Centre College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Centre College erbjuder mer än 50 majors, minderåriga, pre-professional och dual-degree program, och forskarutbildning partnerskap. Du kan designa din egen major i samråd med din rådgivare. Genom historien har Center förblivit stadigt i sitt uppdrag att tillhandahålla överlägsen utbildning i liberal arts tradition.

Centre College och dess folk har haft mycket att vara stolta över och tacksamma för tidigare: framstående ledare som visade en konsekvent preferens för kvalitet framför kvantitet, generationer av hängivna lärare och studenter och en exceptionellt framgångsrik grupp alumner. Men lika viktigt bland dessa kvaliteter är en känsla av anslutning till det förflutna, vilket ger nuvarande mening och ger inspiration för att denna tradition ska fortsätta i framtiden.

Centre College studenter kommer att studera utomlands, ha praktik eller forskningsmöjligheter och examen på fyra år. Både praktikplatser och forskningserfarenheter utmanar studenter att gå längre än att lära sig om sitt valda akademiska område genom att "göra" den disciplin de studerar i klassrummet. Vi stöder vårt löfte om en djupt engagerande och intensivt personlig utbildning med en garanti. Om du uppfyller regelbundna akademiska och sociala förväntningar kommer du att slutföra alla tre delarna av Centrets åtagande, eller annars kommer kollegiet att ge upp till ytterligare ett års studieundervisning.

Centre College är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela kandidatexamen och kandidatexamen.

Platser

Danville

Address
West Walnut Street,600
40422 Danville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: