Arizona Christian University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Arizona Christian University ( ACU ) är ett ackrediterat, privat, ideellt, kristet universitet i Glendale, Arizona, som erbjuder ett brett utbud av grader som förbereder studenterna för framgångsrika karriärer samtidigt som de förblir engagerade i sin vision att omvandla kultur med biblisk sanning. Studenter engagerar sig aktivt i bibliskt integrerade akademiker och får en liberal konstgrund med kritiska tänkande färdigheter som varar livet ut. Andlig utveckling är också integrerad i universitetets erfarenhet. Alla fyraåriga campusstudenter får en minor i bibliska studier, går i kapell två gånger i veckan och slutför andlig bildning och servicetimmar varje termin.

Arizona Christian University erbjuder en bibliskt integrerad utbildning i fri konst som utrustar akademiker för att tjäna Herren Jesus Kristus i alla aspekter av livet som ledare för inflytande och excellens.

Arizona Christian University finns för att utbilda och utrusta Kristi anhängare för att förvandla kulturen med sanningen.

Arizona Christian University är det enda ackrediterade, evangeliska kristna universitetet eller college i Arizona där alla förvaltare, administratörer, lärare, personal och studenter förklarar att de är efterföljare till Jesus Kristus.

Platser

Glendale

Address
W. Firestorm Way,1
85306 Glendale, Arizona, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: