University of Applied Sciences Europe - English Programs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om vårt universitet

Vad är speciellt om oss

University of Applied Sciences Europe - Iserlohn, Berlin, Hamburg utbildar morgondagens designers och beslutsfattare inom områdena

 • Företag,
 • Psykologi,
 • Media och kommunikation,
 • Sports Management,
 • Konst och design.

University of Applied Sciences Europe är en del av Global University Systems. Universitetet främjar den framtidsorienterade kompetensutvecklingen och tvärvetenskapliga undervisningsformat i takt med aktuell praxis och enligt de högsta internationella standarderna på platser i Iserlohn, Berlin och Hamburg.

Genom interaktionen mellan kreativt, entreprenörsligt och digitalt tänkande, samt ett internationellt perspektiv, berikar de olika studierna varandra ömsesidigt och erbjuder nya tillvägagångssätt i undervisning och forskning skräddarsydd efter kraven i Job Market 4.0.

BiTS grundades först 2000 år 2000 som ett självständigt universitet. Idag är det en del av Högskolan för tillämpad vetenskap Europa och en mötesplats för unga affärs talanger, fakultetsmedlemmar, företagare och företag runt om i världen. Här skapar vi en miljö där studenter och professorer uppmuntras att utveckla nya idéer och upptäcka deras fulla entreprenörskapacitet.

Lag grunden för en spännande karriär med framtidsorienterade, ackrediterade bachelor- och magisterexamen i Berlin, Hamburg eller Iserlohn (Nordrhein-Westfalen).

Unikt internationellt nätverk

Gör världen din campus! På Universitetet för tillämpad vetenskap Europa studerar du i ett globalt nätverk . Vi uppmuntrar dig att prova saker under dina studier, inspireras av nya erfarenheter och bredda dina personliga och professionella horisonter. Du kommer att dra nytta av:

 • Integrerad semester utomlands på ett känt partneruniversitet
 • Internationell och framgångsrik fakultet
 • Globala föreläsningar och gränsöverskridande praktiska projekt genom innovativa undervisningsmetoder
 • Interkulturell utbyte - nästan och på campus - över 100 nationer representerade på vår campus
Individuell utveckling och tvärvetenskapligt lärande

University of Applied Sciences Europe erbjuder dig en akademisk miljö där du tycker om att undervisa i bästa internationella normer, utan att förlora din individualitet.

Att gå in i framtiden kräver utmanande och riktade lösningar alltmer införlivandet av olika perspektiv, ny teknik, kreativitet och forskningsbaserade metoder. För att säkerställa din personliga utveckling och tidig karriärorientering, jobbar du praktiskt och tvärvetenskapligt från början och uppmuntras att tänka utanför gränserna med ett stort antal ämnen. På Högskolan för tillämpad vetenskap Europa har du ytterligare möjlighet att delta i extracurricular interdisciplinära studentinitiativ för att polera upp din professionella profil och göra dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Ytterligare certifikat och förlovning vid sidan av dina studier

Vidare räknar utvecklingen av ditt individuella karaktär: Studenter uppmanas att på eget initiativ genomföra projekt på eget initiativ och utöva extracurricular aktiviteter . Du kommer att tilldelas ett unikt ytterligare certifikat till din examen, som listar utvecklingen av kärnkompetens. Dessa identifierades av Laureate i en uppdragsundersökning av mer än 5000 partners och mer än 20 000 studenter, fakultetsmedlemmar, anställda och alumner. Detta är ett ytterligare tillfälle för eleverna och studenterna att få kanten över andra arbetssökande.

Dessutom kan du gå med i en av våra många studentresidor under dina studier och utveckla dina färdigheter utanför läroplanen. Några exempel:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon
Maximal praktiskitet

Verklig yrkeserfarenhet från första dagen: På Högskolan för tillämpad vetenskap Europa har du möjlighet att testa vad du har lärt dig direkt efter kursen och få insikt i sektorns vardagliga arbete under dina studier. Alla program är utformade, i innehåll och schema, så att du kan tillämpa teori direkt i praktiken.

Bland annat erbjuder de praktikinriktade programmen på UE dig:

 • Fakultetsmedlemmar som är utmärkta yrkesverksamma inom ämnet och är yrkesmässigt verksamma i näringslivet .
 • Integrerade praktikplatser, som du till exempel kan slutföra på en av våra många partnerföretag.
 • Samarbetsprojekt med ledande affärsgiganter, som SAP.
Studera med proffs i en innovativ miljö

Framgångsrika affärsmän är inte bara utmärkta affärsmän, men har också andra ledarskapsförmågor. Vi skulle vilja att du ska ta det till hjärtat under era studier och för det ändamålet sätta dig ihop med människor som vet bäst.

Genom att garantera små klasser och seminarier skapar vi en helt unik studiemiljö där du kan utveckla dig intensivt och individuellt . I dina studieprojekt och speciella seminarier om mjuk kompetens känner vi dig till grundläggande förmågor som teamhantering, självorganisation och strategisk planering, färdigställa din kompetensprofil och uppmuntra företagandeanknytning.

Bli en del av vårt team och gör en skillnad - över hela världen.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Program på vår affärsfakultet

Vi erbjuder olika program, till exempel:

 • Kandidatexamen
 • Dubbel kandidatexamen
 • Många magisterexamina

Några av dessa program erbjuds på engelska.

Välj mellan tre platser

University of Applied Sciences Europa har tre platser i de kreativa centra Berlin, Hamburg och Iserlohn.

 • Berlin - Entreprenörcentrum, trendsättare, livsstilskapital, idéinkubator - Få städer berömmer sig över hela världen för sin mångfald lika mycket som den tyska huvudstaden. På vår campus i Berlin studerar du nära den ekonomiska hotspoten Potsdamer Platz.
 • Hamburg - I media stad nr 1, sida vid sida med Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook och andra! Vår Campus Hamburg ligger nära alternativa stadsdelar och det exklusiva centrum.
 • Iserlohn - I Nordrhein-Westfalen av Seilersee ligger vår campusiserlohn, rik på tradition och den tredje vackraste campus i Tyskland enligt en undersökning av tidningen Unicum. Industricentra i Nordrhein-Westfalen - Dortmund och Köln - nås lätt därifrån.
Modern utrustning

Vi erbjuder ett program där du blir bekant med den utrustning du ska använda senare. Således, beroende på campus, finns faciliteter som sträcker sig från mac-pooler till fotostudier och skärmtrycksserier.

För dina projekt kan du alltid låna bärbara datorer, kameror och andra tillbehör.

Statligt granskat och ackrediterat

Universitetet för tillämpad vetenskap Europa är erkänt och ackrediterat av Nordrhein-Westfalen och det tyska rådet för vetenskap och humaniora både av staten och som institution, och detta i 10 år, som ett av få universitet för längsta möjliga tid i Tyskland. Alla våra program är ackrediterade av FIBAA, ett av de mest relevanta europeiska och internationellt inriktade organen för kvalitetssäkring och utveckling inom akademisk utbildning.

Din karriär efter examen

En kandidatexamen vid Högskolan för tillämpad vetenskap Europa är den optimala grunden för en framgångsrik professionell framtid - vare sig det är i affärer, media, sport, IT och teknik, anställning, som chef eller entreprenör.

Våra masterprogram ger dig ytterligare möjlighet att etablera dig professionellt, bygga på dina personliga färdigheter och gå vidare till nästa nivå i din karriär. Vårt internationella karriärcenter använder kontakterna inom vårt företags- och alumni nätverk för att personligen hjälpa dig med att planera vår individuella transportväg och under ansökningsfasen.

Gör Högskolan för Praktiska vetenskaper Europa till steget för din karriär och sätt på något stort!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Vår vision

Vid Högskolan för tillämpad vetenskap Europa är vi fast beslutna att ge våra kandidater med varaktiga och framgångsrika studier och utbildning för jobb i den digitala tidsåldern. Som ett statligt ackrediterat universitet för tillämpad vetenskap under privat ägande främjar vi särskilt oberoende entreprenörskaps kreativt tänkande och agerande. Vi tillhandahåller relevant specialist, beslutsfattande och sociala färdigheter genom moderna pedagogiska begrepp i flexibla studieprogram. Som ett kosmopolitiskt europeiskt universitet odlar vi både lokala och globala perspektiv och aktivt främjar våra studerandes internationella rörlighet.

Vi strävar efter respektfulla interpersonella relationer som motiverar våra studenter och medarbetare att bidra till utformningen och vidareutvecklingen av universitetet. På varje campus odlar vi en personlig atmosfär genom att individuellt adressera och aktivt följa med våra unika styrkor, livssituationer och utvecklingsvägar.

Den konsekventa kombinationen av teoretiska krav och praktiskt genomförande främjar professionell nyfikenhet och ger orientering i utvecklingen av en unik profil. I detta syfte överväger vi dialogfokuserade, interaktiva pedagogiska begrepp i små grupper som det optimala sättet att förvärva resultatorienterade kompetenser. Vidare erbjuder det interdisciplinära samarbetet mellan våra olika avdelningar studenter ett betydande mervärde.

Dessa mål eftersträvas och möts av en professorship som i sig är vetenskapligt och praktiskt aktiv och är fullt bekant med de nuvarande utmaningarna inom sitt kompetensområde. Vi utför vårt utbildningsuppdrag med lika ansvar gentemot både de professionella och sociala krav som vi kräver. I slutändan ser vårt universitet sig som en inbjudande plattform för att ge kunskaper och forskning i processen, som leder våra studenter till att bli självständiga, reflekterande och ansvariga personligheter.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Våra mål

Vårt viktigaste mål är din framgång. Vi är där för att se till att du är idealiskt beredd att starta din professionella karriär och skapa din egen väg. Med detta i åtanke utbildar vi våra elever att bli unga yrkesverksamma med en företagsfull anda och tillvägagångssätt.

Hur kunskaper och färdigheter lärs

Idag behöver du en kombination av förmågor för att skapa en framgångsrik karriär. Väsentlig kunskap och sociala färdigheter, kunskap om förvaltning och förtroende på internationell nivå är grunden för en ledarskaps karriär i fri ekonomi. För närvarande är verksamma företagare med god teoretisk utbildning och som har förvärvat relevant praktisk erfarenhet både hemma och utomlands under sina studier efterfrågade inom alla verksamhetsområden. Vi utrusta er för att uppfylla dessa krav.

Resultaten talar för sig själva: Högskolan vid Högskolan för tillämpad vetenskap Europa går snabbt in i anställning.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Vad vi erbjuder

Utanför föreläsningssalen ger olika studentinitiativ vid Högskolan för tillämpad vetenskap Europa dig värdefull praktisk erfarenhet. Vi förväntar oss och uppmuntrar dig att delta i dessa aktiviteter. De visar hur högt motiverade studenterna är och betonar universitetets praktiska inriktning. Initiativen är lika olika som studierna.

Ställa in, förfölja och uppnå ambitiösa mål

Förmodligen är det mest kända initiativet "Campus Symposium". Berömda figurer som Bill Clinton, Kofi Annan och Gerhard Schröder har tidigare accepterat en inbjudan att prata vid denna internationellt kända ekonomiska konferens. Denna händelse är organiserad uteslutande av studenter - från värd för gäster, catering och biljettförsäljning till PR, sponsor och högtalare. Andra initiativ innebär till exempel att ge företag råd om hur man löser affärsproblem, oberoende produktion av en tv eller radioprogram eller sociala projekt. Men du blir involverad vid University of Applied Sciences Europe, du kommer att få värdefull praktisk erfarenhet.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Platser

Program

Skolan erbjuder också: