Läs den officiella beskrivningen

School of Business, teknik och kultur är en privat, statligt godkänd och ackrediterad av Science universitetet baserad i Berlin och en annan studie i Baden-Baden. Efter etableringen i 2011, var studien arbetade vid en. tillsattes i oktober 2012. Som ett dotterbolag till F + U Group, HTWK av de mer än trettio års erfarenhet av den berömda tyska utbildning Konzernes fördelar.

forskning

Den HTWK ser hennes forskningsintressen inom tillämpad och kursrelaterad forskning inom affärer, teknik och kulturstudier. Syftet med forskningen är att få ny kunskap och dess placering på de erbjudna utbildningsprogram och överföring av nya forskningsmetoder för användning av studenterna.

publikationer

I HTWK Discussion Paper Series resultaten från den pågående forskningen på universitets medlemmar HTWK införas sedan 2015. Den HTWK Diskussionen Legitimationen kan också visas som artiklar i facktidskrifter, som insatser i antologier eller monografier. De syftar till att vetenskapsmän / forskare och studenter, men också nationellt och internationellt intresserade av ekonomi, samhälle, politik och kultur och är avsedda att uppmuntra människor att återuppväcka den professionella diskurs och fortsätta.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:


hwtk University of Applied Sciences

Du har insett att moderna företag är alltmer anslutna internationellt och måste agera interkulturellt? Är du också intresserad av en global arbetsmiljö med en internation ... [+]

Till examen

Du har insett att moderna företag är alltmer anslutna internationellt och måste agera interkulturellt? Är du också intresserad av en global arbetsmiljö med en internationell dimension? Då förbereder kandidatprogrammet "International Management" dig för ett jobb i internationellt operativa företag genom en psykologisk, sociologisk, interkulturell och språklig utbildning. På 6 terminer , som inkluderar en termin utomlands, kan du antingen studera i heltidsstudiemodellen, i den dubbla studiemodellen eller i distansutbildning och öppna utmärkta karriär- och löneperspektiv genom praktisk undervisning. Förutom den internationella campus i Berlin , möjligheten att lära sig fler främmande språk och en termin utomlands, kommer den holistiska internationella orienteringen av programmet att avrundas. Terminen utomlands kan antingen slutföras i ett av våra internationella partneruniversiteter, till exempel i New York eller inom ramen för Erasmus, och ingår i månadsavgifterna.... [-]

Tyskland Berlin Baden-Baden
April 2020
Engelska,Tysk
Heltid
Deltid
6 - 9 terminer
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska