Claflin University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världen behöver visionärer. De som har möjlighet att föreställa sig vad som är möjligt och kartlägga en kurs för att komma dit.

Nästan 150 år sedan, Claflin bröt barriärer inom den högre utbildningen, vilket gör den första South Carolina universitet öppen för alla oavsett ras. Idag fortsätter Claflin att välkomna exemplar studenter av alla raser och kön som visar en passion för att förändra inte bara sina egna förhållanden, utan att förändra världen också.

Vi tror att de flesta ledarna görs, inte född. Dessutom tror vi att elever med passion, integritet och en vilja att arbeta hårt har en medfödd förmåga att bli visionära ledare. Som Claflin student kan du utmanas att förverkliga din fulla potential, vilket här med en enastående utbildning som kommer att tjäna dig väl i forskarskolan, i en karriär - och i livet.

visionär Ledarskap

Morgondagens ledare har visioner. De ser längre. De agerar med ett globalt perspektiv. Visionära ledare är övertygade om att vara innovativa, att skapa sin egen väg, för att vägleda andra. De tror på sig själva eftersom de förstår deras värld och är motiverade att göra det bättre. Vi ser visionär ledare i dig-och hjälper dig att förverkliga din egen visionärt ledarskap.

Akademisk excellens

Excellence är överallt här. Det kan ses i skönheten i vårt campus, kvaliteten på vår fakultet, och nivån på institutioner som våra studenter är upptagna. Vi strävar efter att se till att du får allt du behöver för att uppnå den höga kompetens som studenter här på Claflin kommit att förvänta sig av sig själva.

Livet på Claflin

Vår gemenskap är sammansvetsat, så utrymme för engagemang i överflöd. Du hittar en fullständig kalender med campus aktiviteter och evenemang, över 66 studentorganisationer, åtta studentföreningar och kvinnoföreningar, en dynamisk elevråd, en givande religiöst liv, och mycket mer. Detta är en aktiv, engagerad campus där du engagera-tidigt och ofta.

Verkliga erfarenheter

Våra studenter engagera sig aktivt i professionella utbildningsmöjligheter och få värdefull erfarenhet utanför klassrummet-och i processen, de bygga mycket imponerande resuméer. Från forskning på hög nivå, till praktik och kooperativ, till studentutbyten och studier utomlands, dessa praktiska erfarenheter finns i alla fyra år av Claflin utbildning.

Livet efter Claflin

Våra studenter gå långt. De lämnar för att studera vid landets ledande forskar och yrkesskolor. De går vidare till stora framgångar som visionära ledare i ledande företag och organisationer över hela landet och runt om i världen. De lämnar med en utbildning oöverträffad, en som leder till en framgångsrik karriär och en meningsfullt liv.

Nästa steg

Vi utvecklar visionära ledare genom att utmana våra elever att föreställa sig möjligheterna för sina liv. Detta är inte bara om att förbereda dig för en karriär. Det handlar om att förbereda dig att bli den bästa "du" möjligt. Är du redo att uppfylla din potential som en visionär ledare? Läs mer om den livsförändrande, världsomvälvande utbildning här på Claflin Universitet.

Platser

Orangeburg

Claflin University

Address
400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, South Carolina, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 803-535-5000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium