Ball State University Teachers College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ball State Universitys Teachers College är det största utbildningsförberedelseprogrammet i Indiana. Ball State University erbjuder över 30 nationellt erkända program i sex högskolor. Studenter i Ball State Universitys program ges många möjligheter att uppvisa spetskompetens inom sitt innehållsområde och pedagogik genom noggrann förberedelse och rika och olika praktikupplevelser.

Vår framstående fakultet, prisbelönta akademiska program och ett rikt arv från samhällssamarbete och lärarförberedelser ger studenterna ett innovativt pedagogiskt synsätt.

Vårt uppdrag är att förbereda morgondagens lärare och förbättra nuvarande lärares färdigheter. Men vi tar också på allvar vår kritiska roll i forskning som kommer att främja utbildningsområdet. Vi tar vårt ansvar på allvar för att förbereda proffs som känner igen, reflekterar och omfamnar mångfald.

Vårt gemensamma ansvar är att förbereda yrkesverksamma som känner igen, reflekterar och omfamnar ett globalt samhälls mångfald. Mångfald inkluderar ras, etnicitet, kultur, språk, exceptionellitet, kön, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, socioekonomisk status, regional / geografisk bakgrund och religion.

Vi har åtagit oss att rekrytera, stödja och behålla en mångfald av studenter, lärare och personal som är dedikerade till inkludering, rättvisa och utbildningsmöjligheter för alla.

Vårt åtagande realiseras genom instruktionsmetoder och läroplaner, policyer för antagning av studenter, lärare, personalrekryterings- och anställningsmetoder, kollegialt engagemang och belöningssystem. Detta åtagande återspeglas i all skriftlig avdelnings- och högskolepolicy och rutiner och praxis för pågående utvärdering för att säkerställa framsteg och ständiga förbättringar.

Platser

Muncie

Address
North McKinley Avenue,881-959
47303 Muncie, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: