Elizabethtown College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Elizabethtown College

Vårt åtagande är att utbilda för service . Vi tror att inlärning är mest ädel när den används för att gynna andra, oavsett den valda karriärvägen. Vi förbereder våra elever att leda rika liv med syfte och mening, samtidigt som man utvecklar självständig tanke, personlig integritet och socialt ansvar. Dessa är grunden för ett lärande liv. Vi främjar värdena för fred, icke-våld, mänsklig värdighet och social rättvisa.

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Elizabethtown College : s uppdrag är:

Elizabethtown College ger en transformativ pedagogisk erfarenhet som odlar personliga styrkor och utvecklar en passion för livslångt lärande och målmedvetet arbete.

En transformativ pedagogisk upplevelse

Effekten av en Elizabethtown College utbildning är långvarig och långtgående eftersom den är djupt transformativ. Studenter förvärvar nya vanor i sinne och hjärtan-några i samband med grundutbildningen erfarenhet, andra som studenter växer bortom college.

138349_ScreenShot2020-07-15at9.52.47AM.png

Vår utbildnings kvaliteter

Vår utbildningserfarenhet blandar höga stipendier med fyra signaturattribut, som inkluderar åtaganden att utbilda våra elever i ett relationscentrerat lärande samhälle, för att främja våra studenter internationella och tvärkulturella perspektiv, för att komplettera klassrumsinstruktion med erfarenhetsmöjligheter, och förbereda våra studenter för ändamålsenliga liv och meningsfullt arbete.

107786_IMG_0500.JPG

Förhållande-centrerad lärande

Våra utbildningsprogram involverar studenter på sätt som fångar sin djupaste uppmärksamhet, konfronterar dem med att lära sig upplevelser som är övertygande och ringer ut från de svar som når utöver vad de trodde var möjligt. I detta lärande samhälle demonstrerar våra fakultetsmedlemmar och andra anställda sin passion för sina ämnen och för fortsatt lärande så att våra elever ser hur tvingande djupt engagemang är. Eleverna får personlig uppmärksamhet, eftersom alla anställda åtar sig att uttrycka uppriktigt och genuint intresse för våra studerandes pedagogiska framgång. Våra högskolas klasser medvetet hålls små för att stödja våra elevernas individuella behov och utmana dem att växa.

128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Internationella och tvärkulturella perspektiv

Elizabethtown erbjuder en globaliserad läroplan och medstudie. Studier och utvecklingsprogram hjälper eleverna att förstå och effektivt engagera sig med andra kulturer och globaliseringen av liv och arbete. Vår personal omfattar fakultetsmedlemmar och andra anställda som är medborgare i länder från hela världen, som talar en mångfald språk och som har haft en mängd studier och bostadsupplevelser på andra kontinenter. Studenter studerar tillsammans med studenter från andra kulturer. Dessutom stöter de på vår internationella värld när de besöker, studerar eller bor i städer så olika som Harrisburg, Philadelphia, London, Beijing och Quito.

138298_ScreenShot2020-07-14at1.02.43PM.png

Experientiellt lärande

Elizabethtown strävar efter att bredda kontexten för studentinlärning genom att främja pedagogiska erfarenheter genom vilka eleverna lär sig genom att göra. Genom detta erfarenhetslärande utvecklar eleverna förmågan att länka teori och erfarenhet, och de är bättre beredda att fortsätta att lära sig under hela sin livstid. Dessa möjligheter är tillgängliga genom praktikplatser och externa fartyg, fältplaceringsuppdrag, oberoende och samarbetsprojekt, serviceinlärning och medborgerligt engagemang, ledarskapsutveckling och njutning av campus.

138348_ScreenShot2020-07-15at9.58.27AM.png

Ändamålsenligt livsarbete

I läroplanen och medarbetarutbildningen främjar högskolans utbildning en förståelse för utbildning för ett livsändamål baserat på en helhetsmodell av studentutveckling som integrerar karriärutveckling. reflektion om kallelse, mening och liv; och ett engagemang för samhällsengagemang. Som ett resultat är utexaminerade av Elizabethtown beredda att göra världen till en bättre plats. De gör det delvis genom att leva på sätt som speglar deras individuella åtaganden, svara på andras behov och värdesätter personlig och etisk integritet.

138297_ScreenShot2020-07-14at1.02.18PM.png

Platser

Elizabethtown

Address
One Alpha Drive
Elizabethtown, PA 17022-2298

17022 Elizabethtown, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium