Läs den officiella beskrivningen

Ligger på den sydöstra Atlantkusten i Brunswick, halvvägs mellan Savannah och Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia är en grund college vid universitetet System of Georgia. Kollegiet ger en prisvärd och interaktiv utbildning i den naturliga skönheten och rikligt med solsken av Georgiens Golden Isles noterade ett område för golfbanor och resorts i världsklass samt häpnadsväckande mångfald av marina livsmiljöer, vilda djur och havsdjur.

Eleverna upptäcka möjligheter på alla nivåer: i ledande roller i alla aspekter av campus livet; i samhällsengagemang genom service-learning, hands-on tillämpning av klassrumsmaterial, en anda av frivillighet och ett engagemang för att göra positiva förändringar; i utmärkelser program, praktikplatser, stipendier och stipendier som främjar naturliga nyfikenhet; och på campus möjligheter och stipendier som inte bara främjar college överkomliga, men också uppmuntra akademiska, atletisk, och aktivitetsprogram deltagande anställning.

Akademins Office of Rekreation och friskvård stödjer studentaktiviteter som kapitalisera på akademins närhet till två stora stränder med snabba turer över gångbro till antingen St Simons Island eller Jekyll Island. Pass till Jekyll Island utfärdas till heltidsstuderande, som ger tillgång till alla bekvämligheter i statens havet lekplats. Utanför campus äventyr utflykter till St Simons Island inkluderar stand-up paddel ombordstigning och kajakpaddling. Eleverna kan ta till vatten samt vandra stränder och spår av våra regionala ekosystem för fältstudier i en kustnära miljö som är ett levande laboratorium och en av de första utsedda, skyddade våtmarker i nationen.

Kollegiet erbjuder studentexamen grader i American Studies, Biological Sciences, ekonomi, utbildning, hälsoinformatik, matematik, omvårdnad (BSN), Psykologi, Public Affairs och nyligen lagt till en examen i tvärvetenskap. Genom ett aktivt program för praktik och service lärande, studenter lag med samhällspartner som Georgia avdelningen av naturresurser, Jekyll Island myndigheten och Georgia Sea Turtle Center, sydöstra Georgia Health System, och Federal brottsbekämpning Training Center för spännande upplevelser i verklig tillämpning av kurser i samhället. Studenter inom alla discipliner har meningsfulla möjligheter att samarbeta med lärare, co-redigering och co presenter materiella forskning och rapporter.

Fakulteten njuta och stödja interaktion student, fungerar som mentorer, rådgivare, och även intervenerat på uppdrag av studenter utanför de timmar i klassrummet förberedelse och undervisning. Eleverna är kända av namn, inte bara av klasskamrater, men av lärare och personal. Visionen av högskolan är att vara en högskola val för studenter inom Georgien och utanför, vilket ger en tillgänglig och prisvärd utbildning. Att förespråka kvalitet i stipendium och samhällsengagemang, College främjar studerande ledarskap, akademisk progression och tid examen genom elevcentrerade program som erbjuder ett rikt och varierat eleven erfarenhet.

Känd för en vacker campus, alla utom en byggnad av högskolan har antingen byggts eller helt renoverade under de senaste sex åren och konstruktion har börjat på en andra svit baserad bostad hall. Sedan han började sydstaterna Athletic konferensen 2011, har Mariners gjort sin prägel på sportscenen, vinna NAIA för män nationella golfmästerskapet 2014. Coastal Georgiens friidrott Programmet stöder för närvarande åtta konkurrenskraftiga idrottslag: tre herrlag (basket, golf och tennis) och fem damlag (basket, golf, tennis, softball, och volleyboll). Golf, tennis och volleyboll lag är nationellt rankad.

Detta är ett campus som exakt kan beskrivas som en vårdande gemenskap inblandade, interaktiva studenter, lärare och personal. Studenter kan komma till Coastal Georgia för en anledning, men de stannar för många.

Affärsidé

Som ett statligt college vid University System of Georgia, kommer College of Coastal Georgia vara en högskola val för invånarna i Georgien och utanför genom att tillhandahålla en tillgänglig och prisvärd utbildning av god kvalitet. Att förespråka kvalitet i stipendium och samhällsengagemang, College främjar studerande progression och tid examen genom elevcentrerade program som erbjuder ett rikt och varierat eleven erfarenhet. Studenterna förbereds för meningsfulla yrken, fördjupning, livslångt lärande, samt deltagande i en global och teknologiska samhälle. Institutet kommer att ge associera och studentexamen grader som stöder de intellektuella, ekonomiska och kulturella behov i samhället och regionen.

