Läs den officiella beskrivningen

University of Aschaffenburg

University of Aschaffenburg präglas av ekonomirelaterade, mestadels tvärvetenskapliga och innovativa kurser. I fält studien ekonomi och juridik och teknikvetenskap, erbjuder universitetet för närvarande tio kandidat- och fem utbildningsprogram följd mästare, varav en är utformade berufsbelgeitend på.

Ett nära samarbete med många företag och partnerskap med utländska universitet garanterar eleverna att de skaffa sig praktisk kunskap som är nödvändig för ett framgångsrikt arbete i en alltmer global arbetsplats.

Kvaliteten på akademisk utbildning vid akademin understryks av ackrediterade utbildningar och toppositioner inom relevanta universitets ranking. Nuvarande kompetens i kombination med nyckelkompetens kan vara examen från universitetet Aschaffenburg blivit sökt personal och chefer.

modell

Universitetet i Aschaffenburg är en yrkeshögskola. Ledningen och medlemmarna i universitets - professor (inn) s, anställd (s) och studenter - är baserade på följande värden och mål:

Studenter i centrum

Vi sätter eleverna i fokus för våra handlingar och ser det som vår uppgift att göra det möjligt för dem att bli i en framgångsrik karriär.

utmärkt undervisning

Det realiseras en studie erbjudande som är anpassad till kraven på arbetsmarknaden och framtida samhällsutmaningar. Det kännetecknas av:

tjänsteorientering praktiskt Motivation av lärare Inter

Forskning och utveckling expertis

Universitetet driver practice- och tillämpad forskning. Samarbeten med företag och institutioner leder till en konsekvent kunskapsöverföring mellan universitet och industri.

Jämställdhet och familjevänlighet

Vi främjar jämställdhet mellan kvinnor och män och skapa barn- och familjevänliga studie och arbetsvillkor.

Förtroendefullt samarbete och öppen dialog

Principerna för god samexistens och respektfull behandling respekteras. Beslutsprocesser är öppna, med argument och intressen som leder till beslut som fastställts av en öppen kommunikation mellan alla parter.

Grader: Bachelor och Master

The University of Aschaffenburg erbjuder endast kandidat- och magisterexamen program. Alla grundutbildningar är en yrkesexamen och har en normal period av 7 terminer. Här en termin kommer att bindning utförs som praktik i ett företag. Efter 7 terminer, Bachelor of Arts, Jur kand eller Ingenjör kommer att tilldelas beroende på kursen. Beroende på lämplighet och intresse magisterexamen kan förvärvas i en annan 3 terminer.

Fördelar med kandidat-master-system

De två-stegssystem erbjuder följande fördelar:

The Bachelor kan Ockupations

Kandidatprogrammet leder till en normal period av 7 terminer till en första professionella universitetsexamen. Syftet med studien är att förvärva grundläggande kunskaper och färdigheter för en snabbare karriär och riktade anställbarhet. Kandidatexamina kan vara tillämpad forskning kompletteras med en magisterexamen eller.

Befälhavaren fördjupar akademisk utbildning

Masterprogrammet leder till en normal period av tre terminer på forskning eller tillämpad andra graden. Detta kräver slutförandet av en första universitetsexamen. Kraven i detalj kvalifikationer bestäms av universitetet. Studien syftar till att utvidga, specialisering eller breddning av -och i nyligen genomförda studier, om så erfordras, i yrkesutövningen - förvärvade kunskaper och färdigheter. Masterutbildningar vid yrkeshögskolorna ger tillgång till högre statsförvaltningen när programmet är ackrediterad. Magisterexamen rätt princip forskarutbildning vid ett universitet. Yrkes masterprogram riktar sig till potentiella kunder från yrkesliv med första graden ( "livslångt lärande").

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BBA

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Kandidatprogrammet i Business Administration ger möjligheter till yrkesarbete och utveckling i en häpnadsväckande mängd olika branscher och funktioner. Syftet med detta p ... [+]

Kandidatprogrammet i Business Administration ger möjligheter till yrkesarbete och utveckling i en häpnadsväckande mängd olika branscher och funktioner. Syftet med detta program är att utbilda förvaltningsexperter som kan använda specialiserade förfaranden, vetenskapligt utvecklats över tiden för alla ekonomiska och administrativa funktioner, för att lösa praktiska problem. Utexaminerade av programmet har möjlighet att stödja ledningen i olika områden för industriell ekonomi och att ta över förvaltningsuppgifter själva.

Många av våra studenter in i en värld av privata företag, där de kan bli aktiva i samråd funktioner (t.ex. för revisorer, skatterådgivare, konsulter och reklamkonsulter) och även som seniora medarbetare inom industrin och i handelsföretag. Våra studenter är också i efterfrågan inom bank- och kreditadministration sektorer. I synnerhet finns det en efterfrågan på kvalificerade experter förvaltning inom den offentliga sektorn (t.ex. federala myndigheter, regionala förvaltningar och sociala säkerhetsavdelningar). ... [-]

Tyskland Aschaffenburg Munich
Oktober 2019
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Den elektroniska och informationsteknik har en inverkan på nästan alla områden i det dagliga livet. Utan den skulle inte bara den naturliga användningen av datorer, TV-ap ... [+]

Den elektroniska och informationsteknik har en inverkan på nästan alla områden i det dagliga livet. Utan den skulle inte bara den naturliga användningen av datorer, TV-apparater, tabletter eller smartphones vara otänkbart. De kan också hittas i de allt mer komplexa fordon igen, spelar under förflyttning på räls, i vattnet och i luften en allt större roll och är avgörande för den industriella produktionen av kapital- och konsumtionsvaror av alla slag. Studiet av elektroteknik och informationsteknologi ger kunskap, färdigheter och kompetens för att göra och att förstå elektroniska system och ger dig de bästa möjligheterna på arbetsmarknaden.

grunddata Examen: Ingenjör Nästa Kval: Civilingenjör Omfattning: 210 hp i 7 terminer, varav sex terminer och en praktisk termin Inledning av studier: Årlig oktober Sista ansökningsdag 2 maj till den 15 juli varje år Elektronisk och informationsteknologi vid universitetet Aschaffenburg Få kunskap och viktiga kvalifikationer för en ockupation i de stora teknikområden morgondagens Specialistkunskap inom områdena elektronik och informationsteknik, liksom individuell inriktning Utbildning Fakulteten Forskning Stark möjliggör praktiskt arbete på teknikens framkant i toppmoderna laboratorier Attraktiva företag i regionen med goda möjligheter till praktik Internationell inriktning: dubbel examen med finska partneruniversitet möjliga Särskilda färdigheter för universitetets Master i elektro- och informationsteknik Engineering Regelbundna översta platserna i officiell Jämför hur CHE rangordning av TIME Studie i kombination med praktik (college-dubbel) möjligt Studie mål och studieresultat ... [-]
Tyskland Munich Aschaffenburg
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm