Colorado Community College System

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Colorado Community College System ( CCCS ) består av 13 unika högskolor med 40 platser i staten och utbildar över 125 000 studenter varje år.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla en tillgänglig, lyhörd inlärningsmiljö där våra studenter kan uppnå sina pedagogiska, professionella och personliga mål i en atmosfär som omfattar akademisk spetskompetens, mångfald och innovation.

Vi gör detta genom att fokusera på hela studenten, skapa varaktiga relationer, skapa utbildningsmöjligheter utan hinder och alltid leta efter sätt att utöka utbudet av tillgängliga möjligheter för våra studenter.

Vi erkänner alla som vill gå på college och föreställa sig en mer välmående framtid. Våra högskolor är "studentklara" - tillhandahåller supporttjänster och Pathways för alla typer av elever för att få en merit, examen eller överföring till ett fyraårigt college.

Community Colleges of Colorado tilldelar över 18 000 grader och certifikat varje år över ett otroligt utbud av discipliner och karriärområden med högsta tillväxt, från konst till vetenskap, flyg- och zoologi. CCCS högskolor erbjuder kandidatexamen i ett växande antal specifika discipliner för att förbättra akademikernas anställningsmöjligheter. Red Rocks Community College är det enda communityhögskolan i USA som erbjuder en magisterexamen i sitt läkarassistentprogram.

Platser

Denver

Address
East Lowry Boulevard,9101
80230 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: