Läs den officiella beskrivningen

HemAquinas CollegeGer en inkluderande utbildningsgemenskap rotad i den katolska och Dominikanska tradition, en liberal arts utbildning med ett globalt perspektiv, betonar karriär förberedelse fokuserar på ledarskap och tjänande, och främjar ett engagemang för livslångt lärande tillägnad strävan efter sanning och den gemensamma Bra.

Ta en virtuell rundtur på vår campus genom att klicka här

Vår vision

Aquinas College är erkänd som den exceptionella katolska humaniorahögskola som förbereder individer för karriärer ledarskap och service för att utveckla en hållbar och rättvis global gemenskap.

Liberal Arts

utbildning Liberal Arts är omfattande utbildning, som syftar till att utveckla elever som trivs i alla dimensioner av livet. På Aquinas, medan eleverna får karriär förberedelse inom särskilda ämnen, är målet att vara lämplig för allt. En utbildning för hela människan som är bäst för hela livet, inte bara 9-5 arbetsdag, men förbereda dig för en ständigt föränderlig värld.

Vad kan det göra för mig?

 • Friheten av en liberal arts utbildning omfattar andlig frihet och främjar sätt att tänka och leva som gör det möjligt för eleverna att inse Guds syfte för dem i livet.
 • Genom att fokusera på hela människan, eleverna får en förståelse för hur man fyller viktiga roller i sin fritid, till exempel genom att vara en god vän, kyrka medlem, make, eller en positiv bidragsgivare till samhället.
 • Förvärva en bred, grundläggande utbildning, är studenter beredd för ett brett spektrum av karriärmöjligheter under hela livet.
 • Med en mindre storlek och mindre student / professor förhållande än större universitet, får du mer personlig uppmärksamhet, vara mer benägna att hänvisas till praktik och jobb och lära sig att främja djupare relationer.
resultat

Det finns många saker att vara stolt över i Aquino. Erkänd nationellt, och tilldelas för våra starka akademiska program, friidrott, framgång i hållbarhet och serviceansträngningar, och framför allt resultaten av våra studenter.

nationella Awards

 • Fira våra tydligt katolska och Dominikanska rötter, var Aquino tilldelades en topp 50 katolska College (2015 betyg Best katolska Högskolor och universitet).
 • Aquinas rankades också # 3 Bästvärdet Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bästa Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 betyg).

Student framgång

Det finns en mängd olika möjligheter för våra studenter att utforska sina intressen. Antingen genom att studera bort, utför grund forskning, eller driva en praktik, finns det något för alla.

 • Aquinas har en extremt hög placering hastighet, där 90% av våra 2014 studenter var antingen anställd eller i forskarskolor inom sex månader efter examen.
 • Praktik partners som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Art Museum, Van Andel Research Institute och Detroit Tigers och många fler!
 • Aquinas rankas i topp 3 procent av alla bokföringsprogram i landet som bygger på 2014 CPA Exam genomströmningen.
 • Vi har nästan en acceptans på 70% i läkarutbildningen, och trivs med samarbetet med MSU College of Human Medicine Tidig Assurance Program.
 • 100% av de utexaminerade i omvårdnad och kemi används inom 6 månader efter examen.
 • Utbildning studenter passerar Michigan test för lärare certifiering i en takt på 92,4%.
 • Våra studenter har en acceptans 90% i Physical assistent, Sjukgymnastik och Dental program.
studenter
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Aquinas College

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, st ... [+]

Varför studera konst?

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, strävar vi att bygga en uppskattning för de rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan konst och andra akademiska discipliner. Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för konsthistoria, har de fått lära sig rätt kompetens i sinnet, hand, och öga. De har bidragit till att hitta nästa steg i sin livsresa, och har ifrågasatts för att vara det bästa de kan vara inom det valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Aquinas College

Utformad för studenter som har ett intresse i kemi men inte vill göra karriär inom forskningen. Med en dubbel major i kemi och ekonomi, är utexaminerade från program som ... [+]

Varför studera kemi?

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kunskaper i kemi anstår sina mål: för allmän utbildning för eleverna att de blir litterat i grundläggande kemi; och för vetenskap stora eleverna att de besitter de kunskaper och färdigheter som krävs för dem att lyckas i sina efter studentexamen karriärer.

American Chemical Society riktlinjer för yrkesutbildning är grunden för kemiläroplanen. Kurser i allmänhet, oorganisk, organisk, analytisk och fysikalisk kemi bildar ramen för programmet. Dessutom är kurser i biokemi, miljökemi, och avancerade ämnen erbjuds regelbundet.

Studenterna förväntas delta i föreläsningar, delta i laborationer och engagera sig i forskning. Eftersom kemi spelar en central roll i alla vetenskapliga discipliner valet av karriärer BS kemist är nästan obegränsade.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas College erbjuder den enda Bachelors of Science i översättning och tolkning i delstaten Michigan. Programmet är utformat för studenter som söker professionell inri ... [+]

Aquinas College erbjuder den enda Bachelors of Science i översättning och tolkning i delstaten Michigan. Programmet är utformat för studenter som söker professionell inriktning och tvärvetenskaplig bredd som BS grad erbjuder med införandet av en mindre eller dubbelt större att utveckla de färdigheter som behövs för att använda världen språk översättning och tolkning i en professionell miljö. Det införs grunderna för översättning och tolkning teori tillämpas på praktiken av översättning och tolkning. Programmet omfattar kärn översättnings- och tolkningskurser och erbjuder koncentrationer i franska, tyska och spanska för att säkerställa kompetens inom ett världsspråk. Akademiker kan ange forskarutbildning i översättning eller tolkning eller gå vidare till att arbeta för en rad olika inställningar såsom regeringen, affär, medicinska, juridiska, skolor eller industri, för översättningsbyråer eller som frilansöversättare. ... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Aquinas College

Uppdraget för ekonomi programmet är att främja kritisk, reflekterande, informerade och befogenhet deltagare och medborgare, som förstår orsak och verkan i sfären av ekono ... [+]

Varför studera ekonomi?

Uppdraget för ekonomi programmet är att främja kritisk, reflekterande, informerade och befogenhet deltagare och medborgare, som förstår orsak och verkan i sfären av ekonomi. Genom en rad olika kurser och aktiviteter ekonomiprogram erbjuder avgörande akademiska exponering för att studera ekonomi och verkliga exempel. Avdelningen erbjuder också studenter icke-klassrums möjligheter att delta i ekonomiska projekt och erfarenheter.

The Economics Major och Minor är bland de snabbast växande på campus. Sedan 2013 antalet Majors och minderåriga har ökat från en till över 40! Ekonomi programmet vid AQ har kurser som är tung i kvantitativ analys, hjälpa eleverna möta arbetsmarknaden 21: a århundradet. En examen i ekonomi har en av de högsta ingångslöner för nya jobb aktörer bland alla affärs grader. En ekonomexamen kan förbereda dig för arbete i privat och offentlig sektor, samt ge en bra grund för dem som vill fortsätta sin utbildning på forskarnivå. Hur vi är olika Ekonomi är en het handelsvara, ekonomiprogram på Aquino har sett antalet ekonomi majors skjuta i höjden med 1800% 2013-2015. Läs om hur ekonomi ger svar på hållbarhetsproblem i en miljöekonomi kurs. Det handlar om mätning! Ta ekonometri att förvärva de kvantitativa färdigheter som gäller för verkliga världen analys. Medvetet katolska och Dominikanska: fakultet vägen att integrera ekonomisk analys med de etiska insikter i katolsk sociallära. Ha kul diskuterar de briljanta idéer och hemska misstag ekonomer så olika som John Maynard Keynes och Friedrich Hayek genom ekonomiska tänkandets historia naturligtvis. Upptäck svar på frågor som: är Federal Reserve skulden för... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Våra heltidshistorieprofessorer alla publicerade författare aktivt forskningsagendor och bokprojekt. Detta beror på att kvalitet i undervisning är deras prioritet. ... [+]

Varför studera historia?

Våra heltidshistorieprofessorer alla publicerade författare aktivt forskningsagendor och bokprojekt. Detta beror på att kvalitet i undervisning är deras prioritet. I ord Assoc. av amerikansk Högskolor och universitet, "lärar forskare har åtagit sig att hög kvalitet grundutbildning, bedriva ett aktivt program för forskning och vetenskap, och antas att liva upp och berika sin undervisning och studentupplevelse genom att införliva insikter från sin egen forskning om deras instruktions aktiviteter, student rådgivning och relaterat arbete "(Kuh, et al.," Varför lärar Scholars Matter "Liberal Education, Fall 2007).

Hur vi är olika Våra heltidshistorieprofessorer publiceras författare aktivt forskningsagendor och bokprojekt. Ny historia alumner har drivit arbetet i forskarskolor, utrikes service, offentlig historia (museer, statliga historiska parker, arkiv), politik, juridik, affärer och undervisning vid högskolan, sekundära och elementära nivåer. Våra alumner omfattar publicerade författare som Michael Deeb, författaren till Drieborg Chronicles, ett inbördeskrig trilogi. Våra studenter närvarande vid konferenser inklusive Phi Alpha Theta och The Great Lakes History Conference. Vår mycket aktiv historia Club värd sociala och pedagogiska evenemang, bland annat filmkvällar, guidade museum turer, och resor till Chicago. Studera historia bidrar till motståndskraft och anpassningsförmåga som krävs för att blomstra i en snabbt föränderlig ekonomi. En examen i historia från Aquino säkerställer att akademiker har uppnått en nivå av läsförståelse, anläggning i skriftlig och muntlig kommunikation, forskning kompetens, och analytiskt tänkande för att lyckas i alla karriärvägar. Dessa överförbara färdigheter möjligt för våra studenter att hitta tillfredsställande arbete i en mängd olika områden. Avdelningen är särskilt stark i intellektuell, religiös och politisk... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Trettiotre (33) termin timmar med högst 12 timmar som i en avdelning. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342, och HY162 krävs. Minimum GPA på 2,0 ... [+]

Stora krav

Trettiotre (33) termin timmar med högst 12 timmar som i en avdelning. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342, och HY162 krävs. Minimum GPA på 2,0 (C) krävs grundläggande kurser. En arbetsgrupp kunskaper i minst ett modernt språk utöver engelska, krävs också. De återstående 15 hp valbara kurser arbetar för att slutföra stora kan tas från avdelnings posterna nedan. Ytterligare kurs kan godkännas för valfria vid programansvarig.

Business and Economics kurser:

BS315 kultur och internationell handel (3) ES185 rika nationer, fattiga länder: ekonomierna i världen (3) BE ES211 Mikroekonomiska principer (3) BE ES313 International Business (3) BE ES435 Development Economics (3) ES492 Ekonomiska tänkandets historia (3) ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kunskaper i kemi anstår sina mål: för allmän utbildning för eleverna att de blir litterat i grundl ... [+]

Varför studera kemi?

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kunskaper i kemi anstår sina mål: för allmän utbildning för eleverna att de blir litterat i grundläggande kemi; och för vetenskap stora eleverna att de besitter de kunskaper och färdigheter som krävs för dem att lyckas i sina efter studentexamen karriärer.

American Chemical Society riktlinjer för yrkesutbildning är grunden för kemiläroplanen. Kurser i allmänhet, oorganisk, organisk, analytisk och fysikalisk kemi bildar ramen för programmet. Dessutom är kurser i biokemi, miljökemi, och avancerade ämnen erbjuds regelbundet.

Studenterna förväntas delta i föreläsningar, delta i laborationer och engagera sig i forskning. Eftersom kemi spelar en central roll i alla vetenskapliga discipliner valet av karriärer BS kemist är nästan obegränsade.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för k ... [+]

Varför studera konst?

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, strävar vi att bygga en uppskattning för de rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan konst och andra akademiska discipliner. Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för konsthistoria, har de fått lära sig rätt kompetens i sinnet, hand, och öga. De har bidragit till att hitta nästa steg i sin livsresa, och har ifrågasatts för att vara det bästa de kan vara inom det valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Department of Business Administration vid Aquinas College har åtagit sig att utvecklingen av brett utbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma, vars höga krav p ... [+]

[-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Även om alla är födda med möjlighet att kommunicera, kommunikationsförmåga, som någon talang, måste utvecklas. Kommunikationsläroplanen på Aquino har utformats med detta ... [+]

Varför studera kommunikation?

Även om alla är födda med möjlighet att kommunicera, kommunikationsförmåga, som någon talang, måste utvecklas. Kommunikationsläroplanen på Aquino har utformats med detta i åtanke.

Klasser kräver genomtänkta utredning, kritiskt tänkande, problemlösning färdigheter och aktivt deltagande. Kommunikation är en av de snabbast växande områden på Aquino.

Hur vi är olika Effektiv kommunikation är vad arbetsgivarna söker, enligt National Association of College och arbetsgivare. Kommunikations majors lära dessa färdigheter i klasser och praktik. Aquinas kommunikations akademiker håller ledande positioner inom sjukvården, lag, konst, utbildning och ideella sektorn. Fyra distinkta kommunikations stora spår erbjuds och anpassat till karriär mål, bland annat en Business Administration och kommunikation Dual Major. Alla stora företagen utformas och genomföras ledande forskningsprojekt som förberedelse för top-tier forskarutbildning och högkvalificerade yrken. Kommunikations studenter kan bli statligt domstolen Godkända Konflikt medlare samtidigt slutföra kurser för stora och små. Kommunikation lärare tjäna på många Grand Rapids skivor, inklusive Dispute Resolution Center i West Michigan, Circle Theatre, Grand Rapids reparativ Justice Initiative, och Spectrum Health Institutional Review Board. Våra lärare råder hög profil individer, inklusive statliga och nationella titleholders för Miss America och Ms Anpassat America program. Kommunikation är en av tre Aquinas majors som kan slutföras på natten. Fakultetens medlemmar har kompetens efterfrågas av samhället partner, underlättar förbättring i kommunikation vid hälso- och sjukvård, ideella, vinstdrivande, och utbildningsorganisationer. Andra majors - Omvårdnad, Sustainable Business, språk konst, sport management, och journalistik - kräver kommunikationskurser, vilket visar det tvärvetenskapliga värdet. Stora krav ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

CS152 Kalkylblad (1) T ... [+]

CS152 Kalkylblad (1) T [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

... [+]

PH / PS312 politiskt tänkande: Dess historier och begrepp (3) [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, st ... [+]

Varför studera konst?

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, strävar vi att bygga en uppskattning för de rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan konst och andra akademiska discipliner. Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för konsthistoria, har de fått lära sig rätt kompetens i sinnet, hand, och öga. De har bidragit till att hitta nästa steg i sin livsresa, och har ifrågasatts för att vara det bästa de kan vara inom det valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Designad för studerande som är intresserade av musikbranschen ledning. ... [+]

Varför studera musik?

Uppdraget för musikavdelningen stöd för uppdrag Aquinas College är att ge både till musiken stora och allmän utbildning studenter: först, en djupare förståelse och erfarenhet av musik från den rikliga mångfald av kulturer som finns idag och genom tiderna; och för det andra, de verbala och tekniska färdigheter för att kommunicera att kunskapen om musik.

Hur vi är olika $ 70,000 i stipendier musikavdelningen har tilldelats för 2015-2016. Från och med oktober är applikationer som accepteras för nästa år. Studenter praktikant med området konst organisationer och företag, inklusive opera företag, turnera kristna band, skolor av musik, symfonier, internationella touring artister, resebyråer som specialiserat sig på touring grupper och mer. Vi värd föreställningar av spännande nya verk varje termin av våra student ensembler, lärare, studenter och gästartister i samarbete med stigande stjärna kompositörer. Vi erbjuder två yrkesexamina - Bachelor of Music Education och Bachelor of Music i Liturgisk musik - samt en Bachelor of Arts med tonvikt på prestanda eller jazz och en Bachelor of Science i Business Administration Dual Major i Business och musik. Fakultets föreställningar och presentationer har skett vid vetenskapliga konferenser, festivaler, och konventioner, och i konsertsalar, katedraler, utomhus arenor, klubbar och universitet över hela USA och Europa, i Guinea i Västafrika, Japan och Sydamerika. Akademiker är ledande inom musikpedagogik, musik departement, prestanda, jazzstudier och musikbranschen. Liturgiska musikstuderande förbereda sina karriärer genom att samarbeta med unga-alumner mentorer, lärlings och kredite praktik. Aquinas är hem till: två piporglar, en 210 säte skäl hall med två 9-meters... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Utformad för Business studenter som är intresserade av teater Management. ... [+]

Varför studera teatern?

Oavsett om du är redo att ta steget eller bygga det, hittar du din plats i insatsområdet till Aquino. Med en ledande anläggning och tillägg av en ny regissör teateravdelningen, är vårt program sätta en ny standard of excellence.

År 2003, $ 7 miljoner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbete med Aquinas College, gemenskapen Circle Theatre och Grand Rapids katolska högstadier) hade sin Grand Opening Season. Det är en samverkande effekt som ger extra teater för vårt samhälle och våra studenter.

Hur vi är olika Aquinas är bara fyra år privat skola i Grand Rapids område som erbjuder en teater stor. Programmet är en del av ett unikt samarbete med Circle teatern och League of katolska höga skolor, den enda i sitt slag i landet, vilket möjliggör en mängd olika prestanda, undervisning, och tekniska utbildningsmöjligheter. Avdelningen producerar fyra till fem fullt monterade visar per år, med fokus på samtida pjäser, musikaler, och anpassningar. Institutionen erbjuder tre olika 21-poängs koncentrationer (prestanda, tekniska och allmänna) förutom en 27-kredit kärna. Aquinas erbjuder upp till fyra talang stipendier för inkommande freshmen och överföringar, som grundar sig på audition (för artister) eller portfölj (för designers, scen chefer och direktörer). Eleverna har haft praktik på alla de stora teatrar i Grand Rapids, liksom på The Purple Rose i Chelsea och i Chicago, Houston, Los Angeles och Phoenix. Studenterna lämnar med fler verkande och design poäng än majors från andra högskolor, eftersom de har tillgång till enastående möjligheter för att bygga sina meritförteckningar... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Biologi majors måste delta i tolv Science Division presentationer och ta huvudområdet Test i biologi. Minst tjugo (20) termin timmar biologi naturligtvis arbete måste slu ... [+]

Hur vi är olika Aquinas biologi akademiker njuta acceptanshastigheter på nästan 100% i läkare assistent, sjukgymnastik och tand program Aquinas biologi akademiker har en medicinsk skola acceptans ca 20% högre än det nationella genomsnittet. Sedan 2000 har nästan en tredjedel av Aquinas biologi akademiker gått vidare för att tjäna doktorsexamen i biologi eller hälsorelaterade områden (humanmedicin, veterinärmedicin, tandvård, sjukgymnastik, etc ...). En ytterligare 14% av Aquinas biologi akademiker har gått vidare för att tjäna en magisterexamen i liknande områden (läkare assistent, folkhälsa, hälsa administration, etc ...) sedan 2000. För fem år i rad, har Aquinas College biologi akademiker gjorde över 90: e percentilen på huvudområdet Test, ett standardiserat test av biologin kunskap administreras av mer än 300 högskolor och universitet över hela USA Upp till två kvalificerade Aquinas studenter per år kan bli antagen till Michigan State University College of Human Medicine genom en tidig Assurance Partnership mellan de båda institutionerna. Kvalificerade Aquinas biologi majors kan få valbara biologi krediter för laboratorieforskning bedrivs vid theVan Andel Institute. Minst två lärare från Aquinas College biologi Institutionen deltar i Mohler-Thompson Sommar Scholars programmet varje sommar erbjuder stipendier för kvalificerade biologi majors som ägnar sig åt oberoende forskning. Varje kurs och lab fattas av en Aquinas biologi stora undervisas av en heltidsanställda lärare medlem som har tjänat en Ph.D. i hans / hennes kompetensområde. Alumni av biologi programmet har tjänat examen eller yrkesexamen på prestigefyllda universitet som Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame och UC Berkeley och Harvard. Major Krav ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas erbjuder både Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje större innefattar en stark teknisk bas, inklusive programm ... [+]

Varför studera Computer Information Systems?

Aquinas erbjuder både Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje större innefattar en stark teknisk bas, inklusive programmering, operativsystem, databas och nätverks grundläggande kunskaper.

CIS stora förstärker var och en av dessa expert med avancerade kurser, medan MIS grad kombinerar affärskompetens såsom ekonomi och marknadsföring med den tekniska kompetens som krävs för affärsapplikationer av informationssystem och teknik.

De senaste ändringarna i avdelning har anpassat de stora krav ständigt föränderliga industrins behov inklusive webbdesign och webbtjänster, öppen källkod, och en praktik i applikationsdesign och programmering.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Department of Business Administration vid Aquinas College har åtagit sig att utvecklingen av brett utbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma, vars höga krav p ... [+]

Varför studera Business?

Department of Business Administration vid Aquinas College har åtagit sig att utvecklingen av brett utbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma, vars höga krav på yrkeskompetens det möjligt för dem att aktivt bidra till deras yrke, och samhället. Kompetenta i branschen och icke-vinstdrivande samhällen måste kunna tänka kritiskt, kommunicera tydligt, forskning effektivt använda kvantitativa resonemang, använder dagens teknik, och samarbeta med andra. Våra program omfattar både teoretiska och programkomponenter. Läroplanen bygger på och förstärks av den liberal arts fokus för högskolan.

Vi förväntar oss studenter att bygga vidare på de perspektiv som vunnits från studier så olika som filosofi, matematik, historia, religionskunskap, psykologi, litteratur, språk, sociologi, naturvetenskap, ekonomi och konst. Eleverna måste få en förståelse för organiserade institutioner så att de kan effektivt hantera detta fenomen som formar så mycket av deras liv. Department of Business Administration har åtagit sig att arbeta med andra avdelningar i högskolan att ge en stark organisatorisk bakgrund för studerande i andra akademiska majors genom individuella kurser, affärs minderåriga, och dubbla majors.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna väl att fortsätta till forskarskolan. Sedan 2006, 100% av de utexaminerade som gäller geografi forskarutbildning ha ... [+]

Hur vi är olika Aquinas är en av endast två liberal arts college i Michigan att erbjuda en geografi stor. Fakultet har kompetens inom triad av geografi: naturgeografi, kulturgeografi och geografiska tekniker. Studenter har möjlighet att få praktisk erfarenhet genom fakultets riktade forskningsprojekt (t.ex. Mohler-Thompson Summer Program) och praktik i det lokala samhället (t.ex., City of Grand Rapids, Grand Valley Metro rådet, Michigan Department of Transportation, och andra). Aquinas geografi akademiker är anställda i en mängd olika jobb inklusive: stadsplanerare, dammen inspektör, fastighetsskatt bedömare, miljöutbildning, GIS regissör och college professor. En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna väl att fortsätta till forskarskolan. Sedan 2006, 100% av de utexaminerade som gäller geografi forskarutbildning har fått assistent eller stipendier. Under de senaste 10 åren, har geografi majors gått vidare för att studera på forskarskolor över hela USA och världen, inklusive: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas, och många regionala institutioner. Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays Fellow i Turkiet 2014. Både kartografi (karta gör) och GIS (geografiska informationssystem) är fulla termin klasser, vilket ger studenterna en stark bakgrund inom geografiska tekniker. Vi använder samma GIS-programvara som lokala, statliga och federala myndigheter, så att eleverna har kompetens för sysselsättningen ingångsnivå inom GIS. De flesta geografi program finns i stora universitet där fakultetsarbete främst med doktorander, men Aquino våra geografistudenter är vår enda majors. Stora krav ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

MIS grad kombinerar affärskompetens såsom ekonomi och marknadsföring med den tekniska kompetens som krävs för affärsapplikationer av informationssystem och teknik. ... [+]

Varför studera Computer Information Systems?

Aquinas erbjuder både Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje större innefattar en stark teknisk bas, inklusive programmering, operativsystem, databas och nätverks grundläggande kunskaper.

CIS stora förstärker var och en av dessa expert med avancerade kurser, medan MIS grad kombinerar affärskompetens såsom ekonomi och marknadsföring med den tekniska kompetens som krävs för affärsapplikationer av informationssystem och teknik.

De senaste ändringarna i avdelning har anpassat de stora krav ständigt föränderliga industrins behov inklusive webbdesign och webbtjänster, öppen källkod, och en praktik i applikationsdesign och programmering.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Studenter vars intresse och naturligtvis arbete koncentreras inom vetenskapen kommer att tjäna en Bachelor of Science (BS) examen, medan de mer intresserade av human / ku ... [+]

Hur vi är olika Aquinas är en av endast två liberal arts college i Michigan att erbjuda en geografi stor. Fakultet har kompetens inom triad av geografi: naturgeografi, kulturgeografi och geografiska tekniker. Studenter har möjlighet att få praktisk erfarenhet genom fakultets riktade forskningsprojekt (t.ex. Mohler-Thompson Summer Program) och praktik i det lokala samhället (t.ex., City of Grand Rapids, Grand Valley Metro rådet, Michigan Department of Transportation, och andra). Aquinas geografi akademiker är anställda i en mängd olika jobb inklusive: stadsplanerare, dammen inspektör, fastighetsskatt bedömare, miljöutbildning, GIS regissör och college professor. En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna väl att fortsätta till forskarskolan. Sedan 2006, 100% av de utexaminerade som gäller geografi forskarutbildning har fått assistent eller stipendier. Under de senaste 10 åren, har geografi majors gått vidare för att studera på forskarskolor över hela USA och världen, inklusive: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas, och många regionala institutioner. Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays Fellow i Turkiet 2014. Både kartografi (karta gör) och GIS (geografiska informationssystem) är fulla termin klasser, vilket ger studenterna en stark bakgrund inom geografiska tekniker. Vi använder samma GIS-programvara som lokala, statliga och federala myndigheter, så att eleverna har kompetens för sysselsättningen ingångsnivå inom GIS. De flesta geografi program finns i stora universitet där fakultetsarbete främst med doktorander, men Aquino våra geografistudenter är vår enda majors. Environmental Studies Major ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Uppdraget för musikavdelningen stöd för uppdrag Aquinas College är att ge både till musiken stora och allmän utbildning studenter: först, en djupare förståelse och erfare ... [+]

Varför studera musik?

Uppdraget för musikavdelningen stöd för uppdrag Aquinas College är att ge både till musiken stora och allmän utbildning studenter: först, en djupare förståelse och erfarenhet av musik från den rikliga mångfald av kulturer som finns idag och genom tiderna; och för det andra, de verbala och tekniska färdigheter för att kommunicera att kunskapen om musik.

Hur vi är olika $ 70,000 i stipendier musikavdelningen har tilldelats för 2015-2016. Från och med oktober är applikationer som accepteras för nästa år. Studenter praktikant med området konst organisationer och företag, inklusive opera företag, turnera kristna band, skolor av musik, symfonier, internationella touring artister, resebyråer som specialiserat sig på touring grupper och mer. Vi värd föreställningar av spännande nya verk varje termin av våra student ensembler, lärare, studenter och gästartister i samarbete med stigande stjärna kompositörer. Vi erbjuder två yrkesexamina - Bachelor of Music Education och Bachelor of Music i Liturgisk musik - samt en Bachelor of Arts med tonvikt på prestanda eller jazz och en Bachelor of Science i Business Administration Dual Major i Business och musik. Fakultets föreställningar och presentationer har skett vid vetenskapliga konferenser, festivaler, och konventioner, och i konsertsalar, katedraler, utomhus arenor, klubbar och universitet över hela USA och Europa, i Guinea i Västafrika, Japan och Sydamerika. Akademiker är ledande inom musikpedagogik, musik departement, prestanda, jazzstudier och musikbranschen. Liturgiska musikstuderande förbereda sina karriärer genom att samarbeta med unga-alumner mentorer, lärlings och kredite praktik. Aquinas är hem till: två piporglar, en 210 säte skäl hall med två 9-meters... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Sociologiska institutionen har ett samhällsbaserat lärande läroplan som ger sociologiska idéer levande för studenter genom att utvidga gränserna för klassrummet och utsät ... [+]

Varför Sociologi?

Sociologiska institutionen har ett samhällsbaserat lärande läroplan som ger sociologiska idéer levande för studenter genom att utvidga gränserna för klassrummet och utsätta studenter till erfarenheter och möjligheter i samhället som en del av deras kurser.

Hur vi är olika Monsignor Bukowski, den första Aquinas sociologen, lärde arbetsrelationer, var aktiv i medborgarrätts, och ledde Appalachia service lärande resor. Sociologi akademiker göra en skillnad i ideell, straffrätt, socialt arbete, affär, lag, och college undervisning karriär. Professorer har olika inriktningar, inklusive kön, socialt arbete, organisationer, gemenskap, ojämlikhet, hållbar stadsutveckling, socialpsykologi, subkulturer, etnografi, och kultur. Sociologi Professor Dr Susan Haworth-Hoeppner fick 2014 Midwest Sociological Society Jane Addams Enastående Service Award. Sociologistudenter får samhällsbaserad inlärning med Grand Rapids byråer som söker lösningar på sociala problem. Kursen urbefolkningars av de stora sjöarna visas av Ron Yob, chef för Grand River Band av Ottawa indier. Vi samarbetar med Grand Rapids Public Schools på flickor Starkare tillsammans (GET), en efter skolan ledarskapsprogram. Aquinas är en av endast sex Michigan privata högskolor med en Alpha Kappa Delta kapitel en sociologi ära samhälle. Eleverna planerar karriärvägar i sociologi förberedande kurs, och träffa alumner som använder sociologi i sitt arbete. Eleverna lär sig kritiskt tänkande som behövs för att förstå, analysera och agera i en komplex värld - i sociologi, är oliktänkande i klassrummet välkomnas. Stora krav ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Att studera spanska vid Aquinas College kommer inte bara hjälpa dig att nå dina språk inlärningsmål, det kommer också tillåter dig att få tillgång till en mängd levande o ... [+]

Varför studera spanska?

Att studera spanska vid Aquinas College kommer inte bara hjälpa dig att nå dina språk inlärningsmål, det kommer också tillåter dig att få tillgång till en mängd levande och olika kulturer, liksom en rikedom av litteratur och historia. Dessutom skulle spanska säkert vara ett plus i ditt yrkesliv. Efter engelska, är spanska det mest talade språket i USA och, naturligtvis, det mest talade språket på vår kontinent.

Förutom språkkurser, kommer spanska vid Aquinas College berika din kunskap och förståelse för spanska och latinamerikanska kulturer genom program som den latinamerikanska filmfestival. Du kommer att uppmuntras att nå ut till modersmål både här (Grand Rapids har en stor och varierad latinamerikanska samhället), och utomlands. På Aquinas College har vi program för utlandsstudier i både Spanien och Costa Rica.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Western Michigan University och Aquinas College är partners i ett innovativt teknikprogram som meddels en liberal arts-utbildning som är rotad i den katolska och dominika ... [+]

Western Michigan University och Aquinas College är partners i en Innovativt teknikprogram Som meddelar en liberal artsutbildning med rot i den katolska och dominikanska traditionen med resurser och sakkunskap hos ett stort offentligt forskningsuniversitet. Grader är tillgängliga inom industriell och entreprenörsteknik och inom civilingenjör (väntande), och båda är ackrediterade av ABETs tekniska ackrediteringskommission.

Allmän utbildning och förkunskapskurser lärs av Aquinas fakultet. Ingenjörskurser undervisas av WMU-fakulteten. Studenterna examinerar med både en civilingenjörsexamen från Aquinas och en civilingenjörsexamen i teknik från WMU.

Varför studera Engineering? Du får lösa stora problem som påverkar samhällen till skillnad från alla andra karriärer! Karriär inom teknik är bland de mest eftertraktade, välbetalda fälten i världen. De är utmanande och kreativa och tenderar att ha hög arbetsnöjdhet. Ingenjörer, forskare och tekniker lär sig färdigheter som kan överföras till flera branscher, vilket gör dem marknadsföra över hela världen. Möjligheterna är globala - du kan välja var du ska tillämpa dina färdigheter. Bo där du vill! Grader inom teknik och vetenskap ger förberedelser för andra yrkeskunskaper som juridik, medicin och näringsliv. Varför AQ? Utmärkt undervisning och mentorskap vid en katolsk liberalskola med små klasser och många möjligheter till personlig uppmärksamhet och handledning. Starka STEM (vetenskap, teknik, teknik och matematik) med dedikerade professorer och alla föreläsningar och laboratorier undervisade av professorer (ingen TA). Privat liberal arts college utbildning på bekostnad av in-state undervisning. Högskolad högskola för hållbarhet, med spännande möjligheter till deltagande, kreativitet och initiativ. Integration av liberal arts med STEM, som är en försäljningsplats med arbetsgivare. Vacker campus... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Från och med hösten 2017 kommer Aquinas College att erbjuda en stor och mindre i Data Analytics, ett snabbt växande fält som förbereder eleverna att bearbeta och presente ... [+]

Från och med hösten 2017 kommer Aquinas College att erbjuda en Större och mindre i Data Analytics, Ett snabbväxande fält som förbereder eleverna att bearbeta och presentera data i en alltmer datadriven värld.

Kandidater med denna major eller minor kommer att kunna använda matematiska och statistiska tekniker i kombination med programmering och programvara för att upptäcka trender och annat beteende, sedan presentera analysen för bredare förståelse. Detta är ett tvärvetenskapligt fält som kombinerar statistik, matematik, dataprogrammering, informationsteknik och företagsadministration.

Framsteg inom teknik, som smartphones, sociala nätverk och e-handel, har under de senaste fem åren åtföljts av en explosion av data. Vissa experter uppskattar att över 90% av världens data har skapats under denna period. ... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Den engelska stora på Aquino förbereder dig för din karriär och liv genom att studera litteratur och språk. I vår engelsk litteratur stor, kommer du att möta några av de ... [+]

Varför studera engelska?

Den engelska stora på Aquino förbereder dig för din karriär och liv genom att studera litteratur och språk. I vår engelsk litteratur stor, kommer du att möta några av de största författarna i världen och hålla jämna steg med aktuella trender inom områden som kvinnoforskning, minoritets litteratur, världslitteraturen på engelska och filmvetenskap. Vår engelska Major med en Writing Tonvikten kommer att utveckla skriftliga färdigheter, vitala inom alla områden din framtid kan hålla. Våra skriv och journalistik minderåriga ger dig möjligheter att uttrycka sig själv och ta med din skriftliga färdigheter till professionella nivåer, oavsett din stora.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas College erbjuder en ny koncentration i Geography Major Geospatial Technologies. Denna nya koncentration kommer att betjäna studenter som har ett starkt intresse f ... [+]

Aquinas College erbjuder en ny koncentration i Geografi större av Geospatial Technologies. Denna nya koncentration kommer att betjäna studenter som har ett starkt intresse för nuvarande teknik. Med denna koncentration i Geospatial teknik Aquinas kommer att erbjuda studenterna en stark väg i STEM-karriärerna av dator kartografi, geografiska informationssystem och fjärranalys. Dessutom kommer tillägget av en ny lägre nivå kurs (Geospatial Analysis) att ge studenterna möjlighet att utforska ett antal ämnen inom geospatial analys tidigt på sin tid hos Aquinas. Ingen annan högskola eller universitet i regionen erbjuder en sådan kurs.

Geospatial Technologies Concentration innehåller en unik uppsättning kurser som är utformade för att ge eleverna en utbildning som inkluderar tekniska färdigheter som efterfrågas av industrin och myndigheter på lokal, statslig och nationell nivå. Arbetsmöjligheter inkluderar positioner som kartografer, GIS-tekniker eller geospatialanalytiker, som alla förväntas fortsätta att växa i tillväxt under det närmaste decenniet. Den amerikanska presidiet för arbetsuppgifter för statistik 2015 för kartografer och fotogrammetristrar avslöjar att tillväxten hos arbetstillfällen är 29% rikstäckande och 18% lokalt i Michigan. ... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Hållbara affärsmetoder återställa miljökvaliteten, främja stabila och friska samhällen och öka långsiktig lönsamhet. Den Aquinas Sustainable Business Degree Programmet fr ... [+]

Varför Studera Sustainable Business?

Hållbara affärsmetoder återställa miljökvaliteten, främja stabila och friska samhällen och öka långsiktig lönsamhet. Den Aquinas Sustainable Business Degree Programmet främjar ekologisk och social intelligens i alla affärsbeslut och är den första grundutbildningen i sitt slag i Michigan och USA.

Hur vi är olika Erbjuder den första grund hållbar civilekonomexamen i USA, har programmet mer än ett decennium av erfarenhet inom hållbar verksamhet utbildning. Utexaminerade göra enastående professionella insatser inom en rad olika företag, ideella och statliga organisationer - av vilka många leder sin bransch i hållbarhet. Fakulteten kombinera erfarenhet och starka akademiska meriter. Internationella perspektiv i Sustainable Business, med sin fältkomponenten i Costa Rica, erbjuder studenter en första hand möjlighet att utforska en hållbar verksamhet i andra länder. Curriculum ansluter världsomvälvande tänkande med traditionella affärsmannaskap och förståelse av den naturliga världen. Studenterna får praktisk hållbar arbetslivserfarenhet genom specialiserade studerande praktik möjligheter. De Steelcase och Wege stiftelser och andra givare som mer än $ 1.800.000 för att starta programmet. Sustainable Business Innovations Lab, en av de obligatoriska kurserna, utbildar studenter i konstruktionstänkande och innovationsförmåga samtidigt lösa verkliga utmaningar. Stark verksamhet och filantropiska stöd för programmet fortsätter att erbjuda utsedda stipendier för traditionella och fortbildning studenter. Studenter samarbeta med campus och West Michigan hållbarhetsarbete - gör en skillnad nära hemmet. Sustainable Business Major ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Minst 23 hp Integrated Science större måste tas på Aquinas College. Denna viktiga är endast tillgänglig för studenter som söker elementär certifiering. ... [+]

Stora krav

Minst 23 hp Integrated Science större måste tas på Aquinas College. Denna viktiga är endast tillgänglig för studenter som söker elementär certifiering.

Krävs: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 eller CY155; CY112 eller CY156; PC201 eller PC213; PC202 eller PC214; GY101, GY129; EL100 Banor BY123 Environmental Biology (3) NL BY150 Human Biology (4) NL BY160 Principer för biologi (4) NL BY161 Botany (3) BY162 Zoology (3) CY111 Allmän kemi (4) NL CY155 General, Organic, och biokemi I (3) CY112 Allmän kemi (4) CY156 General, Organic, och biokemi II (3) PC201 General Fysik: Mekanik, ljud, värme (4) NL PC213 Allm... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Kemisk fysik är ett tvärvetenskapligt stora som kombinerar kemi studie av sammansättningen av materia med fysik "studie av egenskaperna hos materia och energi. Kurser dra ... [+]

Varför studera fysik?

Fysik / Pre-Engineering Institutionen erbjuder för närvarande ett stort i kemisk fysik och en mindre i fysik avsedd för dem som är intresserade av gymnasieutbildning.

Aquinas College är en liten, vänlig institution tillägnad undervisa sina elever i en miljö utformad för att hjälpa individer att utveckla sin talang och potential. Fysik / Pre-Engineering eleverna börja sin AQ utbildning genom att ta en rad kurser i matematik, teknik, naturvetenskap och humaniora.

Hur vi är olika

Kanske den största efterfrågan på lärare på gymnasienivå är inom området fysik.

Kemisk fysik är ett tvärvetenskapligt stora som kombinerar kemi studie av sammansättningen av materia med fysik "studie av egenskaperna hos materia och energi. Kurser dras från departementen kemi, fysik och matematik.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Älskar sport, fitness eller hjälpa människor att läka? Kinesiologi har du omfattas. Kinesiologi är studiet av kroppsrörelse, och det är hem för allt som har med rörliga k ... [+]

Varför studera Kinesiologi?

Älskar sport, fitness eller hjälpa människor att läka? Kinesiologi har du omfattas. Kinesiologi är studiet av kroppsrörelse, och det är hem för allt som har med rörliga kroppar. Med fyra majors och sex minderåriga, kan du få de kunskaper och utbildning som behövs för att kombinera din kärlek till sport, fitness och hjälpa människor med sjukvård, atletisk träning, undervisning, coachning och personlig träning eller företag att landa jobbet av dina drömmar. Vi är en av de få program i den stat där atletisk träning majors kan också tävla i intercollegiate friidrott - ger våra studenter en konkurrensfördel. Våra Business Administration / Sport Management majors kan arbeta med lärare att skräddarsy sin utbildning för att matcha sina karriärmål genom att lägga till minderåriga och koncentrationer. Våra motion vetenskap studenter få praktisk erfarenhet med lärare och vårt stora nätverk av framgångsrika alumner som arbetar inom fitness industrin. Idrott undervisning majors gynnas små klasser med toppmoderna sport och träningsfaciliteter, ge dem den bästa möjligheten för framgång. Oavsett din specifika större, kommer vår Kinesiology avdelning förbereda dig för en framgångsrik, givande och givande karriär. ... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, st ... [+]

Varför studera konst?

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, strävar vi att bygga en uppskattning för de rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan konst och andra akademiska discipliner. Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för konsthistoria, har de fått lära sig rätt kompetens i sinnet, hand, och öga. De har bidragit till att hitta nästa steg i sin livsresa, och har ifrågasatts för att vara det bästa de kan vara inom det valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

En signatur programmet vid Aquinas College, gemenskapen ledarskap skapades av lokala ledare för att förbereda dig att engagera sig i och i ditt samhälle att arbeta för de ... [+]

Varför studera Community ledarskap?

Aquinas är en av endast ett fåtal högskolor att erbjuda ett tvärvetenskapligt stora som syftar till att ge dig perspektiv på samhället ledarskap och social rättvisa, att utveckla dina organisatoriska och analytiska problemlösningsförmåga, och att fördjupa din känsla av medborgerligt ansvar genom servicemöjligheter i lokal myndigheter och organisationer. En signatur programmet vid Aquinas College, gemenskapen ledarskap skapades av lokala ledare för att förbereda dig att engagera sig i och i ditt samhälle att arbeta för det allmänna bästa. Med fokus på lokala frågor med lokala ledare kommer att inspirera dig att tänka kritiskt och globalt, samt förbereder dig för social rättvisa orienterade karriärer inom den offentliga och ideella organisationer. Som en examen från Aquinas College Community Ledarskapsprogram, kommer du att ha praktisk erfarenhet av hur social rättvisa informerar effektiv samhällstjänst och ledarskap.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Större krav Minst 18 hp i Language Arts större måste tas på Aquinas College. ... [+]

Stora krav

Minst 18 hp Språk Arts större måste tas på Aquinas College.

Krävs: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 är en förutsättning).

OBS: Krav på språk Arts större och mindre finns för närvarande under statlig översyn.

Banor EH115 förstå och uppskatta litteratur (3) AC SV / EH382 undervisning Barnlitteratur (3) SV / EH388 Undervisning ungdomslitteratur (3) EN441 Advanced Literacy bedömning och intervention (3) EN455 Adolescent skrivkunnighet (3) EN463 Läsning Intern (3) EH205 Avancerad komposition (3) WI CN205 tala inför publik (3) CN206... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Fyrtioåtta (48) timmar kredit i teatern: kärnan (27 poäng) och en koncentration eller "spår" (21 poäng) vald från följande alternativ: prestanda (agerar och / eller regi) ... [+]

Varför studera teatern?

Oavsett om du är redo att ta steget eller bygga det, hittar du din plats i insatsområdet till Aquino. Med en ledande anläggning och tillägg av en ny regissör teateravdelningen, är vårt program sätta en ny standard of excellence.

År 2003, $ 7 miljoner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbete med Aquinas College, gemenskapen Circle Theatre och Grand Rapids katolska högstadier) hade sin Grand Opening Season. Det är en samverkande effekt som ger extra teater för vårt samhälle och våra studenter.

Hur vi är olika Aquinas är bara fyra år privat skola i Grand Rapids område som erbjuder en teater stor. Programmet är en del av ett unikt samarbete med Circle teatern och League of katolska höga skolor, den enda i sitt slag i landet, vilket möjliggör en mängd olika prestanda, undervisning, och tekniska utbildningsmöjligheter. Avdelningen producerar fyra till fem fullt monterade visar per år, med fokus på samtida pjäser, musikaler, och anpassningar. Institutionen erbjuder tre olika 21-poängs koncentrationer (prestanda, tekniska och allmänna) förutom en 27-kredit kärna. Aquinas erbjuder upp till fyra talang stipendier för inkommande freshmen och överföringar, som grundar sig på audition (för artister) eller portfölj (för designers, scen chefer och direktörer). Eleverna har haft praktik på alla de stora teatrar i Grand Rapids, liksom på The Purple Rose i Chelsea och i Chicago, Houston, Los Angeles och Phoenix. Studenterna lämnar med fler verkande och design poäng än majors från andra högskolor, eftersom de har tillgång till enastående möjligheter för att bygga sina meritförteckningar... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Ny på Aquinas Fine Arts Program i vår är en ny stor teater för social förändring. Detta gör Aquinas till en av några få högskolor i regionen för att erbjuda denna unika m ... [+]

Ny på Aquinas Fine Arts Program i vår är en ny stor, Teater för social förändring. Detta gör Aquinas till en av några få högskolor i regionen för att erbjuda denna unika majoritet. De Teater för social förändring läroplan Är avsedd att hjälpa akademiker att upptäcka och överbrygga empati gap som finns inom samhällen. Teatermedlemmar blir aktivister av olika slag som de arbetar med ett samhälle för att hitta livliga och dynamiska sätt att hjälpa disenfranchised berätta sina historier.

Produktioner kan innehålla lite förstod eller splittrande ämnen, till exempel psykiska problem, könsskillnader, missbruk eller sexuella övergrepp. Teater blir således plattformen för personligt berättande av historier bland specifika demografi som sällan har sina perspektiv definierade i mainstream teater.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Större Krav: Trettiosex (36) kredit timmar. Obligatoriska kurser: ... [+]

Hur vi är olika Varje heltids professor har en Mandatum från biskopen i stiftet av Grand Rapids eller ärkebiskopen av Detroit. Utexaminerade hitta lätt arbete i församlingar i stift Grand Rapids, Lansing och Arch-stift Detroit. Många studenter går vidare till forskarutbildning i teologi vid skolor som Notre Dame, Boston College, Marquette, Catholic University of America och Villanova. En sex-rätters certifikat i teologiska studier möjliggör för studerande att ansöka om stifts mästare konfirmander status. Varje heltids professor undervisar i katolska Studies programmet. En teologi professor har två gånger varit Fulbright Scholar i Ukraina och en annan ger dussintals teologiska samtal på lokala katolska sammankomster. I samarbete med stiftet av Grand Rapids, är avdelningen utvecklar en ungdomsarbetet större och mindre. För varje termin, kan eleverna begära att studera bibliska språk, grekiska eller hebreiska. Studenter har möjlighet att delta i en riktad studie av St Thomas Aquinas "Summa Theologiae. Vartannat år en teologi professor erbjuder en kurs på Sagan om Ringen och The Chronicles of Narnia. Stora krav ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Den engelska stora på Aquino förbereder dig för din karriär och liv genom att studera litteratur och språk. I vår engelsk litteratur stor, kommer du att möta några av de ... [+]

Varför studera engelska?

Den engelska stora på Aquino förbereder dig för din karriär och liv genom att studera litteratur och språk. I vår engelsk litteratur stor, kommer du att möta några av de största författarna i världen och hålla jämna steg med aktuella trender inom områden som kvinnoforskning, minoritets litteratur, världslitteraturen på engelska och filmvetenskap. Vår engelska Major med en Writing Tonvikten kommer att utveckla skriftliga färdigheter, vitala inom alla områden din framtid kan hålla. Våra skriv och journalistik minderåriga ger dig möjligheter att uttrycka sig själv och ta med din skriftliga färdigheter till professionella nivåer, oavsett din stora.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Studera franska vid Aquinas College kommer inte bara hjälpa dig att nå dina språk inlärningsmål, det kommer också tillåter dig att få tillgång till en mängd levande och o ... [+]

Bienvenue dans le program de Français d'Aquinas College!

Studera franska vid Aquinas College kommer inte bara hjälpa dig att nå dina språk inlärningsmål, det kommer också tillåter dig att få tillgång till en mängd levande och olika kulturer, liksom en rikedom av litteratur och historia. Dessutom skulle franska säkert vara ett plus i ditt yrkesliv. Franska talas av över 300 miljoner människor i mer än 50 länder på alla kontinenter gör det med engelska världens enda verkligt globala språk. I vårt land, 1,8 miljoner amerikaner talar franska hemma.

Förutom språkkurser, kommer franska på Aquinas College berika din kunskap och förståelse av franska och fransktalande kulturer. Du kommer att uppmuntras att nå ut till infödda tack vare vår termin lång studie utomlands program i Frankrike (Angers). Vårt program kommer också att ge dig möjlighet att förbereda sig för den professionella världen genom Översättning och franska för yrket klasser. Dessutom är Aquinas College en officiell examen centrum för Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Den tyska Studies Program vid Aquinas College främjar förståelse för och utbyte med tyskspråkiga kulturerna, både inom och utanför USA. Våra integrerade program för språk ... [+]

Varför studera tyska?

Visste du att…

Tyska talas av mer än 124 miljoner människor världen över? Tyska har traditionellt varit kärnan i humaniora miljöer såsom Aquinas College på grund av de tvärvetenskapliga sambanden mellan litteratur, historia, konst och filosofi, liksom de sociala och naturvetenskap? Tyska är det vanligaste språket på Internet efter engelska? Tyska är ett officiellt språk på många internationella konferenser? Nästan två av tio böcker som publicerats i världen publiceras på tyska? Människor i tysk härkomst utgör en av de största arv grupperna i USA med många intakta tyskspråkiga samhällen? Mer än 1100 företag från tysktalande länder har amerikanska dotterbolag? Mer än 700 amerikanska företag att göra affärer i Tyskland och har skapat 800.000 relaterade jobb? Trots sitt rykte som ett svårt språk, närhet till tyska och engelska som germanska språk gör tyska i många avseenden lättare för engelsktalande Tyska på Aquino erbjuder många möjligheter att studera olika aspekter av en tysk Studier läroplan medan du njuter av tyskrelaterade aktiviteter på och utanför campus: Njut av en tysk klass i början, medel eller avancerad nivå i ett kommunikativt, elevcentrerad, interaktiva och kul (!) Miljö (Tysk kultur & Civilization, Studier av Tysk kultur och samhälle genom film, Modernt noveller, 19th Century Litteratur : Sagor …) Hur vi är olika ... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined