Central Methodist University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utmana ditt sinne - Fortsätt dina passioner - Hitta din plats - Bygg din framgång


Letar du efter mer från din högskolupplevelse - och från dig själv? Kom trivas på CMU. Bemyndigad av en omtänksam gemenskap, omgiven av varje tänkbart tillfälle, kommer du att upptäcka dina styrkor. Du hittar din röst. Du kommer att uppnå ditt allra bästa - som forskare, som ledare, som en skillnadstillverkare i världen./>


akademiker
CMU erbjuder mer än 40 studieprogram, undervisad av expertfakultet i högklassiga klasser.



Founded in 1854, Central Methodist University är ett fyraårigt, privat, liberal arts universitet. CMU: s huvudkampus, hem till College of Liberal Arts and Sciences (CLAS), ligger i Fayette, Missouri, med inskrivning av 1 100 studenter. Mer än 4000 studenter deltar CMU: s College of Graduate and Extended Studies (CGES), som erbjuder klasser online och på webbplatser över Missouri och regionen. CMU är ansluten till United Methodist Church och välkomnar studenter av alla religioner.


Uppdrag/>

Central Methodist University förbereder eleverna att göra en skillnad i världen genom att betona akademisk och professionell excellens, etiskt ledarskap och socialt ansvar.


Bekännelse/>

Central Methodist University samhället, som överensstämmer med dess United Methodist-arv, strävar efter akademisk excellens, individuell prestation och socialt ansvar. Som medlemmar i det samhället tror vi på:

 • Söker kunskap, sanning och visdom;
 • Värdera frihet, ärlighet, civilitet och mångfald;
 • Levande liv av service och ledarskap; och
 • Ta ansvar för oss själva och de samhällen där vi bor.


Uttalande om civilitet/>

Civility upprätthåller värdena av respekt, vänlighet och diplomati i våra direkta och indirekta interaktioner med andra. Mångfald erkänner skillnader mellan människor och uppfattar dessa skillnader som en tillgång till samhället.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University kommer att erkännas och värderas som en institution som levererar distinkta akademiska program av excellens, inbäddat i en robust och stödjande campusmiljö, förbereder eleverna för att leva och leva ett liv.

För att säkerställa att pedagogiska erfarenheter hos CMU uppnår de idealer som ingår i uppdrags- och visionsutlåtandena antog fakulteten, administrationen och förvaltarna nya universitetsövergripande lärandeprinciper och associerade resultat våren 2016. Sex av de nio resultaten kommer att användas för att bedöma det allmänna utbildningsprogrammet. Det återstående högre orderutfallet kommer att bedömas på högskoleexamen. Dessa är:


Kommunikation (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Eleverna formulerar, kan tala och skriva tydligt och effektivt.
 • Studenterna är multimodala, kan tolka och uttrycka idéer genom flera kommunikationssätt.
 • Studenterna är professionella, kan anpassa sig till och interagera med andra på ett säkert, ansvarsfullt och engagerat sätt.


Nyfikenhet (upptäck, analysera, skapa)/>

 • Eleverna kan upptäcka, utforska och söka lösningar baserade på ackumulerad kunskap och aktuell forskning.
 • Eleverna kan analysera, utvärdera, tolka och sammanfatta data.
 • Studenter kan skapa och innovera med hjälp av kritiskt tänkande och samarbetsförmåga.


Gemenskap (tjäna, respektera, bly)/>

 • Eleverna ska tjäna andra och vara etiska och informerade medborgare.
 • Eleverna kommer att förstå och respektera mångfald, inklusive andras synpunkter, positioner och övertygelser.
 • Studenter kommer att leda kreativt och samarbetet för att producera positiva förändringar i den bredare världen.

värden


Vilka vi är/>

Central Methodist University är känt för sina högkvalitativa grundutbildningar och akademiker, utbildningsprogram, dess värderingscentrerade lärandeupplevelser och långvariga kyrkliga relationer, dess starka liberal arts tradition, dess tonvikt på karaktär och ledarskapsutveckling och framgången för sina kandidater genom deras vidare pedagogiska och yrkesmässiga sysslor. Karaktäriserad av akademisk excellens och proaktiva, personliga studenttjänster erbjuds program i Fayette och statewide via distansundervisningsteknik samt genom partnerskap med skolor, kyrkor, sjukhus och andra högskolor.


värden/>

Central Methodist University bekräftar sitt Wesleyan arv och dess unika plats som det enda United Methodist-relaterade universitetet i Missouri. Placeringen av huvudkampus i ett litet, historiskt landsbygdssamhälle ger studenterna möjlighet att leva och lära sig i en säker miljö. Universitetet värderar sin starka liberala konster, som utgör grunden för utmärkta professionella program. CMU och dess utökad verksamhet främjar en miljö där en mångsidig studentkropp kan utvecklas intellektuellt, socialt och andligt. Universitetslivet betonar ärlighet, integritet, civilitet och en stark känsla av personligt ansvar som integrerade inslag av karaktär och ledarskap. Central Methodist University uppmuntrar en anda av samhälle och omsorg, bland studenter, lärare och personal.


Utbildningsmål/>

Den Central Methodist University erfarenhet ger genom det akademiska programmet och möjligheterna till praktiska erfarenheter studenten tillväxt i kunskap, personlig integritet, andlighet och yrkeskompetens. Dessutom utmanas studenterna att utveckla en känsla av globalt medborgarskap och ett engagemang för att förbättra världen. Studenter med en CMU-utbildning är beredda att:


Akademiska mål/>

 • visa kunskaper om liberal konst och akademiska specialiteter samt tekniska färdigheter och professionella kompetenser.
 • Tänk kritiskt och konceptuellt och tillämpa sina kunskaper och färdigheter för att lösa problem.
 • kommunicera korrekt och effektivt genom att lyssna, tala och skriva.


Karaktärsmål/>

 • fortsätt att utveckla självkännedom, förtroende och en känsla av ära och engagemang genom att ta ansvar och ledarskap i andras tjänst.
 • söka en förståelse av idéer, problem och händelser inom och utanför deras närmaste samhälle och uppskatta mångfaldens gåvor.
 • utvärdera sina personliga styrkor och förmågor och utforska lämpliga karriärval i en föränderlig värld.
 • ha modet att fatta beslut utifrån överväganden av etiska, estetiska, ekonomiska och miljömässiga konsekvenser.
 • engagera sig i ett liv som exemplifierar värden i relationer med själv, familj, kyrka, universitet och samhälle.


Ändra ett liv - Hänvisa till en student till CMU/>

Sedan 1854 har CMU-eleverna lärt sig, levt och vuxit som individer som är avsedda att göra skillnad i världen. Oavsett om de studerar i Fayette, online eller på en av CMUs många centra i Missouri, upplever de en förändring av livet som leder till framgång. Vet någon som skulle älska vårt universitet? Hjälp dem att hitta var de tillhör - som örn på CMU!

Platser

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium