nta Isny

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera med en framtid - på NTA Isny!

Utmärkta kontakter till partnerföretag i branschen, personlig uppmärksamhet från högt kvalificerade lärare, den praktiska lärande i små grupper, korta studieperioder, i Tyskland unika kurser och en stor Freizeitgangebot i en familjemiljö - studier på Fachhochschule av NTA Isny ​​erbjuder många fördelar.

På NTA Isny ​​dig om du lyckas öppna Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk högskola eller en high school har slutförts. Andra behörighet inte existerar. Här kan du börja direkt med studien om den årliga termin start på höstterminen!

Med slutförandet av Bachelor of Science (B.Sc.) öppnar dig chansen att motsvara en lyckad start av STEM område i en av de 123.000 poäng eller forskarutbildning i Tyskland eller utomlands tar.

Översikt kurser

Upptäcka dina alternativ och få information nu om våra ackrediterade kurser för BSC:

kemi

The Bachelor of Science Chemistry, som specialiserat sig på allmän kemi eller livsmedelskemi och miljöanalys på NTA Isny ​​du öppnade ett brett verksamhetsområde.

läkemedelskemi

Utbildningsprogrammet för kandidatexamen kemi vid NTA Isny ​​optimalt anpassade till behoven inom läkemedelsindustrin.

fysik Engineering

Tillämpad och teknisk fysik, teknik, elektronik, optik, kemi, datavetenskap och många fler. allt handlar om att studera för BSc Physics.

datavetenskap

The Bachelor of Science datavetenskap vid NTA Isny ​​erbjuder en utmärkt grundutbildning följt av specialisering.

Yrkesval på ett enkelt sätt!

NTA Isny ​​hjälper dig att ta rätt väg för din framtida karriär! Eftersom vid campus NTA erbjuder vi dig en unik möjlighet att upptäcka dina styrkor och du väljer matchningen för dig professionella inom naturvetenskap och datavetenskap - antingen en prova praktik eller på förberedande termin.

Här kan i rättegången praktik eller förberedande termin dina kunskaper i naturvetenskap matematik, kemi, fysik och datavetenskap att fördjupa och bredda och därmed lätt ta reda på var dina styrkor ligger. Detta kommer att hjälpa dig att välja en karriär - vare sig på yrkesskola med utbildning eller på högskolan med en examen!

Som en del av vår prova praktik, erbjuder vi också kurser för veckan BOGY.

Den bästa investeringen är egen i framtiden!

NTA Isny ​​erbjuder många fördelar i studien - från personlig övervakning av våra instruktörer på de praktiska erfarenheter genom att effektivt lärande i små grupper. Detta är uppenbart inte bara i ett framgångsrikt slutförande av våra studenter, men också det faktum att studenterna i NTA Isny ​​har en av de kortaste studieperioder i Tyskland! Studerar på privat, statligt erkända Fachhochschule NTA Isny ​​är därför en hållbar Investera i din framtid.

Platser

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7562 97070