Barry University College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Barry University College of Arts and Sciences är lärande en viktig del av universitetets liv, med tonvikt på studentforskning, praktikplatser och serviceinlärning. Med denna typ av utbildning är du beredd på vilken väg du väljer att gå i livet.

Oavsett om du älskar konst, humaniora eller vetenskap, erbjuder våra tio avdelningar dig stimulerande akademiska program som förbereder dig för att möta framtida utmaningar med förtroende och kunskap. Som grundstudent kan du välja mellan huvudämnen inom tio institutioner inom College of Arts and Sciences: Biologi, kommunikation, engelska och främmande språk, konst, historia och statsvetenskap, matematik och datavetenskap, fysik, psykologi, sociologi och Kriminologi och teologi och filosofi.

Oavsett om du vill bygga en karriär, förbättra dina nuvarande utsikter eller bredda ditt perspektiv, kommer våra forskarutbildningar att ge dig den utbildning du behöver. Du lär dig av lärare med erfarenhet inom sina områden och som är författare och redaktörer för respekterade tidskrifter och vetenskapliga böcker, tjänstemän i professionella organisationer och mottagare av professionella utmärkelser. Du kan välja mellan program efter kandidatexamen inom tre avdelningar inom College of Arts and Sciences: konst, psykologi och teologi och filosofi.

Våra professorer väljer att komma till Barry eftersom undervisning är viktigt för dem. Trots att de är aktiva inom forskning, stipendier och kreativa / performance-aktiviteter, fokuserar Barrys fakultet på ditt lärande först. De kommer att vägleda dig att omsätta det du lär dig i klassrummet genom en mängd olika inlärningsaktiviteter.

Våra studenter vet att de kan förvänta sig att vända sig till sina professorer för att förstå deras intresseområden och livet i allmänhet. Våra studenter har publicerat sin forskning vid sidan av vår fakultet, presenterat vid konferenser, vunnit priser för sitt arbete, fått mycket konkurrenskraftiga priser och blivit accepterade på högskolor.

Du kommer att ha många möjligheter att göra skillnad i världen. Från att hjälpa haitiska ungdomar att bygga läskunnighet och livsförmåga, överbrygga den digitala klyftan i ett stadsdel i Liberty City och bekämpa våld i hemmet, förändrar våra studenter världen till det bättre.

Platser

Miami Shores

Address
Northeast 2nd Avenue,11300
33161 Miami Shores, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: