BHDI Beverly Hills Design Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Beverly Hills Design Institute har satt upp tjänsten att tjäna arbetsgivare och deras samhällen genom att förbereda en mångsidig och kvalificerad studentpopulation för att bli ansvarsfulla yrkesverksamma engagerade i livslångt lärande och utrustade med en fast akademisk grund och karriärspecifika kompetenser.

Beverly Hills Design Institute erbjuder innovativa, utmanande och flexibla modeutbildningar för att berika samhället genom skapelser som höjer nivån på originalitet, estetik, kvalitet, intelligens och sofistikering.

För att uppnå detta mål följer, förmedlar och främjar Beverly Hills Design Institute essensen, principerna och konceptet i Haute Couture översatt av forskningen om skönhet, harmoni, elegans, perfektion och unikhet.

Marknaden blir mer diversifierad, specifik, personlig och främjar mikromarknader som riktar sig till enskilda kunder med ett växande behov av produkter som passar bättre deras unika personlighet.

Beverly Hills Design Institute svarar på denna efterfrågan genom att förbereda exceptionellt begåvade individer för att bli högt specialiserade experter och livslånga företagande yrkesverksamma, som kan kritiskt tänka, lösa problem, marknadsanalys och affärsförmåga att tjäna inte bara företag, på alla nivåer i deras bransch, men också för att skapa sitt eget varumärke och utveckla den nischmarknad som passar deras unika kreativitet perfekt.

Beverly Hills Design Institute vårdar yrkesverksamma med praktiska, studentcentrerade program och innovativa undervisningstekniker som fokuserar på studenternas lärande som utvecklar självförtroende, en känsla av tillhörighet och syfte.

Som ett resultat utgör Beverly Hills Design Institute en familj av konstnärer, designers, skapare och ledare som ger varandra kraft och är dedikerade till att ge kvalitet, värderingar och välstånd till samhället.

Platser

Beverly Hills

Address
Wilshire Boulevard,8484
90211 Beverly Hills, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: