Läs den officiella beskrivningen

Om Edinboro University

Edinboro University är engagerad i spetskompetens inom akademiker och i alla aspekter av campuslivet. En passion för studenters framgång, en omfattande katalog över erbjudanden och en stödjande men utmanande akademisk miljö definierar EU-upplevelsen.

Edinboro University är ett av Pennsylvania mest utmärkta centra för lärande och forskning. Hyllade konstnärer, läkare, Disney- och Pixar-animatörer och ledare inom affär, utbildning, straffrätt och många andra områden har byggt grunden för deras framgång på EU. Klassstorlekar är små och undervisas av en internationellt erkänd fakultet, varav 90 procent har terminalexamen inom sitt område, och erbjuder studenter den personliga och högkvalitativa utbildningen de behöver för att lyckas.

Universitetet kännetecknas av sitt genuina engagemang för studenternas framgång och lovar uppmärksamhet, noggrann rådgivning och modernaste anläggningar som är nödvändiga för att säkerställa att studenterna uppnår sina mål och överträffar sina egna förväntningar.

EU grundades 1857 som en privat utbildningsskola för lärare och har vuxit till den nordvästra Pennsylvania-regionens största och mest omfattande institution för högre utbildning. Med ett livligt campusgemenskap, mer än 100 områden med akademisk studie, områdets främsta studentbostadskomplex, många klubbar och organisationer, nationellt kända tjänster för studenter med fysiska funktionsnedsättningar, NCAA-friidrott, scenkonst, en blomstrande grekisk livsscen och en 65 000- person alumni nätverk, Edinboro University är engagerad i att tillhandahålla högsta kvalitet, mest prisvärda grundutbildning, forskarutbildning och samutbildningsutbildning som möjligt.

Edinboro University diskriminerar inte på grund av kön, kön eller sexuell läggning i sina utbildningsprogram eller aktiviteter. Avdelning IX om utbildningsändringarna från 1972, och vissa andra federala lagar och statliga lagar, förbjuder diskriminering på grund av kön, kön eller sexuell läggning i anställning, liksom alla utbildningsprogram och aktiviteter som drivs av universitetet (både av och på) campus) och skydda alla människor oavsett kön eller könsidentitet från könsdiskriminering, inklusive sexuell trakasserier och sexuellt våld.

Fakulteten

 • 312 heltids- och deltidsinstruktionsfakultet
 • 15 till 1 förhållande mellan studenter och fakulteter

Inskrivning

 • 4 834 totala anmälningar
 • 3 572 studenter
 • 1 122 förstaårsstudenter
 • 1 262 doktorander

Campus

Beläget i Edinboro, Pennsylvania

43 byggnader på 585 tunnland

Fem tunnland sjö, öppna fält och skog

Avancerade klassrum och laboratorier

Grader erbjuds

Associate of arts, associate of engineering technology, associate of science, bachelor of arts, bachelor of art arts, bachelor of science, bachelor of science in education, bachelor of science in nursing, bachelor of science in art education, master of arts, master av konst, utbildning, master i vetenskap, magisterexamen i omvårdnad, master i socialt arbete, läkare i omvårdnadspraxis.

Erbjudna program

 • 112 baccalaureateprogram
 • 18 forskarutbildningar
 • 12 associerade utbildningsprogram
 • 15 certifikat

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Friidrott

17 universitetssporter, plus rullstolsbasketboll och eSports: herrbasket, längdåkning, fotboll, simning, tennis, bana, brottning och rullstolbasketboll; dam basket, längdåkning, lacrosse, fotboll, softball, simning, tennis, bana, inomhusbana och volleyboll.

Fighting Scots tävlar i Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) och National Collegiate Athletic Association (NCAA), Division I (wrestling) och II.

Charter

Edinboro University är ett offentligt, regionalt, omfattande universitet.

Uppdrag

Uppsatsen till Edinboro University är att utveckla studenter personligen, intellektuellt och professionellt för att bli bidragande medborgare till samväldet och därefter.

Syn

Genom att erbjuda utmärkta program och tjänster för ett ständigt föränderligt samhälle kommer Edinboro University att vara det första valet bland studenter, arbetsgivare och samhället.

värden

Edinboro University upprätthåller en välkomnande kultur av acceptans och tillhörighet och har åtagit sig att:

 • Främja en uppskattning för lärande som en livslång process
 • Stödja ett samhälle som värderar integritet, ansvar, respekt och inkludering
 • Uppmuntra innovation, kreativitet, utforskning och reflektion

Förbättra kvaliteten i alla aspekter av en sammanhängande universitetsupplevelse

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Edinboro University

Som finansstudent kommer du att lära dig att tillämpa ekonomisk kunskap på kritiska beslutsfattande och problemlösning av företag i olika inställningar. Det är en spännan ... [+]

Hitta en mängd möjligheter i finansprogrammet.

Som finansstudent kommer du att lära dig att tillämpa ekonomisk kunskap på kritiska beslutsfattande och problemlösning av företag i olika inställningar. Det är en spännande karriärväg om du är en lagspelare med ett analytiskt sinne som är villig att arbeta hårt för att uppfylla arbetsgivarens förväntningar och personliga mål. Edinboro är platsen att finslipa dessa färdigheter.

Du lär dig i små klasser undervisade av fakulteten med yrkeserfarenhet. De hjälper dig att få en sund förståelse av finansiell teori, koncept och praxis. Lär dig allt om verksamhetens olika funktioner, från redovisning och hantering till ekonomi, marknadsföring och statistik. Kombinera denna kunskap med kärnkurser som bygger etisk bedömning och kritiskt tänkande och du kommer att vara redo att konkurrera i dagens affärsvärld.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Föreställ dig själv när du klättrar på företagsstegen i ett multinationellt företag. Eller använda din expertis för att förhandla med utländska företag som gör affärer i ... [+]

Öppna dig själv för en värld av möjligheter.

Föreställ dig själv klättra på företagsstegen i ett multinationellt företag. Eller använda din expertis för att förhandla med utländska företag som gör affärer i USA. Det börjar här, med vårt International Business-spår. Du får ett världsperspektiv tillsammans med en solid grund inom viktiga affärsdiscipliner.

I School of Business vid Edinboro University kommer fakultet med internationella erfarenheter att utrusta dig med de färdigheter du behöver för att anpassa hanteringsmetoder till utländska enheters behov. För att förbereda dig för att tävla på den internationella jobbmarknaden har du möjlighet att praktisera med lokala företag - och uppleva världens största ekonomier.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Big data är big business. Nästan varje bransch i världen förlitar sig idag på tekniska kunniga för att fånga och analysera data. Ändå finns det brist på datavetare. Exper ... [+]

Förvandla big data till en meningsfull karriär med Data Analytics.

Big data är big business. Nästan varje bransch i världen förlitar sig idag på tekniska kunniga för att fånga och analysera data. Ändå finns det brist på datavetare. Experter uppskattar behovet av 140 000-190 000 kvalificerade anställda inom de närmaste åren för att tillgodose företagets växande behov.

Bachelor of Science in Data Analytics-programmet i Edinboro sätter dig i förarsätet för att lyckas med detta högt betalande, högt värde yrke.

Vår tvärvetenskapliga läroplan är baserad på matematik, datavetenskap och statistik. Du får undervisning i små klasser av heltids fakultetsmedlemmar som bryr sig om dina framsteg. De kommer att lära dig den senaste tekniken, inklusive Excel, Python och R, och hjälper dig att bygga upp analytiska och kommunikationsfärdigheter som är så viktiga på arbetsplatsen.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Du är smart, fokuserad och intresserad av verksamhetens komplexa verksamhet. Utmana dig själv med en kandidatexamen i ekonomi. ... [+]

Sätt dina analytiska färdigheter för att arbeta i affärsvärlden.

Du är smart, fokuserad och intresserad av verksamhetens komplexa verksamhet. Utmana dig själv med en kandidatexamen i ekonomi.

Du kommer att lära dig att samla in, organisera och kritiskt analysera data med hjälp av matematiska formler och statistik. Du kommer att utveckla modeller för att förutsäga effekterna av investeringar, politiska beslut, branschtrender, demografi och andra variabler. I slutändan kommer du att avgöra hur samhällen, regeringar, företag, hushåll och individer fördelar sina resurser bland konkurrerande intressen.

En ekonomiexamen kommer att belöna dig med en spännande karriär och hög intjäningspotential.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Du kanske dras till den snabba reklamvärlden. Kanske är du fascinerad av hur konsumentbeteende driver ny produktutveckling. Eller så är du inspirerad av hur marknadsunder ... [+]

Möt konsumenternas behov på dagens globala och digitala marknadsplats.

Du kanske dras till den snabba reklamvärlden. Kanske är du fascinerad av hur konsumentbeteende driver ny produktutveckling. Eller så är du inspirerad av hur marknadsundersökningar påverkar lönsamheten. Med en examen i företagsadministration - marknadsföring från Edinboro University , kan du vara i det tjocka av allt.

Marknadsföring är avgörande för företag över hela världen. Med en affärsexamen i marknadsföring kan du hjälpa företag att effektivt skapa, kommunicera och leverera meddelanden om varor och tjänster. Du kan också hjälpa dem att maximera vinsten genom sunda, men ändå etiska beslutsfattande.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Kemister gör saker av det moderna livet - plast, kompositer, läkemedel, mikroelektronik, nanomaterial och så mycket mer. Karriärmöjligheterna är oändliga. Du kan komma ig ... [+]

Analysera en framtids möjligheter inom kemi.

Kemister gör saker av det moderna livet - plast, kompositer, läkemedel, mikroelektronik, nanomaterial och så mycket mer. Karriärmöjligheterna är oändliga. Du kan komma igång med en kandidatexamen i kemi.

På Edinboro följer du en strikt läroplan baserad på evidensbaserad vetenskap. Du kommer att trivas i småföreläsningar och labb som lärs ut av fakulteten, inte av examensassistenter. När du arbetar tillsammans med dem och deltar i deras forskning, kommer de att bli dina mentorer. De kommer också att utbilda dig i användning av modern instrumentering för analys och produktion av biomolekyler och förbereda dig för värdefulla praktikplatser som kommer att förbättra dina färdigheter och bygga ditt CV.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Om du är fascinerad av studien av det mänskliga sinnet och dess förhållande till beteende är det här platsen för dig. På Edinboro brinner vi för grundutbildning och har s ... [+]

Varför studera psykologi vid Edinboro?

Om du är fascinerad av studien av det mänskliga sinnet och dess förhållande till beteende är det här platsen för dig. På Edinboro brinner vi för grundutbildning och har skapat ett studentcentrerat psykologiprogram som är olikt annat i regionen.

Tretton fakulteter på heltid tillhandahåller expertis inom alla huvudområden inom psykologi. De arbetar nära med dig för att förstå dina specifika intressen, styrkor och färdigheter och hjälper dig att kartlägga en kurs för framgång. The Bachelor of Science in Psychology-programmet i Edinboro erbjuder unikt en intensiv, semester lång, praktikmöjlighet, så att du kan få ett djup av kunskap inom ett visst område. Du kommer också att ha möjlighet som grundstudent att bedriva forskning med en fakultets mentor och närvara vid regionala och nationella vetenskapliga konferenser.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinboro University

Den nya kandidatexamen i strategisk kommunikation beväpnar dig med de verktyg du behöver för att driva uppdraget i alla organisationer. Den syntetiserar den professionell ... [+]

Växa som professionell genom programmet Bachelor of Science in Strategic Communication.

Den nya kandidatexamen i strategisk kommunikation beväpnar dig med de verktyg du behöver för att driva uppdraget i alla organisationer. Den syntetiserar den professionella praxis som public relations med tonvikt på företags-, kris- och konfliktskommunikation.

Erfaren fakultet kommer att lära dig hur du bygger ömsesidigt fördelaktiga relationer mellan organisationer och deras allmänhet genom att hålla meddelanden konsekventa, specifika och i mål i alla former av kommunikation.

Genom campusorganisationer som Applied Communicators of Edinboro (ACE) och Public Relations Student Society of America (PRSSA) har du möjligheter att utveckla strategisk planering och PR-färdigheter. För mer erfarenhet kan du ansöka om praktikplatser hos lokala ideella organisationer och ideella företag, eller delta i samhällstjänstverksamhet genom Lambda Pi Eta, brödraskapet för kommunikation.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Edinboro University

Animeringsprogrammet vid Edinboro University rankas konsekvent bland de bästa i landet av Animation Career Review. Som student har du tillgång till allt du behöver för at ... [+]

Gör liv i dina karriärdrömmar med Edinboros kända animationsprogram

Animeringsprogrammet vid Edinboro University rankas konsekvent bland de bästa i landet av Animation Career Review. Som student har du tillgång till allt du behöver för att arbeta inom animationsområdet, inklusive professionella studio- / fältfilmer och videokameror, ljus och ljudinspelningsutrustning, icke-linjära videoredigeringssystem, animationsstolar, en stor grön skärm område, Screendigital-skannrar, animationslinjetestare och både 2D- och 3D-datoranimationsarbetsstationer.

Expertfakultet med professionell produktionserfaring kommer att introducera dig till modern teknik och vägleda dig när du får praktisk erfarenhet in och ut ur klassrummet. Du examen med en kandidatexamen i animation och du kommer att vara redo att gå med andra framgångsrika alumner som arbetar inom detta spännande, mycket konkurrenskraftiga område.... [-]

Amerikas förenta stater Edinboro
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska