Blake Austin College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Frihet, empowerment och framgång börjar här

Blake Austin College uppdrag är att ge varje student en pedagogisk upplevelse av hög kvalitet i en säker, stödjande miljö som främjar självdisciplin, motivation och spetskompetens. Vår praktiska strategi stöder studenten från introduktionen av utbildning genom anställningsprocessen. Vi är dedikerade till att tillhandahålla utbildningsprogram som är relevanta för nuvarande sysselsättningskrav. Personalen utmanas att administrera till varje individ och är mottaglig för deras behov, förmåga och förmåga att lära sig. Att göra det som är rätt av rätt anledning ... att hjälpa en medmänniska att lyckas med självförtroende, respekt och värdighet.

Integritet * Ett fokuserat team * Bidrag till och medkänsla för mänskligt välfärd * Empowerment with Accountability * Risk Taking

När du pratar med våra antagningsrepresentanter kommer du att se att Blake Austin College erbjuder många funktioner som gör vår skola unik bland utbildningsinstitutioner. Blake Austin College erbjuder dig vårt engagerade bästa. På uppdrag av hela personalen är vår önskan till dig frihet, bemyndigande och framgång.

På Blake Austin College representerar våra nationellt ackrediterade program den verkliga världen, verklig kunskap, praktisk kompetens och förberedelser för licensiering för alla program. På Blake Austin College kommer du att ta examen jobbet redo, beredd att utmärka dig i din karriär. Med våra certifikatprogram får du en kvalitetsutbildning så att du kan börja arbeta inom ditt valda karriärområde efter examen och licensiering.

Platser

Vacaville

Address
Orange Drive
95687 Vacaville, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: