Läs den officiella beskrivningen

vår universitet är över 900 elever i 12 Kandidat och masterprogram den enda privata, officiellt erkänd och institutionellt ackrediterad av vetenskapsakademin i Thüringen.

Alla kurser har utvecklats av stora sinnen och starka partners från hälsosektorn och därmed höja profilen för universitetet. I flexibla studiemodeller specialister den växande marknaden för hälsa bildas.

Här är College of individuell coachning, praktiska lektioner och kompetens orienterad undervisning och inlärning. Master Neurorehabilitation och utbildning integrerad studiemodell av kandidatprogrammen sjukgymnastik och talterapi är unika i Tyskland.

gera

innebär att studera med oss

  • Små studiegrupper och nära kontakt med professorer
  • Alltid en kontakt
  • Korta avstånd och modern utrustade universitetsbyggnad
  • praktiska föredrag
  • studera Flexibel och kul med dina studier
  • Dra nytta av SRH nätet

Beprövad kvalitet studie

Våra studier, liksom universitetet själv, är föremål för stränga kvalitetskrav tillsyn neutrala experter som ackrediteringsorgan inom hälsa och sociala frågor (AHPGS) och VR. Detta understryker våra höga krav, för att säkerställa att studenterna vid SRH University of Health Gera bästa möjliga kvalitet på studier.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Kurs utbildning och marknadsföring i barndomen ger dig möjlighet att stödja barn i deras utveckling och för att stödja deras utbildning. De lär sig att stödja barn med ut ... [+]

Kurs utbildning och marknadsföring i barndomen ger dig möjlighet att stödja barn i deras utveckling och för att stödja deras utbildning. De lär sig att stödja barn med utvecklingsskada, funktionshinder, inlärningssvårigheter eller beteendeproblem och att följa dem med sina föräldrar.

Innehåll, mål och slutet av studien

Fokus i vårt program är uttryckligen på dynamiken och utvecklingen av barnets som ett spädbarn, barn och barndom. Bildandet och utvecklingsstöd för barn och arbete med sina familjer utgör den centrala grund av utbildningsprogrammet.

En specialiserad fokus är explicit hänsyn till olika typer av funktionshinder, utvecklingsstörning och förseningar och beteendeproblem. Ansluten till dessa prioriteringar med olika koncept som stödjer barn och deras familjer effektivt.... [-]

Tyskland Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Mer
Oktober 2019
Tysk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska