Touro College Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Touro College

Touro College grundades i New York City 1970 av Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Sedan 1970-talet har utbyggnaden av college nått Kalifornien, Nevada, Israel, Ryssland och Tyskland.

År 2001 dr. Lander bad Sara Nachama att arbeta tillsammans och etablera Touro College i Berlin. Beslutet att välja Tysklands huvudstad som den nya campusen för Touro College grundades på högskolans djupa judiska historia och föreningen av samhällen i Berlin. I höstterminen 2003 öppnade Touro Berlin med en klass på 18 studenter som studerade kandidatexamen i International Business-programmet som i slutändan blev kandidatexamen i företagsekonomi.

År 2005 dr. Lander inspirerades av ett besök på förintelseminnet i Berlin och ville inrätta ett förintelsens institut på Touro. Landerinstitutet för kommunikation och tolerans grundades 2006 på campus Touro College Berlin. I höstterminen 2007 välkomnade avdelningen sin lärare för masterprogrammet i förintelsprogrammet. MBA-programmet introducerades strax efter 2010 och Bachelor of Arts in Psychology grundades 2013.

På Touro College Berlin strävar vi efter att överbrygga klyftan mellan amerikanska och tyska akademiska system och skapa en mångkulturell miljö som bidrar till lärande.

Affärsidé

Touro College är en oberoende institution som är avsedd för att överföra och upprätthålla det judiska arvet, samt att tjäna det allmänna samhället i enlighet med deras engagemang för intellektuell utredning, kunskapsöverföring, social rättvisa och samhälls service.

Touro College Berlin erbjuder grundutbildning och examen i företagsekonomi, psykologi och förintelsen. Dessa program betjänar olika komponenter i Touro-samhället och det större samhället, särskilt de som har varit underbetalda tidigare. Touro Berlin är ett college där eleverna är förberedda för den professionella världen och får mod och verktyg som behövs för att starta en framgångsrik karriär.

Vi strävar efter att ge den unika möjligheten till internationell utbildning helt på engelska på vår pittoreska Berlins campus. På Touro drivs vårt uppdrag och sin vision av våra internationella, amerikanska och judiska värderingar. Vi omfamnar studenter från hela världen och strävar efter att ge högkvalitativt lärande.

Vår historia - Campus "Am Rupenhorn"

Vårt campus ligger i det charmiga Charlottenburg-distriktet i Berlin. Touro College Berlin grundades 2003 i en historisk Bauhaus villa med en djup historia. Hemmet på vår campus tillhörde ursprungligen Lindemann-familjen och designades av tysk arkitekt Bruno Paul. När nazisterna tog makten på 1930-talet blev Lindemann-hemmet vid Am Rupenhorn officiellt hemvist för Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. När kriget slutade 1945 överlämnades huset till allierade styrkor och användes som ett inlärningscenter för den brittiska militären i åren efter kriget. Så småningom överlämnades den till Berlinregeringen och användes som pedagogisk och pedagogisk centrum på 1950-talet. Campus förvärvades av Touro College 2003 med en klass på bara 18 studenter i det första Bachelors in Business-programmet.

Platser

berlin

Address
Am Rupenhorn 5
berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium