Bluffton University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Bluffton, kan du vara säker på exceptionell grundutbildning, forskarutbildning och fortsätter och professionella utbildningsprogram.

Förkroppsligas i våra fyra bestående värden för upptäckt, gemenskap, respekt och service, hittar du ett tecken skapande utbildning som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål för användning på en global marknad. Grounded i Mennonite värdena fred och service, serverar Bluffton tro tradition som en användbar ram för din personliga prospektering och tro utveckling. Med andra ord, på Bluffton du kommer att utveckla kristna värderingar för en global gemenskap.

Hem till en mångfasetterad studentkåren på mer än 1.100, är ​​Bluffton ligger på 65 hektar av grönskande, skogsmarker som kantar stranden av Little Riley Creek i byn Bluffton, Ohio. Du kommer snabbt att känna en del av vårt campus samfundet som du utveckla relationer med jämnåriga och dedikerade lärare.

Som doktorand, gör vårat aktiva studentliv det lätt att få nya vänner i den nära-sticka, välkomnande atmosfär i ditt hem-away-from-home.

Akademiska program

Bluffton: s förhållningssätt till lärande inom sina akademiska program går samman menings, personliga interaktioner med lärobok studie, föreläsningar, campus aktiviteter, servicemöjligheter och interkulturell alternativ som tar dig hela USA och världen.

Karriärutveckling

Våra forskarutbildning och påbyggnadsutbildningar gör det möjligt att komplettera din examen samtidigt balansera arbete, familj, kyrka och andra åtaganden. Graduate och fortbildning klasser är bekvämt erbjuds i Bluffton, Archbold och Piqua, Ohio.

Bluffton Skillnad

Bluffton är anknutet till den Mennonite Church-USA, men de flesta av Bluffton eleverna inte är Mennonite. Detta skapar en atmosfär där alla elever är välkomna att utforska och komma att äga sina egna övertygelser.

Vår historia

Beläget på stranden av Little Riley Creek i Bluffton, en liten stad i nordvästra Ohio, var Bluffton University grundades 1899 som Central Mennonite College. Som hörnsten lades för skolans första byggnad, Noah C. Hirschy, Bluffton första president, avslutade sitt inlägg med en idé som har visat sig vara lika hållbart som själva strukturen: ". Låt oss förvänta oss stora saker" Vi har, och vi fortsätter att göra så.

Medan Bluffton är anknutet till Mennonite Church USA, är dess elever, lärare, personal och alumner inte nödvändigtvis Mennonite. Elmer Neufeld, observerade universitetets sjunde president "Bluffton bör inte ses som något mindre än Mennonite för sin mångfald, utan snarare mer än Mennonite, med en starkare kristen fred kyrkan vittne växer ur denna erfarenhet." Idag fortsätter Bluffton att engagera sig för att passera längs våra kärnvärden - upptäckt, gemenskap, respekt och tjänster - till varje ny generation studenter.

VÅRT UPPDRAG

"Formad av den historiska freds kyrklig tradition och närs av en önskan om hög kvalitet i alla skeden av sina program, försöker Bluffton University för att förbereda studenterna för alla bakgrunder för livet samt kallelse, för ansvarsfullt medborgarskap, för service till alla folk och slutligen , inom ramen för Guds universella rike. "

Mennonite TRO

Mennonites tror, ​​med sina kristna bröder och systrar i de stora affirmationer av tro: Gud blir människa, herravälde Kristus, kraften i evangeliet, arbetet i den Helige Ande och auktoritet skrifterna.

I Mennonite arv, har dessa föreställningar lett till distinkta inriktningar; tro är frivillig; Kristna är kallade till ett liv i kärlek, försoning och fred; orättvisa är att övervinnas med god; lycka är mer än materiellt välstånd; moralisk auktoritet är mer än den politiska makten; livet är att leva helt enkelt; hela naturen är en gåva från Gud som skall vårdas med en känsla av tacksamhet och förvaltarskap; och kärleksfull, offer tjänsten är det högsta uttrycket för trohet till Kristus.

Platser

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: