Läs den officiella beskrivningen

WINGS International

Yrkesstudier

Tack för ditt intresse i deltidsstudier och ytterligare utbildningsprogram vid Wismar University of Applied Sciences (Tyskland). Wismar University är en avancerad och innovativ utbildnings- och forskningsinstitution med över 100-års akademisk excellens. Det är ett internationellt universitet som är praxis och affärsinriktad med över 8500 studenter som studerar både på campus och via nätet eller deltid.

Vingar - Wismar International Graduation Services Företaget grundades 2004 - ger extra-yrkes nätet och deltidsprogram samt certifierad vidareutbildning för yrkesverksamma. Dess ämnesområden omfattar affärer, teknik och design med en statlig högskola av vidareutbildning certifikat. Med cirka 4500 deltidsstuderande och 650 fortbildnings deltagare på tio platser runt om i landet samt Berlin och München, vingar är en av de ledande statliga distansutbildning leverantörer i Tyskland. Wings finns nu också erbjuder internationella deltidsstudier för proffs på studiecentra i Kapstaden, Bangkok, Singapore och Surabaya.

På grund av flera kontakter i Europa, Baltikum, USA, Latinamerika, Asien och i synnerhet sydöstra Asien, kan en mängd olika interkulturella egenskaper vara tydligt i våra forsknings- och undervisningsmetoder. För närvarande finns det studenter från hela världen som deltar i våra deltidsstudier för branschfolk.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.