Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1872 Concord universitet ger rigorösa program som förbereder eleverna för att driva olika forskarutbildning och karriärmöjligheter och ta ledarskap och yrkesroller i ett mångkulturellt samhälle. Medan vi omfatta ett antal pedagogiska metoder / tekniker, vår storlek och vårdande invigningen av vår fakultet, personal och administration är de viktigaste försäkringar av en pedagogisk möjlighet kvalitet till Concord University.

Campus Översikt

2800 Student 3% internationella (35 länder representerade) Genomsnittlig klasstorlek 18 18: 1 elev till professor förhållande

Mission Uppdraget för Concord University är att erbjuda kvalitet, humaniora baserad utbildning, för att främja vetenskapliga verksamhet, och för att tjäna det regionala samhället.

Concord University erbjuder rigorösa program, främst på studentexamen nivå, som förbereder eleverna för att driva olika forskarutbildning och karriärmöjligheter och ta ledarskap och yrkesroller i ett mångkulturellt samhälle. I enlighet med sin tradition av service till regionen, kommer universitetet att erbjuda ett begränsat antal noga utvalda examen grader. Medan vi omfatta ett antal pedagogiska metoder / tekniker, vår storlek och vårdande invigningen av vår fakultet, personal och administration är de viktigaste försäkringar av en pedagogisk möjlighet kvalitet till Concord University. Som en lärande gemenskap, är Concord universitet förbundit sig att främja kunskap genom yrkesverksamhet och utvecklingsprogram, genom forskning och genom tillämpning, publicering, och uppskattning av vetenskapliga insatser.

Det primära syftet med Concord uppdrag är akademiska; Men tjänsten universitetet ger till dess tillstånd och region går utanför klassrummet. Concord universitet bidrar till kvaliteten på kulturella och ekonomiska livet i södra West Virginia genom samarbete med både offentliga och privata organisationer och organ och genom utvidgning av sitt stöd och bistånd till regionen den tjänar. Ytterst mäter Concord University sin framgång genom att uppfylla alumner hitta i sin karriär och hela livet.

Utbildnings Mål för Concord University Utbildningsprogrammen i Concord universitet är utformade för att främja kompetens, kunskaper och attityder som gäller inom ett brett spektrum av akademiska fält och yrkeskarriär i en kulturell mångfald, ständigt föränderliga globala samfundet.

Den allmänna Studies Program ger möjligheter att börja utveckla färdigheter som behövs för att hantera komplexa frågor, för att bygga upp en grundläggande kunskapsbas för livslångt lärande och att odla attityder som främjar personlig och samhällelig välfärd och erfarenhets anrikning. Med utgångspunkt i allmänna studier programmet, studentexamen examen program ger möjligheter till fördjupning i en elevs valda området (s). Bygga på utvalda program studentexamen examen, det magisterprogram ger möjligheter till högspecialiserad forskning och kompetensutveckling.

Färdigheter: Kunskaper i att tolka uppgifter, integrera information formulera idéer, tänka kritiskt, och kommunicera med andra, vilket framgår av följande kompetenser:

Effektiva interkommunikationsförmåga och literacies, anpassade efter behov för kraven från olika typer av diskurs:

lyssna och tala läsning och skrivning icke-verbal kommunikation media och teknisk kompetens

En förmåga att anställa lämplig observations, logisk, analytisk, computational, kreativa och kritiskt tänkande i problemlösning. En förmåga att använda lämpliga metoder och tekniker för att bedriva empirisk och vetenskaplig forskning, att tolka forskningsresultat, och att använda insikter från sådan forskning som grund för ett välgrundat beslutsfattande. En förmåga att analysera, syntetisera och integrera element, information och idéer. En förmåga att värdera element, information och idéer på grundval av lämpliga kriterier. En förmåga att tillämpa och överföra akademiska och upplevelsebaserat lärande lämpligt från ett sammanhang till ett annat. En förmåga att lära och arbeta effektivt både självständigt och i samverkan.

Kunskap: Kännedom principer som ligger till grund akademisk diskurs inom olika områden, vilket framgår av följande funktioner:

En förmåga att urskilja de ömsesidiga influenser av miljöer, kulturella föreställningar och attityder och samhälleliga institutioner och praxis En medvetenhet om de grundläggande egenskaperna hos det fysiska universum. En förmåga att tolka händelser och trender inom historiska sammanhang. Bekantskap med principer som ligger till grund språk - exempelvis system språkliga, matematiska och dataspråkiga. En erkännande av de komplexa sambanden mellan organismer, inklusive människan, och deras miljöer. En medvetenhet om de estetiska principer, metoder, material och medier som används i konstnärliga prestation och skapandet av konstverk och litteratur. Självkännedom, inklusive medvetenheten om sina egna kompetenser, brister, och bästa möjliga individuella inlärningsstil (ar).

Attityder: Tendenser bidrar till självkännedom, personlig tillväxt och utveckling, och ansvarsfullt medborgarskap, vilket framgår av följande:

Vane reflektion över etiska / moraliska konsekvenserna av åtgärder vid vägning beslut och utvärdera resultaten. Utövande av ansvarsfullt ledarskap - inklusive ledarskap genom exempel - och ansvarsfull followership. Respekt uppmärksamhet till olika perspektiv och vilja att delta i dialog över skillnader för att söka ömsesidig förståelse och rättvis konfliktlösning. Odling av och stöd för attityder och praxis som främjar fysisk, mental, emotionell och social välfärd. Värdering för den kreativa processen och för de rika mångfalden av konstnärliga prestation. Engagemang för socialt ansvar, inklusive samhällstjänst och medborgerligt engagemang. Motivation att bedriva ett livslångt lärande och fortlöpande intellektuell tillväxt.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Concord University

Den Athletic Training Education Program (ATEP) vid Concord University närvarande godkänd av kommissionen om ackreditering av Athletic Training Education (CAATE). Programm ... [+]

Den Athletic Training Education Program (ATEP) vid Concord University närvarande godkänd av kommissionen om ackreditering av Athletic Training Education (CAATE). Programmet använder ett kontinuum av didaktiska och kliniska erfarenheter, som beskrivs i de CAATE Standarder för ackreditering av ingångsnivå ATEPs, och för att på lämpligt sätt förbereda studenten som en nybörjar Certified Athletic Trainer. Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet, skall studenten ha en kunskapsbas och kliniska färdigheter som krävs för att utmana och passerar styrelsen för certifiering (BOC) Examination.

Studenter som vill ansöka om antagning till yrkesprogram i Athletic Training får formell ansökan om upptagande till ATEP efter avslutad behörighetskraven.... [-]

Amerikas förenta stater Aten
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Concord University

Den pre-professionell stor är avsedd för studenter som planerar på att gå till läkarutbildningen, tandläkarhögskolan, veterinärskola, eller göra karriär i en annan hälsor ... [+]

Den pre-professionell stor är avsedd för studenter som planerar på att gå till läkarutbildningen, tandläkarhögskolan, veterinärskola, eller göra karriär i en annan hälsorelaterad området och för studenter som är intresserade av forskarskolan och andra pre-professionella program.

Kärn Krav:

Graden av Bachelor of Science, med inriktning på biologi, kräver ett framgångsrikt slutförande av 120 termin timmar inklusive (1) Program för allmänna studier (sex timmars främmande språk rekommenderas); (2) en av biologiprogram som anges nedan; och (3) ett program för valfria eller en minderårig som arbetat med studentens rådgivare; rekommenderade minderåriga inkluderar kemi, geologi, fysik, psykologi, matematik, datavetenskap, eller statistik.... [-]

Amerikas förenta stater Aten
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Concord University

The Bachelor of Science i Business Administration examen krävs genomgången 120 termin timmar, inklusive (1) Program för allmänna studier; (2) Business Administration Kärn ... [+]

The Bachelor of Science i Business Administration examen krävs genomgången 120 termin timmar, inklusive (1) Program för allmänna studier; (2) Business Administration Kärna; och (3) ett av de fem områdena betoning anges nedan. För att tjäna denna grad, är studenter också krävs för att upprätthålla en kumulativ genomsnitt minst 2,25 (C) för alla kurser i Business.

Business Administration Kärn består av introduktionskurser från alla större företag discipliner undervisade vid Concord University. Den är avsedd att ge en övergripande förståelse av ett brett spektrum av områden inom företagsekonomi och en grund för fördjupning inom studentens valda prioriterat område.... [-]

Amerikas förenta stater Aten
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska