Buena Vista University (BVU)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är Välkommen till Buena Vista University i Storm Lake, Iowa. Vår pittoreska campus omfattar 60 hektar och är beläget vid stranden av en 3.200 tunnland naturlig sjö. Storm Lake har en befolkning på drygt 10.000 med ett sortiment av detaljhandeln, nöjen och restauranger erbjudanden för när du känner för att fly campus för en liten stund.

BVU erbjuder en engagerande och samarbets pedagogisk erfarenhet. Njut av en liten klassrum där du lär dig om världen, livet och dig själv från professorer som bryr sig om dig och investeras i din tillväxt. BVU top-notch fakultet kommer att använda verkliga exempel tillsammans beprövade lektioner för att förbereda dig för framgång efter du går igenom Victory Arch på examensdagen. Utanför klassrummen, kommer du att ha en mängd olika alternativ för att utforska dina intressen och passioner. Från friidrott och scenkonst till politik och service, har du tillgång till en mängd resurser och organisationer så att du kan vara aktivt involverade i ditt samhälle - på campus och utanför. Vår trådlösa campus gör det enkelt att hålla kontakten med skolarbetet och vänner, oavsett om du sitter i biblioteket eller slappa vid sjön.

Bortom Storm Lake

Kanske du redan har viss college kredit och vill avsluta din högskoleexamen i en lärande fokuserad miljö som vår, men måste stanna närmare hem. Vi har en lösning. BVU har 15 platser i samhällen runt om i staten, med vår Graduate & Professional Studies programmet.

Platser

Storm Lake

Address
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Storm Lake, Iowa, Amerikas förenta stater