Läs den officiella beskrivningen

Inte ditt typiska fyraåriga universitet.

DSU grundades 1881 som en skola för lärarutbildning i Dakota Territory. Idag är vi en av de mest tekniskt avancerade campuserna i Mellanvästern. Ett offentligt universitet, vi styrs av South Dakota System Board of Regents och ackrediteras av Higher Learning Commission.

Vi är specialiserade på datahantering, datorinformationssystem och andra relaterade grundutbildningsprogram. Vi är trogen mot våra rötter genom att lägga särskild vikt vid förberedelserna av lärare med kompetens inom användningen av datateknik i undervisningen och inlärningsprocessen. Vi har mer än 45 majors att välja mellan, plus ett robust kandidatprogram.

Plats

Vi är belägna i Madison, South Dakota. Det är ett livligt samhälle med en vänlig, småstadskänsla. Du kan ta en rundtur på vår campus online eller arrangera ett campusbesök.

Storlek

Vår totala anmälan till hösten 2017 var 3 307 med 381 första gången nybörjare.

Klasser

På campus och på nätet arbetar vi för att hålla klassstorlekarna små. Studenten-fakultetsförhållandet är bara 17,4: 1. För studenter som inte kan göra det till vår huvudsakliga campus, erbjuder vi kurser online eller genom University Center - Sioux Falls.

Friidrott

DSU är medlem i North Star Athletic Association (NSAA), en division av National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA). Våra maskotar är DSU Trojans och Lady T's, och vi är representerade av tolv idrottslag.

Uppdrag

DSU ger lärande som integrerar teknik och innovation för att utveckla akademiker redo att bidra till lokalt, nationellt och globalt välstånd.

Syn

På grund av sitt utmärkta uppdrag kommer DSU att bli:

 • Det valfria universitetet för dem som söker en studentcentrerad institution som erbjuder innovativa program som är grundade på undervisning, forskning, teknik, stipendium och service excellence.
 • En akademisk gemenskap som fungerar som en ekonomisk motor på lokala, nationella och globala marknader.
 • En campus erkänd för sina prestationer i kontinuerlig kvalitetsförbättring.

värden

 • Student framgång.
 • Universitetsövergripande Excellence.
 • Skillnad i undervisning, stipendium och service.
 • Akademisk Frihet och Integritet.
 • Mångfald, Respekt och Inklusion.
 • Kontinuerlig förbättring.
 • Gemenskap, samarbete och kommunikation.
 • Teknik och innovation inom och utanför klassrummet.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Varför DSU?

Arbeta med den senaste tekniken.

Vem vill lära sig i ett föråldrat klassrum? Vid DSU fokuserar vi på att tillhandahålla den teknik som du faktiskt kommer att använda i din karriär. Vi fokuserar på praktisk träning.

På grund av detta ser våra elever större framgång. Vårt rykte för att producera kvalificerade arbetstagare gör att arbetsgivare söker DSU-kandidater. Det håller också vår övergripande placeringsfrekvens på 99% för den senaste examensklassen - med många av huvudmännen som ser en 100% placeringsfrekvens.

Det här är inte din farföräldrars klassrum.

Våra studenter arbetar med professionell teknik. Vårt nyrenoverade Science Center erbjuder det senaste inom kemi-, biologi- och fysiklaboratorier som förbereder eleverna till jobb i Hematech, NASA, Los Alamos och andra ledande vetenskapliga organisationer.

Men det är inte bara vetenskap. Alla våra majors och program infunderas med den senaste tekniken inom och utanför klassrummet.

 • Alla klassrumsstolar har strömuttag.
 • High-end datalaboratorier, inklusive våra speldesign och hackerlaboratorier.
 • SMART-kort.
 • iPads, Kindles och Chromebooks.
 • 3D-skrivare.
 • Starfish Early Alert System.
 • Industriell standardprogramvara för program som Digital Arts
 • 24/7 tillgång till flera byggnader via handskannrar.
 • Alla studenter får en bärbar dator som en del av vårt bärbara program.

Utöver detta är DSU en akademiskt rigorös fyraårig institution som rivaler någon privatskola i regionen och kostar mindre.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Dakota State University

Eftersom dataöverträdelser, skadliga programvaror och programvaru sårbarheter är så vanliga i dagens teknikvärld är det kritiskt att fullt ut förstå hur dessa attacker äg ... [+]

Eftersom dataöverträdelser, skadliga programvaror och programvaru sårbarheter är så vanliga i dagens teknikvärld är det kritiskt att fullt ut förstå hur dessa attacker äger rum. Som en stor verksamhet (erbjuds på campus och online), kommer du att gräva djupt för att förstå mentaliteten, motivationerna och teknikerna för hackarna som utför dessa typer av attacker.

Du kommer att börja med en stark bas av programmering, matematik och nätverk och sedan tillämpa den kunskapen på de mest tekniska områdena av säkerhetssäkerhet. Kärnan i graden lär du dig hur omvänd teknik fungerar, analysera skadlig kod och utnyttja programvara. Du kommer bättre att förstå hackerinställningen och kunna upptäcka sårbarheter i utbredda datorsystem.... [-]

Amerikas förenta stater Sioux Falls
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Dakota State University

Fältet Datainformationssystem innefattar personer som designar och bygger system, personer som använder dessa system och personer som är ansvariga för att hantera dessa s ... [+]

Datainformationssystem är viktiga för alla aspekter av näringslivet. Fältet Datainformationssystem innefattar personer som designar och bygger system, personer som använder dessa system och personer som är ansvariga för att hantera dessa system. Efterfrågan på traditionell personal som programmerare, affärsanalytiker, systemanalytiker och designers är betydande. DSU: s datainformationssystem erbjuds på campus och online.

Fördelar med att studera datorinformationssystem på DSU

Vår CIS-examen bygger på en kärna på 48 högskolepoäng som inkluderar praktik och / eller forskarutbildning. Därefter väljer du en specialisering inom ett av tre områden: affärsanalys, projektledning och applikationsutveckling.... [-]

Amerikas förenta stater Sioux Falls
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Dakota State University

Du lär dig inte bara att programmera när du studerar datavetenskap; du mastrar datorer från deras fundament till de allra senaste verktygen och applikationerna. Våra data ... [+]

Du lär dig inte bara att programmera när du studerar datavetenskap; du mastrar datorer från deras fundament till de allra senaste verktygen och applikationerna. Du kan designa och utveckla lösningar för att lösa dagens problem, och även de allt mer komplexa och spännande möjligheter som uppstår när datorerna går igenom vårt samhälle. Precis som internetprogrammen programmerades av datavetenskapare, kommer sakerna att programmeras av datavetenskapare! Våra datavetenskapliga huvudämnen (erbjuds på campus och online) ger dig möjlighet att använda verktygen, kunskapen och visionen för att bygga system och applikationer som berikar domäner som intresserar dig.

Bäst av allt är DSU den regionala ledaren i alla saker "tech". Detta ger dig chansen att ta avancerade kurser inom datavetenskap eller från expertinstruktörer inom relaterade områden som säkerhet och nätverk. Du kan till och med påskynda dina färdigheter genom 4 1-programmet som gör det möjligt för dig att ta ett försprång mot MSACS eller en av våra andra examensgrader.... [-]

Amerikas förenta stater Sioux Falls
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Dakota State University

Om du är en gamer eller en designer intresserad av 3D-design och simulering, kommer DSU att lära dig hur du gör det. Du lär dig grundläggande färdigheter för design, utve ... [+]

Om du är en gamer eller en designer intresserad av 3D-design och simulering, kommer DSU att lära dig hur du gör det. Du lär dig grundläggande färdigheter för design, utveckling och produktion av videospel. Kom bygg ett bättre spel på DSU. DSUs datorspeldesign major erbjuds på campus i toppmoderna inlärningsutrymmen.

Fördelar med att studera datorspeldesign på DSU

DSUs datorspeldesignprogram är en av de starkaste i nationen. Det är den enda kandidatexamen för science game designprogram i staten, och en av några i Upper Midwest-regionen. Kursen är rigorös, inklusive kalkyl och fysik tillsammans med datorprogrammering och visuell designklasser.

Kolla in denna "Quantum Tunnel" -video om vårt program, skapat av Denis Dyack, chefskonsulten för Quantum Entanglement Entertainment. Videon förklarar några av anledningarna till att programmet nyligen rankades som en toppspeldesignskola för 2018 i The Princeton Review.... [-]

Amerikas förenta stater Madison
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dakota State University

Programmet Digital Arts and Design Computer Graphics (erbjuds på campus) lägger en solid grund i grafisk design och 3D-design med ett tekniskt fokus. Du lär dig att skapa ... [+]

Programmet Digital Arts and Design Computer Graphics (erbjuds på campus) lägger en solid grund i grafisk design och 3D-design med ett tekniskt fokus. Du lär dig att skapa en fantastisk grafik med hjälp av den senaste mjukvaran, tekniken och utrustningen.

Fördelar med att studera datorgrafik på DSU

Datorgrafikprogrammet är faktiskt en specialisering av digital konst och designgrad. Eleverna lär sig att designa på flera datorplattformar, vilket gör det möjligt för studenter att vara mångsidiga i näringslivet. Och med en kärngrupp av klasser som introducerar och bygger på andra medier, till exempel ljud och digital storytelling, kommer du att bli utrustad för att utmärka sig i en mängd olika grafiska färdigheter.... [-]

Amerikas förenta stater Madison
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dakota State University

Programmet Digital Arts and Design Production Animation (erbjuds på campus) ger dig en solid grund i 3D digital design och animering. Du lär dig att skapa realistiska dig ... [+]

Programmet Digital Arts and Design Production Animation (erbjuds på campus) ger dig en solid grund i 3D digital design och animering. Du lär dig att skapa realistiska digitala miljöer och karaktärer för en karriär i modern underhållning.

Fördelar med att studera produktionsanimering på DSU

Produktionsanimationsprogrammet är faktiskt en specialisering av digital konst och designgrad. Du kommer att ta grundläggande krav som förbereder dig till arbete på multimedia designteam och traditionella konster som teckning och målning.

Digitala klasser hålls små för praktiska projekt. Fakulteten har erfarenhet av verklighet i branschen. Som elev i sina klassrum får du råd i verkligheten som kommer att tillämpas omedelbart.... [-]

Amerikas förenta stater Madison
August 2019
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, Amerikas förenta stater