hwtk University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

School of Business, teknik och kultur är en privat, statligt godkänd och ackrediterad av Science universitetet baserad i Berlin och en annan studie i Baden-Baden. Efter etableringen i 2011, var studien arbetade vid en. tillsattes i oktober 2012. Som ett dotterbolag till F + U Group, HTWK av de mer än trettio års erfarenhet av den berömda tyska utbildning Konzernes fördelar.

forskning

Den HTWK ser hennes forskningsintressen inom tillämpad och kursrelaterad forskning inom affärer, teknik och kulturstudier. Syftet med forskningen är att få ny kunskap och dess placering på de erbjudna utbildningsprogram och överföring av nya forskningsmetoder för användning av studenterna.

publikationer

I HTWK Discussion Paper Series resultaten från den pågående forskningen på universitets medlemmar HTWK införas sedan 2015. Den HTWK Diskussionen Legitimationen kan också visas som artiklar i facktidskrifter, som insatser i antologier eller monografier. De syftar till att vetenskapsmän / forskare och studenter, men också nationellt och internationellt intresserade av ekonomi, samhälle, politik och kultur och är avsedda att uppmuntra människor att återuppväcka den professionella diskurs och fortsätta.

Platser

berlin

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 berlin, berlin, Tyskland

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium