Läs den officiella beskrivningen

Om Touro College

Touro College grundades i New York City 1970 av Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Sedan 1970-talet har utbyggnaden av college nått Kalifornien, Nevada, Israel, Ryssland och Tyskland.

År 2001 dr. Lander bad Sara Nachama att arbeta tillsammans och etablera Touro College i Berlin. Beslutet att välja Tysklands huvudstad som den nya campusen för Touro College grundades på högskolans djupa judiska historia och föreningen av samhällen i Berlin. I höstterminen 2003 öppnade Touro Berlin med en klass på 18 studenter som studerade kandidatexamen i International Business-programmet som i slutändan blev kandidatexamen i företagsekonomi.

År 2005 dr. Lander inspirerades av ett besök på förintelseminnet i Berlin och ville inrätta ett förintelsens institut på Touro. Landerinstitutet för kommunikation och tolerans grundades 2006 på campus Touro College Berlin. I höstterminen 2007 välkomnade avdelningen sin lärare för masterprogrammet i förintelsprogrammet. MBA-programmet introducerades strax efter 2010 och Bachelor of Arts in Psychology grundades 2013.

På Touro College Berlin strävar vi efter att överbrygga klyftan mellan amerikanska och tyska akademiska system och skapa en mångkulturell miljö som bidrar till lärande.

Affärsidé

Touro College är en oberoende institution som är avsedd för att överföra och upprätthålla det judiska arvet, samt att tjäna det allmänna samhället i enlighet med deras engagemang för intellektuell utredning, kunskapsöverföring, social rättvisa och samhälls service.

Touro College Berlin erbjuder grundutbildning och examen i företagsekonomi, psykologi och förintelsen. Dessa program betjänar olika komponenter i Touro-samhället och det större samhället, särskilt de som har varit underbetalda tidigare. Touro Berlin är ett college där eleverna är förberedda för den professionella världen och får mod och verktyg som behövs för att starta en framgångsrik karriär.

Vi strävar efter att ge den unika möjligheten till internationell utbildning helt på engelska på vår pittoreska Berlins campus. På Touro drivs vårt uppdrag och sin vision av våra internationella, amerikanska och judiska värderingar. Vi omfamnar studenter från hela världen och strävar efter att ge högkvalitativt lärande.

Vår historia - Campus "Am Rupenhorn"

Vårt campus ligger i det charmiga Charlottenburg-distriktet i Berlin. Touro College Berlin grundades 2003 i en historisk Bauhaus villa med en djup historia. Hemmet på vår campus tillhörde ursprungligen Lindemann-familjen och designades av tysk arkitekt Bruno Paul. När nazisterna tog makten på 1930-talet blev Lindemann-hemmet vid Am Rupenhorn officiellt hemvist för Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. När kriget slutade 1945 överlämnades huset till allierade styrkor och användes som ett inlärningscenter för den brittiska militären i åren efter kriget. Så småningom överlämnades den till Berlinregeringen och användes som pedagogisk och pedagogisk centrum på 1950-talet. Campus förvärvades av Touro College 2003 med en klass på bara 18 studenter i det första Bachelors in Business-programmet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Touro College Berlin

Denna omfattande kandidatexamen ger utbildning om flera aspekter av psykologi inklusive sociala, onormala, kult kulturella, kliniska och industriella. Graden kommer att e ... [+]

Denna omfattande kandidatexamen ger utbildning om flera aspekter av psykologi inklusive sociala, onormala, kult kulturella, kliniska och industriella. Graden kommer att erbjuda studenterna en solid grund för framtida studier eller att avancera till en karriär inom området.

Det amerikanska psykologiprogrammet fokuserar på att förstå mänskligt beteende och hur vi tänker. Denna examen inkluderar en obligatorisk slutförande av allmänna utbildningsprogram inklusive klasser om historia, statsvetenskap, filosofi, litteratur eller verksamhet.

En allmän utbildning bidrar inte bara till tillväxten av en odlad, välrundad och välinformerad människa utan ger också en stark grund för vidareutbildning och karriärutvecklingsmöjligheter. En bred utbildning ger dig full tillgång till en magisterexamen inom det amerikanska universitetssystemet.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Touro College Berlin

Målen och karriärvägarna för det treåriga tyska psykologiprogrammet är jämförbara med det amerikanska programmet. Läroplanen följer en omfattande sekvens av psykologi kur ... [+]

Målen och karriärvägarna för det treåriga tyska psykologiprogrammet är jämförbara med det amerikanska programmet. Läroplanen följer en omfattande sekvens av psykologi kurser med små ytterligare komponenter i valbara och allmänna utbildningskurser. Med mångfalden av kurser och fokus på interkulturell psykologi och mjuka färdigheter är vi unikt placerade bland grundutbildningsprogram i Tyskland. Även om det här är ett tyskt examensspår, är undervisningsspråket engelska.

Den tyska graden levererar de allmänna kraven för vidare studier i tyska magisterprogram i psykologi - den så kallade Anschlussfähigkeit - som omfattar psykologiska grundlagswisser och sysselsättning i förskolning och praxis (140 poäng), Grundlagen wissenschaftlichen Arbeitens (15 poäng) Nichtpsychologischem Wissen zu kultur- und zivilisationstheoretischen Grundlagen (25 poäng).... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelska,Tysk
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Touro College Berlin

Programmet ger en bred förståelse av kärnverksamhetsprinciper med möjlighet att välja en koncentration inom följande områden: marknadsföring, ekonomi, ekonomi eller ekono ... [+]

Programmet ger en bred förståelse av kärnverksamhetsprinciper med möjlighet att välja en koncentration inom följande områden: marknadsföring, ekonomi, ekonomi eller ekonomi.

Den amerikanska kandidatexamen kan genomföras på upp till åtta terminer. Studenterna måste slutföra minst 120 amerikanska högskolepoäng (40 kurser).

Ledningsprogrammen syftar till att utveckla ledarskapsförmåga och att avslöja studenterna till de verktyg som används i näringslivet. Med ett starkt fokus på kommunikation, kulturell flyt och beslutsfattande i olika miljöer, kvalificerar programmen för ledarskap i organisationer med globala band. Dessa kan vara stora multinationella organisationer, men också nystartade företag och små och medelstora organisationer med behov av gränsöverskridande perspektiv.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Touro College Berlin

Programmet ger en bred förståelse av kärnverksamhetsprinciper med möjlighet att välja en koncentration inom följande områden: marknadsföring, ekonomi, ekonomi eller ekono ... [+]

Programmet ger en bred förståelse av kärnverksamhetsprinciper med möjlighet att välja en koncentration inom följande områden: marknadsföring, ekonomi, ekonomi eller ekonomi. Ledningsprogrammen syftar till att utveckla ledarskapsförmåga och att avslöja studenterna till de verktyg som används i näringslivet. Med ett starkt fokus på kommunikation, kulturell flyt och beslutsfattande i olika miljöer, kvalificerar programmen för ledarskap i organisationer med globala band. Dessa kan vara stora multinationella organisationer, men också nystartade företag och små och medelstora organisationer med behov av gränsöverskridande perspektiv.

Nyckelinformation Program Startdatum: hösten eller vårterminen Varaktighet: 3 år Startdatum: Hösttermin: Senast i augusti, vårtermin: februari Plats: Campus am Rupenhorn Avgifter: Avgiften för det tyska graderspåret är 4500 euro per termin. Behörighet ... [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelska
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska