Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Compass College of Cinematic Arts.

Välkommen till en skola som är annorlunda än någon annan skola du någonsin har upplevt. Vi är den enda vinterträdgård stil, ekumenisk college i nationen vars läroplanen är specifik för underhållningsindustrin. Med en unik, prestationsbaserad läroplan, vi definieras av kvaliteten på filmskapande utbildning vi erbjuder och av framgångarna för våra alumner.

Den lysande sak om vår är annorlunda är att du är annorlunda också. Det finns en konstnär i dig. Du vet det. Vi vet det. Och om du är redo att hitta din plats som en konstnär i ett av de snabbast växande industrierna i världen, våra engagerade lärare och personal är här för att hjälpa dig att din dröm.

Filmskolan är en resa. En kompass kommer att hålla dig pekade i din sanna riktning. Resa med oss.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Kompass College of Cinematic Arts erbjuder en Bachelor of Fine Arts (BFA) examen i Cinematic och Media Arts, som kombinerar en intensiv tillämpade studier av skapande pro ... [+]

Kompass College of Cinematic Arts erbjuder en Bachelor of Fine Arts (BFA) examen i Cinematic och Media Arts, som kombinerar en intensiv tillämpade studier av skapande processen film och media konst med fyra koncentrationer: Executive Producera, skriva, Post-produktion och tf. Detta program är utformat för studenter som vill arbeta för en stor studio som Warner Brothers, Disney, Pixar eller Paramount, där det krävs en kandidatexamen. Det är också ett utmärkt val om du är en entreprenör som vill bygga ditt eget produktionsbolag eller multimedia företag, eller arbete i företagens marknadsföring eller multimediabyråer.

Bachelor of program Fine Arts är minst 120 timmar kredit och startar omedelbart utbilda studenter i film och media konst produktion. Du börjar från dag ett att lära sig konsten att berättande berättande och hur man överför denna färdighet i ett manus eller andra former. Du lär produktion, utrustning, belysning och film estetik. Därifrån kommer du gå vidare till klasser fokuserade på pre-produktion, efterproduktion, foto och regi.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Compass College of Cinematic Arts