East-West University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

East-West University har en unik plats bland institutioner för högre utbildning i Chicago och regionen. Öst-väst har en av de högsta procentsatserna av internationella studenter på någon kandidatskola i landet.

Vårt uppdrag är att sträva efter spetskompetens genom relevant, effektiv och bekväm utbildning - en lika utbildningsmöjlighet för alla ras-, etniska och socioekonomiska grupper; Programerbjudanden inom fri konst och vetenskap och yrkesutbildning med jobb och karriär som är inriktade på den moderna tidens tjänsteekonomi; Service till mänskligheten med ett globalt, mångkulturellt och framtidsinriktat perspektiv.

East-West University utbildar studenter att delta i ett globalt samhälle. En pionjär inom mångfald, universitetet öppnar dörrar för akademisk och intellektuell möjlighet för studenter med olika bakgrund, etnicitet och religioner. Fakultetsmedlemmar engagerar studenter i noggranna studier och forskning, och studenter kompletterar sin klassrumserfarenhet med erfarenhet av professionella miljöer.

Universitetet är främst inrättat för att bevara, utvidga och integrera och överföra kunskaper om människor om sig själva, universum och deras skapare. Det strävar efter att utveckla den vishet som härrör från mänskligt arv hos sina akademiker, den undersökningsanda som leder till upptäckt och känslan av hängivenhet som spenderar sig i mänsklighetens tjänst. Det inspirerar eleverna att sträva efter naturliga och övernaturliga sanningar och suga upp lusten att leva ett fylligare och mer fruktbart liv.

Platser

chicago

Address
South Michigan Avenue,816
60605 chicago, Illinois, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: