Assumption College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Katolska Traditionen Liberal Arts

Vid Assumption är vi engagerade att utforska förhållandet mellan tro och förnuft med stor glädje. Genom att delta i denna 2000-åriga tradition går dagens elever samman med generationer av forskare, artister, författare och filosofer som har engagerat sig i en sökning efter sanning över discipliner.
Vi tror att den katolska intellektuella traditionen är särskilt relevant och användbar för våra tider, och uppmuntrar tillväxten av sinne, kropp och ande i ett inkluderande öppet klimat där alla trostraditioner har en röst.

Tradition av framgång

  • 98% av studenterna avslutar sin examen om fyra år
  • 94% av klassen 2017 var anställda, bedriver ytterligare utbildning eller engagerad i samhällstjänst inom sex månader efter examen
  • 85% av klassen 2017 fullbordade minst en praktik, forsknings- eller erfarenhetsmöjlighet

Sättet att bygga vad världen behöver

Prata med en av våra fantastiska studenter om ett årtionde i sin karriär som biokemist eller familjedomstol eller ett antal andra yrken och du kommer att upptäcka varför vi insisterar på en värderingsbaserad utbildning - en som ger akademiker den intellektuella förmågan och styrkan av karaktär som behövs för att engagera livets större frågor och arbeta mot ett större gott.

Vi krediterar dagens engagerade fakultet och en lång rad av sina föregångare, med tillsyn av vår grundare Emmanuel d'Alzon, som utmanade oss att gå utöver akademiker och utbilda hela personen. Du kommer att se det fokus på studenter och vår betoning på ett liv som är levande, i alla aspekter av vad vi gör, från utformningen av nya bostadshus till våra dynamiska hedersprogram till inrättandet av en campus i Rom.

Vi är också skyldiga en stor tacksamhet till alumnerna, föräldrarna, stiftelserna och samarbetspartnerna som hjälper till att göra en tydlig antagningsproduktion möjlig. Bara genom att arbeta tillsammans, mot gemensamma mål och över skillnader i ålder, kultur, disciplin och tro, kan vi verkligen ljusa vägen.

Katolska värderingar och starka akademiker

Assumption College , en katolsk institution sponsrad av antagandet Augustinerna och förankrad i den katolska intellektuella traditionen, strävar efter att forma akademiker som är kända för kritisk intelligens, tankeväckande medborgarskap och medkänsla. Vi förföljer dessa ambitiösa mål genom en läroplan grundad i den liberala konsten och sträcker sig till domänen av professionella studier. Upplivad av den katolska bekräftelsen av harmoni av tro och förnuft, strävar vi efter att söka sanningen att omvandla elever och hjärtan. Förmodning gynnar mångfald och välkomnar ekumeniskt alla som delar sina mål.

Ett meddelande från presidenten

Att välja ett college kan vara det viktigaste beslutet du någonsin har haft att överväga. Du har kanske redan fått material från ett antal andra institutioner, liksom idéer och rekommendationer från familj och vänner.

Det finns många anledningar ljusa, motiverade studenter väljer att delta i Assumption. När du utforskar vår webbplats hittar du en mängd information relaterad till våra utmärkta program och vårt nära knyta samhälle. För tillfället skulle jag vilja dela med mig av tre av de skäl som jag oftast nämner när man beskriver antagande till potentiella studenter och deras familjer.

Top liberal arts college med starka affärer och professionella program.

Våra studenter utsätts för en rad discipliner som utökar sina sinnen och förbättrar sina kritiska tänkande färdigheter, eftersom de överväger nya idéer, nya sätt att titta på världen och nya sätt att ifrågasätta. Fakultetsmedlemmar skapar en akademiskt stimulerande miljö som utmanar eleverna att uppnå sin fulla potential när de tänker genom sina värderingar och liv. Samtidigt lär de färdigheter eleverna på Assumption också förbereda dem för framgångsrika och givande karriärer.

Katolsk intellektuell tradition, unik bland högskolor.

I den assumpionistiska traditionen uppmuntrar vi intellektuell, social och personlig tillväxt. Vi tar religion och tro på allvar som en integrerad del av den mänskliga erfarenheten. Vi utforskar frågor som kommer till människans djupaste önskningar och känner igen troens och resonans roll i sökandet efter sanning. Våra studenter stöter på idéer som har bidragit till bildandet av en kristen syn på världen som speglar den typ av utbildning som Fr. Emmanuel d'Alzon, grundare av antagandena. Oavsett elevens tro tror vi att antagandet upplevelsen ger möjlighet till personlig andlig tillväxt och utveckling av en uppsättning värderingar som uppmuntrar studenter att använda sin kunskap i tjänst till andra. Det är en atmosfär som är intellektuellt utmanande, personligt givande och andligt uppfyllande.

En plats där människor ser ut för varandra.

När du väljer Assumption kan du räkna med att du får personlig uppmärksamhet från vänliga och vänliga människor i hela samhället. Fakulteten, administratörer, personal, religiösa och studenter arbetar tillsammans för att alla ska värderas och stödjas. Förutsättningen är liten nog så att människor känner till studenter som individer, och tillräckligt stora för att eleverna hittar olika möjligheter. Erfarenhet inom och utanför klassrummet hjälper till att forma en studerandes "personliga kompass" och uppmuntra intellektuell, social och personlig tillväxt.

Om dessa egenskaper återspeglar det du letar efter uppmanar jag dig att utforska vår sida vidare och lära oss mer om oss. Jag hoppas också att du kommer att överväga att besöka Assumptions vackra campus och träffa några av de människor som gör vårt samhälle så speciellt. Tack för ditt intresse för Assumption.

Varma hälsningar,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Platser

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, massachusetts, Amerikas förenta stater