte med de här professorerna, eftersom vår studentfakultetsförhållande är 11: 1 och nästan alla klassavsnitt har färre än 25 studenter.

Viktigast är att Erskine-fakulteten tar sig tid att verkligen lära känna dig och driva dig för att utmärka både personligen och akademiskt mot tillväxt som en hel person.

Destination: Due West

Erskine College ligger inbäddat i historiska Due West, i Abbeville County, South Carolina. Med en befolkning på 1200 och en 90 hektar campus med en studentkropp på knappt 800, är Due West en lugn college stad, perfekt för studier. Från sporten till konsten är det mycket att göra på Erskine-campus, men inom en 30-minuters bilresa hittar du gott om shopping, historiska platser och ett antal fritidsområden som erbjuder båtliv, fiske, vandring, häst ridning och mountainbike.

129271_IMG_1142.jpg

Institutional Mission Statement

Erskine College finns för att förhärliga Gud som ett kristent akademiskt samhälle där eleverna är utrustade för att blomstra som hela personer för livslångtjänst genom strävan efter grundskolelektronik och studera teologisk utbildning.

College Mission (Grundutbildningsprogram)

Erskine College uppdrag är att utrusta eleverna att blomstra genom att ge en utmärkt liberal konstutbildning i en kristuscentrerad miljö där lärande och bibelsk sanning integreras för att utveckla hela personen.

Seminarieuppdrag (Graduate Programs)

Erkines teologiska seminarium stöder Guds uppdrag i världen genom att utbilda, från ett bibliskt reformerat perspektiv, personer till tjänst i den kristna kyrkan.

129269_IMG_4260.jpg

Plats

Erskine College ligger inbäddat i den akademiska byn Due West, en stad med 1200 invånare i det historiska Abbeville County, South Carolina, ett område som är rik på koloniala revolutionära krig och inbördeskrigets historia. Staden och högskolan, med ett antal antebellumbyggnader, är listade på National Register of Historic Places. En årlig vårfestival ger ett stort antal turister att dela i länets kulturella och historiska arv.

Due West, i närheten av ett antal sjöar och rekreationsområden och inom bekvämt tillträde till Interstate Routes 26 och 85, ger en vilsam och lugn atmosfär för studier. Närhet till flygplatsen nav och kulturcentrum är representerade av städerna Atlanta, Charlotte, Columbia och Greenville alla, som ligger inom en en timmes bilresa. Mindre städer som Greenwood och Anderson ligger ca 20 miles bort och erbjuder många shopping och restauranger möjligheter.129327_8.jpg

Uppehållstillstånd

Erskines rymliga 90 hektar stora campus ger både klassiska och moderna faciliteter. Erskinebyggnadens signaturtorn kompletteras av en toppmodern vetenskaplig anläggning och ett nytt musik- och matteutbildningskomplex. Centralt beläget på campus är Bowie Arts Centre, ett modernt museum och galleri. Galloway Activities Center innehåller två gym, racketballbanor, ett aerobics / viktrum, en klättervägg och en idrottshall. Litterära föreningar, lika gamla som högskolan, finns på campus. Eleverna äter på en prisbelönt cafeteria och på campuskaféer.

129270_DSC00518.jpg

Curriculum

På Erskine lärs eleverna av professorer, inte forskarstuderande, och läroplanen är baserad på liberal arts tradition. Erskine handlar om mentorskap och relationell inlärning som syftar till att stimulera storhet, förbättra din akademiska tillväxt och förbereda morgondagens ledare. Erskine har åtagit sig att tillhandahålla en välutbildad pedagogisk erfarenhet för att utveckla hela personen.

Erskine fakultetsmedlemmar delar sina liv och utmanar studenter att utmärka sig i alla aspekter av livet. Erskine har åtagit sig att utbilda nästa generation av livslånga lärare som kommer att påverka deras familjer, deras samhällen, deras land och världen.

Friidrott

Högskolan upprätthåller sunda och varierade fritids- och atletiska program. Högskolan uppmuntrar till sportaktiviteter bland alla elever i en övertygelse om att deltagande i idrott på interkulturell, intramural eller rekreationsnivå hjälper till med individens övergripande personliga utveckling.

Erskine tävlar på interkulturell nivå som medlem av National College of Athletic Association (NCAA) Division II och som medlem i Conference Carolinas. Dessutom tillhörde medlemskapet med National Christian College Athletic Association (NCCAA) Division två nationella mästerskapslag det senaste året, Men's Golf and Women's Softball.

Kollegiet fält 15 interkollegier lag: herrar och kvinnors basket, herr-och kvinnors längd land, herr- och kvinnors golf, herr- och kvinnors fotboll, herr- och kvinnas tennis, baseball, fotboll, softball, volleyboll och kvinnors lacrosse.129329_12.jpg

Finansiellt stöd

En Erskine-utbildning är en upplevelse, vars värde inte lätt kan mätas i dollar. Mer än 90 procent av våra studenter får ekonomiskt stöd. Förutom traditionella källor till finansiellt stöd, såsom federalt och statligt stöd, erbjuder Erskine en rad stipendier till de studenter som demonstrerar akademisk förmåga och som kommer att berika Erskine-samhället. Erskine inbjuder eleverna och deras familjer att bli en del av familjen och är engagerade i att arbeta med dem för att hjälpa till att finansiera investeringar i Erskine-upplevelsen.

129267_DSC_4803.jpg

Platser

Due West

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium