Boston Baptist College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Boston Baptist College tror vi att college inte bara bör vara en tid för mental tillväxt utan också andlig tillväxt. Vi tror att utbildning och biblisk andlighet kan och bör gå hand i hand.

Vi utmanar våra elever att tänka bibliskt genom att uppmuntra alla elever att sträva efter akademisk excellens och sträva efter andlig och teologisk excellens genom att ge varje elev teknikerna för korrekt biblisk hermeneutik och tillämpa Skriften på den fysiska världen.

Vi uppmuntrar våra studenter att upptäcka globalt genom att ge många möjligheter för studenter att studera utomlands. Vårt årliga Study Trip-program har transporterat studenter över hela världen i över ett decennium. Det kända utlandsstudiet har hjälpt studenter att lära sig bortom klassrummet i Israel, Italien, Grekland, Turkiet, Island, Tyskland, Frankrike, Israel, Irland, Storbritannien och Egypten!

Vi utmanar kontinuerligt våra elever att ta de färdigheter de lär sig i klassrummet och använda dessa färdigheter för att bygga upp Guds rike här på jorden.

Platser

boston

Address
Metropolitan Avenue,950
02136 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: