Läs den officiella beskrivningen

Om Bay State

I över 70 år har Bay State College byggt upp ett rykte för att erbjuda en unik, högkvalitativ läroplan för den seriösa studenten. Tack vare våra små klasser, individualiserad uppmärksamhet och en fackman av branschpersonal som ger sin erfarenhet i klassrummet, kan våra studenter framgångsrikt fortsätta karriärfokuserade studier i dagens snabbast växande branscher.

I vårt engagemang för deras akademiska och professionella framsteg får våra studenter möjlighet att praktikera hos några av de bästa företagen i landet, medan nätverk med arbetsgivare och alumner som kan öppna dörrar till några av nordöstra bästa karriärmöjligheter.

Samtidigt arbetar och studerar våra studenter på vår campus i historiska Back Bay, en av Bostons mest eftertraktade stadsdelar i staden, nära centrum av Bostons livliga centrum och allt som erbjuds.

Bay State College Snabba fakta

Plats

 • Boston, MA (hem till mer än 250 000 studenter)
 • 1 kvarter från fashionabla Newbury Street
 • 2,2 km från Fenway Park

akademiker

 • 15 program, associerad och kandidatexamen
 • Förhållande mellan lärare och lärare är 15: 1
 • Genomsnittlig klassstorlek: 18 studenter

studenter:

 • Cirka 800 studenter
 • På campushus finns tillgängligt

Bay State College är en privat högskola vars uppgift är att ge eleverna en högkvalitativ utbildning som förbereder dem för professionell karriär och ökad högre utbildning. Bay State College uppnår detta uppdrag genom att tillhandahålla en inlärningsmiljö där undervisningspraxis och studenttjänster blandas för att stödja unika individuella studenter och förbereda dem för att uppnå sin fulla potential som etiskt och socialt medvetna medborgare.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historia av Bay State College

Bay State College öppnade 1946 för att tjäna en enskild industri, flygbolagen, genom att ge studenterna praktisk kompetens och särskild uppmärksamhet åt en stark pedagogisk grund. Då var kollegiet som nu känt för sina små klasser, individuell uppmärksamhet och fokus på specifika karriärer.

1961 flyttade Bay State till sin nuvarande plats i Back Bay - i hjärtat av staden, men nära till sjukhus, affärer, shopping, mode och underhållning.

År 1975 var Bay State ursprungligen behörig att bevilja Associate degrees av Commonwealth of Massachusetts. 1989 blev Bay State ackrediterad av New England Association of Schools and Colleges (NEASC) *. Under 2004 godkändes Bay State av staten och NEASC * för att ge kandidatexamen i Business, Fashion och Entertainment Management.

Sjuttio år efter grundandet driver Bay State fortfarande under vision av grundarna. College ger Amerika ledande arbetsgivare med skickliga akademiker som är professionellt utbildade och utbildade för det yrke de önskar.

* Bay State College är ackrediterad av New England Commission of Higher Education (NECHE, tidigare NEASC).

Uppdragsbeskrivning

Bay State College förbereder eleverna för framgångsrika karriärer och globalt medborgarskap genom akademisk rigor och individualiserat stöd.

Riktlinjer

Bay State College fullgör detta genom sitt engagemang för att tillhandahålla

 • en prisvärd privat utbildning
 • en stödjande, omtänksam personal och fakultet
 • en praktisk inlärningsmiljö
 • ett samhälle som omfattar mångfald
 • en fakultet med erfarenhet från verkligheten
 • en utbildning utöver klassrummet
 • en kultur av socialt och etiskt ansvar
 • ett resultatstyrt tillvägagångssätt för studentens framgång

Kärnvärderingar

Kvalitet, Respekt och Support.

Vision Statement

Bay State College kommer att vara högskolan i vårt område för karriärinriktade studenter och arbetsgivare som söker välutbildade akademiker i våra discipliner.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Bay State College

Detta program är där design möter affärer. Varje årstider visar modeformgivare sina senaste skapelser, varav några till sist gör det från landningsbanor för att lagra stä ... [+]

Detta program är där design möter affärer.

Varje årstider visar modeformgivare sina senaste skapelser, varav några till sist gör det från landningsbanor för att lagra ställen över hela världen. Det är jobbet hos varuhanteraren att välja det bästa av dessa mönster, blanda och matcha färger, storlekar och silhuetter för att ge kunderna vad de vill ha till ett pris som de är villiga att betala. Det är en utmanande och givande karriär, speciellt i kombination med kreativ kompetens och konceptuell kunskap om en modedesigner. Detta program är där design möter affärer.

Bay State College erbjuder en unik pedagogisk kombination med sitt program, Bachelor of Science i Fashion Merchandising med en koncentration i Fashion Design . Detta program förbereder effektivt studenterna att närma sig modeindustrin som både ett kreativt företag och ett företag. Genom ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt kan studenterna fokusera på mönstervaruhandel, inklusive produktutveckling, visuell marknadsföring, global marknadsföring och detaljhandelsstrategier, i kombination med kreativt och konceptuellt hands-on designarbete. Fashion Design-programmet innehåller en terminell praktik som hjälper till att ytterligare stärka elevernas kompetens, eftersom de får värdefull branscherfarenhet och utvecklar ett professionellt nätverk såväl som den kunskap som krävs för att göra bra mönster till framgångsrika kläder och accessoarer.... [-]

Amerikas förenta stater boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Bay State College

Världen är beroende av teknik. Om du klarar av tekniken beror världen på dig. Lär dig och bli flytande i alla de senaste tekniska tekniska verktygen som används på dagens ... [+]

Informationsteknik, Business Analytics Programöversikt

Världen är beroende av teknik. Om du klarar av tekniken beror världen på dig. Lär dig och bli flytande i alla de senaste tekniska tekniska verktygen som används på dagens arbetsplats - inklusive Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server med BI och Tableau Desktop Edition - bara för att nämna några. Plus, runda ut all din teknisk kunskap med en omfattande bakgrund i alla aspekter av verksamheten:

Lär dig av professorer som har en djup, verklig yrkeserfarenhet i branschen.Få en praktisk förståelse av dataanalys med stora dataset för att stödja beslutsfattande.Utveckla en djup förståelse för betydelsen av datavisualisering för att uppnå positiva kommunikationsresultat.Få kompetens i efterfrågan på två eller flera praktiska, praktiska praktikplatser, med enkel åtkomst till Bostons innovationsdistrikt.... [-]
Amerikas förenta stater boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Bay State College

Oavsett om ditt yttersta mål är att arbeta för en branschledare, hantera en ideell organisation eller starta ditt eget företag, behöver du först lära dig hur man hanterar ... [+]

Management Program Overview

Oavsett om ditt yttersta mål är att arbeta för en branschledare, hantera en ideell organisation eller starta ditt eget företag, behöver du först lära dig hur man hanterar. Bay State College s BS in Management- program handlar om att ge dig de verktyg du behöver vara en framgångsrik chef inom en lärande miljö som är inspirerande och praktisk.

Lär dig av företagsprofessorer som tar medeltal 15 år av verklig erfarenhet från verkligheten till sina klassrum.Kompletta två eller flera erforderliga praktikplatser, med enkel tillgång till alla branschledande företag som Boston har att erbjuda!Välj att fokusera i en av 5 branschspecifika Management-koncentrationer: Cloud Security Risk Management, Finance, Healthcare Management, Human Resource Management eller Marketing.Välj att fortsätta din utbildning online med Bay State College partnerskap med New England College of Business, och tjäna din MBA med bara ett extra studieår!... [-]
Amerikas förenta stater boston
Oktober 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Bay State College

Om du är i musikbranschen är ditt mål, är Entertainment Management-programmet springbräda för att få dig på väg. Du behöver praktiska färdigheter som du kan få som en del ... [+]

Är du intresserad av att göra en karriär inom underhållningshantering?

Bay State College har ett program inom Entertainment Management- fältet med två koncentrationer: Musikindustri och ljudproduktion.

"Ingen audition krävs! Detta är ett program för att få dig att arbeta i musikbranschen."

Om underhållsprogrammet

Om du är i musikbranschen är ditt mål, är Entertainment Management-programmet springbräda för att få dig på väg. Du behöver praktiska färdigheter som du kan få som en del av en Bay State College examen. Kandidater från Bay State's Entertainment Management-programmet har fått jobb i företag som Live Nation, Walt Disney, Cirque du Soleil, CBS-radio och mer, tack vare Bay States fokuserade arbetsorienterade läroplan. Genom praktiska klasser och praktisk erfarenhet kan du:... [-]

Amerikas förenta stater boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Address
31 St. James Avenue
MA 02116 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater