Concordia College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Vi är ett privat, coed, fyraåriga liberal arts college. Vi är en gemenskap av mer än 2.100 studenter som kommer från 36 stater och 29 länder och representerar 38 religioner och samfund. Vi anställer 175 heltidsanställda lärare, inklusive NASA och NSF forskare, prisbelönta kompositörer och författare, och nationella experter inom ett brett spektrum av områden.

Där vi bor

Vår hemstad - Fargo-Moorhead - är en växande gemenskap med nästan 30.000 studenter, en hoppande konst och nöjesliv, och en svindlande mängd praktik och arbetstillfällen.

Hur vi lär

Concordia erbjuder mer än 50 majors, varav 15 heder majors, samt 12 preprofessional program inom medicin, juridik, teknik, tandvård och mer. Hundratals praktikplatser och kooperativa utbildningsmöjligheter i staden och runt om i världen ger gott om förstahands yrkeserfarenhet.

Dit vi går

Vår globaliserade läroplan kombinerar betydande studie bort möjligheter och undervisning i sju världsspråk. Vi är ett nationellt erkänd marknadsledare bland grund institutioner för antalet studenter som får global erfarenhet utomlands.

Vad vi gör

Mer än 100 studentorganisationer - tidningar och litterära tidskrifter, frivilliga grupper, religiösa organisationer och mer - gör det lätt att engagera sig och vara aktiv. Mer än en tredjedel av vår elevkår deltar i en (eller flera) av våra 19 ensembler, och nästan en fjärdedel av våra studenter deltar i konkurrensutsatta friidrott.

Vad vi Uppnå

Concordia studenter har uppnått en 88 procent anslutningsgrad i läkarutbildningen (10 år undersökta). Nittioåtta procent av de tillfrågade Concordia akademiker har jobb eller har tagits upp till forskarskolan inom sex månader efter examen. Fem av våra elever har vunnit prestigefyllda Fulbright stipendier under de senaste tre åren. Under senare år har Concordia samlat nio av de prestigefyllda NCAA Påbyggnads Stipendier.

Platser

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 218-299-4000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium