Läs den officiella beskrivningen

om EMU

En EMU utbildning hjälper eleverna att upptäcka deras syfte i livet och förbereda sig för att göra en skillnad för det gemensamma bästa både hemma och runt om i världen. EMU: s rigorösa akademiker betonar en-mot-en relationer med professorer, tvärkulturell medvetenhet, omsorg för att skapa, och service till andra.

EMU erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och seminarieprogram från en Mennonite Anabaptist perspektiv i en härlig inställning i den vackra Shenandoah Valley.

Studenter tar kurser på vår campus i Harrisonburg, Virginia; på vår Lancaster, Pennsylvania platser; uppkopplad; och över hela världen genom vår välkända tvärkulturella program.

Bara rätt storlek

EMU är liten nog att du lätt kan lära känna klasskamrater och lärare i olika program. Professorer är mentorer som känner dig personligen och ge dig en: en. Du kan engagera sig i en mängd olika aktiviteter som teater, Student Government Association, Campus Ministry, intramural eller intercollegiate sport, musik och kör. Alla dessa ger möjligheter att lära sig mer om dig själv och utveckla värdefulla erfarenheter för framtida CV.

liberal Arts

Som doktorand, oavsett din stora, kommer du dra nytta av värdet av en liberal arts utbildning. Arbetsgivare och forskarskolor uppskattar sökande med en liberal arts education grunden eftersom de är väl avrundad kritiska tänkare och problemlösare som har haft stor exponering för frågor och idéer från alla discipliner och samhälle.

Livet efter examen

EMU akademiker tjänar mer än en grad - de upptäcker sitt syfte i livet och leda de organisationer som de tjänar för det gemensamma bästa. EMU alumner är framgångsrika affärsmän, reflekterande praktiker och proffs. Tusentals har haft betydande inverkan med internationella servicebyråer såsom Mennonite centralkommittén och Mennonite Disaster service utöver andra denominationally baserade och sekulära serviceprogram.

EMU alumn Leymah Gbowee är en av tre kvinnor tilldelas 2011 Nobels fredspris. Leymah började sin resa på EMU med vår världsberömda Summer fredsbyggande institutet och fortsatte med att tjäna en mästare i konfliktomvandling.

Nästan 90% av EMU-grads som svarade på alumnundersökningar fått arbete i studieområde inom ett år efter examen. Arbetsgivarna hyra EMU akademiker på alla nivåer på grund av deras starka moral och värderingar, respekt för andra, önskan att göra en skillnad, kommunikation och kritiskt tänkande, och självförtroende. Läs mer om grund framgång efter examen.

Vad är en Mennonite?

Inte bekant med mennoniter? Mennonites tillhör de historiska freds kyrkor. Många EMU studenter kommer från en Mennonite tro tradition, men majoriteten av EMU studenter kommer från andra trostraditioner. Dussintals religiösa grupper är representerade på campus från hela världen. Att mångfald möjliggör tvärkulturella möten på campus och i klassrummen.

Virginia och Pennsylvania

EMU har en huvud campus och en plats i Lancaster, Pennsylvania, erbjuder kurser i off-site platser i både Pennsylvania och Virginia, och erbjuder många klasser (och två grader) på nätet. Oavsett om du är på vår vackra campus i Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - nära två nationella skogar och Shenandoah National Park - i våra blomstrande klassrum i Lancaster, PA, eller vid en kyrka i Philadelphia, kommer du att märka gästfrihet och gemenskap som är så viktig för EMU.

EMU anser ...

EMU: s gemensamma värderingar är i centrum för en kristen universitet som ingen annan. Vår grundutbildning, forskarutbildning, seminariet och andra program förbereda eleverna för att tjäna och leda globalt.

Global gemenskap och Cross-kulturell medvetenhet

Vi lever i en alltmer uppkopplad värld. Här frågar vi oss hur våra val påverkar andra över hela världen.

Vår välkända tvärkulturella program - mer än tre decennier gamla - är en av de starkaste tvärkulturella utbildningar i landet. Det är en del av det som gör EMU en kristen universitet som ingen annan.

Cross-kulturell studie - alltid med veteran lärare och personal - är ett krav för EMU-studenter. Vissa delta i tre veckors program i lokalsamhället eller större Nordamerika. Vissa tillbringa en termin i städerna Washington, DC, delta i spännande praktikplatser. Andra tillbringa en termin i en annan del av världen, ofta i Mellanöstern, Central- och Ostasien, Latinamerika eller Afrika.

När du har rest till Centralamerika, besökte kaffebönor fält och stannade med de kämpande bönder, börjar du förstå helheten. Eller när dina tvärkulturella studier tar dig till den sydafrikanska kåkstaden Soweto att lära sig om historia och kvardröjande effekterna av apartheid första hand, är din känsla av empati fördjupas, tillsammans med din förståelse av vår sammanlänkade värld.

Hållbarhet och Stewardship

EMU övade hållbarhet långt innan "gröna" blev trendigt. Våra energieffektiva byggnader är några av de mest framgångsrika college anläggningar i landet.

Vår solpanelen på Hartzler Library taket var den största solenergi installation i delstaten Virginia när det installerades 2010. Vårt campus trädgård ger producera för matsalen; komposterbart avfall från matsalen matar trädgården. Hållbarhet vävs in i läroplanen på många nivåer.

Tro och kamratskap

Tron är viktigt i EMU. Vi är alla resande tillsammans - även om vi kan ta olika vägar - mot att fördjupa vår tro, lära sig hur vi kan leva ut denna tro dag till dag, och nå akademiska och yrkesmässiga mål.

Ungefär en tredjedel av grund studenterna är Mennonite. Dussintals valörer och religiösa traditioner, och mer än 30 nationaliteter, är alla en del av EMU familjen.

Några av de sätt studenter ansluta till Kristus på campus inkluderar: kapell hela veckan, söndag kväll fester, dyrkan genom musik, bibelstudier i uppehålls hallar och bön partner som är villiga att stödja dig under ditt år. Andra studenter trivs en del av ett nätverk av vuxenstuderande som har liknande värderingar och mål.

Service till övriga

Att nå ut till andra är viktigt. Vid EMU, kommer du att delta i samhällstjänst och kanske även hitta det livet förändras. Många alumner göra volontärtjänst för ett år eller mer efter examen, eller ens för en livstid genom kyrklig departement och andra serviceyrken.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Eastern Mennonite University

Om du är intresserad av biologi, du är intresserad av livet. Människor, djur, skogar, vattendrag och mark ... dessa är föremål för oro och fascination. ... [+]

Studier i biologi vid EMU

Om du är intresserad av biologi, du är intresserad av livet. Människor, djur, skogar, vattendrag och mark ... dessa är föremål för oro och fascination.

På EMU du kommer att arbeta sida vid sida med andra som delar ditt intresse som du utför experiment, analysera data, studiescheman, debatt frågor och ta studiebesök. Biologistudenter har förmånen att arbeta med lärare på forskningsprojekt inom biologin.

Färska exempel student forskning omfattar projekt på genetik på åldrande, effekterna av en hög saltdiet på hypertoni, ekologisk produktion av blåbär, och metoder för att spåra kokos noshörning skalbaggar till sina häckningsplatser.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

EMU: s datavetenskapliga programmet syftar till att producera duktiga dator personal med respekt för den kulturella och sociala konsekvenserna av datateknik i vår moderna ... [+]

datavetenskap

EMU: s datavetenskapliga programmet syftar till att producera duktiga dator personal med respekt för den kulturella och sociala konsekvenserna av datateknik i vår moderna globala samhället.

Hela läroplanen är utformad för att uppfylla läroplanen riktlinjer ACM 2013. Avdelningen arbetar med Institutet för certifiering av Computing Professionals att erbjuda en av två möjliga certifieringar efter slutförandet av antingen examen och framgångsrikt slutförande av CS2013 examen. Studenter som 50% -ig eller högre på båda delarna av examen kvalificera sig för ICCP Certified Computer Science Associate referens. Studenter som gör mål 70% eller högre kvalificera sig för ICCP Certified datavetare - behärskning nivå.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

EMU Bibeln och religion studenter gräva djupt i Skriften, göra sin egen andliga formation arbete, och hitta sitt syfte i livet som Jesu efterföljare; de blir utrustade fö ... [+]

Bibeln och religion på EMU

EMU Bibeln och religion studenter gräva djupt i Skriften, göra sin egen andliga formation arbete, och hitta sitt syfte i livet som Jesu efterföljare; de blir utrustade för att tjäna det gemensamma goda nära hemmet och runt om i världen.

Som en examen, kommer du att vara beredd att delta i seminariet eller forskarutbildning, eller omedelbart börja verka i kyrkor, serviceorganisationer, skolor, sjukhus och samhällsorganisationer. Du kommer att utveckla självkännedom och kompetens för att göra en skillnad genom ett åtagande att anabaptist Mennonite värden för interkulturell förståelse, ta hand om skapande, icke-våldsamma fredsbyggande och service till andra som Jesus modelleras.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

Gå med i ett campus där fred och rättvisa är en stor del av konversationen mellan ämnesområden. Välj att större i fredsbyggande och utveckling och du gräva djupt i komple ... [+]

Fredsbyggande och utveckling Major

Gå med i ett campus där fred och rättvisa är en stor del av konversationen mellan ämnesområden. Välj att större i fredsbyggande och utveckling och du gräva djupt i komplexiteten i att arbeta för social förändring. Program professorer har levt internationellt och har åtagit sig att arbeta för rättvisa hemma och runt om i världen.

EMU: s grund stora unikt berikas av närvaron av Centrum för rättvisa och fredsbyggande på campus som drar freds utövare från hela världen.

Ett stort i fredsbyggande och utveckling består av 52-54 SH.

Den fredsbyggande och utveckling stora förbereder eleverna för yrkesutövningen inom fredsbyggande och internationellt och samhällsutveckling. Den fokuserar på att förstå och främja en konstruktiv social förändring mot fred, rättvisa och välfärd för människor i situationer som drabbats av konflikter, fattigdom och ojämlikhet.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

På EMU förbereder vi att du ska lyckas, för att främja det gemensamma bästa och att vara en aktiv ledare på dagens marknad. Våra professorer kommer att hjälpa dig att öka ... [+]

Affärsverksamhet och ekonomi Business Administration Major

På EMU förbereder vi att du ska lyckas, för att främja det gemensamma bästa och att vara en aktiv ledare på dagens marknad. Våra professorer kommer att hjälpa dig att öka din verksamhet kunskap, lära sig viktiga praktiska färdigheter och utveckla en värdebaserad strategi för företag och förvaltning.

Våra studenter förstå värdet av människor i näringslivet, och vet hur viktigt möte ekonomiskt behov är att tillståndet i världen och fredsbyggande processen. Vi är engagerade för kvalitet, etik och social rättvisa, och vi uppmuntrar studie över discipliner, fokus på hållbarhet och utveckling av ett globalt perspektiv. Vid EMU du kommer:... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

EMU är en kristen liberal arts college tillägnad Mennonite värden för fredsbyggande och service. Vi studerar historia ur ett globalt perspektiv, en som lyfter vårt behov ... [+]

Historik ... historien om mänskligheten

EMU är en kristen liberal arts college tillägnad Mennonite värden för fredsbyggande och service. Vi studerar historia ur ett globalt perspektiv, en som lyfter vårt behov av varandra. Studera historia med oss, och vi kommer att analysera den mänskliga erfarenheten genom en fred och rättvisa lins.

Historia I vår bakgård

Vårt campus är bara två timmar från både Washington, DC, landets huvudstad, och Richmond, förbunds huvudstad. Vi är också nära till många andra historiska platser i historien rika Virginia, inklusive den unika Museum of American Frontier Culture i närliggande Staunton, många inbördeskriget slagfält och National Park Service historiska Sklyine Drive.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

Vid EMU, får du en förstklassig vetenskaplig utbildning tack vare professorer som är experter inom sina områden och vår väl avrundad, tvärvetenskapligt inlärning. Det är ... [+]

Environmental Sustainability Major

Vid EMU, får du en förstklassig vetenskaplig utbildning tack vare professorer som är experter inom sina områden och vår väl avrundad, tvärvetenskapligt inlärning. Det är en del av det som gör EMU en kristen universitet som ingen annan.

Miljöhållbarhets majors lära sig att verkligen förstå vilken typ av forskning och miljöfrågor genom att läsa kurser i en mängd olika discipliner. Biologi, sociologi och fredsbyggande professorer arbetar nära tillsammans på miljömässig hållbarhet kurser som väver framsynta hållbarhetsarbete med frågor om internationell och samhällsutveckling och bevarande.

På samma gång, studenter får en mer djupgående utbildning i ett fält genom att välja en vetenskap eller en social hållbarhet spår inom miljömässig hållbarhet större.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

EMU: s kemi och biokemi program ger en solid grund i fyra stora områden av kemi: organisk, analytisk, fysikalisk och biologisk kemi. ... [+]

Kemi Program vid EMU

EMU: s kemi och biokemi program ger en solid grund i fyra stora områden av kemi: organisk, analytisk, fysikalisk och biologisk kemi.

Exempel på forskningsprojekt kemistudenter och lärare på EMU är varierade men har två saker gemensamt: skapande vård och kemi för det gemensamma bästa. Studenter som arbetar på ett projekt för mer än en sommar ser vanligtvis den till färdigställande och dela sina resultat i vetenskapliga tidskrifter.

Under de senaste 10 åren har mer än 90% av EMU-studenter som avslutat EMU pre-läkarprogrammet antagen till läkarutbildningen, jämfört med det nationella genomsnittet på 49%.

Globalt medvetna vetenskapsmän ... [-]
Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

Vår expert fakultet ta praktiska studier av teknik och ger en topp-kurs teknisk utbildning inom en kristen liberal arts sammanhang. ... [+]

Tekniska Studier: Dator och mekaniska

Vår expert fakultet ta praktiska studier av teknik och ger en topp-kurs teknisk utbildning inom en kristen liberal arts sammanhang.

I detta program, rigorösa akademiker och avancerad problemlösning konvergerar med värden som hållbarhet och tvärkulturell medvetenhet. EMU STEM akademiker ofta känner sig mer förberedda för forskarskolan eller jobb än sina motsvarigheter från större institutioner.

ingenjörs~~POS=TRUNC faciliteter

EMU håller på att slutföra en $ 4.000.000 renovering av Suter Science Center, som kommer att inrymma en rapid prototyping lab med 3-D skrivare, dator design lab; teknisk support labb, och utrymmen för lärare / elev samarbete för att stödja teknik och andra STEM program.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eastern Mennonite University

Den digitala medie stora fokuserar på skärningspunkten mellan internet, digital video, ljud och fotografi inom ett ökande utbud av leveranssystem. ... [+]

De visuella och Communication Arts Department (VACA) erbjuder majors i studio konst, konst utbildning, kommunikation, digitala medier och fotografering. Dessa stora företagen förbereda eleverna för att driva professionella jobb i en mängd olika yrken och att fortsätta examen arbete i en rad program.

Våra stora företagen förbereda eleverna för att flytta bekvämt från studion, till galleriet, till fältet och skärmen i deras skapande verksamhet. Nyfiken yrkes möjligheter för EMU alums? Besök vår VACA karriärer sida ..

Majors och minderåriga Art större och konstpedagogik påskrift

Förbereder eleverna som kommer att bedriva professionell konstrelaterade yrken, oberoende konstverk och tog examen i konst. Konsten stora erbjuder en mängd olika studio konst alternativ efter studenter avsluta en central läroplan.... [-]

Amerikas förenta stater Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelska
Heltid
50 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life