Vision

Högskolan av Coastal Georgia kommer att bli ett college val för studenter inom Georgien och utanför, vilket ger en enastående utbildning för morgondagens ledare och medborgare genom service lärande, global medvetenhet och engagerade entreprenörskap.

Värden

Högskolan av Georgias kust kärnvärden ram mission och vision, och vägleda institution genom föränderliga tider och prioriteringar:

Kvalitet Utbildning:

Åtagande att tillhandahålla högkvalitativa, innovativa och flexibla utbildningsmöjligheter och tjänster på ett lättillgängligt elevcentrerad miljö, skapar ett klimat av upptäckt som värderar och omfattar både utredning och kreativitet; förväntar eleverna att ta ett aktivt ansvar för sin utbildning, främja nära elev-lärare bindningar; erbjuda löpande bedömning av akademiska program; integrera alla program som främjar studerandes tillgång och framgång.

Erfarenhetslärande:

Integrera meningsfull erfarenhets och helhets samhällstjänst på campus och i samhället i med undervisning och reflektion för att berika lärandet, främja en attityd av generositet i tjänst, undervisning samhällsansvar och stärka samhällen.

Global medvetenhet:

Åtagande att ge mervärde utbildning genom att främja interkulturell förståelse, främja respekt och uppskattning bland och mellan studenter, lärare och personal, och odla samarbeten med internationella program och globala samhällen.

Ledarskap:

Advocate ledarroller som upprätthåller professionalism, ansvar och motivation genom förbättrade färdigheter i organisering, planering, problemlösning, och kommunicera för att förbereda studenterna för att möta morgondagens arbetskraft och regionens förändrade utvecklingsbehov.

Företagande:

Ingjuta prospektering och innovation inom utbildningsprocessen samtidigt förankra dessa entreprenöriella strategier i sociala och samhälleliga ändamål.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

College of Coastal Georgia

The Bachelor of Arts med en major i American Studies förbereder eleverna för yrken där stark analytisk och kommunikationsförmåga värderas tillsammans kreativitet och glob ... [+]

Bachelor of Arts i American Studies

The Bachelor of Arts med en major i American Studies förbereder eleverna för yrken där stark analytisk och kommunikationsförmåga värderas tillsammans kreativitet och global medvetenhet. Amerikanska studier majors kritiskt granska amerikanskt liv i en läroplan som betonar innovativ tjänst-learning, historisk kunskap och samtida teoretiska ansatser att aktivt engagera sig i samhället och regionen. Som världens blir alltmer beroende av varandra, American Studies program främja en djup historiska, kulturella och sociologiska kunskaper om läget för USA i en global kultur och ekonomi.

American Studies akademiker trivs i områden som journalistik, masskommunikation, marknadsföring, utbildning, teknisk Writing, bevarande Management and Environmental Management. American Studies Programmet förbereder också studenterna för forskarutbildning, inklusive de i konst, humaniora, samhällsvetenskap, juridik, näringsliv, offentlig politik och utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

BBA

College of Coastal Georgia

The Bachelor of Business Administration (BBA) är utformad för att ge studenterna en stark grund i affärskompetens men betonar tillämpning i verkliga arbetsmiljöer. BBA ex ... [+]

Kandidatexamen i företagsadministration

The Bachelor of Business Administration (BBA) är utformad för att ge studenterna en stark grund i affärskompetens men betonar tillämpning i verkliga arbetsmiljöer. BBA examen kombinerar grundläggande allmänna kurser, ett starkt fokus på affärsmässiga grund och sedan en undersökning av ett område med koncentration. Dessutom är studenter krävs för att slutföra en praktikplats under deras sista år.

Medan studenter tjäna BBA examen får en major i allmänna företagsklimatet, följande områden av koncentrationer finns:

redovisning economics finans allmänna företagsklimatet Health Care Administration H... [-]
Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

College of Coastal Georgia

Institutionen för naturvetenskap (DNS) erbjuder en studentexamen examen i biologisk vetenskap som förbereder eleverna för karriärer som professionella biologer i en mängd ... [+]

Bachelor of Science i biologi

Institutionen för naturvetenskap (DNS) erbjuder en studentexamen examen i biologisk vetenskap som förbereder eleverna för karriärer som professionella biologer i en mängd olika områden. Vårt program erbjuder tre spår av studien: Coastal Ecology, lärarutbildning på gymnasiet eller en Pre-professionell väg för studenter som planerar att gå in i medicin, veterinärmedicin, bio-medicinsk vetenskap, tandvård, apotek eller sjukgymnastik. Eleverna kommer att vara nedsänkta i interaktiva klassrum och laboratorie erfarenheter samt fält erfarenheter om deras valda spår. Den innovativa och strikt läroplanen kommer att förbereda studenterna för forskarutbildning i en vald biomedicinsk vetenskap yrke, eller karriärmöjligheter såsom gymnasiet vetenskaplig utbildning, förvaltning av naturresurser och ekologisk forskning.... [-]

Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science examen i Criminal Justice fokuserar på studier av det straffrättsliga systemet och dess komponenter, samt orsakerna till och konsekvenserna av bro ... [+]

The Bachelor of Science examen i Criminal Justice fokuserar på studier av det straffrättsliga systemet och dess komponenter, samt orsakerna till och konsekvenserna av brott. Utbildningen betonar en integrerad syn på det straffrättsliga systemet, belyser sambanden mellan systemkomponenter. Läroplanen är utformad för att ge studenterna en stiftelse kärna av kunskap om det straffrättsliga systemet som kommer att förbereda studenterna för karriärer inom brottsbekämpande områdena polis och brottsutredningar, samt säkerhet, korrigeringar, skyddstillsyn och villkorlig frigivning.

Koncentrationer Public Management koncentration är främst inriktat på förvaltningen av offentliga organisationer. För straffrättsliga studenter, är målet för denna koncentration för att utveckla färdigheter som krävs av personer som hanterar straffrättsliga och säkerhetsorganisationer samt de som utvecklar och utvärdera politiken. Den offentliga förvaltningen koncentration ger sälj ledning och ledarskap kompetens som kan tillämpas direkt på arbetsplatsen, medan ingjuta grundläggande värden att säkerställa att eleverna trivs efter examen i sina karriärer som tjänstemän. Homeland Security koncentration ger en unik möjlighet för studenter som är intresserade av att fokusera sina studier på de stora områden som ingår i den komplexa arena of Homeland Security. Fokus för denna koncentration är att tillhandahålla en omfattande studie av komplexa områden med vår nation som invandringspolitik, gränssäkerhet, tullens kontroll, it-brottslighet, och utvärderingen av offentlig politik på dessa områden. Information Assurance och Cyber Defense koncentration tillåter eleverna att behärska grundläggande färdigheter i att förstå nätverks försvar, databassystem, it-brottslighet, cyber och säkerhet design och kryptografi. Efter examen ... [-]
Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science i psykologi är utformad för studenter som vill göra en skillnad i andras liv eller förbereda sig för karriärer som betonar grundläggande eller til ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

ORDINARIE KONCENTRATION kommer att erbjudas på Camden CENTER!

Vår allmänna Koncentration tonvikt på grundforskning och tillämpad forskning och förberedelser för fortsatt utbildning på forskarnivå är nu mer praktiskt att Camden County invånare än någonsin tidigare! Framsteg inom distans teknik gör att vi för första gången att erbjuda full uppsättning av kurser i det allmänna Koncentration vid Camden Center. Kurser kommer att finnas tillgängliga helt på plats, helt on-line, direktsänd i realtid mellan Brunswick campus och Camden Center, och i "hybrid" (kombination av på plats och on-line) format. I höst Dr. Drew kommer att undervisa psykologi justering på Camden Center, Dr. Culley blir levande streaming gemenskaps psykologi mellan Brunswick campus och Camden Center, och Dr. Påven är spännande att lära hans personlighet Teorier kurs (även direktsänd mellan Brunswick och Camden Center). ... [-]
Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science i utbildning med en dubbel större i tidig barndom och specialundervisning uppfyller normer som fastställts av universitetet System of Georgia, Geo ... [+]

Bachelor of Science i utbildningen

Blanda traditionella och icke-traditionella metoder för beredning lärare med fokus på kunskapsinnehållet kompetens, effektiva undervisningsstrategier och klassrummet kommer utexaminerade in i läraryrket redo att möta de utmaningar som dagens och framtidens klassrum. Blivande lärare komplett professionell utbildning kurser, innehåll kurser i matematik, vetenskap och läsning samt strukturerade, övervakade fält upplevelser i skolan.

The Bachelor of Science i utbildning med en dubbel större i tidig barndom och specialundervisning uppfyller normer som fastställts av universitetet System of Georgia, Georgia Professional Standards Commission, och det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning. Blivande lärare framgångsrikt slutföra detta program kommer att certifieras i tidig barndom och specialundervisning, graderar K-5.... [-]

Amerikas förenta stater Brunswick
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska