Läs den officiella beskrivningen

Det finns inget bättre sätt för dig att tänka mig att vara här än att besöka oss.

Att vara på Carson-Newman är det bästa sättet att veta hur du passar på denna topprankade humaniora universitet, som grundades 1851.

Se vad ditt liv kan se ut här. Gå vår campus och få en känsla av att du kommer att vara en viktig del av en aktiv campus som är 2.000 studenter stark.

Vision, mission, tro rapporter

Vision

Vi kommer att vara den kristna liberal arts-baserade universitet val i sydöstra för utbildning och service.

Mission

Vårt uppdrag som kristna lärare är att hjälpa våra elever att nå sin fulla potential som utbildade medborgare och världen betjänande-ledare.

Bekräftelse av tro

Gud - "I begynnelsen skapade Gud himmel och jord."(Mos 1: 1)
Det finns en sann Gud, som är Skaparen, Frälsaren, och bevarare av universum. Gud är evig; Gud är helig; Gud är kärlek; Gud är treenig, avslöjas som Fadern, Sonen och den helige Ande, var och en med olika personliga egenskaper, men utan uppdelning av naturen, essens, eller vara, och som ensam är värd att dyrka.

kristus - "I Kristus all fullhet Gudomen bor i kroppslig gestalt."(Kol 2: 9)
Kristus är Guds evige Son, den andra personen i Treenigheten, som i sin inkarnation, tänktes ut av den Helige Ande och född av jungfru Maria, fullt Gud och helt mänsklig. Jesus perfekt levde och avslöjade Guds vilja, korsfäst, begravd, och uppväckt från de döda på den tredje dagen. Ha gjort försoning för synder mänskligheten på korset, uppsteg han till himlen, är exalterad vid Guds högra sida, och kommer tillbaka i makt och härlighet för att döma världen. Kristus bor i alla troende som levande, ständigt närvarande Herre.

helig ande - "Och jag skall be Fadern, och han kommer att ge dig en annan avgörande, att vara med dig för evigt. Detta är Sanningens Ande, som världen inte kan ta emot, eftersom det varken ser honom eller känner honom. Du känner honom, eftersom han förbliver med dig, och kommer att vara i er."(Joh 14: 16-17)
Den Helige Ande är Guds Ande. Anden upphöjer Jesus Kristus och fångar människor av synd, orättfärdighet, och dom. Anden gör mänskligheten att förstå sanningen, uppmanar alla att Frälsaren, effekter förnyelse till dem som accepterar Kristus som Frälsare, och ingjuter troende med frukten av Anden.

Frälsning - "Det är av nåd genom tro att du är frälst. Detta är inte av er själva; det är Guds gåva, inte ett resultat av gärningar, för att ingen skall berömma sig."(Ef 2: 8)"Var och en som uppmanar Herrens namn skall bli frälst."(Rom 10:13)
Syndares frälsning är helt Guds verk av nåd, erbjuds fritt till alla som tar emot Jesus Kristus som Herre och Frälsare, som genom sitt liv, död och uppståndelse evig förlossning för troende. Denna frälsning av nåd genom tro tryggas genom ånger och acceptans av Jesus Kristus som Herre.

skriften - "All Skriften är utandad av Gud och nyttig till undervisning, vederlägger, vägleder och fostran i rättfärdighet. . . ."(2 Tim 3: 16)"Lagen om Herren är perfekt, återuppliva själen. Stadgarna Herrens är pålitliga, gör den enfaldige vis. Föreskrifterna i Herren har rätt, ger glädje till hjärtat. . . . Förordningar Herren är säker och helt rättfärdiga."(Ps 19: 7-9)
Bibeln är en gudomligt inspirerade bok Gamla och Nya testamentet skrifterna, auktoritativa för tro och praxis, där vägen till frälsning och heligt liv är upplyst. Kriteriet med vilken Bibeln ska tolkas är Jesus Kristus.

Mänskligheten - "Gud skapade människan till sin avbild, i Guds avbild skapade han dem; man och kvinna skapade han dem."(Genesis 01:27)
Skapad till Guds avbild, är mänskligheten kronan arbete av skapelsen. Genom fritt val, människor uppror mot Guds kärlek, spricker förhållandet genom att överträda Guds bud och faller under fördömelse. Endast Guds nåd kan återställa människor i rätt förhållande till Gud och göra det möjligt för dem att fullgöra den kreativa Guds syfte.

Kyrkan - "Och han har lagt allt under hans fötter och har gjort honom huvudet över allting för kyrkan, som är hans kropp, fullheten av honom som uppfyller allt i alla."(Ef 1: 20-23)
Kyrkan består av alla sanna Kristi lärjungar. Jesus Kristus är chef för kyrkan. Kristna är att ansluta sig till lokala kyrkor. Kyrkan är ett oberoende organ, som verkar under herravälde Kristus. Varje kyrka ges befogenhet att dyrka, genomföra departement, och att utöva de gåvor och förmåner som investeras i dem genom Kristus.

sista saker - I Guds egen tid och eget sätt, kommer Gud att föra världen till sin rätt ände. Gud har fastställt en dag då han skall döma världen genom Jesus Kristus, när alla människor skall få sin bara belöning; den oinlösta skall gå till evigt straff; de rättfärdiga till evigt liv.

Vår kristna World View

Den Christian University är en pedagogisk arm i kyrkan, Kristi kropp. Kristus är Herre Christian University, som han är kyrkan. I Kristus ". . . döljs alla skatter av visdom och kunskap."(Kol 2: 3) Kristus är"bilden av den osynlige Gudens. . . . Ty i honom skapades allt, både i himlen och på jorden, synliga och osynliga. . . allt har skapats genom honom och för honom. Och han är före allting, och i honom allting hålls samman."(Kol 1: 15-17) Kristus är skapare och universums centrum.

Jesus förkunnade: "Jag är vägen, sanningen och livet." (Joh 14: 6) Det är detta sätt denna sanning, det här livet Christian University främjar. Vår Herre uppmanar oss att "Älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta, med hela din själ, med hela din kraft och med hela ditt förstånd."(Matt 22:37) Denna inbjudan vi accepterar. All sanning är Guds sanning. Allt ljud lärande är en del av vårt kristna arv och kallelse, och är centrerad i en kristen världsbild, där Jesus är Herre, och vi är hans lärjungar.

bibel

Medan den styrelsen för Carson-Newman University i sitt ordinarie möte den 19 oktober 2007 fick en rekommendation från en förvaltare att överväga ett uttalande om tro styrelseledamöterna om den Heliga Skrift. BESLUTAS att styrelsen för Carson-Newman University godtar enhälligt följande uttalande: "Vi i styrelsen för Carson-Newman University, inte bekräfta den Heliga Skrift som ges av Gud genom människor, människor. Den kompletta och slutgiltiga Guds ord uppenbaras i Jesus Kristus. "

Bekräftelse av Christian gemenskapen och uppförande

Som ett avsiktligt kristna akademiska världen Carson-Newman universitet strävar efter att följa kristna principer i alla aspekter av samhällslivet. Vi skickar oss till undervisning och exempel på Jesus Kristus i alla våra relationer och arbete. Personer som väljer att bli en del av den Carson-Newman familj förväntas omfatta moraliska, etiska och bibliska värden i och utanför campus. När det gäller sexualitet är livsstilar som är förenliga med biblisk undervisning förväntas. Särskilt anges, sexuell intimitet skall uttryckas uteslutande inom äktenskapsförbundet som ska vara mellan en man och en kvinna. Våra kristna värden tjänar det bästa för alla inom Carson-Newman familj.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Carson-Newman University

För över trettio år har Carson-Newman undervisat studenter om filmer och filmskapande. Ett tvärvetenskapligt Film större nu blandar kurser i filmproduktion och skriva m ... [+]

Bachelor of Arts i Filmvetenskap

"Film School" på Carson-Newman

För över trettio år har Carson-Newman undervisat studenter om filmer och filmskapande. Ett tvärvetenskapligt Film större nu blandar kurser i filmproduktion och skriva med den akademiska studier av rörliga bilder i ett kristet sammanhang. Film studenter finslipa sina båtar som filmskapare, medan de studerar estetik bio och verksamheten i rörliga bilder industrin.

Den Mossy Creek Dokumentär Arts Festival är bara ett av många sätt Carson-Newman Film studenter ansluta till yrket. Festivalen ger möjlighet för studenter och professionella dokumentärfilmare att dela sina berättelser med campus och gemenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Carson-Newman University är en institutionell medlem av National Association of Schools of Music. Institutionen för musik kan hjälpa dig att driva din passion om du funde ... [+]

Bachelor of Arts i musik

Carson-Newman University är en institutionell medlem av National Association of Schools of Music. Institutionen för musik kan hjälpa dig att driva din passion om du funderar på att utföra, undervisa, eller leda gudstjänst. Vi har en stolt tradition av att förbereda våra elever att vara kapabla och kunnig personal genomsyrad av de musikaliska konsterna. Ägnas åt att se eleverna lyckas, har vår erfarna och lättillgänglig fakultet haft ett rykte om att utmana eleverna driver dem att lyckas. Med en musik lärare till elev förhållande på mindre än 10: 1, studenter dra nytta av mindre klasser med mer individuell uppmärksamhet.

Vårt uppdrag är att vårda och utmana eleverna i en kristen miljö hjälpa dem att nå sin potential som utbildade musiker att tjäna och bly i kyrkan, skolor, och samhälle. Vår avdelning tjänar Carson-Newman University uppdrag genom att (1) erbjuda professionella utbildningsprogram i musik, (2) ger en liberal arts examen i musik, och (3) ger allmän musikutbildning (kurser, ensembler, och tillämpad lektioner) och prestanda möjligheter för universitetsvärlden i stort för att utveckla musikaliska färdigheter och kunskaper om musik för att berika livet.... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Välkommen till Carson-Newman School of Religion webbsida. Vår skola erbjuder ett rikt och varierat utbud av examens prioriteringar som sträcker sig från den grundläggande ... [+]

Bachelor of Arts i Religion: Ledarskap och etik

Välkommen till Carson-Newman School of Religion webbsida. Vår skola erbjuder ett rikt och varierat utbud av examens prioriteringar som sträcker sig från den grundläggande Religion större till en större med en av följande inriktningar: bibliska språk, bibelstudier, kyrka rekreation och ungdomdepartement, departement, filosofi och religion, ledarskap och etik, själavård, och andlighet och konst.

Vår skola omfattar en identitet som speglar vår Baptist arv och vad som är bäst i en idealisk humaniora bakgrund. De viktigaste banor som formar vårt uppdrag och persona innehålla följande: fakulteten gör det möjligt för eleven att utveckla en teologisk och filosofisk literacy; förbättra kritisk läsning, skrivning och tänkande; etablera en biblisk grund och kompetens för att ta itu med livets frågor och problem i det 21-talet; vårda en robust andlighet; skapa en känsla av uppdrag, social medvetenhet, och globalt medborgarskap; och förbereda sig för engagemang och ledarskap i den lokala kyrkan.... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Carson-Newman University

Välj denna grad att ange den snabbt föränderliga och växande områdena inom biokemi och bioteknik, antingen omedelbart efter college eller innan forskarskola; Det är också ... [+]

Bachelor of Science i biokemi

Kemi och biokemi

Kemi kallas ibland "central vetenskap". Kemi fokuserar på komposition, egenskaper och förändringar av materia och har naturliga kopplingar till så skilda områden som biokemi och meteorologi, medicin och teknik, arkeologi och neurologi, eller elektronik och psykologi därför.

Efter en 4-årig grundutbildning i kemi, några av våra studenter gå till jobbet i regeringen, industri eller utbildning men andra driva vidareutbildning-inklusive forskarskolan, medicinsk fakultet, apotek skolan eller andra vårdyrken. För att illustrera de många karriärmöjligheter som finns i kemi, här är en partiell lista över aktuella positioner som innehas av KN kemi utexaminerade i olika skeden i karriären: laboratorieforskning (grundläggande och tillämpad), medicinsk missionär, chef för en produktionsanläggning (USA och utomlands ), high school kemilärare, miljöanalytiker, personal konsult i en advokatbyrå, universitetsprofessor, ordförande för biokemi i en medicinsk skola, farmaceutisk försäljare, kommersiell utvecklare av konsumentprodukter, senior chef för Federal radioaktiva program, patent hållande uppfinnare, och manager (läkemedel, personal, forskning).... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Om du är intresserad av en industriell karriär eller forskarutbildning inom bioteknik, kan du välja att "dubbelt större" i både biologi och kemi eller biokemi. Vi har fl ... [+]

Bachelor of Science i bioteknik

Studien av biologi på Carson-Newman förbereder studenten för en mängd olika karriärmöjligheter efter slutförandet av programmet. En mångskiftande grupp av lärare erbjuder över 37 olika kurser inom alla områden av biologi. Förutom traditionella kurser, erbjuder biologi Institutionen unika möjligheter för individuella studier genom extern, oberoende projekt, och undervisningsassistent. Efter examen, före detta elev in i en mängd olika yrkesområden, inklusive vårdyrken, utbildning, forskning och industri.

Om du vill veta om några Cutting Edge forskning med bioteknik, se en kort video online på:

Om du är intresserad av en industriell karriär eller forskarutbildning inom bioteknik, kan du välja att "dubbelt större" i både biologi och kemi eller biokemi. Vi har flera kurser inom områdena molekylärbiologi, inklusive bioinformatik. Om detta område är för dig då kontakta Dr. Steve Wright för att välja den perfekta mixen av kurser för att utveckla bakgrunden du behöver.... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Redovisnings stora på Carson-Newman förbereder studenterna för en mängd olika karriärmöjligheter, inklusive offentlig redovisning, industri, och regeringen. ... [+]

Bachelor of Science i redovisning

Business, Grundutbildning

Carson-Newman Department of Business ger studenterna en möjlighet för en unik erfarenhet av lärande i en kristen humaniora miljö. Department of Business antar Carson-Newman University Statement of Purpose som strävar efter att utbilda sina studenter i stort sett i områden som är relevanta för deras framtida roller som kristna affärs- och samhällsledare i ett globalt samhälle.

Department of Business strävar efter att: bli en ledande affärsprogram. undervisa med spetskompetens i en professionell, omsorg och vårdande sätt. presentera en progressiv läroplan som är utmanande och integrerat. producera professionellt, etiskt och tekniskt förberedda tjänare ledare. bidra till miljöskydd och ekonomisk utveckling i regionen. ge eleverna kristna ledarskap och mentorskap modeller. ... [-]
Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Studenter med en finans stor är beredda att hantera investeringar, hantera risker, budget, och skaffa kapital, och analysera fastighetstransaktioner. Akademiker arbetar ... [+]

Bachelor of Science i finans och ekonomi

Business, Grundutbildning

Carson-Newman Department of Business ger studenterna en möjlighet för en unik erfarenhet av lärande i en kristen humaniora miljö. Department of Business antar Carson-Newman University Statement of Purpose som strävar efter att utbilda sina studenter i stort sett i områden som är relevanta för deras framtida roller som kristna affärs- och samhällsledare i ett globalt samhälle.

Department of Business strävar efter att: bli en ledande affärsprogram. undervisa med spetskompetens i en professionell, omsorg och vårdande sätt. presentera en progressiv läroplan som är utmanande och integrerat. producera professionellt, etiskt och tekniskt förberedda tjänare ledare. bidra till miljöskydd och ekonomisk utveckling i regionen. ge eleverna kristna ledarskap och mentorskap modeller. ... [-]
Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carson-Newman University

Psykologiska institutionen vid Carson-Newman University syftar till att ge en utmärkt grund lärande inom en stödjande kristen miljö. Avdelningen ligger i Chambliss byggna ... [+]

Kandidatexamen i psykologi

Psykologiska institutionen vid Carson-Newman University syftar till att ge en utmärkt grund lärande inom en stödjande kristen miljö. Avdelningen ligger i Chambliss byggnaden. Förutom traditionella akademiska kurser, erbjuder Psykologiska institutionen flera praktiska möjligheter genom gemenskap fältarbete, praktik, oberoende forskningsprojekt och undervisning assistent. Ett utmärkande drag för Psykologiska institutionen är vår betoning på gemenskap delaktighet och service. Efter examen har alumner in en mängd olika yrkesområden, inklusive mental hälsa, departement, utbildning, juridik, forskning, näringsliv och industri.

Eleverna kan välja mellan tre majors: Allmän psykologi, tillämpad psykologi eller socialt företagande. General Psychology stora är utformad för studenter som är intresserade av en bred, de fria konsterna med en omfattande introduktion till området psykologi. Den tillämpad psykologi stora är utformad för studenter som planerar att arbeta på ungkarlar nivå eller som planerar att bedriva forskarutbildning i en allierad hälsa eller tjänstefält människa. Entreprenörskap stora sociala utrustar eleverna att ta ledande positioner och service i medborgarskap sektorn positiv förändring. Slutligen kan eleverna också vara mindreåriga i en av våra sex minderåriga: Tillämpad psykologi, utvecklingspsykologi, psykisk hälsa, positiv psykologi, social entreprenörskap och kriminologi.... [-]

Amerikas förenta stater Jefferson City USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Carson Newman Campus Tour