Läs den officiella beskrivningen

Studera med en framtid - på NTA Isny!

Utmärkta kontakter till partnerföretag i branschen, personlig uppmärksamhet från högt kvalificerade lärare, den praktiska lärande i små grupper, korta studieperioder, i Tyskland unika kurser och en stor Freizeitgangebot i en familjemiljö - studier på Fachhochschule av NTA Isny ​​erbjuder många fördelar.

På NTA Isny ​​dig om du lyckas öppna Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk högskola eller en high school har slutförts. Andra behörighet inte existerar. Här kan du börja direkt med studien om den årliga termin start på höstterminen!

Med slutförandet av Bachelor of Science (B.Sc.) öppnar dig chansen att motsvara en lyckad start av STEM område i en av de 123.000 poäng eller forskarutbildning i Tyskland eller utomlands tar.

Översikt kurser

Upptäcka dina alternativ och få information nu om våra ackrediterade kurser för BSC:

kemi

The Bachelor of Science Chemistry, som specialiserat sig på allmän kemi eller livsmedelskemi och miljöanalys på NTA Isny ​​du öppnade ett brett verksamhetsområde.

läkemedelskemi

Utbildningsprogrammet för kandidatexamen kemi vid NTA Isny ​​optimalt anpassade till behoven inom läkemedelsindustrin.

fysik Engineering

Tillämpad och teknisk fysik, teknik, elektronik, optik, kemi, datavetenskap och många fler. allt handlar om att studera för BSc Physics.

datavetenskap

The Bachelor of Science datavetenskap vid NTA Isny ​​erbjuder en utmärkt grundutbildning följt av specialisering.

Yrkesval på ett enkelt sätt!

NTA Isny ​​hjälper dig att ta rätt väg för din framtida karriär! Eftersom vid campus NTA erbjuder vi dig en unik möjlighet att upptäcka dina styrkor och du väljer matchningen för dig professionella inom naturvetenskap och datavetenskap - antingen en prova praktik eller på förberedande termin.

Här kan i rättegången praktik eller förberedande termin dina kunskaper i naturvetenskap matematik, kemi, fysik och datavetenskap att fördjupa och bredda och därmed lätt ta reda på var dina styrkor ligger. Detta kommer att hjälpa dig att välja en karriär - vare sig på yrkesskola med utbildning eller på högskolan med en examen!

Som en del av vår prova praktik, erbjuder vi också kurser för veckan BOGY.

Den bästa investeringen är egen i framtiden!

NTA Isny ​​erbjuder många fördelar i studien - från personlig övervakning av våra instruktörer på de praktiska erfarenheter genom att effektivt lärande i små grupper. Detta är uppenbart inte bara i ett framgångsrikt slutförande av våra studenter, men också det faktum att studenterna i NTA Isny ​​har en av de kortaste studieperioder i Tyskland! Studerar på privat, statligt erkända Fachhochschule NTA Isny ​​är därför en hållbar Investera i din framtid.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BSc

nta Isny

Du flyttar vilja veta i virtuella världar och vill vad som finns bakom det? Din dröm är att utveckla en robot eller databassystem, programvaruutveckling och Internettekni ... [+]

Med datavetenskap Bachelor of Science (B.Sc.)

Du flyttar vilja veta i virtuella världar och vill vad som finns bakom det? Din dröm är att utveckla en robot eller databassystem, programvaruutveckling och Internetteknik fortsätter att avancera? Du vill titta bakom kulisserna och lära sig grunderna i datavetenskap? Då har du kommit till NTA Isny ​​im datavetenskap med en Bachelor of Science rätt!

Vår virtuella världen växer hela tiden och har stor efterfrågan på kvalificerad arbetskraft i högteknologiska området, ytterligare arkivering med know-how och passion i deras utveckling. Därför, datavetare är i IT-branschen och utanför mycket eftertraktade specialister.

... [-]
Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
nta Isny

Du vill gå till saker exakt till botten och ta banbrytande teknik, såsom nanoteknik och laserteknik eller den senaste sensorteknologier på vägen? Du vill toppen av vad so ... [+]

Med fysik Engineering Bachelor of Science (B.Sc.)

Du vill gå till saker exakt till botten och ta banbrytande teknik, såsom nanoteknik och laserteknik eller den senaste sensorteknologier på vägen? Du vill toppen av vad som är tekniskt möjligt att uppnå?

Då väljer nu ackrediterad examen i fysik-engineering: Eftersom som kombinerar tillämpad och teknisk fysik med elektroteknik, elektronik, optik, kemi, datavetenskap och den tekniska förvaltningen. Och det är vad du öppnade stora möjligheter i finmekanik, optisk, elektronisk, medicinsk eller databehandling industrin!

Det ackrediterade Bachelor of Science 7 terminer och är uppdelad i tre delar:

grundstudier

Grundkursen omfattar två mycket praktisk termin och ger dig en solid vetenskaplig och teknisk grund för utbildning.... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
nta Isny

Kemiska föreningar som produceras och deras egenskaper utforska nya syntetiska vägar utveckla, förbättra kompositioner av material och många andra ämnen - en kandidatexam ... [+]

Med Kemi Bachelor of Science (B.Sc.)

Studier i kemi med inriktning Allmän kemi eller livsmedelskemi och Miljöanalys

tillverkar kemiska föreningar och undersöka deras egenskaper, utveckla nya syntetiska vägar, kompositioner av material och många andra ämnen för att förbättra - en kandidatexamen i kemi, du kan i laboratorier och tillverkning av kemisk och farmaceutisk industri, inom livsmedels- och dryckesindustrin, i kvalitetssäkring och kontroll av företag, är anställda inom den offentliga forsknings- och testinstitut, myndigheter i miljöskydd och på många andra områden. Genom att studera kemi du bildade en allround inom vetenskap och kommer att dra nytta av den praktiska tillvägagångssätt NTA Isny: För här kan du praktiskt taget bär även alla experiment och lära sig så vet alla enheter som du senare i företagets arbete som pågår. ... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie