Läs den officiella beskrivningen

Karaktären av Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer är en dynamisk och innovativ liberal arts and science college som ligger i den natursköna sjön Sunapee-regionen i centrala New Hampshire. Under sina högskolekarriärer deltar 100 procent av våra elever i en eller flera praktikplatser inom sina studier. De skapar också Learning Portfolios, där de demonstrerar deras pågående framsteg och prestation. Alla våra elever avslutar sitt seniorår med ett Capstone-projekt, där de utvecklar och demonstrerar en djupare kunskapsnivå i deras akademiska huvudämne.

Vad gör Colby-Sawyer distinkt?

 • Student framgång är vår första prioritet. Varje stort beslut här börjar med frågan: Hur kommer våra elever att dra nytta av?
 • Vår lilla klassstorlek (medeltal 19 studenter) och begåvad fakultet ger våra studenter personlig uppmärksamhet och en utmanande men ändå stödjande akademisk miljö.
 • Ny teknik är integrerad i våra elevernas utbildning. På vår trådlösa campus skapar varje elev en elektronisk portfölj som spårar hans eller hennes framsteg och prestationer över sina högskolor.
 • Colby-Sawyer blandar elementen i en studerandes högskolaliv - akademisk, samkursellär, social och atletisk - till en sammanhållen pedagogisk erfarenhet.
 • 100 procent av våra studenter får en viktig pre-professionell erfarenhet inom sina studier genom en eller flera praktikplatser, vilket gör att de kan tillämpa sina kunskaper och färdigheter och bygga nätverk för framtida sysselsättningsmöjligheter.
 • Våra studenter får extraordinär tillgång och möjligheter i sitt första år, oavsett om de vill ansluta sig till ett ledarskapsprogram, utföra i teatralproduktion eller planera campushändelser.
 • Våra alumner framträder också avrundade, välutbildade medborgare, beredda att vara framgångsrika yrkesverksamma och positiva bidragsgivare till sina samhällen.
 • Vårt campus ligger i New Hampshires vackra Lake Sunapee Region med 360 graders utsikt över berg, skogar och sjöar. Det är en utmärkt plats för friluftsliv och ligger bara 90 minuters bilresa till Boston.

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College är en privat, oberoende högskola som erbjuder grundutbildning och utbildningsprogram baserade på liberal arts och vetenskap och utformad för att förbereda studenter för sina yrken och liv för pågående lärande. Fakultet, personal och studenter strävar efter excellens i högskolans engagerade undervisning och ett lärande samhälle för att främja elevernas akademiska, intellektuella och personliga tillväxt. Högskolan förbereder eleverna att trivas i och göra en positiv inverkan på en dynamisk, mångfacetterad och ömsesidigt beroende värld. Colby-Sawyer College grundades som en akademi 1837 och har varit engagerad i högre utbildning sedan 1928. Uppdraget antogs av styrelsen den 16 oktober 2015. Alla Colby-Sawyer College studenter kommer att:

 • lära och använda en bred kännedom om djupet inom sina huvudområden
 • berika och fördjupa sin självkännedom
 • Tänk kreativt och kritiskt
 • kommunicera och interagera effektivt
 • agera etiskt och professionellt
 • förstå och anställa flera perspektiv.

För mer information, besök vår internationella sida på http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Colby-Sawyer College

Odla din nyfikenhet genom att studera livet i alla dess former - från enskilda organismer och deras samhällen till system, celler och processer som utgör levande varelser ... [+]

I ditt element

Odla din nyfikenhet genom att studera livet i alla dess former - från enskilda organismer och deras samhällen till system, celler och processer som utgör levande varelser.

Utveckla en bred förståelse för alla områden av biologi och lär dig att använda vetenskapliga processer. Utforska begreppen molekylär, cell, organism och ekologisk biologi och tillämpa teori för att träna.

Utför avancerad forskning med dina professorer i regionens många sjöar och floder, skogar och bergskedjor, eller lära känna campusens damm, fält, 86-hektar certifierad trädgården, lönnsockerhus, permakulturträd och trädskola.

Lär dig hur man brygger öl eller koka lönnsirap i hands-on-kurser. Kombinera ditt klassrum och laboratorieinlärning med fältstudiekurser i Colorado River Basin, öknen Southwest, ösamhället Martha's Vineyard eller de vita bergen i New Hampshire.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Företaget berör nästan alla aspekter av det moderna samhället. Från detaljhandel till forskning, rådgivning till analys, rådgivning till överensstämmelse, en karriär i af ... [+]

Din framtid: Nu öppen för företag

Företaget berör nästan alla aspekter av det moderna samhället. Från detaljhandel till forskning, rådgivning till analys, konsultation till överensstämmelse, karriär i affärer, är mer än maktdräkter, vattenkylare och portföljer - det är en värld av oändlig möjlighet där du är VD för din framtid.

På din agenda

Colby-Sawyer s kandidatexamen i företagsekonomi har fem koncentrationer som hjälper dig att skina i ditt önskade kompetensområde. Välj ett fokus inom redovisning och ekonomi, allmänt företag, ledning, marknadsföring eller hållbart företag.

Undersöka organisatoriska strukturer, ledning och drift samt de ekonomiska effekterna av den snabbt föränderliga miljön och vikten av globaliseringen. Undersök tillämpningen av ny teknik, bästa praxis i lagarbete och hur man bygger framgångsrika företag som fokuserar på vinster samt etiska, humanistiska och sociala problem.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Som en bransch med flera miljarder dollar med konsekvent årlig tillväxt kräver atletiska program på alla nivåer högutbildade experter för att hantera sportsidans affärssi ... [+]

Steg upp till plattan

Som en bransch med flera miljarder dollar med konsekvent årlig tillväxt kräver atletiska program på alla nivåer högutbildade experter för att hantera sportsidans affärssida. Var en del av den väsentliga bakom kulisserna som hjälper idrottare att lysa med en kandidatexamen i Sport Management.

Förbered dig för en karriär som en professionell idrottsledare som tror att det leder kritiskt bra och gör etiska beslut. Colby-Sawyer läroplan styrs av standarderna för idrottsförvaltningen, vilket gör att du kan fokusera på ett av fyra koncentrationsområden: idrottsverksamhet, sportinformation och media, sportstudier eller sport och rekreationsledarskap.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Kombinera din passion för den naturliga världen med biogeokemi, biologi, kemi och ekologi för att lösa och lösa problem mellan människor och miljö. ... [+]

Det ligger i saken

Kombinera din passion för den naturliga världen med biogeokemi, biologi, kemi och ekologi för att lösa och lösa problem mellan människor och miljö.

Miljön - Ned till en vetenskap

Få avancerad vetenskaplig och kvantitativ förståelse för nutida miljöproblem med en kandidatexamen i miljövetenskap . Dra nytta av forskningsmöjligheter i regionens många sjöar och floder, skogar och bergskedjor, eller gå utanför din bostadshus till campusdamm, fält, lönnsockerhus, permakulturträdgård och trädskola eller 86-hektar certifierad bondgård.

Kombinera ditt klassrum och laboratorieundervisning med fältstudiekurser i Colorado River Basin, Desert Southwest, ögemenskapen Martha's Vineyard eller de vita bergen i New Hampshire.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Colby-Sawyer College

Fylld med fascinerande karaktärer och alla de element som gör det bra för underhållning - från drama och romans till krig och brottslighet - historien och de politiska st ... [+]

Gör historia och urskilja demokrati

Fylld med fascinerande karaktärer och alla de element som gör det bra för underhållning - från drama och romans till krig och brottslighet - historien och de politiska studierna förbereder dig för att spela din egen roll för att forma framtiden genom lärdomar från det förflutna.

Sätt det i Perspektiv

Få en bred förståelse för hur sociala, politiska och kulturella krafter formar samhällen, särskilt USA. Utveckla dina skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga för att lära andra om tidigare och nutida kulturer och politiska system på kreativa och kritiska sätt, inklusive akademisk debatt och användningen av flera perspektiv.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Välj BA-examen för en djupt arbetande kunskap om bildkonst med möjlighet att utforska en rad karriärmöjligheter. Välj BFA-graden för en intensiv studie av bildkonst som k ... [+]

Gör dina konstnärliga drömmar till en professionell verklighet

Blanda färg , skugga och textur för att skapa en ljus framtid med en grad i studiekonst.

Välj BA-examen för en djupt arbetande kunskap om bildkonst med möjlighet att utforska en rad karriärmöjligheter. Välj BFA-graden för en intensiv studie av bildkonst som kommer att förbereda dig för en karriär som professionell konstnär. Båda alternativen bygger dina kreativa och kritiska tänkande färdigheter utöver studieteknik och tekniska färdigheter.

Välj mellan koncentrationer i keramik, teckning, grafisk design, måleri, fotografi, printmaking och skulptur och experimentera utanför din koncentration för att få en bredare kunskap om konsten.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Odla din kreativa passion, din önskan att flytta människor och ditt intresse för visuell kommunikation med en examen i grafisk design. ... [+]

Tala in nyanser, konturer, illustrationer och bilder

Odla din kreativa passion, din önskan att flytta människor och ditt intresse för visuell kommunikation med en examen i grafisk design.

Visuellt kommunicera idéer som inspirerar, informerar och fascinerar genom att lära sig att konceptualisera, forskning, skriva, redigera, kritisera, samarbeta och ställa frågor.

Välj vårt BA-program för omfattande designkunskaper med flexibiliteten att utforska yrken utanför fältet eller välja BFA-programmet om du tänker bedriva en karriär som grafisk formgivare . Den mindre i grafisk design kan kombineras med något studieprogram för att ge en rik förståelse för koncept och praxis.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Colby-Sawyer College

Utforska den mänskliga erfarenheten och spela en viktig roll för att svara på frågor om kognition och beteende med en examen i psykologi från Colby-Sawyer . ... [+]

Det är mänsklig natur

Utforska den mänskliga erfarenheten och spela en viktig roll för att svara på frågor om kognition och beteende med en examen i psykologi från Colby-Sawyer .

Mötet i minnena

Fördjupa din förståelse av psykologi och de sociala och kulturella erfarenheterna som formar mänskligt beteende för att möta människors, organisationers och samhällers föränderliga behov. Coursework inom hälso- och biologisk psykologi, rådgivning och onormal psykologi, socialpsykologi, forskningsdesign och analys utbildar dig i den exakta utvecklingen av hälsosamma beteendelösningar och strategier.

Delta i intensiva, avancerade forskningsprojekt tillsammans med dina professorer och driva dina egna forskningsintressen med klinisk erfarenhet i vårt mänskliga interaktionslaboratorium.... [-]

Amerikas förenta stater Nya London
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Location address
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US
Social Media