Academy of Art University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Under nästan 90 år har konstnärer och designers kallade Academy of Art University deras hem. Grundades i San Francisco och familjeägt sedan 1929 och är nationens största privata konst- och designuniversitet.

Vi är först och främst en professionell skola - en specialiserad plats som hjälper dig att behärska ditt hantverk när du förbereder dig för professionella roller som konstnärer och designers. Vår praktiska, meningslösa läroplan undervisas av några av de finaste sinnena som arbetar i dagens kreativa och innovativa branscher. De hjälper dig att utveckla din talang och skaffa dig färdigheter som den kreativa marknaden söker.

Alla är välkomna här. Vår inkluderande policy för antagning är sällsynt bland konstskolor. Vi har funnit att våra studenters potential inte beror på deras förflutna någon annanstans, utan av deras framtid med oss. Hitta din plats och ditt syfte på Academy of Art University när du förbereder dig för din yrkeskarriär.

Academy of Art University / Academy of Art University

Studentliv på akademin

Academy of Art University är en helt fantastisk plats att vara högskolestudent. En av världens stora kreativa huvudstäder, San Francisco har varit vårt hem sedan 1929. Våra grannar inkluderar jättar i allt från reklam, animering och arkitektur till kommunikation, spelutveckling och webbdesign.

Vår vision och uppdrag

Vår vision: Att vara det första valet för studenter som söker en konstutbildning i världsklass och det första valet för dem som söker anställa konstnärer globalt.

Vårt uppdrag: Academy of Art University förbereder blivande professionella inom områdena design, kommunikation och konst genom att leverera utmärkta grund- och forskarutbildningar och certifikat- och portföljprogram.

Vårt ledarskap

Academy of Art College grundades i San Francisco 1929 av Richard S. Stephens, en konstkonstmålare och Creative Director för Sunset Magazine. Med hjälp av sin fru, Mrs. Clara Stephens, öppnade han den nya skolan på ett hyrt loft på Kearny St. 215 för att undervisa i reklamkonst.

Richard S. Stephens

Academy of Art College grundades i San Francisco 1929 av Richard S. Stephens, en konstkonstmålare och Creative Director för Sunset Magazine. Med hjälp av sin fru, Mrs. Clara Stephens, öppnade han den nya skolan på ett hyrt loft på Kearny St. 215 för att undervisa i reklamkonst. Inom några år hjälpte en framstående fakultet för att utöva konst- och designpersonal att formulera skolans filosofi - anställa etablerade yrkesmän för att undervisa framtida yrkesverksamma. 1933 utvidgades läroplanen till att omfatta modeillustration, och 1936 lades en finkonstavdelning till.

Dr. Richard A. Stephens

Richard och Clara's son, Dr. Richard A. Stephens, flyttade in i rollen som president 1951, och hans vägledning ledde till utvidgningen från 50 studenter till mer än 5 000, med en betydande utvidgning av avdelningens majors. 1966 införlivades skolan och beviljades myndighet att erbjuda en kandidatexamen i skön konst av presidiet för privat postsekondary och yrkesutbildning i delstaten Kalifornien. Doktorandprogrammet invigdes 1977 och godkändes 1983.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, en barnbarn till vår skolas grundare, efterträdde sin far som president för Academy of Art University 1992. Dr. Stephens har åtagit sig att utöka akademins läroplan för att hålla sig uppdaterad med ny teknik och branschtrender, liksom utveckla avancerade anläggningar och resurser.

2004 ändrades skolans namn från Akademin för konsthögskola till Academy of Art University i erkännande av dess djup, omfattning och kvalitet på utbildningen.

Idag är universitetet den största privata skolan för konst och design i landet. Studenter har nu möjlighet att bedriva en kandidatexamen i konst, kandidatexamen, vetenskapsbachelor, arkitektkandidat, magisterexamen, magisterkonst, magisterexamen, konstundervisning, certifikatprogram och fortbildningskurser inom 28 studieområden.

Ackreditering

Academy of Art University förbereder blivande yrkesmän inom design, kommunikation och konst genom att leverera utmärkta grund- och forskarutbildningar och certifikat- och portföljutvecklingsprogram.

Council for Interior Design Accreditation

Council for Interior Design Accreditation (CIDA) är en oberoende, ideell ackrediteringsorganisation för inredningsprogram för inredning vid högskolor och universitet i USA och Kanada.

BFA interiörarkitektur och design och MFA interiörarkitektur och design är båda ackrediterade av CIDA. CIDA ligger på 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tel. 1-616-458-0400

Kaliforniens kommission för ackreditering av lärare

Kalifornien Commission on Teacher Credentialing (CTC) är en byrå i den verkställande filialen i Kaliforniens statliga regering. Byråns huvudsakliga syfte är att tjäna som en statlig standardstyrelse för pedagogers förberedelse för de offentliga skolorna i Kalifornien, licensiering och legitimation av professionella pedagoger i staten, upprätthållande av yrkesutövar av lärare och disciplinen för referensinnehavare i delstaten Kalifornien. CTC ackrediterar Academy of Art University : s enda ämne Art Teaching Credential Program.

De finns på 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Tel: 916-322-6253.

OBS: Onlinetekniken för konstundervisning och mästarna i konstundervisning kräver fältarbetsuppgifter för att observera och undervisa konst till elever i lokala offentliga skolor i Bay Area.

National Architectural Accrediting Board

I USA kräver de flesta anmälningsnämnder en examen från ett ackrediterat professionellt program som en förutsättning för licens.

National Architectural Accrediting Board (NAAB), som är den enda byrån som har behörighet att godkänna professionella program inom arkitektur som erbjuds av institutioner med amerikansk regional ackreditering, erkänner tre typer av grader:

 • Bachelor of Architecture
 • Master of Architecture
 • Doktor i arkitektur

Ett program kan beviljas en åttaårsperiod, en åttaårsperiod med villkor, eller en tvåårsperiod för fortsatt ackreditering eller en treårsperiod med initial ackreditering, beroende på omfattningen av dess överensstämmelse med fastställda utbildningsstandarder .

Doktor i arkitektur och civilingenjörsprogram kan kräva en icke-ackrediterad grundexamen i arkitektur för antagning. Den icke-ackrediterade examen erkänns emellertid inte i sig som en ackrediterad examen.

Academy of Art University , School of Architecture, erbjuder följande NAAB-ackrediterade examen:

 • Bachelor of Architecture (162 högskolepoäng)
 • Arkitekturmästare (förprofessionell examen + 63 högskolepoäng)
 • Arkitekturmästare (icke-professionell examen + 87 högskolepoäng)

National Association of Schools of Art and Design

National Association of Schools of Art and Design (NASAD) är den nationella ackrediteringsbyrån för konst och design och konst- och designrelaterade discipliner. Academy of Art University är ackrediterat av National Association of Schools of Art and Design (NASAD) för att erbjuda grader av:

 • Associate of Arts
 • Filosofie kandidat
 • Bachelor i bildkonst
 • Master of Fine Arts
 • Master of Arts and Certificate.

All Academy of Art University AA, BA, BFA, MA, MFA och Art Teaching Credential-program är ackrediterade av NASAD förutom de program som erbjuds av dessa skolor:

 • School of Acting
 • Skolan för arkitektur
 • School of Communications & Media Technologies
 • Skolan för landskapsarkitektur
 • School of Music Production & Sound Design for Visual Media
 • Skolan för att skriva för film, tv och digitala medier
 • AA i Automotive Restoration erbjuds av School of Industrial Design
 • BS i spelprogrammering som erbjuds av School of Game Development

National Association of Schools of Art and Design (NASAD) ligger på 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tel. 703.437.0700

WASC Senior College och University Commission

Academy of Art University är regionalt ackrediterat av WASC Senior College och University Commission (WSCUC), en av de sju regionala föreningar som ackrediterar offentliga och privata högskolor och skolor i USA.

WSCUC ligger på 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tel. 510.748.9001.

WSCUC-ackreditering för onlineprogram

Både på plats och online-program vid Academy of Art University är ackrediterade av WASC Senior College och University Commission (WSCUC). Följande utbildningsprogram erbjuds för närvarande inte online:

 • AA, BFA, MA och MFA i agerar
 • MA i avancerad arkitektonisk design
 • AA i Automotive Restoration
 • BFA och MFA i skor och accessoardesign
 • BFA och MFA i stickad design
 • BFA och MFA i textildesign
 • MA i Writing & Regi för Film

Icke-diskriminering uttalande

Academy of Art University tillåter studenter av alla ras, färg, ålder, religion och nationellt eller etniskt ursprung till alla rättigheter, privilegier, program och aktiviteter som generellt beviljas eller göras tillgängliga för studenter på skolan. Akademin diskriminerar inte på grund av ras, färg, ålder, kön, religion, fysiskt handikapp, sexuell läggning eller nationellt eller etniskt ursprung i förvaltningen av sin utbildningspolitik, stipendium och låneprogram och andra skoladministrerade program.

Platser

San Francisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium