Buena Vista University School of Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Buena Vista University ( BVU ) är en gemenskap av görare, kultivatorer och skapare som tror på transformativ högre utbildning. Buena Vista University School of Science erbjuder fördelar och faciliteter du kan förvänta dig av en större skola, kombinerat med friheten att utnyttja dessa möjligheter utan att vänta på din tur med hundratals andra studenter. Alla laboratorier används för undervisning och studentarbete.

Undersök effekten av antibiotika på placeringen och funktionen av mitokondrier i mänskliga celler. Starta en medicinsk praxis i din hemstad eller bli en maskin- eller datoringenjör. På Buena Vista University's School of Science lär du dig att konkurrera med de bästa och anpassa dig och växa i ett föränderligt vetenskapligt landskap.

Som student har du också regelbunden tillgång till Estelle Siebens Science Center och utför experiment med avancerad utrustning som ägs av BVU . Eftersom alla laboratorier finns i Science Center är de lättillgängliga och professorer visar dig alltid hur du använder dem.

Platser

Storm Lake

Address
West 4th Street,610
50588 Storm Lake, Iowa, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: