Läs den officiella beskrivningen

Katolska Traditionen Liberal Arts

Vid Assumption är vi engagerade att utforska förhållandet mellan tro och förnuft med stor glädje. Genom att delta i denna 2000-åriga tradition går dagens elever samman med generationer av forskare, artister, författare och filosofer som har engagerat sig i en sökning efter sanning över discipliner.
Vi tror att den katolska intellektuella traditionen är särskilt relevant och användbar för våra tider, och uppmuntrar tillväxten av sinne, kropp och ande i ett inkluderande öppet klimat där alla trostraditioner har en röst.

Tradition av framgång

  • 98% av studenterna avslutar sin examen om fyra år
  • 94% av klassen 2017 var anställda, bedriver ytterligare utbildning eller engagerad i samhällstjänst inom sex månader efter examen
  • 85% av klassen 2017 fullbordade minst en praktik, forsknings- eller erfarenhetsmöjlighet

Sättet att bygga vad världen behöver

Prata med en av våra fantastiska studenter om ett årtionde i sin karriär som biokemist eller familjedomstol eller ett antal andra yrken och du kommer att upptäcka varför vi insisterar på en värderingsbaserad utbildning - en som ger akademiker den intellektuella förmågan och styrkan av karaktär som behövs för att engagera livets större frågor och arbeta mot ett större gott.

Vi krediterar dagens engagerade fakultet och en lång rad av sina föregångare, med tillsyn av vår grundare Emmanuel d'Alzon, som utmanade oss att gå utöver akademiker och utbilda hela personen. Du kommer att se det fokus på studenter och vår betoning på ett liv som är levande, i alla aspekter av vad vi gör, från utformningen av nya bostadshus till våra dynamiska hedersprogram till inrättandet av en campus i Rom.

Vi är också skyldiga en stor tacksamhet till alumnerna, föräldrarna, stiftelserna och samarbetspartnerna som hjälper till att göra en tydlig antagningsproduktion möjlig. Bara genom att arbeta tillsammans, mot gemensamma mål och över skillnader i ålder, kultur, disciplin och tro, kan vi verkligen ljusa vägen.

Katolska värderingar och starka akademiker

Assumption College , en katolsk institution sponsrad av antagandet Augustinerna och förankrad i den katolska intellektuella traditionen, strävar efter att forma akademiker som är kända för kritisk intelligens, tankeväckande medborgarskap och medkänsla. Vi förföljer dessa ambitiösa mål genom en läroplan grundad i den liberala konsten och sträcker sig till domänen av professionella studier. Upplivad av den katolska bekräftelsen av harmoni av tro och förnuft, strävar vi efter att söka sanningen att omvandla elever och hjärtan. Förmodning gynnar mångfald och välkomnar ekumeniskt alla som delar sina mål.

Ett meddelande från presidenten

Att välja ett college kan vara det viktigaste beslutet du någonsin har haft att överväga. Du har kanske redan fått material från ett antal andra institutioner, liksom idéer och rekommendationer från familj och vänner.

Det finns många anledningar ljusa, motiverade studenter väljer att delta i Assumption. När du utforskar vår webbplats hittar du en mängd information relaterad till våra utmärkta program och vårt nära knyta samhälle. För tillfället skulle jag vilja dela med mig av tre av de skäl som jag oftast nämner när man beskriver antagande till potentiella studenter och deras familjer.

Top liberal arts college med starka affärer och professionella program.

Våra studenter utsätts för en rad discipliner som utökar sina sinnen och förbättrar sina kritiska tänkande färdigheter, eftersom de överväger nya idéer, nya sätt att titta på världen och nya sätt att ifrågasätta. Fakultetsmedlemmar skapar en akademiskt stimulerande miljö som utmanar eleverna att uppnå sin fulla potential när de tänker genom sina värderingar och liv. Samtidigt lär de färdigheter eleverna på Assumption också förbereda dem för framgångsrika och givande karriärer.

Katolsk intellektuell tradition, unik bland högskolor.

I den assumpionistiska traditionen uppmuntrar vi intellektuell, social och personlig tillväxt. Vi tar religion och tro på allvar som en integrerad del av den mänskliga erfarenheten. Vi utforskar frågor som kommer till människans djupaste önskningar och känner igen troens och resonans roll i sökandet efter sanning. Våra studenter stöter på idéer som har bidragit till bildandet av en kristen syn på världen som speglar den typ av utbildning som Fr. Emmanuel d'Alzon, grundare av antagandena. Oavsett elevens tro tror vi att antagandet upplevelsen ger möjlighet till personlig andlig tillväxt och utveckling av en uppsättning värderingar som uppmuntrar studenter att använda sin kunskap i tjänst till andra. Det är en atmosfär som är intellektuellt utmanande, personligt givande och andligt uppfyllande.

En plats där människor ser ut för varandra.

När du väljer Assumption kan du räkna med att du får personlig uppmärksamhet från vänliga och vänliga människor i hela samhället. Fakulteten, administratörer, personal, religiösa och studenter arbetar tillsammans för att alla ska värderas och stödjas. Förutsättningen är liten nog så att människor känner till studenter som individer, och tillräckligt stora för att eleverna hittar olika möjligheter. Erfarenhet inom och utanför klassrummet hjälper till att forma en studerandes "personliga kompass" och uppmuntra intellektuell, social och personlig tillväxt.

Om dessa egenskaper återspeglar det du letar efter uppmanar jag dig att utforska vår sida vidare och lära oss mer om oss. Jag hoppas också att du kommer att överväga att besöka Assumptions vackra campus och träffa några av de människor som gör vårt samhälle så speciellt. Tack för ditt intresse för Assumption.

Varma hälsningar,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Assumption College

Vårt neurovetenskapsprogram sammanför en tvärvetenskaplig grupp professorer som är passionerade om mentorskapsutbildningar i detta fascinerande ämnesområde, involverar de ... [+]

Neurovetenskap vid Assumption College

Hjärnan kallas ofta som den sista gränsen eftersom, som doktor Neil deGrasse Tyson säger, "... exakt hur [hjärnan] fungerar är fortfarande en av de största olösta mysterierna, och det verkar ju mer vi prövar dess hemligheter desto mer överraskningar vi finner. "Neurovetenskap strävar efter att lösa mysterierna i sinnet, hjärnan och nervsystemet genom att använda tvärvetenskapliga metoder.

Vårt neurovetenskapsprogram sammanför en tvärvetenskaplig grupp professorer som är passionerade om mentorskapsutbildningar i detta fascinerande ämnesområde, involverar dem i forskning som avslöjar nya mekanismer för hjärnfunktion och utforska neurala korrelater av känslor, kognition och psykopatologi. Assumption College erbjuder många möjligheter att bedriva neurovetenskap, bland annat:... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Spenderar du tid noga med att utvärdera risker? Är ett beslut eller en investering värd för de potentiella resultaten? Om det här låter som din personlighet, kan en kandi ... [+]

Spenderar du tid noga med att utvärdera risker? Är ett beslut eller en investering värd för de potentiella resultaten? Om det här låter som din personlighet, kan en kandidatexamen i aktuarvetenskap från Assumption College vara den perfekta passformen.

Aktuarier använder utbildning i matematik och ekonomi för att lösa affärsproblem som medför risk och är mycket eftertraktade på grund av deras tvärvetenskapliga bakgrund och starka kvantitativa färdigheter. Institutionen Matematik, Datavetenskap och Aktuariell Vetenskap är glada att meddela en ny huvudaktör i aktuarvetenskap. Denna stränga majoritet kräver att eleverna tar kurser i matematik, ekonomi och företagsekonomi. Läroplanen är utformad för att förbereda eleverna för de två första Aktuariella tentor som sponsras av Aktuariesamfundet (SOA) och Casualty Actuarial Society (CAS).... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Oavsett om du vill använda din biologi grad för att studera virus eller ekosystem, får du omfattande praktisk erfarenhet av laboratorier samt starkt stöd från och lätt ti ... [+]

Biologi grad vid Assumption College

Biologi är studien av livet. Biologer utforskar livets mysterier på cell-, organism- och befolkningsnivåer.

Oavsett om du vill använda din biologi grad för att studera virus eller ekosystem, får du omfattande praktisk erfarenhet av laboratorier samt starkt stöd från och lätt tillgång till Assumption science fakulteten, som gör klassrumsbaserade begrepp meningsfulla och hjälper till att utveckla din tekniska forskning Kompetens. Det toppmoderna Testa Science Center ligger på campus i Worcester, MA erbjuder enastående laboratorieanläggningar för studenter som bedriver en biologiämne för att testa de komplexa och sofistikerade vetenskapsteorierna du lär dig i klassrummet.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Data är det grundläggande råmaterialet i det 21: a århundradet. Industri, regering och icke-statliga organisationer kan nu veta mer om oss än någonsin tidigare i mänsklig ... [+]

Data är det grundläggande råmaterialet i det 21: a århundradet. Industri, regering och icke-statliga organisationer kan nu veta mer om oss än någonsin tidigare i mänsklighetens historia: vad vi köper, vad vi läser, vad vi gör. Men all sådan data måste först behandlas till information för att kunna svara på den stora frågan: Vad betyder det hela ?

Framsteg inom datateknik har skapat en explosion i förvärv och lagring av stora mängder data från varje gång i livet. Denna plötsliga förändring har skapat behovet av matematiskt och beräknade utbildade akademiker som kan analysera dessa data och göra rekommendationer utifrån dessa undersökningar.

Data Analytics-programmet vid Assumption College (erbjuds som en major och en mindreårig) hjälper dig att förstå vem vi är och vart vi ska - och hur bäst att använda den kunskapen - genom att tillhandahålla forskning, programmering och kritisk analys du kommer att behöva. När du studerar dataanalys vid Assumption lär du dig att samla, bearbeta och utvärdera stora mängder information och vad det betyder för resten av världen.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

En examen i datavetenskap kan förbereda dig för en mängd olika karriärvägar. Assumption erbjuder dig möjligheter att studera matematik eller datavetenskap i en stimuleran ... [+]

En examen i datavetenskap kan förbereda dig för en mängd olika karriärvägar. Assumption erbjuder dig möjligheter att studera matematik eller datavetenskap i en stimulerande och stödjande miljö. Du kommer att tänka logiskt och lösa problem, samt kommunicera tydligt och effektivt - kompetenser som är i hög efterfrågan i dagens alltmer tekniska värld.

Om du funderar på en examen i datavetenskap, ger Assumption engagerande professorer och utmanande läroplan studenterna möjlighet att utforska detta snabbt utvecklade område. Datavetenskap majors utvecklar sina programmeringsförmåga, deras kunskaper om datorhårdvara och programvara och en uppskattning av de sociala och etiska konsekvenserna av teknik. Huvudet ger en grund för en rad professionella karriär inom datorindustrin och för forskarutbildning i datavetenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
English (USA)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

När du studerar affärer på Assumption College din utbildning att gå utöver läroboken - du kommer att få affärsförmågan och den verkliga erfarenheten som krävs för att lyc ... [+]

När du studerar affärer på Assumption College din utbildning att gå utöver läroboken - du kommer att få affärsförmågan och den verkliga erfarenheten som krävs för att lyckas och en stark grund för liberalkunskapen, som unikt placerar dig som en väl avrundad kandidat i en konkurrenskraftig arbetsmiljö.

En kandidatexamen i affärer från Assumption College ger dig en ram för att bygga en framgångsrik karriär inom den privata, offentliga eller ideella sektorn. Du kommer att utveckla kunskaper i ett brett spektrum av tekniska och professionella färdigheter som arbetsgivare söker och studera etiskt och socialt ansvarsfullt affärspraxis som förbereder dig för en komplex och ständigt föränderlig global affärsmiljö.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Engineer majors vid Assumption (inklusive de som arbetar med en minor) ges en omfattande läroplan som ligger till grund för framtida framgång. ... [+]

Engineer majors vid Assumption (inklusive de som arbetar med en minor) ges en omfattande läroplan som ligger till grund för framtida framgång. Studenter som väljer att vara civilingenjör kan genomföra en dubbel examen genom partnerskapsavtal med både Notre Dame Universitet och Engineering School

Ingenjörsexamen kandidater ges en stark liberal arts utbildning vid Assumption. Vetenskaps- och matematikkurserna förbereder dem att fortsätta sina studier inom teknik och har meningsfulla karriärer inom området. Studenter som utbildar en civilingenjör ges en god grund i ämnesområdet och examinerar med examen i matematik, datavetenskap, kemi eller miljövetenskap. Små klassstorlekar ger en personlig utbildning som gör det möjligt för eleverna att fördjupa sig i deras ämne och fakultetsmedborgare erbjuder en-till-ett-rådgivning som kommer att hjälpa dem att göra rätt val både på akademisk och professionell nivå.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Assumption's Bachelor of Science i Cybersecurity erbjuder en teknologibaserad utbildning, med metoder inom datavetenskap och informationsvetenskap, teknik, samhällsvetens ... [+]

Cyberspace är ett dynamiskt och utvecklande ekosystem, med komplexa, mångfacetterade nätverk som förbinder individer, organisationer och nationella och internationella enheter. Cyberspace expansion ger dock nya svagheter att utnyttja, vilket gör det sårbart för intrång och exploatering. Cyberhots och sårbarheter har ökat exponentiellt med explosionen av teknik och anslutning, vilket påverkar individer, organisationer och nationer. Assumption College kommer genom en stor roll i cybersäkerhet att träna nästa generations individer som kommer att försöka motverka och reagera på cyberhot och attacker.

Enligt Federal Bureau of Investigations 2016 Internet Crime Report, är miljoner i USA offer för internetbrott varje år och det mottar i genomsnitt 800 klagomål per dag. Rapporten delar också de förlusterna på grund av e-postbedrägerier, identifierar stöld, ransomwareattacker, tekniskt stödbedrägeribekämpningsförluster och annan nyfiken aktivitet genererade 1,33 miljarder dollar i offer för förluster år 2016, det senaste året för vilket statistik finns tillgänglig.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Assumption College

Kemi studerar materialets struktur och grundläggande principer. Vid antagandet lär studenter som förklarar en kemi stor kunskap om organisk, oorganisk, fysisk, analytisk ... [+]

Kemi Grad vid Assumption College

Kemi studerar materialets struktur och grundläggande principer. Vid antagandet lär studenter som förklarar en kemi stor kunskap om organisk, oorganisk, fysisk, analytisk kemi och biokemi och förstår hur de interagerar. Testa Science Center ger enastående laboratorieanläggningar för att testa de komplexa och sofistikerade vetenskapsteorierna du diskuterar i klassrummet.

Varje sommar och under läsåret har Assumption Chemistry majors möjligheter att utföra forskning med Assumption fakulteten och på kända forskningslaboratorier. Naturvetenskapliga kandidater har en 85 procent acceptansnivå till medicinska skolor och en 83 procents acceptansgrad för andra typer av doktorandprogram (tandläkar- och veterinärskolor mm)... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Amerikas förenta stater