Blue Ridge Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Blue Ridge Community College är en smart investering i din framtid. Vi erbjuder verklig, framåtblickande och tillgänglig utbildning för att förbereda eleverna för framgång på 2000-talet på arbetsplatsen eller vid fyraåriga högskolor och universitet. Våra praktiskt belägna campus i Henderson och Transsylvanien, online-kurser och gymnasieskrivningsalternativ ger Pathways att främja din utbildning, starta en ny karriär eller berika din kompetens.

Blue Ridge Community College är en tvåårig, omfattande eftergymnasial institution belägen i bergen i västra North Carolina. Det tjänar Henderson och Transsylvanien län.

Erbjuder mer än 100 grader, examensbevis och certifikat inom 30 studieområden. Erbjuder ett brett utbud av collegeöverföringskurser. Har artikuleringsprogram med fyraåriga högskolor och universitet. Ger ett av de största fortbildningsprogrammen i staten.

BRCC upprätthåller ett omfattande sortiment av tekniska program som är utformade för att förbereda studenterna för framgångsrika karriärer inom omvårdnad, bilteknik, brottsbekämpning, beredskap, teknik, bearbetningsteknik och många andra.

Chartered 1969 är College en av 58 offentliga institutioner inom North Carolina Community College System. Det verkar under ledning av en president och en förvaltningsstyrelse med 15 medlemmar. Högskolans uppdrag är att ge individer kunskap och färdigheter för att berika våra samhällen och bygga en konkurrenskraftig arbetskraft.

Platser

Flat Rock

Address
West Campus Drive,180
28731 Flat Rock, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium