Bloomsburg University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Gör dig redo att släppa lös din inre husky!

Detta är en spännande tid för dig. Du är på väg att upptäcka vem du är, och Bloomsburg University ger dig möjligheter att utforska alla dina intressen. Sedan 1839 har BU haft en tradition av akademisk excellens. Ett nätverk av mer än 70 000 alumni för praktik och karriärförbindelser hjälper dig att gå från gymnasieskolan till arbetskraften på bara fyra år.

Vår vänliga campusgemenskap här på Bloomsburg University är redo att välkomna dig. Du kommer att uppleva anpassningsbara kärnklasser, studentforskning och samarbete med dina professorer samt volontärarbete i samhället. Med 56 majors och 58 minderåriga uppnår studenter personlig och professionell framgång genom erfarenhetsmöjligheter som kompletterar klassrumsutbildning. Vi har tekniken och praktisk lärande som hjälper dig att sticka ut. Med mer än 250 studentklubbar och organisationer finns det något för alla. Genom alla dessa erfarenheter kommer du vara bekväm nog att gräva i de idéer som fascinerar dig, ta upp nya aktiviteter som bergsklättring eller dans och starta din karriär - allt på samma gång!

En sak som skiljer oss ifrån är Professional U. På BU är dina många erfarenheter, som kopplar dig till alumner, arbetsgivare och möjligheter, en integrerad akademisk erfarenhet med yrkeserfarenhet i "real world" -inställningar. Vi fokuserar på att förbereda och inspirera studenter att bli tillförlitliga ledare genom en yrkeserfarenhet per år per elev.

Varför Bloomsburg University ?

Bloomsburg University erbjuder en personlig och vänlig inlärningsmiljö som underlättar övergången för internationella studenter till ett nytt utbildningssystem och kultur. För att hjälpa våra internationella studenter acclimate, erbjuder vi:

 • Ett peer mentorprogram för att hjälpa dig att anpassa dig till universitetslivet i USA
 • Academic och ESL stöd
 • Godtagna studenter är berättigade till en 50% out-of-state undervisningsvågare baserat på ekonomiskt behov
 • Praktik och erfarenhetsmöjligheter
 • Forskningsbidrag möjligheter
 • Karriär Prep Boot Camp förbereder dig för världen

Erkännanden och skillnader

Bloomsburg University är känt för följande erkännanden och distinktioner, och listan fortsätter att växa!

Nationella och regionala erkännanden:

 • Högsta universiteten i norra regionen - amerikanska nyheter
 • # 5 bland fyraåriga högskolor i Pennsylvania - Schools.com. Rangeringen fokuserar på överkomliga, flexibla och studenttjänster med hjälp av de senaste regeringens data för att utvärdera högskolor och universitet över hela staten.

Academic Program Distinctions:

 • Nursing program betygsatt # 1 i PA och # 60 i USA - CollegeAtlas.org
 • Digital Forensics-programmet är utsett som ett nationellt centrum för akademisk excellens inom cyber defense education.
 • Medlem - NCAA Institutionen för försvarshuggning, forskning och utbildning konsortium.
 • Topp nordamerikanska skolor - Försäljningsundervisningsstiftelsens (SEF) lista över de bästa universiteten som erbjuder professionell försäljningsutbildning 2017
 • Rankad som en av de 25 bästa kandidatexamen i specialutbildning för 2017 - bästa utbildningsnivåer, den ledande guiden till utbildnings karriär och högskolor.
 • En av de tio högsta skolorna i PA för straffrätt majors - Zippia.com

BU är ett bra ställe att vara dig. Ett bra ställe att bli dig.

Platser

Blooms

Bloomsburg University

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium