Läs den officiella beskrivningen

HemAquinas CollegeGer en inkluderande utbildningsgemenskap rotad i den katolska och Dominikanska tradition, en liberal arts utbildning med ett globalt perspektiv, betonar karriär förberedelse fokuserar på ledarskap och tjänande, och främjar ett engagemang för livslångt lärande tillägnad strävan efter sanning och den gemensamma Bra.

Ta en virtuell rundtur på vår campus genom att klicka här

Vår vision

Aquinas College är erkänd som den exceptionella katolska humaniorahögskola som förbereder individer för karriärer ledarskap och service för att utveckla en hållbar och rättvis global gemenskap.

Liberal Arts

utbildning Liberal Arts är omfattande utbildning, som syftar till att utveckla elever som trivs i alla dimensioner av livet. På Aquinas, medan eleverna får karriär förberedelse inom särskilda ämnen, är målet att vara lämplig för allt. En utbildning för hela människan som är bäst för hela livet, inte bara 9-5 arbetsdag, men förbereda dig för en ständigt föränderlig värld.

Vad kan det göra för mig?

 • Friheten av en liberal arts utbildning omfattar andlig frihet och främjar sätt att tänka och leva som gör det möjligt för eleverna att inse Guds syfte för dem i livet.
 • Genom att fokusera på hela människan, eleverna får en förståelse för hur man fyller viktiga roller i sin fritid, till exempel genom att vara en god vän, kyrka medlem, make, eller en positiv bidragsgivare till samhället.
 • Förvärva en bred, grundläggande utbildning, är studenter beredd för ett brett spektrum av karriärmöjligheter under hela livet.
 • Med en mindre storlek och mindre student / professor förhållande än större universitet, får du mer personlig uppmärksamhet, vara mer benägna att hänvisas till praktik och jobb och lära sig att främja djupare relationer.
resultat

Det finns många saker att vara stolt över i Aquino. Erkänd nationellt, och tilldelas för våra starka akademiska program, friidrott, framgång i hållbarhet och serviceansträngningar, och framför allt resultaten av våra studenter.

nationella Awards

 • Fira våra tydligt katolska och Dominikanska rötter, var Aquino tilldelades en topp 50 katolska College (2015 betyg Best katolska Högskolor och universitet).
 • Aquinas rankades också # 3 Bästvärdet Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bästa Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 betyg).

Student framgång

Det finns en mängd olika möjligheter för våra studenter att utforska sina intressen. Antingen genom att studera bort, utför grund forskning, eller driva en praktik, finns det något för alla.

 • Aquinas har en extremt hög placering hastighet, där 90% av våra 2014 studenter var antingen anställd eller i forskarskolor inom sex månader efter examen.
 • Praktik partners som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Art Museum, Van Andel Research Institute och Detroit Tigers och många fler!
 • Aquinas rankas i topp 3 procent av alla bokföringsprogram i landet som bygger på 2014 CPA Exam genomströmningen.
 • Vi har nästan en acceptans på 70% i läkarutbildningen, och trivs med samarbetet med MSU College of Human Medicine Tidig Assurance Program.
 • 100% av de utexaminerade i omvårdnad och kemi används inom 6 månader efter examen.
 • Utbildning studenter passerar Michigan test för lärare certifiering i en takt på 92,4%.
 • Våra studenter har en acceptans 90% i Physical assistent, Sjukgymnastik och Dental program.
studenter
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Aquinas College

Konstavdelningen har till uppgift att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonstledare samt att tillhandahålla servicekurser för icke-artister. Genom våra kurser s ... [+]

Varför studera konst?

The Art depalt = "artments uppdrag är att träna alt =" artister, alt = "konsthistoriker och visuella alt =" artadministratörer, samt att tillhandahålla service kurser för icke-alt = "art majors. sträva efter att bygga upp en uppskattning för det rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan alt = "konst och andra akademiska discipliner. Våra kandidater i alt = "art har uppmuntrats att överväga deras framtida yrkesroll i sammanhanget av både nutida och historiska världen. Förutom vördnad för alt =" konsthistoria har de fått lära sig lämpliga färdigheter i sinnet, och ögat. De har hjälpt till att hitta nästa steg i sin livsresa och har utmanats att vara det bästa de kan vara i sin valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Aquinas College

Designad för studenter som har intresse för kemi men inte vill bedriva karriär inom forskning. Med en dubbelt major i kemi och företagsekonomi är utexaminerade av program ... [+]

Varför studera kemi?

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kännedom om kemi som passar sina mål: för de allmänna utbildningsstuderna att de blir litterära i grundläggande kemi; och för de vetenskapliga stora eleverna att de har de kunskaper och färdigheter som krävs för att de ska kunna lyckas i sin karriär efter baccalaureat.

American Chemical Society riktlinjer för yrkesutbildning är grunden för kemi läroplanen. Kurser i allmänhet, oorganisk, organisk, analytisk och fysisk kemi utgör ramarna för programmet. Dessutom erbjuds kurser inom biokemi, miljökemi och avancerade ämnen regelbundet.

Studenter förväntas delta i föreläsningar, delta i laboratoriearbete och bli involverade i forskning. Eftersom kemi spelar en central roll i alla vetenskapliga discipliner är valet av karriär av BS-kemisten nästan gränslös.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas College erbjuder de enda Bachelors of Science i översättning och tolkning i delstaten Michigan. Programmet är utformat för studenter som söker den professionella ... [+]

Aquinas College erbjuder de enda Bachelors of Science i översättning och tolkning i delstaten Michigan. Programmet är utformat för studenter som söker den professionella fokus och tvärvetenskaplig bredd som BS-graden erbjuder med införandet av en mindre eller dubbel major för att utveckla de färdigheter som behövs för att använda världsspråk översättning och tolkning i en professionell miljö. Det introducerar grunderna för översättning och tolkningsteori som tillämpas på den faktiska praktiken av översättning och tolkning.

Programmet består av grundläggande översättning och tolkningskurser och erbjuder koncentrationer på franska, tyska och spanska för att säkerställa kompetens på ett världsspråk. Kandidater kan gå in på doktorandprogram i översättning eller tolkning eller fortsätta arbeta för en mängd olika inställningar som regering, företag, medicin, juridik, skolor eller industri, för översättningsbyråer eller som frilansöversättare.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Aquinas College

Filosofi är studien av allmänna och grundläggande problem, såsom existens, kunskap, värderingar, skäl, sinne och språk. Det skiljer sig från andra sätt att ta itu med såd ... [+]

Varför studera filosofi?

Filosofi är studien av allmänna och grundläggande problem, såsom existens, kunskap, värderingar, skäl, sinne och språk. Det skiljer sig från andra sätt att ta itu med sådana problem genom sitt kritiska, allmänt systematiska tillvägagångssätt och dess beroende av rationellt argument.

Hur vi är olikaStudenter engagerar ständiga filosofiska frågor inom små övre klasser.Våra studenter vinner sommarforskningsbidrag för att utforska pressa etiska frågor.Eleverna formar sin filosofiska utbildning genom individuella kurser och riktade studier.Aquinas Philosophy Club utökar filosofiska samtal utanför klassrummet.Våra studenter skärpa sina argument genom offentliga händelser, som den nyligen invigda Disputatio, en debattserie i den dominikanska traditionen, som erbjuder en möjlighet för studenter, exceptionella forskare och medlemmar i samhället att diskutera utmanande moraliska problem på ett seriöst och kollegialt sätt.Kurser erbjuds i tillämpad etik, filosofisk tankehistoria och de centrala filosofiska områdena, inklusive metafysik, epistemologi, etik och logik.Eleverna kan para sina studier med andra innehållsområden, inklusive humaniora och naturvetenskap.Arbeta med fakultet som vinner undervisningsutmärkelser, tilldelas nationella stipendier och har aktiva forskningsagendor.Våra studenter går vidare till vidare studier, såsom alt = "filosofie kandidatprogram, läkarskola och lagstadg.Vår fakultet söker, som Aquinas själv gjorde, för att uppleva och uppmuntra tänkande inom eleverna.Viktiga krav:... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Ett signaturprogram på Aquinas College , Community Leadership skapades av lokala ledare för att förbereda dig att vara förlovad med och i ditt samhälle för att arbeta för ... [+]

Varför studera gemenskapsledarskap?

Aquinas är en av endast några få högskolor som erbjuder ett tvärvetenskapligt huvud som är utformat för att ge dig perspektiv på alt = "samhälls ledarskap och social rättvisa, att utveckla dina organisatoriska och analytiska problemlösningsförmåga och fördjupa din känsla av samhällsansvar genom service möjligheter i lokala byråer och organisationer. Ett signaturprogram på Aquinas College , Community Leadership skapades av lokala ledare för att förbereda dig att vara förlovad med och i ditt alt = "samhälle för att arbeta för det allmänna gott. Att fokusera på lokala frågor med lokala ledare kommer att inspirera dig att tänka kritiskt och globalt, samt förbereda dig för sociala rättvisaorienterade karriärer i offentliga och ideella organisationer. Som examen på Aquinas College Community Leadership-programmet kommer du att ha den praktiska erfarenheten av hur social rättvisa informerar effektiv alt = "samhällstjänst och ledarskap.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna bra för att fortsätta att gå i skolan. Sedan 2006 har 100% av de kandidatexamen som ansökt om geografiutbildningspr ... [+]

Hur vi är olikaAquinas är en av bara två liberal arts colleges i Michigan för att erbjuda en geografi stor.Fakulteten har kompetens inom geografiens triad: fysisk geografi, human geografi och geografisk teknik.Studenter har möjlighet att få praktisk erfarenhet genom fakultet-riktade forskningsprojekt (t.ex. Mohler-Thompson Summer Program) och praktikplatser i lokalsamhället (t.ex. City of Grand Rapids, Grand Valley Metro Council, Michigan Department of Transportation, och andra).Aquinas geografi akademiker är anställda i en mängd olika jobb, bland annat: stadsplanerare, dam inspektör, fastighetsskattebedömare, miljöpedagog, GIS direktör och college professor.En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna bra för att fortsätta att gå i skolan. Sedan 2006 har 100% av de kandidatexamen som ansökt om geografiutbildningsprogram blivit tilldelade assistentskap eller stipendier.Under de senaste 10 åren har geografi majors studerat på forskarskolor över USA och världen inklusive: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas i Austin och många regionala institutioner.Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays-fellow i Turkiet för 2014.Både kartografi (kartläggning) och GIS (Geographic Information Systems) är hela semesterklasser, vilket ger studenterna en stark bakgrund i geografiska tekniker.Vi använder samma GIS-programvara som lokala, statliga och federala byråer, så att eleverna har färdigheter för yrkesutbildning på GIS.De flesta geografi program finns i stora universitet där fakulteten arbetar mestadels med doktorander, men hos Aquinas är våra geografi akademiker våra enda huvudmän.Viktiga krav... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Våra heltidshistoriprofessorer är alla utgivna författare som aktivt arbetar med forskningsagendor och bokprojekt. Detta beror på att excellens i undervisningen är deras ... [+]

Varför studera historia?

Våra heltidshistoriprofessorer är alla utgivna författare som aktivt arbetar med forskningsagendor och bokprojekt. Detta beror på att excellens i undervisningen är deras prioritet. I ordföranden av Assoc. av amerikanska högskolor och universitet ", lärare-lärda är engagerade i högkvalitativ grundutbildning, driva ett aktivt program för forskning och stipendium och antas att uppleva och berika sin undervisning och studentupplevelsen genom att införliva insikter från egen forskning om deras instruktionsaktiviteter, studentrådgivning och relaterat arbete "(Kuh, et al.," Why Teacher-Scholars Matter, "Liberal Education, Fall 2007).

Hur vi är olikaVåra heltidshistoriprofessorer är utgivna författare som aktivt arbetar med forskningsagendor och bokprojekt.Nyare historia alumner har bedrivit arbete i grundskolor, utrikes-tjänsten, offentlig historia (museer, statliga historiska parker, arkiv), politik, lag, verksamhet och undervisning på högskolan, sekundär och elementär nivå.Våra alumner inkluderar publicerade författare som Michael Deeb, författaren till The Drieborg Chronicles, en borgerkrigs trilogi.Våra studenter presenterar på konferenser, inklusive Phi Alpha Theta och The Great Lakes History Conference.Vårt aktiva History Club är värd för sociala och pedagogiska händelser, inklusive filmkvällar, guidade museumsturer och resor till Chicago.Studerande historia bidrar till den motståndskraft och anpassningsförmåga som behövs för att blomstra i en snabbt föränderlig ekonomi.En examen i historia från Aquinas säkerställer att studenter har uppnått en nivå av läsförståelse, möjlighet i skriftlig och muntlig kommunikation, forskningsfärdigheter och analytiskt tänkande för att lyckas i alla karriärvägar. Dessa överförbara färdigheter gör det möjligt för våra studenter att hitta tillfredsställande arbete inom en mängd olika områden.Avdelningen är särskilt stark i intellektuell, religiös och politisk historia.Våra studenter har internerat på museer och... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Hållbara affärsmetoder återställer miljökvaliteten, främjar stabila och friska samhällen och ökar långsiktig lönsamhet. Aquinas Sustainable Business Degree-programmet frä ... [+]

Varför studera hållbart företag?

Hållbara affärsmetoder återställer miljökvaliteten, främjar stabila och friska samhällen och ökar långsiktig lönsamhet. Aquinas Sustainable Business Degree-programmet främjar ekologisk och social intelligens i alla affärsbeslut och är det första grundutbildningen i sitt slag i Michigan och USA.

Hur vi är olikaProgrammet har mer än ett decennium erfarenhet av hållbar företagsutbildning som erbjuder den första högskoleexamen i USA.Kandidater gör enastående professionella bidrag i en mängd olika företag, ideella och offentliga organisationer - många av dem leder sin bransch i hållbarhet.Fakulteten kombinerar affärs erfarenhet och starka akademiska uppgifter.Internationella perspektiv inom hållbart företag, med sin fältkomponent i Costa Rica, erbjuder studenterna en första möjlighet att utforska hållbart företag i andra länder.Curriculum förbinder världsförändrande tänkande med traditionella affärsförmåga och förståelse för den naturliga världen.Studenterna får praktisk, hållbar affärserfarenhet genom specialutbildade praktikplatser.Steelcase och Wege Foundations och andra givare gav mer än 1,8 miljoner dollar för att starta programmet.Sustainable Business Innovations Lab, en av de kurser som krävs, tränar eleverna i designtänkande och innovationsfärdigheter samtidigt som de löser utmaningar i verkligheten.Starkt affärs- och filantropiskt stöd till programmet fortsätter att erbjuda utvalda stipendier till traditionella studenter och fortbildningslärare.Studenter engagerar med campus och West Michigan hållbarhetsinsatser - gör en skillnad nära hemma.Sustainable Business Major... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Minst 23 högskolepoäng i den integrerade vetenskapshuvudet måste tas vid Aquinas College . Denna majoritet är endast tillgänglig för studenter som söker elementär certifi ... [+]

Viktiga krav

Minst 23 högskolepoäng i den integrerade vetenskapshuvudet måste tas vid Aquinas College . Denna majoritet är endast tillgänglig för studenter som söker elementär certifiering.

Krävs: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 eller CY155; CYl12 eller CY156; PC201 eller PC213; PC202 eller PC214; GY101, GY129; EL100KurserBY123 Miljöbiologi (3) NLBY150 Human Biology (4) NLBY160 Biologins principer (4) NLBY161 Botanik (3)BY162 Zoologi (3)CY111 Allmän kemi (4) NLCY155 Allmän, organisk och biokemi I (3)CY112 Allmän kemi (4)CY156 Allmän, organisk och biokemi II (3)PC201 Allmän fysik: Mekanik, Ljud, Värme (4) NLPC213 Allmän fysik med analys: Mekanik, Ljud, Värme (4)PC202 Allmän fysik: Elektricitet, Magnetism, Ljus, Kärnfysik (4)PC214 Allmän fysik med analys: Elektricitet, Magnetism, Ljus, Kärnfysik (4)GY101 Earth Environments (4) NLGY129 Fysisk geografi i Michigan (3) NNEL100 Introduktion till miljöstudier (3) NN... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Även om alla är födda med kommunikationsmedel, måste kommunikationsförmåga, liksom alla talanger, utvecklas. Kommunikationsplanen på Aquinas var utformad med det i åtanke ... [+]

Varför studera kommunikation?

Även om alla är födda med kommunikationsmedel, måste kommunikationsförmåga, liksom alla talanger, utvecklas. Kommunikationsplanen på Aquinas var utformad med det i åtanke.

Klasser kräver eftertänksam förfrågan, kritiskt tänkande, problemlösningsförmåga och aktivt deltagande. Kommunikation är en av de snabbast växande disciplinerna hos Aquinas.

Hur vi är olikaEffektiva kommunikationsfärdigheter är vad arbetsgivare söker, enligt National Association of Colleges and Employers. Kommunikation majors lär sig dessa färdigheter i klasser och praktikplatser.Aquinas kommunikationskandidater har ledarskapsställningar inom sjukvård, juridik, konst, utbildning och ideell sektor.Fyra distinkta kommunikationsmässiga spår erbjuds och skräddarsys för karriärmål, däribland Business Administration and Communication Dual Major.Alla huvudmän utformar och bedriver äldre forskningsprojekt som förberedelser för högskoleexamen och högkvalificerade karriärer.Kommunikationsstudenter kan bli statsdomstol godkända konfliktmedlare medan de fyller kurser för stora och mindre.Kommunikationsfakultetsmedlemmar tjänar på många Grand Rapids-styrelser, däribland Dispute Resolution Center i West Michigan, Circle Theatre, Grand Rapids Restorative Justice Initiative och Spectrum Health Institutional Review Board.Våra fakultetsmedlemmar ger råd till högprofilerade personer, inklusive statliga och nationella titelägare för Miss America och Ms Wheelchair America Programs.Kommunikation är en av tre Aquinas majors som kan slutföras på natten.Fakultetsmedlemmarna har kompetens efterfrågad av gemenskapspartners, vilket underlättar förbättring av kommunikationsförmåga hos vårdgivare, ideella organisationer, vinstdrivande organisationer och utbildningsorganisationer.Övriga majors - omvårdnad, hållbart företag, språkkonst, sportledning och journalistik - kräver kommunikationskurser, som visar det tvärvetenskapliga värdet.Viktiga krav... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

I samarbete med stiftet Grand Rapids utvecklar avdelningen ett ungdomsministerium som är stort och mindre. För en termin kan studenterna begära att studera bibliska språk ... [+]

Hur vi är olikaVarje heltidsprofessor har en mandatum från biskopen av stiftet Grand Rapids eller ärkebiskopen av Detroit.Kandidater hittar lätt anställning i församlingar i biskopen av Grand Rapids, Lansing och Arch-Stiftet Detroit.Många akademiker fortsätter att utexamera studier i alt = "teologi på skolor som Notre Dame, Boston College, Marquette, Katolska University of America och Villanova.Ett sexkursbevis i teologiska studier gör det möjligt för studenter att ansöka om diocesan master catechist status.Varje heltidsprofessor undervisar kurser i katolska studierprogrammet.En alt = "teologiprofessor har två gånger varit Fulbright Scholar i Ukraina och en annan ger dussintals teologiska samtal vid lokala katolska sammankomster.I samarbete med stiftet Grand Rapids utvecklar avdelningen ett ungdomsministerium som är stort och mindre.För en termin kan studenterna begära att studera bibliska språk, grekiska eller hebreiska.Studenter har möjlighet att delta i en riktade studie av St. Thomas Aquinas Summa Theologiae.Vart annat år erbjuder en alt = "teologiprofessor en kurs om Ringenes Herre och Krönikornas Narnia.Viktiga krav... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Western Michigan University och Aquinas College är partners i ett innovativt teknikprogram som meddels en liberal arts-utbildning som är rotad i den katolska och dominika ... [+]

Western Michigan University och Aquinas College är partners i ett innovativt teknikprogram som meddels en liberal arts-utbildning som är rotad i den katolska och dominikanska traditionen med resurser och expertis hos ett stort offentligt forskningsuniversitet. Grader är tillgängliga inom industriell och entreprenörsteknik och inom civilingenjör (i väntan på), och båda är ackrediterade av ABETs tekniska ackrediteringskommission.

Allmän utbildning och förkunskapskurser undervisas av Aquinas fakultet. Ingenjörskurser undervisas av WMU-fakulteten. Studenterna examinerar med både en civilingenjörsexamen från Aquinas och en civilingenjörsexamen i teknik från WMU

Varför studera teknik?Du får lösa stora problem som påverkar samhällen, till skillnad från alla andra karriärer!Karriär inom teknik är bland de mest eftertraktade, välbetalda fälten i världen. De är utmanande och kreativa och tenderar att ha hög arbetsnöjdhet.Ingenjörer, forskare och tekniker lär sig färdigheter som kan överföras till flera branscher, vilket gör dem marknadsföra över hela världen.Möjligheterna är globala - du kan välja var du ska tillämpa dina färdigheter. Bo där du vill!Grader inom teknik och vetenskap ger förberedelser för andra yrkeskunskaper som juridik, medicin och näringsliv.Varför AQ?Utmärkt undervisning och mentorskap vid en katolsk liberalskola med små klasser och många möjligheter till personlig uppmärksamhet och handledning.Starka STEM (vetenskap, teknik, teknik och matematik) med dedikerade professorer och alla föreläsningar och laboratorier som lärs av professorer (ingen TA).Privat liberal arts college utbildning på bekostnad av in-state undervisning.Högskolad högskola för hållbarhet, med spännande möjligheter till deltagande, kreativitet och initiativ.Integration av liberal arts med STEM, som är en försäljningsplats med arbetsgivare.Vacker campus i skogbevuxen miljö med spår, dammar och tillgång till Fisk Lake.Bara... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Konstavdelningen har till uppgift att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonstledare samt att tillhandahålla servicekurser för icke-artister. Genom våra kurser s ... [+]

Varför studera konst?

The Art depalt = "artments uppdrag är att träna alt =" artister, alt = "konsthistoriker och visuella alt =" artadministratörer, samt att tillhandahålla service kurser för icke-alt = "art majors. sträva efter att bygga upp en uppskattning för det rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan alt = "konst och andra akademiska discipliner. Våra kandidater i alt = "art har uppmuntrats att överväga deras framtida yrkesroll i sammanhanget av både nutida och historiska världen. Förutom vördnad för alt =" konsthistoria har de fått lära sig lämpliga färdigheter i sinnet, och ögat. De har hjälpt till att hitta nästa steg i sin livsresa och har utmanats att vara det bästa de kan vara i sin valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Designad för studenten som är intresserad av musikbranschen. ... [+]

Varför studera musik?

Musikavdelningens uppdrag till uppdrag av Aquinas College är att ge både musikaliska och generella utbildningsstuderande: först en djupare förståelse och erfarenhet av musik från den rikliga mångfalden av kulturer som finns idag och genom åren; och för det andra de verbala och tekniska färdigheterna för att kommunicera den kunskapen om musik.

Hur vi är olika70 000 dollar i musikavdelnings stipendier har tilldelats för 2015-2016. Från och med oktober godkänns ansökningar för nästa år.Studerande praktikanter med områdena organisationer och verksamheter inklusive opera företag, turnerade kristna band, musikskolor, symfonier, internationella turnéartörer, resebyråer specialiserade på turnégrupper och mycket mer.Vi arrangerar föreställningar av spännande nya verk varje termin av våra studentensembler, fakultetsmedlemmar, akademiker och gästartister, i samarbete med stigande stjärnkomponenter.Vi erbjuder två professionella grader - Bachelor of Music Education och Bachelor of Music i Liturgisk Musik - samt en kandidatexamen med betoning på Performance eller Jazz, och en kandidatexamen i Business Administration Dual Major i Business and Music.Fakultetsföreställningar och presentationer har ägt rum vid akademiska konferenser, festivaler och kongresser samt i konsertsalar, katedraler, utställningsplatser, klubbar och universitet i USA och Europa, i Guinea-Västafrika, Japan och Sydamerika.Kandidater är ledare inom musikutbildning, musikministerium, performance, jazzstudier och musikbranschen.Liturgiska musikstudenter förbereder sig för sin karriär genom att samarbeta med unga alumner mentorer, lärlingar och krediterade praktikplatser.Aquinas är hem till: två rörorgan, en 210-sits recital hall med två 9-fots konsert grand pianos - Steinway och Baldwin - på scenen, en inspelningsstudio, Performing Arts Center och 28 ytterligare grand, upprätt och elektroniska pianon från Steinway , Schimmel, Yamaha, Boston,... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Utformad för affärsstudenter som är intresserade av teaterhantering. ... [+]

Varför studera teatern?

Oavsett om du är redo att ta scenen eller bygga den, hittar du din plats i alt = "Theatre at Aquinas. Med en ledande anläggning och tillägg av en ny alt =" en ny standard för excellens.

År 2003 hade den $ 7 miljoner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbete med Aquinas College , Community Circle Theatre och Grand Rapids katolska gymnasieskolor) sin stora öppningsperiod. Det är en kooperativ effekt som ger extraordinärt alt = "teater till vårt samhälle och våra studenter.

Hur vi är olikaAquinas är den enda fyraåriga privatskolan i Grand Rapids-området som erbjuder en alt = "teater stor.Programmet är en del av ett unikt samarbete med Circle Theatre och League of Catholic High Schools, den enda i sitt slag i nationen, vilket möjliggör en mängd olika prestanda, undervisning och tekniska utbildningsmöjligheter.Avdelningen producerar fyra till fem helmonterade utställningar om året, med fokus på nutida spel, musikaler och anpassningar.Avdelningen erbjuder tre olika 21-kreditkoncentrationer (prestanda, teknisk och allmänhet) utöver en 27-kreditkärna.Aquinas erbjuder upp till fyra talangsstipendier för inkommande nybörjare och överföringar, baserade på audition (för artister) eller portfölj (för designers, scenhanterare och regissörer).Studenter har haft praktikplatser på alla stora alt = "teatrarna i Grand Rapids samt på The Purple Rose i Chelsea, Chicago, Houston, Los Angeles och Phoenix.Studenterna lämnar med mer tecknings- och designkrediter än majors från andra högskolor eftersom de har tillgång till oöverträffade möjligheter att bygga sitt CV från ankomsten på campus, i stället för att vänta år för att se scentid eller skuggdesigners.Under de senaste åren... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på profession ... [+]

Varför studera företag?

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på professionell kompetens gör det möjligt för dem att aktivt bidra till deras yrke, samhälle och samhälle. Kompetenta yrkesverksamma inom branschen och ideella samhällen måste kunna tänka kritiskt, kommunicera tydligt, forskning effektivt, använda kvantitativ resonemang, använda nuvarande teknik och samarbeta med andra. Våra program omfattar både teoretiska och applikationskomponenter. Läroplanen bygger på och förstärks av högskolans liberala konstfokus.

Vi förväntar oss att studenterna bygger på de perspektiv som uppnåtts i studier som är så olika som filosofi, matematik, historia, religionsstudier, psykologi, litteratur, språk, sociologi, naturvetenskap, ekonomi och konst. Eleverna måste förstå organiserade institutioner så att de effektivt kan hantera detta fenomen som formar så mycket av sina liv. Handelshögskolan har för avsikt att arbeta med andra avdelningar på högskolan för att ge en stark organisatorisk bakgrund för studenter i andra akademiska majors genom enskilda kurser, affärsminor och dubbla huvudmän.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Biologi majors måste delta i tolv Science Division presentationer och ta Major Field Test i biologi. Minst tjugo (20) semestertimmar biologi kursarbete måste slutföras på ... [+]

Hur vi är olikaAquinas biologi akademiker njuter acceptansgrader på nästan 100% till läkare assistent, fysioterapi och tandläkarprogramAquinas biologi akademiker har en läkarvård acceptansgrad ca 20% över det nationella genomsnittet.Sedan 2000 har nästan en tredjedel av Aquinas biologikandidater gått för att tjäna doktorsexamen inom biologi eller hälsorelaterade områden (humanmedicin, veterinärmedicin, tandvård, fysioterapi etc.).Ytterligare 14% av Aquinas biologikandidater har gått på att vinna en magisterexamen på liknande områden (läkareassistent, folkhälsa, hälsovård, etc.) sedan 2000.Under fem års runda har Aquinas College biologiska kandidater gjort över 90: e percentilen på Major Field Test, ett standardiserat test av biologi kunskap administrerad av mer än 300 högskolorUpp till två kvalificerade Aquinas studenter per år kan antas till Michigan State University College of Human Medicine genom ett Early Assurance Partnership mellan de två institutionerna.Kvalificerad Aquinas biologi majors kan ta emot elektivbiologi krediter för laboratorieforskning utförs på theVan Andel Institute.Minst två fakultetsmedlemmar från Aquinas College Biology Department deltar i Mohler-Thompson Summer Scholars-programmet varje sommar och erbjuder stipendier för kvalificerade biologiska majors som engagerar sig i självständig forskning.Varje kurs och lab som tas av en Aquinas biologi major lärs av en heltid fakultet medlem som har tjänat en Ph.D. inom sitt kompetensområde.Alumni i biologiprogrammet har tjänat examen eller professionell examen vid prestigefyllda universitet som Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame och UC Berkeley och Harvard.Viktiga krav... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Från och med hösten 2017 kommer Aquinas College att erbjuda en stor och mindre i Data Analytics, ett snabbt växande fält som förbereder eleverna att bearbeta och presente ... [+]

Från och med hösten 2017 kommer Aquinas College att erbjuda en stor och mindre i Data Analytics , ett snabbt växande fält som förbereder eleverna att bearbeta och presentera data i en alltmer datadriven värld.

Kandidater med denna major eller minor kommer att kunna använda matematiska och statistiska tekniker i kombination med programmering och programvara för att upptäcka trender och annat beteende, sedan presentera analysen för bredare förståelse. Detta är ett tvärvetenskapligt fält som kombinerar statistik, matematik, dataprogrammering, informationsteknik och företagsekonomi.

Framsteg inom teknik, som smartphones, sociala nätverk och e-handel har under de senaste fem åren åtföljts av en explosion av data. Vissa experter uppskattar att över 90% av världens data har skapats under denna period.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas erbjuder såväl Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje huvudgrupp innehåller en stark teknisk bas, inklusive pro ... [+]

Varför studera datorinformationssystem?

Aquinas erbjuder såväl Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje huvudgrupp innehåller en stark teknisk bas, inklusive programmering, operativsystem, databas och nätverkskompetens.

CIS majoriteten stärker var och en av dessa färdigheter med avancerade kurser, medan MIS-graden kombinerar affärsförmåga som redovisning och marknadsföring med de tekniska färdigheter som behövs för företagsapplikation av informationssystem och teknik.

Nyliga förändringar av avdelningen har anpassat de stora kraven med ständigt föränderliga branschbehov, inklusive webbdesign och webbtjänster, öppen källkodsapplikationer och praktik inom applikationsdesign och programmering.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Ekonomiska programmets uppdrag är att främja kritiska, reflekterande, informerade och bemyndigade deltagare och medborgare, som förstår orsak och verkan inom ekonomins om ... [+]

Varför studera ekonomi?

Ekonomiska programmets uppdrag är att främja kritiska, reflekterande, informerade och bemyndigade deltagare och medborgare, som förstår orsak och verkan inom ekonomi. Genom ett antal kurser och aktiviteter erbjuder ekonomiprogrammet en viktig akademisk exponering till studien av alt = "ekonomi och verkliga exempel. Institutionen erbjuder också studenter möjlighet till icke-klassrum att delta i ekonomiska projekt och erfarenheter.

Ekonomien Major och Minor är bland de snabbast växande på campus. Sedan 2013 har antalet majors och minderåriga ökat från 1 till över 40!Economics-programmet vid AQ innehåller kurser som är tunga i kvantitativ analys, vilket hjälper eleverna att möta kraven på 21-talets arbetsmarknad.En examen i ekonomi har en av de högsta startlönerna för nya arbetstillfällen bland alla företagsgrader.En ekonomie grad kan förbereda dig för arbete inom privat och offentlig sektor, samt ge en bra grund för dem som vill fortsätta sin utbildning på forskarnivå.Hur vi är olikaEkonomien är en het produkt - alt = "ekonomi programmet på Aquinas har sett antalet alt =" ekonomi majors skyrocket med 1,800% från 2013 till 2015.Lär dig hur alt = "ekonomi ger svar på hållbarhetsproblem i en miljö alt =" ekonomikurs.Det handlar om mätning! Ta ekonometri för att förvärva kvantitativa färdigheter som är tillämpliga på verklig analys.Medvetet katolska och dominikanska: Fakulteten leder vägen för att integrera ekonomisk analys med den etiska insikten om katolsk socialundervisning.Ha kul att debattera de briljanta idéerna och grymma misstag från ekonomer som är så olika som John Maynard Keynes och Friedrich Hayek genom historien om ekonomisk tänkande.Upptäck svar på frågor som: Är... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på profession ... [+]

Varför studera företag?

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på professionell kompetens gör det möjligt för dem att aktivt bidra till deras yrke, samhälle och samhälle. Kompetenta yrkesverksamma inom branschen och ideella samhällen måste kunna tänka kritiskt, kommunicera tydligt, forskning effektivt, använda kvantitativ resonemang, använda nuvarande teknik och samarbeta med andra. Våra program omfattar både teoretiska och applikationskomponenter. Läroplanen bygger på och förstärks av högskolans liberala konstfokus.

Vi förväntar oss att studenterna bygger på de perspektiv som uppnåtts i studier som är så olika som filosofi, matematik, historia, religionsstudier, psykologi, litteratur, språk, sociologi, naturvetenskap, ekonomi och konst. Eleverna måste förstå organiserade institutioner så att de effektivt kan hantera detta fenomen som formar så mycket av sina liv. Handelshögskolan har för avsikt att arbeta med andra avdelningar på högskolan för att ge en stark organisatorisk bakgrund för studenter i andra akademiska majors genom enskilda kurser, affärsminor och dubbla huvudmän.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Trettiotre (33) terminstimmar med högst 12 timmar i en avdelning. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342 och HY162 erfordras. Minsta GPA på 2,0 ( ... [+]

Viktiga krav

Trettiotre (33) terminstimmar med högst 12 timmar i en avdelning. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342 och HY162 erfordras. Minsta GPA på 2,0 (C) krävs i kärnkurser. En kunskap om minst ett modernt språk, förutom engelska, krävs också. De återstående 15 högskolepoängen av valbara kurser arbetar för att slutföra huvudet kan hämtas från avdelningarna nedan. Ytterligare kurs kan godkännas för val av programkoordinator.

Företagsekonomi och kurser:

BS315 Kultur och internationell handel (3)ES185 Rika länder, fattiga länder: världens ekonomier (3)BE ES211 Mikroekonomiska principer (3)BE ES313 International Business (3)BE ES435 Utvecklingsekonomi (3)ES492 Historia av ekonomisk tanke (3)... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på profession ... [+]

Varför studera företag?

Företagsekonomiska institutionen vid Aquinas College är engagerad i utvecklingen av bredutbildade, globalt orienterade, etiska yrkesverksamma vars höga krav på professionell kompetens gör det möjligt för dem att aktivt bidra till deras yrke, samhälle och samhälle. Kompetenta yrkesverksamma inom branschen och ideella samhällen måste kunna tänka kritiskt, kommunicera tydligt, forskning effektivt, använda kvantitativ resonemang, använda nuvarande teknik och samarbeta med andra. Våra program omfattar både teoretiska och applikationskomponenter. Läroplanen bygger på och förstärks av högskolans liberala konstfokus.

Vi förväntar oss att studenterna bygger på de perspektiv som uppnåtts i studier som är så olika som filosofi, matematik, historia, religionsstudier, psykologi, litteratur, språk, sociologi, naturvetenskap, ekonomi och konst. Eleverna måste förstå organiserade institutioner så att de effektivt kan hantera detta fenomen som formar så mycket av sina liv. Handelshögskolan har för avsikt att arbeta med andra avdelningar på högskolan för att ge en stark organisatorisk bakgrund för studenter i andra akademiska majors genom enskilda kurser, affärsminor och dubbla huvudmän.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Kemisk fysik är en tvärvetenskaplig huvudämne som kombinerar kemiens studie av materiens sammansättning med fysikens studie av materiens och energiens egenskaper. Kurser ... [+]

Varför studera fysik?

Fysik / Föringenjörsavdelningen erbjuder för närvarande en majoritet i kemisk alt = "fysik och en minor i alt =" fysik avsedd för dem som är intresserade av gymnasiet.

Aquinas College är en liten, vänlig institution dedikerad till att undervisa sina elever i en miljö som är utformad för att hjälpa individer att utveckla sin talang och potential. Fysik / För-ingenjörsstudenter börjar sin AQ-utbildning genom att ta en serie kurser inom matematik, teknik, fysik och humaniora.

Hur vi är olika

Kanske är den största efterfrågan på lärare på sekundärnivå inom området för alt = "fysik.

Kemisk alt = "fysik är en tvärvetenskaplig huvudämne som kombinerar kemiens studie av materialets sammansättning med alt =" fysik "-studie av materiens och energiens egenskaper. Kurser är ritade från kemi, alt = "fysik och matematik.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Våra kandidater i konst har uppmuntras att överväga sin framtida professionella roll i sammanhanget av både nutida och historiska världen. Förutom en vördnad för konsthis ... [+]

Varför studera konst?

The Art depalt = "artments uppdrag är att träna alt =" artister, alt = "konsthistoriker och visuella alt =" artadministratörer, samt att tillhandahålla service kurser för icke-alt = "art majors. sträva efter att bygga upp en uppskattning för det rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan alt = "konst och andra akademiska discipliner. Våra kandidater i alt = "art har uppmuntrats att överväga deras framtida yrkesroll i sammanhanget av både nutida och historiska världen. Förutom vördnad för alt =" konsthistoria har de fått lära sig lämpliga färdigheter i sinnet, och ögat. De har hjälpt till att hitta nästa steg i sin livsresa och har utmanats att vara det bästa de kan vara i sin valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Studerande vars intresse och kursarbete är koncentrerat till vetenskapen kommer att få en kandidatexamen, medan de som är mer intresserade av mänskliga / kulturella kurse ... [+]

Hur vi är olikaAquinas är en av bara två liberal arts colleges i Michigan för att erbjuda en geografi stor.Fakulteten har kompetens inom geografiens triad: fysisk geografi, human geografi och geografisk teknik.Studenter har möjlighet att få praktisk erfarenhet genom fakultet-riktade forskningsprojekt (t.ex. Mohler-Thompson Summer Program) och praktikplatser i lokalsamhället (t.ex. City of Grand Rapids, Grand Valley Metro Council, Michigan Department of Transportation, och andra).Aquinas geografi akademiker är anställda i en mängd olika jobb, bland annat: stadsplanerare, dam inspektör, fastighetsskattebedömare, miljöpedagog, GIS direktör och college professor.En stark, bred läroplan i geografi förbereder eleverna bra för att fortsätta att gå i skolan. Sedan 2006 har 100% av de kandidatexamen som ansökt om geografiutbildningsprogram blivit tilldelade assistentskap eller stipendier.Under de senaste 10 åren har geografi majors studerat på forskarskolor över USA och världen inklusive: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas i Austin och många regionala institutioner.Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays-fellow i Turkiet för 2014.Både kartografi (kartläggning) och GIS (Geographic Information Systems) är hela semesterklasser, vilket ger studenterna en stark bakgrund i geografiska tekniker.Vi använder samma GIS-programvara som lokala, statliga och federala byråer, så att eleverna har färdigheter för yrkesutbildning på GIS.De flesta geografi program finns i stora universitet där fakulteten arbetar mestadels med doktorander, men hos Aquinas är våra geografi akademiker våra enda huvudmän.Miljöstudier Major... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Musikavdelningens uppdrag till uppdrag av Aquinas College är att ge både musikaliska och generella utbildningsstuderande: först en djupare förståelse och erfarenhet av mu ... [+]

Varför studera musik?

Musikavdelningens uppdrag till uppdrag av Aquinas College är att ge både musikaliska och generella utbildningsstuderande: först en djupare förståelse och erfarenhet av musik från den rikliga mångfalden av kulturer som finns idag och genom åren; och för det andra de verbala och tekniska färdigheterna för att kommunicera den kunskapen om musik.

Hur vi är olika70 000 dollar i musikavdelnings stipendier har tilldelats för 2015-2016. Från och med oktober godkänns ansökningar för nästa år.Studerande praktikanter med områdena organisationer och verksamheter inklusive opera företag, turnerade kristna band, musikskolor, symfonier, internationella turnéartörer, resebyråer specialiserade på turnégrupper och mycket mer.Vi arrangerar föreställningar av spännande nya verk varje termin av våra studentensembler, fakultetsmedlemmar, akademiker och gästartister, i samarbete med stigande stjärnkomponenter.Vi erbjuder två professionella grader - Bachelor of Music Education och Bachelor of Music i Liturgisk Musik - samt en kandidatexamen med betoning på Performance eller Jazz, och en kandidatexamen i Business Administration Dual Major i Business and Music.Fakultetsföreställningar och presentationer har ägt rum vid akademiska konferenser, festivaler och kongresser samt i konsertsalar, katedraler, utställningsplatser, klubbar och universitet i USA och Europa, i Guinea-Västafrika, Japan och Sydamerika.Kandidater är ledare inom musikutbildning, musikministerium, performance, jazzstudier och musikbranschen.Liturgiska musikstudenter förbereder sig för sin karriär genom att samarbeta med unga alumner mentorer, lärlingar och krediterade praktikplatser.Aquinas är hem till: två rörorgan, en 210-sits recital hall med två 9-fots konsert grand pianos - Steinway och Baldwin - på scenen, en inspelningsstudio, Performing Arts Center och 28 ytterligare grand, upprätt och elektroniska pianon från Steinway , Schimmel, Yamaha, Boston,... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Större krav Minst 18 högskolepoäng i Language Arts major måste tas vid Aquinas College . ... [+]

Viktiga krav

Minst 18 högskolepoäng i Language Arts major måste tas vid Aquinas College .

Nödvändig: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 är en förutsättning).

OBSERVERA: Krav på Language Arts major och minor är för närvarande under statlig granskning.

KurserEH115 Förstå och uppskatta litteratur (3) ACEN / EH382 Undervisning i barnlitteratur (3)EN / EH388 Undervisning ungdomslitteratur (3)EN441 Bedömning och intervention av avancerad litteratur (3)EN455 Ungdomslitteratur (3)EN463 Läsa praktik (3)EH205 Advanced Composition (3) WICN205 Public Speaking (3)CN206 Interpersonell kommunikation (3)CN300 lyssna (3)... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Ny på Aquinas Fine Arts Program i vår är en ny stor teater för social förändring. Detta gör Aquinas till en av några få högskolor i regionen för att erbjuda denna unika m ... [+]

Ny på Aquinas Fine Arts Program i vår är en ny stor teater för social förändring . Detta gör Aquinas till en av några få högskolor i regionen för att erbjuda denna unika majoritet.

Teatern för social förändring är avsedd att hjälpa akademiker att upptäcka och överbrygga empati gap som finns inom samhällen. Teatermedlemmar blir aktivister av olika slag som de arbetar med ett samhälle för att hitta livliga och dynamiska sätt att hjälpa disenfranchised berätta sina historier.

Produktioner kan innehålla lite förstod eller splittrande ämnen, till exempel psykiska problem, könsskillnader, missbruk eller sexuella övergrepp. Teater blir således plattformen för personligt berättande av historier bland specifika demografi som sällan har sina perspektiv definierade i mainstream teater.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Den engelska majoren i Aquinas förbereder dig för din karriär och för livet genom studier av litteratur och språk. I vår engelska litteraturkurs kommer du att träffa någr ... [+]

Varför studera engelska?

Den engelska majoren i Aquinas förbereder dig för din karriär och för livet genom studier av litteratur och språk. I vår engelska litteraturkurs kommer du att träffa några av de största författarna i världen och hålla jämna steg med aktuella trender inom områden som kvinnors studier, minoritetslitteratur, världslitteratur på engelska och filmstudier. Vår engelska major med en skriftlig inriktning kommer att utveckla skriftliga färdigheter, viktiga inom vilket område din framtid kan hålla. Våra skrivande och journalistiska minderåriga erbjuder dig möjligheter att uttrycka dig själv och ta med dina skriftliga färdigheter till professionella nivåer, oavsett din major.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Den engelska majoren i Aquinas förbereder dig för din karriär och för livet genom studier av litteratur och språk. I vår engelska litteraturkurs kommer du att träffa någr ... [+]

Varför studera engelska?

Den engelska majoren i Aquinas förbereder dig för din karriär och för livet genom studier av litteratur och språk. I vår engelska litteraturkurs kommer du att träffa några av de största författarna i världen och hålla jämna steg med aktuella trender inom områden som kvinnors studier, minoritetslitteratur, världslitteratur på engelska och filmstudier. Vår engelska major med en skriftlig inriktning kommer att utveckla skriftliga färdigheter, viktiga inom vilket område din framtid kan hålla. Våra skrivande och journalistiska minderåriga erbjuder dig möjligheter att uttrycka dig själv och ta med dina skriftliga färdigheter till professionella nivåer, oavsett din major.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Aquinas College erbjuder en ny koncentration i Geography Major Geospatial Technologies. Denna nya koncentration kommer att tjäna studenter som har ett starkt intresse för ... [+]

Aquinas College erbjuder en ny koncentration i Geography Major Geospatial Technologies . Denna nya koncentration kommer att tjäna studenter som har ett starkt intresse för nuvarande teknik.

Med denna koncentration i Geospatial Technologies kommer Aquinas att erbjuda studenterna en stark Pathway till STEM-karriären för dator kartografi, geografiska informationssystem och fjärranalys. Dessutom kommer tillägget av en ny lägre nivå kurs (Geospatial Analysis) att ge studenterna möjlighet att utforska ett antal ämnen inom geospatial analys tidigt på sin tid på Aquinas. Ingen annan högskola eller universitet i regionen erbjuder en sådan kurs.

Geospatial Technologies Concentration innehåller en unik uppsättning kurser som är utformade för att ge eleverna en utbildning som inkluderar tekniska färdigheter som efterfrågas av industrin och myndigheter på lokal, statlig och nationell nivå. Arbetsmöjligheter inkluderar positioner som kartografer, GIS-tekniker eller geospatialanalytiker, som alla förväntas fortsätta att växa i tillväxt under det närmaste decenniet. US Bureau of Labor Statistics 2015 för kartografer och fotogrammetristrar avslöjar att tillväxten hos arbetstillfällen är 29% rikstäckande och 18% lokalt i Michigan.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kännedom om kemi som passar sina mål: för de allmänna utbildningsstuderna att de blir litterära i ... [+]

Varför studera kemi?

Uppdraget för kemiavdelningen vid Aquinas College är att ge studenterna kännedom om kemi som passar sina mål: för de allmänna utbildningsstuderna att de blir litterära i grundläggande kemi; och för de vetenskapliga stora eleverna att de har de kunskaper och färdigheter som krävs för att de ska kunna lyckas i sin karriär efter baccalaureat.

American Chemical Society riktlinjer för yrkesutbildning är grunden för kemi läroplanen. Kurser i allmänhet, oorganisk, organisk, analytisk och fysisk kemi utgör ramarna för programmet. Dessutom erbjuds kurser inom biokemi, miljökemi och avancerade ämnen regelbundet.

Studenter förväntas delta i föreläsningar, delta i laboratoriearbete och bli involverade i forskning. Eftersom kemi spelar en central roll i alla vetenskapliga discipliner är valet av karriär av BS-kemisten nästan gränslös.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Älskar sport, fitness eller hjälper människor att läka? Kinesiologi har du täckt. Kinesiologi är studien av kroppsrörelse, och det är hem för allt som hör samman med rörl ... [+]

Varför studera Kinesiologi?

Älskar sport, fitness eller hjälper människor att läka? Kinesiologi har du täckt. Kinesiologi är studien av kroppsrörelse, och det är hem för allt som hör samman med rörliga kroppar. Med fyra majors och sex minderåriga kan du få den kompetens och utbildning som behövs för att kombinera din kärlek till sport, träning och hjälpa människor med vård, idrottsutbildning, undervisning, coachning och personlig träning eller företag för att landa dina drömmars jobb. Vi är ett av de få programmen i staten där Athletic Training majors också kan tävla i interkollegiateatletik - vilket ger våra elever en konkurrensfördel. Våra Business Administration / Sport Management majors kan arbeta med fakulteten att skräddarsy sin utbildning för att matcha sina karriärmål genom att lägga till minderåriga och koncentrationer. Våra träningsvetenskapliga studenter får praktisk erfarenhet av fakulteten och vårt stora nätverk av framgångsrika alumner som arbetar i fitnessbranschen. Lärarutbildning Undervisning majors drar nytta av små klasser med toppmoderna sport- och träningsfaciliteter, vilket ger dem den bästa möjligheten till framgång. Oavsett din specifika majoritet, vår Kinesiologi avdelning kommer att förbereda dig för en framgångsrik, givande och uppfyllande karriär.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Konstavdelningen har till uppgift att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonstledare samt att tillhandahålla servicekurser för icke-artister. Genom våra kurser s ... [+]

Varför studera konst?

The Art depalt = "artments uppdrag är att träna alt =" artister, alt = "konsthistoriker och visuella alt =" artadministratörer, samt att tillhandahålla service kurser för icke-alt = "art majors. sträva efter att bygga upp en uppskattning för det rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan alt = "konst och andra akademiska discipliner. Våra kandidater i alt = "art har uppmuntrats att överväga deras framtida yrkesroll i sammanhanget av både nutida och historiska världen. Förutom vördnad för alt =" konsthistoria har de fått lära sig lämpliga färdigheter i sinnet, och ögat. De har hjälpt till att hitta nästa steg i sin livsresa och har utmanats att vara det bästa de kan vara i sin valda specialitet.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

MIS-graden kombinerar affärsfärdigheter som redovisning och marknadsföring med de tekniska färdigheter som behövs för företagsapplikation av informationssystem och teknik ... [+]

Varför studera datorinformationssystem?

Aquinas erbjuder såväl Computer Information Systems (CIS) och Management Information Systems (MIS) majors. Varje huvudgrupp innehåller en stark teknisk bas, inklusive programmering, operativsystem, databas och nätverkskompetens.

CIS majoriteten stärker var och en av dessa färdigheter med avancerade kurser, medan MIS-graden kombinerar affärsförmåga som redovisning och marknadsföring med de tekniska färdigheter som behövs för företagsapplikation av informationssystem och teknik.

Nyliga förändringar av avdelningen har anpassat de stora kraven med ständigt föränderliga branschbehov, inklusive webbdesign och webbtjänster, öppen källkodsapplikationer och praktik inom applikationsdesign och programmering.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Sociologiska avdelningen har en samhällsbaserad inlärningsplan som ger studenterna sociala förutsättningar genom att expandera klassrummets gränser och exponera studenter ... [+]

Varför studera sociologi?

Sociologiska avdelningen har en samhällsbaserad inlärningsplan som ger studenterna sociala förutsättningar genom att expandera klassrummets gränser och exponera studenter för erfarenheter och möjligheter i samhället som en del av deras kursarbete.

Hur vi är olikaMonsignor Bukowski, den första Aquinas sociologen, lärde arbetsrelationer, var aktiv i medborgerliga rättigheter och ledde Appalachia service-lärande resor.Sociologi akademiker gör en skillnad i ideella, straffrättsliga, socialt arbete, företag, juridik och college undervisning karriärer.Professorer har olika specialiseringar, inklusive kön, socialt arbete, organisationer, samhälle, ojämlikhet, hållbar stadsutveckling, socialpsykologi, subkulturer, etnografi och kultur.Sociologiprofessor Susan Haworth-Hoeppner mottog 2014 Midwest Sociological Societys Jane Addams Outstanding Service Award.Sociologistudenterna får samhällsbaserat lärande med Grand Rapids-organ som söker lösningar på sociala problem.Kursen Urfolket i de stora sjöarna lärs av Ron Yob, chef för Grand River Bands of Ottawa Indians.Vi samarbetar med Grand Rapids Public Schools på Girls Empowering Together (GET), ett efterskolans ledarskapsprogram.Aquinas är en av endast sex Michigan privata högskolor med ett Alpha Kappa Delta kapitel, ett alt = "sociology honor society.Studenter planerar karriärvägar i förberedelsekurs för sociologi och träffar alumner som använder alt = "sociologi i sitt arbete.Eleverna lär sig kritiska tänkande färdigheter som behövs för att förstå, analysera och agera i en komplex värld - alt = "sociologi är dissed i klassrummet välkomnat.Viktiga krav... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

48 timmar i teater: kärnan (27 hp) och en koncentration eller "spår" (21 hp) valda bland följande alternativ: prestation (skådespelare och / eller styrning), tekniska stu ... [+]

Varför studera teatern?

Oavsett om du är redo att ta scenen eller bygga den, hittar du din plats i alt = "Theatre at Aquinas. Med en ledande anläggning och tillägg av en ny alt =" en ny standard för excellens.

År 2003 hade den $ 7 miljoner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbete med Aquinas College , Community Circle Theatre och Grand Rapids katolska gymnasieskolor) sin stora öppningsperiod. Det är en kooperativ effekt som ger extraordinärt alt = "teater till vårt samhälle och våra studenter.

Hur vi är olikaAquinas är den enda fyraåriga privatskolan i Grand Rapids-området som erbjuder en alt = "teater stor.Programmet är en del av ett unikt samarbete med Circle Theatre och League of Catholic High Schools, den enda i sitt slag i nationen, vilket möjliggör en mängd olika prestanda, undervisning och tekniska utbildningsmöjligheter.Avdelningen producerar fyra till fem helmonterade utställningar om året, med fokus på nutida spel, musikaler och anpassningar.Avdelningen erbjuder tre olika 21-kreditkoncentrationer (prestanda, teknisk och allmänhet) utöver en 27-kreditkärna.Aquinas erbjuder upp till fyra talangsstipendier för inkommande nybörjare och överföringar, baserade på audition (för artister) eller portfölj (för designers, scenhanterare och regissörer).Studenter har haft praktikplatser på alla stora alt = "teatrarna i Grand Rapids samt på The Purple Rose i Chelsea, Chicago, Houston, Los Angeles och Phoenix.Studenterna lämnar med mer tecknings- och designkrediter än majors från andra högskolor eftersom de har tillgång till oöverträffade möjligheter att bygga sitt CV från ankomsten på campus, i stället för att vänta år för att se scentid eller skuggdesigners.Under de senaste åren... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Att studera franska på Aquinas College hjälper inte bara dig att uppnå dina språkinlärningsmål, det kommer också att ge dig tillgång till en mängd olika levande och varie ... [+]

Bienvenue dans le program de Français d ' Aquinas College !

Att studera franska på Aquinas College hjälper inte bara dig att uppnå dina språkinlärningsmål, det kommer också att ge dig tillgång till en mängd olika levande och varierade kulturer, liksom en rikedom av litteratur och historia. Dessutom skulle franska verkligen vara ett plus i ditt yrkesliv. Franska talas av över 300 miljoner människor i över 50 länder på alla kontinenter gör det med engelska världens enda riktigt globala språk. I vårt land talar 1,8 miljoner amerikaner franska hemma.

Förutom språkkurser kommer franska på Aquinas College att berika din kunskap och förståelse av franska och fransktalande kulturer. Du kommer att uppmuntras att nå ut till modersmål tack vare vår semesterstudie utomlands i Frankrike (Angers). Vårt program kommer också att ge dig möjlighet att bli förberedd för den professionella världen genom översättning och franska för yrkesklasserna. Dessutom är Aquinas College ett officiellt examenscenter för Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Att studera spanska på Aquinas College hjälper dig inte bara att uppnå dina språkinlärningsmål, det kommer också att ge dig tillgång till en mängd olika levande och varie ... [+]

Varför studera spanska?

Att studera spanska på Aquinas College hjälper dig inte bara att uppnå dina språkinlärningsmål, det kommer också att ge dig tillgång till en mängd olika levande och varierade kulturer, liksom en rikedom av litteratur och historia. Dessutom skulle spanska säkert vara ett plus i ditt yrkesliv. Efter engelska är spanska det mest talade språket i USA och, naturligtvis, det mest talade språket på vår kontinent.

Förutom språkkurser kommer spanska på Aquinas College att berika din kunskap och förståelse av spanska och latinamerikanska kulturer genom program som den latinamerikanska filmfestivalen. Du kommer att uppmuntras att nå ut till modersmål både här (Grand Rapids har ett stort och varierat latinamerikanska samhälle) och utomlands. På Aquinas College vi studerat utomlands program i både Spanien och Costa Rica.... [-]

Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aquinas College

Det tyska studierprogrammet vid Aquinas College främjar en förståelse för och utbyte med tysktalande kulturer både inom och utanför USA. Vårt integrerade program för språ ... [+]

Varför studera tyska?

Visste du att:

Tyska talas av mer än 124 miljoner människor över hela världen?Tyska har traditionellt varit kärnan i liberala konster miljöer som Aquinas College grund av de tvärvetenskapliga förbindelserna mellan litteratur, historia, konst och filosofi, samt de sociala och naturvetenskapliga ämnena?Tyska är det vanligaste språket på Internet efter engelska?Tyska är ett officiellt språk vid många internationella konferenser?Nästan två av varje tio böcker som publiceras i världen publiceras på tyska?Tyska människor är en av de största arvskoncernerna i USA med många intakta tysktalande samhällen?Mer än 1100 företag från tysktalande länder har amerikanska dotterbolag?Mer än 700 amerikanska företag har verksamhet i Tyskland och har skapat 800 000 relaterade jobb?Trots sitt rykte som ett svårt språk, gör närheten av tyska och engelska som germanska språk tyska i många heder lättare för engelska talareTyska på Aquinas erbjuder dig många möjligheter att studera de olika fasetterna i en tysk studieplan medan du njuter av tysk-relaterad verksamhet på och utanför campus:Njut av en tysk klass i början, mellanliggande eller avancerad nivå i en kommunikativ, lärande-centrerad, mycket interaktiv och rolig (!) Miljö (tysk kulturHur vi är olika... [-]
Amerikas förenta stater Grand Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined