University of Denver

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om University of Denver

Grundades 1864-bara några år efter det att staden Denver själv bildades the University of Denver är en av landets främsta privata universitet.

Universitetets 125-acre campus, några miles söder om downtown Denver, är hem för mer än 11.500 studenter kom från alla regioner i USA och 83 andra länder.

Universitetet erbjuder:

mer än 100 grund studieprogram. mer än 120 forskarstuderande och professionella program.

Oavsett vad de studerar, University of Denver studenter inleda en personlig lärorik resa som hjälper dem att hitta och följa deras individuella ändamål.

SAMARBETE, upplevelsebaserat lärande

Våra studenter arbetar i nära samarbete med lärare, kamrater och medlemmar av gemenskapen på projekt, forskning och fältarbete. De korsar discipliner för att upptäcka nya perspektiv och metoder för problemlösning.

In och ut ur klassrummet, våra elever lära genom att göra, oavsett om de är att samla in data i fältet eller sätta teori till praktik i en klinisk miljö.

Göra en inverkan, lokalt och globalt

Inte nog med att vi arbetar för att förbättra vår omedelbara samhälle, men vi skickar våra studenter och lärare utomlands för studier och forskning med omfattande återverkningar. Lika viktigt, välkomnar vi elever och lärare från hela världen för att få nya idéer och insikter till vårt campus.

Genom lokala och internationella tjänste utbildningsprogram, har våra elever arbetat tillsammans samhällen överallt från centrala Denver till Afrika, Europa, Asien och bortom. Forskning som leds av våra lärare och studenter har gjort en påtaglig skillnad i ett stort antal områden, generera ny medicinteknik, miljöskydd, arkeologiska upptäckter och mycket mer.

Men den mest betydande inverkan universitetet har är genom sina alumner. När de lämnar här, University of Denver studenter går på att göra meningsfulla och varaktiga bidrag till sina yrken och deras samhällen.

Platser

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 303-871-2000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium