bib International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Companion, Chanceneröffner, styrka utvecklare

Genom att börja till framgång: The bib International College ger praktisk utbildning och studiemöjligheter i framtidsbranscher datavetenskap, företag, media design och spel. Med vårt statligt godkänd utbildning följer vi dig på vägen: från mitten av utbildning som teknisk högskola eller gymnasiet till den internationella kandidatexamen.

40 år framgångsrik utbildning

Våra rötter går tillbaka till 1972 - då datorn pionjär Heinz Nixdorf hade grundat den pedagogiska centrum för informationsbehandlings yrken. Från dagens bib International College uppstått. I nära samarbete med välkända företag och universitet har bidragit till att forma moderna kurser haklappen från början. På våra platser Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover och Paderborn, har vi långt fört mer än 30.000 studenter på rätt spår.

Vår erfarenhet, vårt nätverk och närhet till marknaden, vet vi exakt vilken kompetens som efterfrågas bland företag och vår utbildning håller genomgående på den. Potentiella arbetsgivare uppskattar det. Utbildningen med oss ​​ett gott rykte - och öppnar dörren för många möjligheter.

individuellt stöd

Din utbildning på bib International College kommer inte bara att ta dig professionellt på vägen till framgång, men kul. För detta erbjuder vi en motiverande, prestationshöjande Lernumgebungund riktade individuellt stöd.

Våra lärare är lika kvalificerade som begåtts och har din framgång alltid i sikte. Med innovativa inlärningsmetoder och metoder de ge fördjupade tekniska kunskaper. Dessutom får du hjälpa våra studier tränare att effektivt och framgångsrikt lära sig och följa med dig i din personliga utveckling.

Inte bara framgång för våra studenter talar för kvaliteten på vår utbildning. Som en av de första utbildningsanordnare i Tyskland, har vi 1998 erhölls certifikatet enligt DIN EN ISO 9001 ff. Av Society of German Industry för främjande och certifiering av kvalitetssäkringssystem i yrkesutbildning (CERTQUA). Certifieringen förnyas vart tredje år; presenteras årligen till en inspektion. För att säkerställa hög vår utbildning hållbar, ger vår kvalitetsledningssystem för att uppfylla centrala utbildningsnivå och en konsekvent fokusering på behoven hos studenter och marknaden.

Eventuella frågor: Här hittar du ytterligare information om bib International College .

Platser

Bergisch Gladbach

Address
Hauptstraße 2,
51465 Bergisch Gladbach, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fürstenallee 5,
33102 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Bielefeld

Address
Meisenstraße 92,
33607 Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hanover

Address
Freundallee 15
30173 Hanover, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium