Arcadia University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Arcadia University är Philadelphias globala universitet och en pionjär inom internationell utbildning. Det är ett topprankat privat universitet som erbjuder kandidatexamen, magister- och doktorsexamen. Förutom sex högskolor och skolor i USA har vi tio centra och kontor över hela världen.

Som ledande inom studier utomlands och en pionjär inom internationell utbildning uppmuntrar Arcadia University studenter att delta i integrerade, verkliga lärandemöjligheter som praktikplatser, evidensbaserad forskning, serviceprojekt, tvärvetenskaplig studie, problembaserat lärande och samarbete läroupplevelser som expanderar bortom det traditionella klassrummet.

Arcadia Promise bekräftar att studenterna kommer att ha en distinkt global, integrerande och personlig inlärningsupplevelse. Arcadias åtagande är att säkerställa att våra studenter har möjlighet att få en global upplevelse. Vi gör detta genom att subventionera program, tillhandahålla en robust stipendie- och bidragspool och annat ekonomiskt stöd för att delta i ett av Arcadias centra eller program runt om i världen.

Arcadia University erbjuder en distinkt global, integrativ och personlig inlärningsupplevelse för intellektuellt nyfikna grund- och doktorander som förberedelse för ett liv av stipendium, service och professionellt bidrag.

Arcadia University banbrytande, globala, integrerade, liberala konst och professionella inlärningserfarenhet odlar ledare som är intellektuellt orädda och unikt förberedda för liv och arbete. Vårt högt ansedda, värderingsbaserade lärandesamhälle speglar den värld vi vill bo i.

Platser

Glenside

Address
South Easton Road,450
19038 Glenside, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: